canım Alah kabul etsin taam hayatım sana iyi haftasonları öpüyorumgunaydin guzellikler.....nurcan canim ben beren ve myflowers haric herkesin duasini okudum..onlarinkinide adetim bitince okuyacam..
bu arada kizlar hafta sonunu koyde gecirecem..bilginiz olsun..gelince insallah iyi haberler almis olurum herkesten..nazmeri ve pembenin adeti gecmis..insallah guzel haberleri verirsiniz..tabiki hayirlisi ama herseyden once..opuyorum sizi cok kizlar
evet cnm gördük akşam kızımızı slm larınızı ilettim bi elini kafasına götrdü a.slm dercesine o kadar
bize pas bile vermedi zilli...cnm ben dikkat ederek yiyorum bu hafta kilo almamışım zaten 77 deyim akşam belli oldu
cnm ben sana 500 dedim ama sen yine bi görüş yanlış olmasın...
kafana takma halledilir herşey...
20 sene dile kolay...Allahım sana 20 senede çektiğin zorluklarının mükafatını göndermiş yinede ne mutlu bi evlat sahibi olmuşsun...
niredeeeeeeeeeeeeeeeeee
silemdin umarım..
ayyy önce şakamı yapıyo dedi ama sonrada dedimki niye şaka olsun olamazmı
düşün kendi kendime kurdum kızıdım kendime
ayy ayşem fıstığım o kadar sevindimki anlatamam
çok mutluyum
fıstık çok güzel bi değer çıkmış 2 günde ne gzel
kese ve kalp atışlarını beklemek ölüm gibi geliyo
bu bi mucize ya inanamıyosun kalp atışlarını duymadn
hiç kafana takma cnm onlarda gzel bişekilde gelişecek
sen dua et bol bol
eyyyyt be osman bak yine turnayı gözüznden vurdun hee
yoksa ümidimiz yoktu sende sonunda son aşamada bişi becerebildinde büyüttn yumoşları
cnm ne zmaan adet olacaksın
ayy şimdiden heyecan başladı bende
ayyyy Allah kabul etsin adadıklarını yerine getirmişsin cnm
bu arada falcıda falcıymış hani....
inş adaklarının karşılığını kucağında görürsün fıstık..
kızlarrr ben geldim ama kimse yok topikte
böylesine güzel hbrlerin verildiği topikte neden kimse yok bakim
kızlar ben akşam 12ydi geldim ama fena yorgunduk bebişle hemen aldıklarımızı yerleştirdim pijamalar jumbullop yatağa...deliksiz bi uyku çekmişim zinde kalktım..
dn gecede uyuyamadım 2buçuğa kadar 6buçukta uyandım 7yi evden çıktık
neyse tekirdağdaki işimi hallettik koçişle gezdik alışveriş yaptık çekirdek aile bireylerimizin hepsine
oradan ananeye geçtik dönüşte akşam yemeğimizi yedik ananeden bi iki parça ciciş kaptık düştük istanbul yollarına 11di hastanedeydik ve ben morel bozukluğu yaşadım ben dr umu nöbetçi bilrken meğerse değilmiş kocişte gel buna görünelim bişi olmaz dedi
neyse bu dr a muayene olduk bebeğin aşağıda olduğunu ben söyledim bişi olurmu dedim yok dedi
pek iyi bişeye benzemiyodu zaten nöbetçi dr beğenmedim
bebişte zaten kafa aşağıda olduğuna kafa arkası bize dönüktü bi poz bile vermedi zillli ısıracam onu doğunca o kadar ciciler aldık bi poz vemiyo hanfendi
sizin selamınızı söyledim elini kafasına koydua.slm dedi size...
bu arada nucancım 600 nere 528 olmuş zilli bi haftada 50 gr almış uyumlu dedi dr ama pek onada inanmadım netten bakıcam bakalım uyumlumu birazdan.amaa bomba ben 1 haftada hiç kilo almamışım günde o kadar yememe rağmen 77 kg..
bizden hbrler böyle...
bu arada gözleimzi bozuldu kızımla anacım 20 sayfa yazılırmı
bi gün girmemenin cezasi ağır patladı..
az dinleneyim diğer topikleri gezecem
öpüldünz anacım...
eveet canlar bugün doktora gittim. 5 ay klomen kulandırdı , sonra haydeee ankara zekai tahir burak eğitim ve araştırma hastanesine sevk. doktora sinir oldumne bilgi veriyo ne bişi 5 ay boşa gitti üstelik hap kulandım o kadar. bide nasıl övülüyo burda . .anlayacagınız düştük bebiş yollarına sizlerde dualarınızı eksik etmeyin canlarım.pazar günü ankara gidiyorum ne zaman dönerim ,ne sonuç olur orası yüce rabbimin taktiri .
nurcan canım ben duaları okutturacem net gittiğim yerde var akşam yazarım inş. ulaştırırım bi şekilde kızlar sizden gönülden dualar bekliyorum benim gönlümdede duamdada hepiniz varsınız. allah hepimizin gönlüne göre versin bol bol bebiş sevelim inş.
eveet canlar bugün doktora gittim. 5 ay klomen kulandırdı , sonra haydeee ankara zekai tahir burak eğitim ve araştırma hastanesine sevk. doktora sinir oldumne bilgi veriyo ne bişi 5 ay boşa gitti üstelik hap kulandım o kadar. bide nasıl övülüyo burda . .anlayacagınız düştük bebiş yollarına sizlerde dualarınızı eksik etmeyin canlarım.pazar günü ankara gidiyorum ne zaman dönerim ,ne sonuç olur orası yüce rabbimin taktiri .
nurcan canım ben duaları okutturacem net gittiğim yerde var akşam yazarım inş. ulaştırırım bi şekilde kızlar sizden gönülden dualar bekliyorum benim gönlümdede duamdada hepiniz varsınız. allah hepimizin gönlüne göre versin bol bol bebiş sevelim inş.
dualarımız seninle hayırlı güzel haberlerle gel ALLAH ın izniyle
nurcaaannn bu nasıl güzelbişi böylecanım Alah kabul etsin taam hayatım sana iyi haftasonları öpüyorum
sorarım canım gittiğimde :)))))
kız albümde silcem ama bakta ondan sonra silim :)))))
heralde fıstık yaa ama geçen haftada elinle sakladı yüzünü bu hafta kafasının arkadsını döndü anlamadım küstürdükmü hanfendiyi ne bi poz vermiyo artıkcanım zamanla hızlanır kilo allması meraketme bebişinide göremedindiye üzülme benimkide tersti bi ara hatırlıyosan o gene döner kendi halinde dolanyodur orda sende biraz gezince temiz hava felan mayışmış yatıyodur kızımız ben 600 dedim ama bana kalsa valla ben hemencedik tombik olsun derim de işte almıyo yaramazla :))))))))))) sende kilo almamışın negüzel ya o ilk aylardaki hızı kilo alımızatne bence inelerden ben ilk aylar bi aldım bidaha yavaşladı halbuki gebelikte son aylar kilo alınır biz tam tersi olduk okadar oynandıki hormonlarla :))))))))
bu arada kızının cicişleri hayırlı olsun rabbim iyi günlerde eskitmeyi nasip etsin
sanada hayırlı cumalar bitanemselamlar hayırlı cumalar
nurcaaannn bu nasıl güzelbişi böyle
Allahım nazarlardan korusun 41 kere maşallah diyorum sil hemen...
heralde fıstık yaa ama geçen haftada elinle sakladı yüzünü bu hafta kafasının arkadsını döndü anlamadım küstürdükmü hanfendiyi ne bi poz vermiyo artık
neyse zamanla verir
şeker testini atlatayımda hemen helvaya başlayacam kilo alsın zilli
cnm Allahım yardımcın olsun...
dr bunlar deme bişi diyemiyon gözünn içine bakıon ama olmayıca olmuyo
inş en kısazamanda güzel hbrlerini alırız.
sanada hayırlı cumalar bitanem
sağol hayatımeminim seninkide çok tatlıdır :))))
canım benimkininde eli hep yüzünde doktora artık sakatmı dedim adam zorla çektirmeye çalıştı ilk gittiğimizde ama kızımın umurunda değil bu bebişlr kendi bildiğini okuyo bizi tınlamıyolar he he :)))))
canım ya helva konusuna gelince ben nerdeyse 3 gündür deniyorum helvayı ştahımı acayip açtı sürekli yiyorum ama aksine kilo vermişim kokmaya başladım ya kıımda kilo almazsa(( 84.7 idim
83.9 çıktım demin
hiç sorma yaa biz onlar için neler neler yaptık zilliler bi pozu çok görüyo hee
cnm helvaiştah açarmı bilmiom ama senin artık son zamanların ya ondan canın sürekli yemek istiyodur...aradaki farka takılma cnm benim oynuyo öyle gramlar bebiş kilosunu alıyodur sen merak etme..
valla ağızım hiç durmuyo bilmiyorum artık son günler ondanmı dediğin gibi acayip yiyorum tabi midemde yanmaya devam ediyor bütün gün :))))))))))))
ay şu cadılar kilo alsında aman başka şey istemiyorum sağ sağlim küveze girmeden kucağımıza alsak valla :))))))))))
bende şimdi randevu aldım pazartesi 2:30 a bakalım hem doğum fiyatını sorim hemde odaları sorcam tek kişlikmi nasıl hiç bişi sormadım ben valla nasılsa orda doğuracam diye he he :))))) öğreniyim bakalım oda olayını eşim çok istiyo tek kişilik olsun milletle olmayalım diyo he h e:))))))) bi konişim inşallah kızımda ozamana 2.400 felan olur
Selam kuzular naber?? Ay sonu olduğu için işim çoook hem de ptesi eşimin ameliyatı için izne ayrılıyorum o yüzden işlerimi bitirmeye çalışıyorum giremedim topiğe..
berencim yeni bir yola girmişsin hayılısı olsun umarım senin sıpacık bizimkiler kadar çok uğraştırmaz seni..
nurcancım ben ilknur ve yasemin için okudum, kısmetse kalan 3 taneyi de haftasonu okurum biter..
her zaman seninlecşiğim sağolasın ben de çok mutluyum açıkçası tam da ümidimi yitirmişken çok iyi geldi bu haber şimdi adetimi bekliyorum zaten eşim de ancak iyileşmiş olur bu arada..
Selam kuzular naber?? Ay sonu olduğu için işim çoook hem de ptesi eşimin ameliyatı için izne ayrılıyorum o yüzden işlerimi bitirmeye çalışıyorum giremedim topiğe..
berencim yeni bir yola girmişsin hayılısı olsun umarım senin sıpacık bizimkiler kadar çok uğraştırmaz seni..
nurcancım ben ilknur ve yasemin için okudum, kısmetse kalan 3 taneyi de haftasonu okurum biter..
her zaman seninlecşiğim sağolasın ben de çok mutluyum açıkçası tam da ümidimi yitirmişken çok iyi geldi bu haber şimdi adetimi bekliyorum zaten eşim de ancak iyileşmiş olur bu arada..
güldürdün beni ayşecim inş hayırlısı olsun dileklerimiz , kalplerimiz bir.eşin ameliyat olcekmiş geçmiş olsun tatlım allah şifa versin.... kolay gelsin yoğunsun galiba canım...
kızz eşi ne ameliyatı olacak senin?
evet cnm her negatif almanın üstüne bu hbr çook ii geldi inan o kadar mutluyumki senin için..
ALLAH kolaylık versin herşey gönlünce olur inşallah
sağolun canlarım eşiminki çok mühüm bir şey değil safrakesesi ameliyatı olacak zaten kapalı ameliyat bir sorun olmaz diye umuyorum.. 1 veya 2 gece kalıcaz hastanede çıkınca haftasonuna kadar evdeyim bol bol kaynatırız artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?