Geleceksin biliyorum bebeğim

canım gözün aydın sağlıkla inşşşşş

ayy cnm benim gördün demek keseleri hadi gözünaydın kucağınada almanı nasip etsin Allah

pembecim gözün aydımm haydii hayırlısı inş kucagına al sag saglim. buarada sen tedaviylemi hamile kaldın canım merak ettim.

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

yeterim cnm güzel kalpli arkadaşım her cuma bizleri unutmadan buradan telden hatırladığın için Allah senden razı olsun
sanada hayırlı cumalar cnm

aminnnn canımm benimm.... topiğimizde kimsecikler yokk ne kadarda boşalmış böyle aah kızlarr ayşe nurcan denizyeli veee en sonn pembee anne oldunuz unuttunuz bizlerii ( yüreği güzel arkadaşlarımm bebişlerinizle mutlu olun inşş.. bende ki durumları sizlerede anlatmak istiyorum paylaşmak nisan mayıs gibi ankarada ilk tüp bebek denememi yapıyorumm şimdilik araştırmadayım ilk oldugu içinmidir bilinmez özen gösteriyorum titiz bir doktor ve ekip bakıyorum.. hayırlı olsun inş.. bu arada yeterr arkadaşınlada görüştüm sagol canımmm yardım için.. aslına bakarsan birazda kafam karıştı bi kaç yer var aklımda ama kararsızım bulundugum yer merkez olsına ragmen tüp bebek yapmıyor hastane özelde 1 tane onada güvenemiyorum.. ne şans bendekide..degil mi paylaşmak istedim sadece yazmak anlamlı anlamsız konuşmak yazmak işte bugünün ruh hali bu sanırım öpüldünüzz kızlaarr

canım herkesler facede görüşüyoruz buraya çok gelen yok arada önemli bişey olursa yazıyorlar inşallah sende içine sinen bi merkez bulursun

cnım arkadaş ank yaşıyor ve oda çok araştırdı seni aydınlatır fikir sahibi olmana yardımcı olur diye düşünmüştümmm
canım elbette titizleneceksin elbette iyi dr iyi merkez arayacaksınnn bu zor ve (kendi içinde )sıkıntılı bir süreç maddi ve maneviiii bir sürü para ve dahada önemlisi umut bağlıyorsun o yüzden en iyi merkez en iyi dr konusunda sonuna kadar araştır içine sinen bir yere gittt veee inşşş ORADANDA HAMİŞ DÖNNNN

slm canlarım ben 1 haftadır yoktum kardeşimin düğünü vardı karşıda ailemin yanındaydım :))))) çok yoğun 1 haftaydı üstüne ütelik kızımında ağlamaları ekstra oldu nedeni yokken ağlayıp duruyor çok mutsuz bir çocuk olmaya başladı bu ay hep ağlar bir halde artık dayanamıyorum çok yorgun düştüm hiç uyumuyor ağlayarak uyanıyor hasta felanda değil acaba dişmi çıkarıyor bilmiyorum bir yığın çeşit çeşit oyuncaklar aldım her gördüğümü belki oynar diye alıyorum ama hiç umrunda değil emeklemeye felanda çalışmıyor sanırım pek geç yüricek adım attırmaya çalışıyorum hemen salıyo kendini hiç basmıyor yürüteçe koyduk bizimki ağır ondan gidemiyor sanıyorduk arkadaşınkini aldım yine gitmiyor arada canı isterse gidiyor ama oda kırk yılda bir offffffff aynı babası gibi tembel bu kız yaaaaaaaaaa (((((

saat kaç oldu o ağlıyor ben ağlıyorum.. ablama verdim oturdum hem ağlıyorum hem yazıyorum.. beceremiyorum ben bu işi bakamıyorum bebeğime..becerip de vaktinde doğurabilsem bu kadar güçsüz olmazdı, yarım ve eksik hissediyorum kendimi..

aaa lütfenn evli bile olmama ragmen dikkatimi çekti hemen yazmak istedim.ne olursa olsun kendinizi eksik hissetmeyin Allah nasıl hayırlı gördüyse öyle olmustur.Lütfen kendinizi kötü hissetmeyin bebek bu aglaya aglaya büyüyecek ve yalnızca Melek annesinden güc alacak...kendinizi yıpratmayın...

canım herkesler facede görüşüyoruz buraya çok gelen yok arada önemli bişey olursa yazıyorlar inşallah sende içine sinen bi merkez bulursun
anladım canımm benim mağlum haberim yok epey gelmediğim için
yeterr sagol canım benim ben sana özel mesaj attıp durumu bildircem. bilği hakkında inş..
biz kadınlar böyleyiz işte önce bebek bebek diye kıvranırız sonrada ben yapamıyorum eee tabi seni anlayamam anne degilim zordur eminim ama sende güçlü ol arkadaşımm bebek bu aglayarak büyüyecek. üzülme sen .

kız ayşem senle ne alakası var bunun ben gününde doğurdumda sanki ağlamıyormu şuan evde 3 kişiyiz ben eşim kızkardeşim sırayla kucağımızda gezdiriyoruz bin bir oyuncak verdik banamısın dmiyor sanki dövmüşsün gibi ağlıyor böle bebek kısmı derdini anlatana kadar olacak bunlar üzme kendini böle daha kötü o hisseder senin üzgün olduğunu daha huzuruz olur

cnmm diş belirtisi olabilri jeller var rahatlatıcı kullansa
bu arada kardeşinin düğünüde hayırlı olsun cnm
bende yürütece başladım gayet memnunuz güzel kullanıcak gibi

cnmm o tereddütlerden hep geçtik,
benim kız 7/24 3 ay boyunca 1 saat susmuyodu sadece uykuda susuyodu düşün yani ben o derecelerden bugünlere geldim
sakın anneliğin için öyle şeyler düşünme geçicek sadece sabır sabır sabır
ağlamak çare değil ama bende çok ağlıyodum ağla cnm rahatlıyosan
ama bebeğine stres yansıtma daha çok deliriyo ağlarken sakin ol ona karşı
hiç bi sağlıkta şikayeti olmamasına rağmen ağlamaları çok saçma ama bebek onlar dertlerini şuan sadece ağlayarak anlatabiliyolar
gazdır büyük ihtimal gaz ilacı kullanıyomusun yediklerine çok dikkat et
benim sütüm kesilmeye başladığı anda kızımın ağlamaları kesildi yediklerime %500 dikkat etmeme rağmen
acaba doymuyo olabilirmi
bunları değerlendir cnm

dun transferimin 8. gunuydu test yaptidrdim sonuc 1.20 cikti..negatif yani...suan yasayan bir oluden farksizim..esim ilaclara devam etmemi istedigi icin devam ediyorum...cuma gunu 12. gun test yaptiracam tekrar o zaman..bir umut ya cikarsa...adet belirtilerimde basladi...ben neyapacam kizlar..kendimde guc bulamiyorum..ne yasamak nede nefes almak icin....

Arkadaşlar şöyle bir okudum da,bebeği olması için çaba sarfedenlerimiz (aynı benim gibi),bebei olup da yetmediğini düşünenlerimiz var.Ben de çok badireler atlattım.2007 yılından beri uğraşıyorum.Çikolata kistimden ameliyat oldum geçen sene,hala birşey yok.Şimdi tüp bebek düşünüyorum artık ama o da hayırlısı,olmazsa yıkılırım diyorum ama allah biliyor işini deyip geçmekten başka yapacak birşeyim yok.Umutlarınızı yitirmeyin canlarım.Ayrıca bebişi olanlar da otursunlar şükretsinler....

Allah sizlere de bu duyguyu yaşamyı nasip etsin, Rabbimin gücüne gitmesin nasıl şükretsem azdır ama şu da bir gerçek ki bebek bakmak kolay bir iş değilmiş hele ki benimki gibi el kadar erken doğmuş, güçsüz bir bebeğe bakmak hiç kolay değilmiş.. O ağladıkça benim etimden et kopuyor sanki.. mevlam sizlere kolay sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin..
anacım ne bileyim sanki bir benimki böyleymiş gibi geliyor biliyorum herkesinki vıyak vıyak ağlıyor ama insan bir tuhaf işte üzülmeden edemiyor..
bu arada kardeşini de allah mesut etsin, bizler gibi uğraşmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ah be güzelim bebeciğim öyle talihsiz ki ben ezel evvel ne yesem gazım olur, peynir ekmek bile yesem gaz yapar haliyle çocuğa geçiyor kıvranıyor kuzum.. dün doktora gittik gelişimini durumunu iyi buldu çok şükür. gaz damlası dün verdi şimdiye kadar çok küçük olduğu için vermemişlerdi dün ilk kez verdim gece daha rahat geçti sanki.. bakalım pazartesi çıkacak kırkımız belki biraz düzelir..

ben ne desem boş.. keşke yanında olsam da sarılıp ağlasak.. ağla içinde tutma sakın.. Allah büyük bunun da gücünü verecek ama verene kadar da canın çok yanacak biliyorum

face ten buradan seni o kadar çok aradımki neden teli yok bu kızın diye kendime kızdım durdu
senini için her gece kızıma dualar ederken senide ekledim güzel sonuçlar al diye,
ama belki bi umut kapısı cnm yaa belki yeni yeni tutunmaya çalışıyo olamazmı umudunu kaybetme
şu 12.bi gün gelsin tekrar tahlil yap
hem ne den hemen 8. gün tahlile gittinki cnm yaa
çok ümitliydim biliyomusun bu sefer tutacağından şimdi bunu okuyunca yıkıldım yemin ederim
inş değerin yükselir belki cnm ALLAH tan ümit kesilmez

cnmmm ne ilacı kullanıyonuz gaz damlası olarak
inş o sakinleştirir yavrucuğu
ben tam tamına 3 ay çektim belki seninkinden daha beterdi benimki gaz damlalarıda işe yaramıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…