eee naptın zilline kim bakacak ablan geldimvalla ya ne gelen var ne giden herkes nerde? ben ptesi işe başlıyorum hafta içi bakarım arada. siz de uğrayın olur mu?
kuzular nasılsınızzzzz herkesler iyimi
hanımlar nasılsınız
nerelerdesinizzz
valla ya ne gelen var ne giden herkes nerde? ben ptesi işe başlıyorum hafta içi bakarım arada. siz de uğrayın olur mu?
kuzular nasılsınızzzzz herkesler iyimi
valla ben hergün günde birkaçkez bakıyorum kimse olmayınca yazmadan çıkıyorum ama iyiyim değişen bişey yok aynıyım
ben 15 gündür gelemdim eşim rahatsızlandı sonrada ennem anjiyo oldu sonrada bahar temizliği falan derken pek vakit bulamadım valla
çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyidirler
merhaba canlar biz bayağıdır yokuz hava güzeldi hergün geziyorduk :)))))))) sizler neler yapıyonuz buraya kimse girmio diye bende girmiyorum face dede 1-2 yazdım baktım kimse kaale almıyo şimdi bakmıyom :)))))))))
yeterim çok geçmişler olsun canım
yeterim geçmiş olsun kuzum yaaa iyilerdir umarım şşimdi..
ben de hergün bir bakıyorum yazan olmayınca yazmıyorum ama facede sık sık yazıyorum gerçi cuma günü işe başlıycam artık oaraya da yazamam iş yerinde face yasak..
nurcan gez bakalım ne güzel ben de hava güneşli olunca hergün çıkartıyorum kızımı evin aynında park var başını kollarını açıyorum güneş alsın d vitamini olsun diye pazar günü yine pikniğe gittik ama rüzgar vardı üşüttüm çocuğu kendi popomu gezdircem diye evlatcım iki gündür yeşil kaka yapıyor neyse ki ateşi yok keyfi yerinde
HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
aynen bende özledim kız face çıktı muhabbet bozuldu :)))))SAĞOL CANIMMMM
ben eski günerimizi çok özledimmmm:14.
yeterim geçmiş olsun kuzum yaaa iyilerdir umarım şşimdi..
ben de hergün bir bakıyorum yazan olmayınca yazmıyorum ama facede sık sık yazıyorum gerçi cuma günü işe başlıycam artık oaraya da yazamam iş yerinde face yasak..
nurcan gez bakalım ne güzel ben de hava güneşli olunca hergün çıkartıyorum kızımı evin aynında park var başını kollarını açıyorum güneş alsın d vitamini olsun diye pazar günü yine pikniğe gittik ama rüzgar vardı üşüttüm çocuğu kendi popomu gezdircem diye evlatcım iki gündür yeşil kaka yapıyor neyse ki ateşi yok keyfi yerinde
aynen bende özledim kız face çıktı muhabbet bozuldu :)))))
bişi olmaz bebeğim hastada olacaklar bağışıklık kazanması lazım çok sakınma zaten benim fırlama dün şort tişörtle geziyodu sokak larda gören nazar etti tombikimi :)))
en iyisi bende hiç yıkamam öle sadece haftada 1 kez kaynatıyorum okadar zaten yıkasam nolcak her bulduğunu ağızına sokuyo bütün oyuncakları sepetten tek tek çıkarıp ısırıyo mutlaka 1 kez :))))yok hiç sakınmıyorum emzik düşüyor koltuğa oraya buraya yine de veriyorum eli zaten hep ağzında zaten kedi de var evde valla sarılıp yatıyolar :))) maşallah senin tombikineeee
sanada bebeğimiyi pazarlar kızlar
Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Allah nasip ederse iki taneside erkek olcak:)
aaaa hadi hayırlısı olsun cnm çok güzel bi hbr bu Allah kucağına almak nasip etsin inşGünaydın Arkadaşlar nasılsınız? Allah nasip ederse iki taneside erkek olcak:)
iyi pazarlar kızlar
Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Allah nasip ederse iki taneside erkek olcak:)
ay maşallaaaaaah çok sevindim Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin canım, doktor işini ne yaptın kime gidiyorsun?Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Allah nasip ederse iki taneside erkek olcak:)
en iyisi bende hiç yıkamam öle sadece haftada 1 kez kaynatıyorum okadar zaten yıkasam nolcak her bulduğunu ağızına sokuyo bütün oyuncakları sepetten tek tek çıkarıp ısırıyo mutlaka 1 kez :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?