Geleceksin biliyorum bebeğim

kuzular nasılsınızzzzz herkesler iyimi

valla ben hergün günde birkaçkez bakıyorum kimse olmayınca yazmadan çıkıyorum ama iyiyim değişen bişey yok aynıyım

ben 15 gündür gelemdim eşim rahatsızlandı sonrada ennem anjiyo oldu sonrada bahar temizliği falan derken pek vakit bulamadım valla

merhaba canlar biz bayağıdır yokuz hava güzeldi hergün geziyorduk :)))))))) sizler neler yapıyonuz buraya kimse girmio diye bende girmiyorum face dede 1-2 yazdım baktım kimse kaale almıyo şimdi bakmıyom :)))))))))
yeterim çok geçmişler olsun canım

SAĞOL CANIMMMM
ben eski günerimizi çok özledimmmm:14.

yeterim geçmiş olsun kuzum yaaa iyilerdir umarım şşimdi..
ben de hergün bir bakıyorum yazan olmayınca yazmıyorum ama facede sık sık yazıyorum gerçi cuma günü işe başlıycam artık oaraya da yazamam iş yerinde face yasak..
nurcan gez bakalım ne güzel ben de hava güneşli olunca hergün çıkartıyorum kızımı evin aynında park var başını kollarını açıyorum güneş alsın d vitamini olsun diye pazar günü yine pikniğe gittik ama rüzgar vardı üşüttüm çocuğu kendi popomu gezdircem diye evlatcım iki gündür yeşil kaka yapıyor neyse ki ateşi yok keyfi yerinde

sağol bebebğim daha iyiler
evet facede fıstığın resimleri vardı

HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

cnm her cuma hatırlandığım için çok memnunum seninde cuman mübarek olsun

SAĞOL CANIMMMM
ben eski günerimizi çok özledimmmm:14.
aynen bende özledim kız face çıktı muhabbet bozuldu :)))))

bişi olmaz bebeğim hastada olacaklar bağışıklık kazanması lazım çok sakınma zaten benim fırlama dün şort tişörtle geziyodu sokak larda gören nazar etti tombikimi :)))

yok hiç sakınmıyorum emzik düşüyor koltuğa oraya buraya yine de veriyorum eli zaten hep ağzında zaten kedi de var evde valla sarılıp yatıyolar :))) maşallah senin tombikineeee

yok hiç sakınmıyorum emzik düşüyor koltuğa oraya buraya yine de veriyorum eli zaten hep ağzında zaten kedi de var evde valla sarılıp yatıyolar :))) maşallah senin tombikineeee
en iyisi bende hiç yıkamam öle sadece haftada 1 kez kaynatıyorum okadar zaten yıkasam nolcak her bulduğunu ağızına sokuyo bütün oyuncakları sepetten tek tek çıkarıp ısırıyo mutlaka 1 kez :))))
iyi pazarlar kızlar
sanada bebeğim
Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Allah nasip ederse iki taneside erkek olcak:)

hay maaşallah senin ikizmiydi ay ben tek hatırlıyorum okadar hamiş haberi aldımki bu sıra kafam karıştı :)))))))))) hadi gözün aydın demek oluşun olcak birini bana ver kız :)))))))))))))) he he he he çok seviyom oğlanları :))))))))))

Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Allah nasip ederse iki taneside erkek olcak:)
ay maşallaaaaaah çok sevindim Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin canım, doktor işini ne yaptın kime gidiyorsun?
en iyisi bende hiç yıkamam öle sadece haftada 1 kez kaynatıyorum okadar zaten yıkasam nolcak her bulduğunu ağızına sokuyo bütün oyuncakları sepetten tek tek çıkarıp ısırıyo mutlaka 1 kez :))))

heheee ben yine günde bir kerre kaynatıyorum şimdilik baktım tozlanmış kendi ağzıma sokup güya temizliyorum
kız nurcan madem oğlanları çok seviyorsun sen bir tane daha yapsana daha yaşın genç bir de oğlan doğur... geçen gün aklıma geldi kızlardan acaba hangisi bir tane daha yapar diye aklıma denizyeli geldi bence o kesin bir tane daha yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…