Geleceksin biliyorum bebeğim

nurcancım allahım ne zor yaşadıkların tüylerim diken diken oldu şuan. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bende doğumdan sonra bebeğimi kucağıma alamadım malesef yaklaşık 4 5 saat sonra aşağa küveze inebildim onu kaybettiğimi bana söylemediklerini düşündüm allahım o acı öyle büyüktüki allah bidaha yaşatmasınn

amin canım rabbim kimseye vermesin kaderimizde olanı yaşıyoruz yapacak birşey yok ama kimseninde başına gelsin stemiyor insan istersen kanlı bıçaklı düşmanı olsun rabbim banada birdaha yaşatmasın kimseyede yaşatmasın böyle acılar
çok şükür ki yavrun kocaman oldu :)))))))))) gerçekten insanyanında görmeyince öledüşünüyor kızımı test için bile alsalar yanımdan ağlıordum sanıyordumki bişi var bana sölemiyolar

ufff nurcan nasıl yazmışın öyle üstüne daha ne yazılırki ALLAH kimseye yaşatmasın
ablamda 2 günlük bebeğini kaybetti ve sonradan kızı olunca aynı senin gibi bakıyordu nefes alıyormu diye
kızı ağlamasın diye kucağında sabahladığı oluyordu çünkü azıcık ağlasa kendinden geçiyordu çok şükür şimdi 12 yaşında
işte yaşanılan acılar unutulmuyor ama inşallah ALLAH tekrar yaşatmasın evlat acısıyla sınamasın
insan olmayan evladı için üzülüyor ama var olan evladının yokluğuyla sınamasın üzmesin RABBİM

umudumsun yazını okumuştum ama ne yazacağımı bilemedim
inşallah çok bekletmez bebeğin de bugünleri hatırlamazsın bile

haklısın canım ne diyeyim beklemek zor insanlar acımasız ama sen de genceciksin sağlığın yerinde yeniden deneyecek maddi imkanın var sadece biraz cesarete ve umuda ihtiyacın var, benim içim rahat olacak kalbini bozma hiç.
canım benim ağlamasen minnoşumu emziriyon üzülme hiç bişeye :))))))) tombik kızını öp kokla çok istiyorum görmeyi onu rabbim inşallah nasip eder

ah inşallah kısmet olur nurcancım, kızım gerçekten tombik oldu bile :)) perşembe bir doktora götürdüm uzun uzun muayene etti, boyu kilosu neredeyse normal doğan kızların ortalamasını yakalamış, başını da tutuyor hafif hafif 4 aylık olunca tamamen yakalar normal bebekleri dedi gazı da 4 aylık olunca geçermiş..

ablanında başı sağolsun cnım gerçekten öle insan inna mıo elindekinin iyi olacağına maaşallah ablan 12yaşına getirmiş rabbim acısını göstermesin kimseye evlat acısı vermesin evlatsızlıklada sınamasın

gülüm ben gördüm resimlerini maaşallahı var kızının gerçekten hiç erken doğmuş gibi eğil pekde tatlı maaşalllah benim kuzucum

cnmmm ben okurken dayanamadım sen yazarken nasıl dayandım bilemiyorum...Allahım kızınızla bi ömür mutluluk göstersin inş..

çok üzülerek okudum belki seni anlayamam ama çok etkiledi beni yazdıkların benimde çocuğum yok belkı ondandır üzülme isyan etme gibi kelimeler kullanmayacağım bundan sonra dualarımda olacaksın.

nasılsınız kızlarrrr herkes iyiymiii kaç gün varki gelemedimmm neler oldu bilmiyorummmm

cnmmm ben okurken dayanamadım sen yazarken nasıl dayandım bilemiyorum...allahım kızınızla bi ömür mutluluk göstersin inş..
aslında inan yazması çokzor oluyor zaten her yazmamda ağlıyorum konuşurken pek insanlara belli etmiyorum gülmeye çalışıyorum ama zor gerçekten umudumsun için yazmak istedim çok istiyorum olsun evladı hepimiz duacısıyız ama kendini salıyor diye üzülüyorum biliyorum rabbim verecek bütün arkadaşlarımın kalbi çok güzel hepsi hamiş kalacak ama zaman
bu arada sağolasın rabbim hepimize evlatları ilen uzun ve hayırlı sağlıklı bir yaşam nasip etsin
nasılsınız kızlarrrr herkes iyiymiii kaç gün varki gelemedimmm neler oldu bilmiyorummmm [sıze=3][/sıze]

canım şükür bizde iyiyiz grip dışında kızı herkez seviyo sokakda oda hemen grip oluyo ondanda bize ailecek yine burun çekiyoz :)))))) hep hatırlıyorsun bizleri mesalar atıyorsun rabbim senden razı olsun ne diyim tüm dileklerin kabul görsün rabbimin sevdiği kullarından ol inşallah

çok üzülerek okudum belki seni anlayamam ama çok etkiledi beni yazdıkların benimde çocuğum yok belkı ondandır üzülme isyan etme gibi kelimeler kullanmayacağım bundan sonra dualarımda olacaksın.

Allah razi olsun canim benim...Allahim dualarimizi kabul etsin..herkes icin dua ediyorum..tanidigim tanimadigim; dunyanin neresinde olyursa olsun adini bilmedigim ama bir evlat icin carpan tum kalpler icin..cok zor cokkk..oyle agir bir sinavki....Rabbim insallah bos kucaklarimizi doldursun..Rabbim o guzel gonlune gore versin canimmm

nurcanim canim benim...insallah Rabbim banada nasip edecek..bugun gercekten cok zor bir gundu benim icin..esim is icin yurt disina cikti..kendimi oyle yanliz oyle bos hissettimki..duvarlar ustume geldi....

gun gectikce huyummu degisiyor bilmiyorum...aslinda hic kiskanc biri degilimdir..ama artik bir hamile alinca bogazim dugumleniyor..dusun en yakinindakini ya gelinin bile hamile kalinca neden bogazim dugumleniyor..bu kadarmi kotu bir insan oldum..kiskanclikta degil aslinda...kendime kiziyorum cok ama cok..ama inan dua ediyorum; Rabbim onlarin bebislerini onlara bagisla banada nasip et..eger kotu bir insan olsam bunlari dermiyimki...ben cekiyorum bu derdi kim ceksin isterimki...ya sizdede olmusmuydu kizlar boyle? bir hamile gorunce gozlerim doluyor banada nasip et Rabbimd iyorum ve bebisini ne olur ona bagisla diyorum...ben aciz bir kulum verende Rabbim alanda O..benim elimden ne gelirki O ol diyecek..bu ugurda mucadele eden herkese ve evlat isteyen herkese Rabbim nasipe tsin....kimsenin kucagini bos birakmasinnn insallah....

canım rabbim hepimizden razı olsunnnnn SEVİYORUM SİZİ

ah canım olmazmı hi.ç nekadar hamile görsem neden benim olmuyor derdim bende bir yakınım tanıdık biri haimle kaldıysa o günü ağlamakla geçirirdim tabiki o kişinin bebeğini ona bağışla derdim rabbime ama banada ver derdim çok üzülürdüm nasip oldu seninde olacak inanıyorum rabbim sanada hayırlısı il verecek inşallah vakti çok değildirde sende kavuşursun bebişine

insallah nurcan..insallah canim...

bu gunlerde kendimi kotu hissettigim kadar daha hissetmemistim...psikolojim asiri bozuldu farkindayim..insallah Allah sonumu hayir eder...

kıskançlık değil ki bu sadece eksiklik yokluk hissediyor insan öyle fena oluyordum ki ben de hatırlarsan en yakınımdaki 3 arkadaşım bir ay içinde sırayla doğurdular geçen sene ne zor günlerdi hepsi burnumun dibindeydi çok acı çektim.. geçti mi dersen garip ama geçmedi yani tabi mutluyum dünya tatlısı bir evladım var ama içim öyle yanmış öyle burulmuş ki söküp atamadım içimden. geçenlerde o arkadaşların bebeklerinin doğumgünü vardı gittim çok kalabalık olacak diye de elifi götürmedim hastalık filan kapmasın diye ayyy nasıl pişman oldum herkes kapmış çocuğunu gelmiş salak gibi kaldım sanki hala olmadı çocuğum, elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim öyle ezik ezik durdum bir köşede.. yani sanma ki sende bir bozukluk var hepimiz geçiyoruz bu sınavlardan

valla ya ne gelen var ne giden herkes nerde? ben ptesi işe başlıyorum hafta içi bakarım arada. siz de uğrayın olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…