Geleceksin biliyorum bebeğim

eeee siz bebeleri tekmi bırakacaksınız kii
evet ben kızıma kardeş istiyorum ama şuan değil..
Allah izin verirse tabi ki..

canlarım nasılsınızzzzzz herkesler iyimiiiiii rabbim hepinizin HEPİMİZİN gönlünden geçeni nasip etsin inşşşşşş

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.

ayşem biz bu bir buçuk yaşına girince yapıcaz doğuya gitmeden birtane daha olsun istiyorum anca bu 2 yaşındayken hamile kalsam tabi kalırsa :))))))))) 3 yaşına doğru o doğar rabi erkek seviyorum ama kızımın yeri ayrı her evlat farklı seviliyor oğlan olmasada kızda olsa farketmez nasılsa bi oğluşum var beni bekleyen :)))))))) elbet onuda sevme vakti er geç gelecek :)))))) ama tüp düşünmüyorum kendi kalır sanırım yani öle ümit ediyorum kalmasada kızımın canı sağolsun sende yap yavrunu tek koyma benim bütün kahrımı kardeşlerim çeker çok memnunun kardeşim olduğu için

deniz kız buluşalım yaaaaaaaaaa burcuda istiyodu buluşmak zaten ayarlayalım takılalım biraz :)))))))))) burcu foruma gidiyomuş bizede yakın orda buluşuruz havalarda güzelken :)))))) :))))))))

deniz kız buluşalım yaaaaaaaaaa burcuda istiyodu buluşmak zaten ayarlayalım takılalım biraz :)))))))))) burcu foruma gidiyomuş bizede yakın orda buluşuruz havalarda güzelken :)))))) :))))))))

buluşun buluşunnn [sıze=3][/sıze]

buluşalım kız ii olur valla
ama ben yarın tdağa gidiyorum 1 hafta kalıcam dönünce program yapalım ok
annemler umreden geliyolar yarın akşama onları ziyaret edecem..

sende gel bebeğim ağırlayalım senide buralarda :)))))))))

facede bişi yazmışın bende yazdım bşi bakta cevap yaz canım ona göre bakim be

sende gel bebeğim ağırlayalım senide buralarda :)))))))))

facede bişi yazmışın bende yazdım bşi bakta cevap yaz canım ona göre bakim be

canım yaa sağol cevap yazdım sana
biliyorum ağırlarsınız hç şüpem yok inşşşş bir günyolum düşerse (2010 yılında gelmiştim )mutlaka sizleri göermek isterim

kızlar burda peygamberimizin doğumu hürmetine tesbih çekiyoruz pazartesiye kadar çekilecek ( allahümmesalli ala muhammed ) çekmek ,isteyemn miktarı ile bana yazarsa sevinirim öpüldünüz

Allah hepimizin gönlüne göre versin cnmm
sen neden düşünmüyosun zormu geliyo yoksa :)

yok valla inanın zor geliyor tek başıma hem çalışıp hem bebeğime bakıyorum burada bir tane akrabam bile yok, kızımı bakıcıya bırakıyorum gerçi iyi tanıdığım güvenilir biri ama içim parçalanıyor yine de çok zor günler geçiriyorum yine.. gözüm korktu istemiyorum başka bir bebek (

ha ha ha halimize bak daha dün bebek bebek diyoduk :))))))))))) bugün başka istemez bunlar bize yeter dihoruz normalde bende istemiyorum başka ama kardeşi olsun diye yapıcam yaparsam :)))))) kızım tek kalmasın diye yoksa bnde çok zorlanıyorum hep ağlıyor hiç durmuyor

kızlar burda peygamberimizin doğumu hürmetine tesbih çekiyoruz pazartesiye kadar çekilecek ( allahümmesalli ala muhammed ) çekmek ,isteyemn miktarı ile bana yazarsa sevinirim öpüldünüz

kuzum 500 tane okudum allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…