ay maşallaaaaaah çok sevindim Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin canım, doktor işini ne yaptın kime gidiyorsun?
heheee ben yine günde bir kerre kaynatıyorum şimdilik baktım tozlanmış kendi ağzıma sokup güya temizliyorum
kız nurcan madem oğlanları çok seviyorsun sen bir tane daha yapsana daha yaşın genç bir de oğlan doğur... geçen gün aklıma geldi kızlardan acaba hangisi bir tane daha yapar diye aklıma denizyeli geldi bence o kesin bir tane daha yapacak
eeee siz bebeleri tekmi bırakacaksınız kii
evet ben kızıma kardeş istiyorum ama şuan değil..
Allah izin verirse tabi ki..
Allah gönlüne göre versin canım benim.. İlerde ne olur bilmem ama beim şimdilik niyetim yok kardeş yapmaya Allah buna ömür versin..
Allah gönlüne göre versin canım benim.. İlerde ne olur bilmem ama beim şimdilik niyetim yok kardeş yapmaya Allah buna ömür versin..
ay maşallaaaaaah çok sevindim Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin canım, doktor işini ne yaptın kime gidiyorsun?
heheee ben yine günde bir kerre kaynatıyorum şimdilik baktım tozlanmış kendi ağzıma sokup güya temizliyorum
kız nurcan madem oğlanları çok seviyorsun sen bir tane daha yapsana daha yaşın genç bir de oğlan doğur... geçen gün aklıma geldi kızlardan acaba hangisi bir tane daha yapar diye aklıma denizyeli geldi bence o kesin bir tane daha yapacak
deniz kız buluşalım yaaaaaaaaaa burcuda istiyodu buluşmak zaten ayarlayalım takılalım biraz :)))))))))) burcu foruma gidiyomuş bizede yakın orda buluşuruz havalarda güzelken :)))))) :))))))))
deniz kız buluşalım yaaaaaaaaaa burcuda istiyodu buluşmak zaten ayarlayalım takılalım biraz :)))))))))) burcu foruma gidiyomuş bizede yakın orda buluşuruz havalarda güzelken :)))))) :))))))))
buluşalım kız ii olur valla
ama ben yarın tdağa gidiyorum 1 hafta kalıcam dönünce program yapalım ok
annemler umreden geliyolar yarın akşama onları ziyaret edecem..
sende gel bebeğim ağırlayalım senide buralarda :)))))))))
facede bişi yazmışın bende yazdım bşi bakta cevap yaz canım ona göre bakim be
Allah hepimizin gönlüne göre versin cnmm
sen neden düşünmüyosun zormu geliyo yoksa :)
ayşem biz bu bir buçuk yaşına girince yapıcaz doğuya gitmeden birtane daha olsun istiyorum anca bu 2 yaşındayken hamile kalsam tabi kalırsa :))))))))) 3 yaşına doğru o doğar rabi erkek seviyorum ama kızımın yeri ayrı her evlat farklı seviliyor oğlan olmasada kızda olsa farketmez nasılsa bi oğluşum var beni bekleyen :)))))))) elbet onuda sevme vakti er geç gelecek :)))))) ama tüp düşünmüyorum kendi kalır sanırım yani öle ümit ediyorum kalmasada kızımın canı sağolsun sende yap yavrunu tek koyma benim bütün kahrımı kardeşlerim çeker çok memnunun kardeşim olduğu için
kızlar burda peygamberimizin doğumu hürmetine tesbih çekiyoruz pazartesiye kadar çekilecek ( allahümmesalli ala muhammed ) çekmek ,isteyemn miktarı ile bana yazarsa sevinirim öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?