Geleceksin biliyorum bebeğim

çok sevindim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim hem küçük mucizeye hemde ailesine
Allah nazardan korusun şükür iyiymişler
ay gidip gördüm öyle tatlı öyel minik bir kuş kiii canım beniim elifi yatırdım yanına nasıl küçük geldi gözüme halbuki elif ondan daha küçük doğmuştu unutmuşum o günlerini :))
ayşecim nasılsın uzun zamandan sonra karşılaştık nihayet

kusura bakma canım açıyorum ama elif ağlarsa filan hemen kapatıyorum cevap yazamadım.. şükür iyiyim koşturuyorum işte ev-iş-bebek.. darısı başına ikiz olsun da benden beter ol

darısı bizlere inşşşşşşşşşşşşşşş

HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

biz burdayız siz forumlarda gezin

noldu kuzum yine hastanelerde mi koşturdun?

CANIM SGK İLE İLGİLİ BİR SORUN BENİM SİGORTAM VARDI (BAĞKUR) bunu değiştiridim isteğe bağlıya geçtim ama geçiş yaparken kızlık soyadımı girmişler
bu günde mersine gidececğim

Son düzenleme:
Topiğin başlığı ne onu bile unuttum hemencecik. bugün canım sıkılıyor nedense. 4 yıl olacak neredeyse evleneli. sevdiğim adamla evleneli kocaman 4 sene ama bu küçük ailenin 1 ufak meyvesi bile olmadı. ilk zamanlar olur diye önemsemedik. sonra doktora gittik 1 aşılama yaptırdık sperm yıkanmadan umutluyduk baya ama olmadı. sonra başka bir özel hastanede 2 sperm yıkamalı aşılama daha büyük umutlar ama sonu yine hüsran yine hayal kırıklığı. bu arada tabi kaybolan zaman, üstüste gelen aksilikler filan. mart ayında Smyrna ya gittik, eşim titriyodu ilk gün biz buralara da gelecekmiydik diye ama geldik işte nasipten öte köy yoktu çünkü. biz dünyada bir biz varız zannediyoduk ama çokmuş, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşallah. sonra ikimizde rahatladık artık burda olur dedik baya ümitlendik ama sonuç yine hüsran. şimdi 2. denememizi yapıcaz. bal, çörek otu, incir... kür Allah kür bakalım işimize yarayacak mı. of ya olsun nolur Allahım.

biz burdayız siz forumlarda gezin

noldu kuzum yine hastanelerde mi koşturdun?
ayşem gel sende bursa neresi sen gezentisin zaten bir haftasonu çık işten gel kuzucuğunuda koklamak nasip olsun biliyon benim adam pimpirik başka şehre yollamıyo erken doğurmasan doğumuna izin almıştım zar zor ama sende benden habersiz pıt doğurmuşun :))))))))))))) bi sorsaydın müsaitmisin diye he he :)))))))))))şaka bi yana nolur gel bi hafta sonu
CANIM SGK İLE İLGİLİ BİR SORUN BENİM SİGORTAM VARDI (BAĞKUR) bunu değiştiridim isteğe bağlıya geçtim ama geçiş yaparken kızlık soyadımı girmişler
canım inşallah kolaylıkla halledersin işlerini nedir bu şanssızlık sende yarabbim rabbim işlerini rast getirsin artık

gülüm hepimiz neler yaşadık bende bu topiğe girmeden önce istisna insanların çocuğu olmuyo kırk yılda bir insan tüp bebek yapıyor sanıyordum buraya girince nere düştüğümü şaşırdım ama evlendikten yıllar sonrada olsa bir evladım oldu emini seninde olacaktır üzülmek yerine eşinle sım sıkı sarılın hayatınıza rabbim zamanı geldiğinde emin ol bir şekilde nasip edecek çok kişi ilklerde negatif aldı bakarın birdaahakine pozitifi bulursun sende

valla ben kendim memeurum ama devletle işim olacak diye ödüm kopar hele sgk falan zor işler Allah kolaylık versin
ayşe hatun buyrun sizinlede buluşalım forumda gelirmisinki?

gelmem miii koşa koşa gelirim şu kız biraz büyüsün ototbüse binebilecek gibi olsun söz gelicem...

şimdi üzülme desek de işe yaramaz üzülürsün ama bak hepimiz aynı yollardan geçtik bazılarımız kavuştu evladına bazılarımız hala uğraşıyor, hepimiz çoook sıkıntılar çektik sen de bu sıkıntıların arasında içindeki umudu sakın kaybetme, bol bol dua et.. Allah yardımcın olsun.

denizyeli tatlım senin de sütün beniki gibi erken gitmişti yanlış hatırlamıyorsam, ne kadar emzirebildin ek gıda işlerini nasıl yaptın? kızlar anlatın birazcık nurcan sen de anlat naptın nettin? benim sütüm epey azaldı zaten başından beri hep mama da veriyordum şimdi sabah işe gelirken sağıp bırakıyorum azıcık çıkıyor sonra 3 gibi evde oluyorum benim kız aralarda kısa kısa uyuyor gece 11 e kadar ayaktayız, saat 3ten gece yatana kadar 4-5 kez emiyor 2-3 kez de mama yiyor sonra yatıyoruz 11-12 Allah ne verdiyes ne zaman uyursa :)) bir daha gece kalkmıyor ben sabah 8de evden çıkarken uyuyor 9-10 gibi kalkıyor ben gelene kadar bakıcı 2 kez mama 1 kez de elma suyu veriyor. haftaya elma suyunun içine havuç katıcam sonraki hafta da yoğurt vericem. başka ne yapayım?? kestane kebap acele cevap

neeeeee
öncelikle sakın gece 11 12 gibi yatop 9 10 gibi kalktığını kimseye söyleme
çok şanslı bi annesin yavrunun değerini bil
cnm ben 3 ay mama takviyeli emzirebilmiştim...
ek gıdaya 4.ayda başladım ilkten elma suyu ile
ilk 1 hafta elma suyu
2. hafta elma suyu artı yoğurt
3. hafta elma suyu yoğurt artı çorba(patates havuç kabak pirinç ve zyağından oluşan çorba)
ilk zamanlar yeni başladığın ek gıdayı 1 tatlı kaşığı olarak ver ilk gün sonra sonra çoğalt...
yine sormak istersen cvplarım cnm

tamam tamam söylemeeeem uyumuyo zaten sabah kadar ayaktaaa
4-5 gün öncesine kadar sabah karşı emziriyordum şimdi baktım uyanmıyor emzirmiyorum ama aç kalırsa diye de üzülüyorum acaba uyandırıp emzirsem mi?

bırak o açıksa uyanır zatn nasıl alışırsa öyle gider uyanmaması güzel
10 günlük bebek olsa kur saatini emzir derdim ama 4 aylık oldu artık gerek yok
o acıkırsa uyanır

kızlra sağolun yeni geldim eve :26:ya aslında bütün bu sorunlar (sgk ile ilgili olanlar)biliyorsunuz benim eşim 2011 şubat ayında ameliyat oldu vee o zamandan bu yana raporlu:26::26: işte tüm sıkıntılar uzun süre raporlu olmasından kaynaklanıyor :18::18:sgk bizi (bu durumda olan herkesi)zora koşuyorki işine döndsün diye (BİZ KEYFİMİZDEN RAPOR ALIYORUZ YAA ASLINDa ÇALIŞACAK DURUMU VARDA BU HASTALARIN )sgk yı gereksiz masrafa soktuğumuz düşünülüyor vs vs aldıımız raporlarda 4 tane prof imzası var( ünvrts den kurul raporu ) çalışamaz diye ama sgk yinede tatmin olmuyor malesef

bırak o açıksa uyanır zatn nasıl alışırsa öyle gider uyanmaması güzel
10 günlük bebek olsa kur saatini emzir derdim ama 4 aylık oldu artık gerek yok
o acıkırsa uyanır

5.5 aylıkkende kahvaltıya başladım ayşecik ben
sağol tatlım bu sabah elmayla havucu karıştırıp verdim kaşıkla vereyim dedim ama beceremedim biraz daha oturabiliyor olması lazım kaşık için yine biberonla verdim haftaya yoğurda başlarım mama sandalyesini de kursun bari eşim de hafif yatık konumda kaşıkla yedirmeye çalışırım sen nasıl alıştırdın kaşığa

amaaaan devletin işi hep aynı Allah kolaylık versin hayırlısıyla bir iyileşse eşin bunlara hiç gerek kalmasa keşke..

tamam bekliyoruz ama o kız otobuse binecek kadar olmuş zaten ben 2 aylıktı memlekete gittim :)))))))))

ya ayşem sen beni örnek alma istersen ben bakıyorum herkezde bir itine bi özen biz öyküyle Allah ne verdiyse benim kız evde hiç uyumuyor gündüz sokaktada biraz uyuyor ama bazen evdede uyursa günde 2 kere yarım saat felan uyuyor akşam en erken 10 da uyur oda pek görülmez genelde 12 ye kurulu benim kız gecede her saat başı beni emiyor ben ilk 1 hafta dışında hiiiiiiç mama yedirmedim hep beni emdi o yüzden sana o yöndek pek destek olamam ek gıdaya gelincede ben 4 ayda itibaren ne bulsam yedirip içirdim öle 1 hafta elma suyu bilmem ne felan olmadı bizde biz sabah mıhlama yapardık benim kız benden çok yerdi yemek yiyosam sularını verirdim zaten yiceği neki onun azcık bişi gaz yapan şeler dışında herşeyi az az verdim 6. ay dolar dolmaz direk öğüne başladım sabah az peynir 3 zeytin yarım yumurta beyazı azcık helva arada bazen meyve bazen salatalık bazen havuç verdim öğlen yoğurt bazen 1 bisküvi kırıyordum içine bazende misafirlıkteysek kısır pğaça kek veriyordum ama onları genelde pek vermem misafirlikte mecbure kalırsam akşam mutlaka yoğurt ve sebze yemeği kıymalı tavuklu yada sadece öncede hazırladığım dondurucudaki tavuk suyuyla çeşit çeşit sebzeyi küçük bi tencerede haşlayıp az salça az tuz öle yediriyorum hala
bu arada benim kız aralardada sürekli meyve saalatalık hep yiyor ne boğazı duruyo nede kendi yerinde duruyo tam bir cadaloz denizyeli gördü benim fırlamayı dediğim gibi biz böle Allah en verdiysa salla baş takılıyoz canım ben pek özenmiyorum herşeye alışsın istiyorum çok şükür herşeyide yiyo özellikle balığı lup lup yutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…