çok sevindim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim hem küçük mucizeye hemde ailesine
ay gidip gördüm öyle tatlı öyel minik bir kuş kiii canım beniimAllah nazardan korusun şükür iyiymişler
ayşecim nasılsın uzun zamandan sonra karşılaştık nihayet
ay gidip gördüm öyle tatlı öyel minik bir kuş kiii canım beniimelifi yatırdım yanına nasıl küçük geldi gözüme halbuki elif ondan daha küçük doğmuştu unutmuşum o günlerini :))
kusura bakma canım açıyorum ama elif ağlarsa filan hemen kapatıyorum cevap yazamadım.. şükür iyiyim koşturuyorum işte ev-iş-bebek.. darısı başına ikiz olsun da benden beter ol
biz burdayız siz forumlarda gezinAaaaaaaaaaa nerdeesiniz hatunlar
bu gün çok yorucu bir gündü
biz burdayız siz forumlarda gezin
noldu kuzum yine hastanelerde mi koşturdun?
ayşem gel sende bursa neresi sen gezentisin zaten bir haftasonu çık işten gel kuzucuğunuda koklamak nasip olsun biliyon benim adam pimpirik başka şehre yollamıyo erken doğurmasan doğumuna izin almıştım zar zor ama sende benden habersiz pıt doğurmuşun :))))))))))))) bi sorsaydın müsaitmisin diye he he :)))))))))))şaka bi yana nolur gel bi hafta sonubiz burdayız siz forumlarda gezin
noldu kuzum yine hastanelerde mi koşturdun?
canım inşallah kolaylıkla halledersin işlerini nedir bu şanssızlık sende yarabbim rabbim işlerini rast getirsin artıkCANIM SGK İLE İLGİLİ BİR SORUN BENİM SİGORTAM VARDI (BAĞKUR) bunu değiştiridim isteğe bağlıya geçtim ama geçiş yaparken kızlık soyadımı girmişler
bu günde mersine gidececğim
Topiğin başlığı ne onu bile unuttum hemencecik. bugün canım sıkılıyor nedense. 4 yıl olacak neredeyse evleneli. sevdiğim adamla evleneli kocaman 4 sene ama bu küçük ailenin 1 ufak meyvesi bile olmadı. ilk zamanlar olur diye önemsemedik. sonra doktora gittik 1 aşılama yaptırdık sperm yıkanmadan umutluyduk baya ama olmadı. sonra başka bir özel hastanede 2 sperm yıkamalı aşılama daha büyük umutlar ama sonu yine hüsran yine hayal kırıklığı. bu arada tabi kaybolan zaman, üstüste gelen aksilikler filan. mart ayında Smyrna ya gittik, eşim titriyodu ilk gün biz buralara da gelecekmiydik diye ama geldik işte nasipten öte köy yoktu çünkü. biz dünyada bir biz varız zannediyoduk ama çokmuş, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşallah. sonra ikimizde rahatladık artık burda olur dedik baya ümitlendik ama sonuç yine hüsran. şimdi 2. denememizi yapıcaz. bal, çörek otu, incir... kür Allah kür bakalım işimize yarayacak mı. of ya olsun nolur Allahım.
valla ben kendim memeurum ama devletle işim olacak diye ödüm kopar hele sgk falan zor işler Allah kolaylık versinCANIM SGK İLE İLGİLİ BİR SORUN BENİM SİGORTAM VARDI (BAĞKUR) bunu değiştiridim isteğe bağlıya geçtim ama geçiş yaparken kızlık soyadımı girmişler
bu günde mersine gidececğim
ayşe hatun buyrun sizinlede buluşalım forumda gelirmisinki?
gelmem miii koşa koşa gelirim şu kız biraz büyüsün ototbüse binebilecek gibi olsun söz gelicem...ayşem gel sende bursa neresi sen gezentisin zaten bir haftasonu çık işten gel kuzucuğunuda koklamak nasip olsun biliyon benim adam pimpirik başka şehre yollamıyo erken doğurmasan doğumuna izin almıştım zar zor ama sende benden habersiz pıt doğurmuşun :))))))))))))) bi sorsaydın müsaitmisin diye he he :)))))))))))şaka bi yana nolur gel bi hafta sonu
şimdi üzülme desek de işe yaramaz üzülürsün ama bak hepimiz aynı yollardan geçtik bazılarımız kavuştu evladına bazılarımız hala uğraşıyor, hepimiz çoook sıkıntılar çektik sen de bu sıkıntıların arasında içindeki umudu sakın kaybetme, bol bol dua et.. Allah yardımcın olsun.Topiğin başlığı ne onu bile unuttum hemencecik. bugün canım sıkılıyor nedense. 4 yıl olacak neredeyse evleneli. sevdiğim adamla evleneli kocaman 4 sene ama bu küçük ailenin 1 ufak meyvesi bile olmadı. ilk zamanlar olur diye önemsemedik. sonra doktora gittik 1 aşılama yaptırdık sperm yıkanmadan umutluyduk baya ama olmadı. sonra başka bir özel hastanede 2 sperm yıkamalı aşılama daha büyük umutlar ama sonu yine hüsran yine hayal kırıklığı. bu arada tabi kaybolan zaman, üstüste gelen aksilikler filan. mart ayında Smyrna ya gittik, eşim titriyodu ilk gün biz buralara da gelecekmiydik diye ama geldik işte nasipten öte köy yoktu çünkü. biz dünyada bir biz varız zannediyoduk ama çokmuş, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşallah. sonra ikimizde rahatladık artık burda olur dedik baya ümitlendik ama sonuç yine hüsran. şimdi 2. denememizi yapıcaz. bal, çörek otu, incir... kür Allah kür bakalım işimize yarayacak mı. of ya olsun nolur Allahım.
denizyeli tatlım senin de sütün beniki gibi erken gitmişti yanlış hatırlamıyorsam, ne kadar emzirebildin ek gıda işlerini nasıl yaptın? kızlar anlatın birazcık nurcan sen de anlat naptın nettin? benim sütüm epey azaldı zaten başından beri hep mama da veriyordum şimdi sabah işe gelirken sağıp bırakıyorum azıcık çıkıyor sonra 3 gibi evde oluyorum benim kız aralarda kısa kısa uyuyor gece 11 e kadar ayaktayız, saat 3ten gece yatana kadar 4-5 kez emiyor 2-3 kez de mama yiyor sonra yatıyoruz 11-12 Allah ne verdiyes ne zaman uyursa :)) bir daha gece kalkmıyor ben sabah 8de evden çıkarken uyuyor 9-10 gibi kalkıyor ben gelene kadar bakıcı 2 kez mama 1 kez de elma suyu veriyor. haftaya elma suyunun içine havuç katıcam sonraki hafta da yoğurt vericem. başka ne yapayım?? kestane kebap acele cevap
neeeeee
öncelikle sakın gece 11 12 gibi yatop 9 10 gibi kalktığını kimseye söyleme
çok şanslı bi annesin yavrunun değerini bil
cnm ben 3 ay mama takviyeli emzirebilmiştim...
ek gıdaya 4.ayda başladım ilkten elma suyu ile
ilk 1 hafta elma suyu
2. hafta elma suyu artı yoğurt
3. hafta elma suyu yoğurt artı çorba(patates havuç kabak pirinç ve zyağından oluşan çorba)
ilk zamanlar yeni başladığın ek gıdayı 1 tatlı kaşığı olarak ver ilk gün sonra sonra çoğalt...
yine sormak istersen cvplarım cnm
tamam tamam söylemeeeem uyumuyo zaten sabah kadar ayaktaaa
4-5 gün öncesine kadar sabah karşı emziriyordum şimdi baktım uyanmıyor emzirmiyorum ama aç kalırsa diye de üzülüyorum acaba uyandırıp emzirsem mi?
bırak o açıksa uyanır zatn nasıl alışırsa öyle gider uyanmaması güzel
10 günlük bebek olsa kur saatini emzir derdim ama 4 aylık oldu artık gerek yok
o acıkırsa uyanır
sağol tatlım bu sabah elmayla havucu karıştırıp verdim kaşıkla vereyim dedim ama beceremedim biraz daha oturabiliyor olması lazım kaşık için yine biberonla verdim haftaya yoğurda başlarım mama sandalyesini de kursun bari eşim de hafif yatık konumda kaşıkla yedirmeye çalışırım sen nasıl alıştırdın kaşığa5.5 aylıkkende kahvaltıya başladım ayşecik ben
kızlra sağolunyeni geldim eve :26:ya aslında bütün bu sorunlar (sgk ile ilgili olanlar)biliyorsunuz benim eşim 2011 şubat ayında ameliyat oldu vee o zamandan bu yana raporlu:26::26: işte tüm sıkıntılar uzun süre raporlu olmasından kaynaklanıyor :18::18:sgk bizi (bu durumda olan herkesi)zora koşuyorki işine döndsün diye (BİZ KEYFİMİZDEN RAPOR ALIYORUZ YAA ASLINDa ÇALIŞACAK DURUMU VARDA BU HASTALARIN )sgk yı gereksiz masrafa soktuğumuz düşünülüyor vs vs aldıımız raporlarda 4 tane prof imzası var ( ünvrts den kurul raporu ) çalışamaz diye ama sgk yinede tatmin olmuyor malesef
tamam bekliyoruz ama o kız otobuse binecek kadar olmuş zaten ben 2 aylıktı memlekete gittim :)))))))))valla ben kendim memeurum ama devletle işim olacak diye ödüm kopar hele sgk falan zor işler Allah kolaylık versin
gelmem miii koşa koşa gelirim şu kız biraz büyüsün ototbüse binebilecek gibi olsun söz gelicem...
şimdi üzülme desek de işe yaramaz üzülürsün ama bak hepimiz aynı yollardan geçtik bazılarımız kavuştu evladına bazılarımız hala uğraşıyor, hepimiz çoook sıkıntılar çektik sen de bu sıkıntıların arasında içindeki umudu sakın kaybetme, bol bol dua et.. Allah yardımcın olsun.
denizyeli tatlım senin de sütün beniki gibi erken gitmişti yanlış hatırlamıyorsam, ne kadar emzirebildin ek gıda işlerini nasıl yaptın? kızlar anlatın birazcık nurcan sen de anlat naptın nettin? benim sütüm epey azaldı zaten başından beri hep mama da veriyordum şimdi sabah işe gelirken sağıp bırakıyorum azıcık çıkıyor sonra 3 gibi evde oluyorum benim kız aralarda kısa kısa uyuyor gece 11 e kadar ayaktayız, saat 3ten gece yatana kadar 4-5 kez emiyor 2-3 kez de mama yiyor sonra yatıyoruz 11-12 Allah ne verdiyes ne zaman uyursa :)) bir daha gece kalkmıyor ben sabah 8de evden çıkarken uyuyor 9-10 gibi kalkıyor ben gelene kadar bakıcı 2 kez mama 1 kez de elma suyu veriyor. haftaya elma suyunun içine havuç katıcam sonraki hafta da yoğurt vericem. başka ne yapayım?? kestane kebap acele cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?