ha ha ha halimize bak daha dün bebek bebek diyoduk :))))))))))) bugün başka istemez bunlar bize yeter dihoruz normalde bende istemiyorum başka ama kardeşi olsun diye yapıcam yaparsam :)))))) kızım tek kalmasın diye yoksa bnde çok zorlanıyorum hep ağlıyor hiç durmuyor
kuzum 500 tane okudum allah kabul etsin
arkadaşlar bende 200 adet salavat okurum.Allah kabul etsin.
günaydın hayırlı cumalar
tesbih listesi
Allahümmesalli ala muhammed
yeter --------------500--------okundu
omerbetul --------200--------okundu
canım bende okumak isterim ama adetliyim adetli iken okunurmu :26:
Aminnn hayırlıı olsuun Allah analı babalı büyütsün inşAllah :)kızlaaaaaar asuman şu anda doğumdaaaaaabu sabah nişan gelmiş apar topar gitmişler suyu gelmiş biraz hastanede ilaç falan vermişler durmuş suyu, nst yapmışlar falan şu an durumunuz iyi akşama çıkartırız demişler sonra yarım saat geçmedi yine aradı ayşe beni doğuma alıyorlar bütün suyum geldi dedi saat 3 gibiydi sanırım şu sıra ameliyattadır gece arayıp durumunu öğrenicem ben de eskişehirdeyim şimdi gidemiyorum yanına yarın giderim size gelişmeleri haber veririrm.
bu arada 36. haftasında bebek de 2300 civarı
hadi Allah yardımcısı olsun..
kızlaaaaaar asuman şu anda doğumdaaaaaabu sabah nişan gelmiş apar topar gitmişler suyu gelmiş biraz hastanede ilaç falan vermişler durmuş suyu, nst yapmışlar falan şu an durumunuz iyi akşama çıkartırız demişler sonra yarım saat geçmedi yine aradı ayşe beni doğuma alıyorlar bütün suyum geldi dedi saat 3 gibiydi sanırım şu sıra ameliyattadır gece arayıp durumunu öğrenicem ben de eskişehirdeyim şimdi gidemiyorum yanına yarın giderim size gelişmeleri haber veririrm.
kızlaaaaaar asuman şu anda doğumdaaaaaabu sabah nişan gelmiş apar topar gitmişler suyu gelmiş biraz hastanede ilaç falan vermişler durmuş suyu, nst yapmışlar falan şu an durumunuz iyi akşama çıkartırız demişler sonra yarım saat geçmedi yine aradı ayşe beni doğuma alıyorlar bütün suyum geldi dedi saat 3 gibiydi sanırım şu sıra ameliyattadır gece arayıp durumunu öğrenicem ben de eskişehirdeyim şimdi gidemiyorum yanına yarın giderim size gelişmeleri haber veririrm.
Az önce konuştum hem Asuman hem bebeği gayet iyiler kızı şimdi koynunda çok şükür. yarın kısmetse çıkacak hastaneden. Allahın izniyle bir mucize daha gerçek oldu. Çok şükür bin şükür..
tesbih listesi
Allahümmesalli ala muhammed
yeter --------------500--------okundu
omerbetul --------200--------okundu
Az önce konuştum hem Asuman hem bebeği gayet iyiler kızı şimdi koynunda çok şükür. yarın kısmetse çıkacak hastaneden. Allahın izniyle bir mucize daha gerçek oldu. Çok şükür bin şükür..
Allah nazardan korusun şükür iyiymişlerAz önce konuştum hem Asuman hem bebeği gayet iyiler kızı şimdi koynunda çok şükür. yarın kısmetse çıkacak hastaneden. Allahın izniyle bir mucize daha gerçek oldu. Çok şükür bin şükür..
nurcancım bende 2000 tane okudum ALLAH kabul ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?