Geleceksin biliyorum bebeğim

ay kızlar bu ayın 23 ünde kızım bir yaşını bitiriyor keşke hepiniz burda olsa birlikte kutlasak gerçi doğum gününü 22 si akşamı yapıcaz ben yinede hepinizi davet ediyorum gelmek isteyeni beklerim gelemeyenide en azından gönlünüzün burda olmak isticeni biliyorum inşallah hepimiz birgün yan yana gelebiliriz rabbim nasip ederde buluşabiliriz hepimizin bebişleri olur buluştuğumuzda inşallah nazifem yeterim umudumsun inşallah rabbim sizleride en kısa zamanda evlatlarınıza kavuştururda sizlerin yavrularınızında kalbende olsa doğum günlerinde yanlarında oluruz kızımın doğum gününde mumunu ben üflicem daha küçün üflemeyi ğretemedim üff yapcana şiiiit yapıyo pek doğum gününe dilek tutmaya böle şelere inanmam ama bu kez kızımın şansına bi istisna yapıp mumunu üflerken dilek dilicem çok şükür hayat mücadelesi dışında rabbim sağlık ve evlat bana nasip etti hayat mücadelesinede ömür boyu devam edicez tek dileğim siz üç arkadaşımında bir an evvel güzel haberlerinizi almak rabbim inşallah kızımın sabiğliğine günahsızlığıyüzü suyu hürmetine ogün dileğimizi kabul eder dua kapımız ogün açık olur inşallah

kıslar merhabalarr bakalımm
bı coğunuzla facedeki gruptad da görüşüoruz ama burdan da yazayım orda olmayan arkadasalrım ıcın
napıosunuz bakalım mınnoşlar buyumus asu doğum yapmıs cok sevındm
pembenın oğlusları olcakmıs sağlıcakla alsın kucağına ınsallah
nurcanın kızı tam bır zillı olmus aman allahım denızyelının de öyle cok tatlılar bulusmussunuz yaa cok ımremdım valla keske orda olsaydım dedım ayseee senın kızın yanakalra bayılıorum maşaşlalh hiç kucuk doğmus gıbı değil maaşallah barek allah hepsıne..
benımde işte bazı değerlrım yuksek cıkmsıtı ımmune sıstemıyle ılgılı saldırganmıs:)onun dusmesı ıcın ilaç kullanıorum dustuğu zaman başlıcaz tüp tedavısıne allahın ıznıyle..aslında esımın değerlerı artık normal sınırlarda doğal da olabılır dıo dr ama okadar sıkıntı cektık strese gırdık kı sanırım bu kez de stresten olmuo doğal yolla..gelsınde saglıcakla tüple gelsın razıyım ben
umudumsun yeter nazemır bız kaldık canalrım bızım ımtıhanımız bıraz daha uzun surdu ama artık zamanı gelmıstır ınsallh sırayla alırız sıpalarımızı kucağımıza..hepınızın dualrına ıhtıyacım var...son denememıze 1.5 yıl oldu bi türlu başlayamdık tedaviye sadece yaz tatılınde oluo istabula gıtme sansımız cunkü..
unuttuğum varsa kusura bakmayın canalrım cok öpuorum hepınızı umarım guzel habeelrle gelmeyı de nasıp eder rabbım bı gun..

ayşecim
bende artık kıza ne bulursam veriyom ama alışsın diye ama sebze çorbası hazır yoğurdu ve meyvesini eksik etmemeye çalışıom ama ettiğimde oluyo bazen gezerken falan ama biz olduk artık 9 aylık ondan herşeyi verebiliom
sen ilkten gene elma suyuyla başla sonra çoğaltırsın zaten...
nurcanım
valla işin zor yavrum çok hareketli ve ilgi isteyen bi kız öykü maşallah sağlıkları yerinde ya sükür
demek 1 yaşına giriyo he maşallah benim cimcimeme
umutbizimolsun
cnmm burayada uğra ara ara ya özlüyoruz seni
aa demek eşininkiler normal seyrine geldi belki sen tedavi için beklerken süpriz hbri alırsın cnm kısmet tabi
ama değerlerinin düzelmesinden sonra tabi tüp deneyin artık gelicek bak o yaramaz inş...

canım yaaa öncelikle çok duygunlandım yazdıklarından
kızına (yeğenime)rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin sizlerle beraber inşş38:

canım haıylısı olsun inşş bu sefer bebeğin gelirrrr
ben kaç zamandır facedeki gruba gelemiyorummmm o sebebplede neler olduğundan çok fazla haberim yok malesefff inşş he rşey yolunda gider

evet canım çok cim cime oldu bu arada sen ve eşimde hep dualarımızdasınız sen bu topiğe girmediğin için seni yazmadım buraya yoksa eşininde senin de çok hakkınız var çok başınızı ağrıttım rabbim güzel haberlerine daha güzellerinşi katsın inşallah
ah ah sen biliyon gördün cadımı bugün canıma okudu tam 5 kez üst değiştirdim bugün
canım yaaa öncelikle çok duygunlandım yazdıklarından
kızına (yeğenime)rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin sizlerle beraber inşş38:

sağol yeterim amin

otobüste durmaz diye korkuyorum arabaya bayılıyor ctesi görümceme gittik üsküdarda oturuyor o 3 saat sürdü yol 3 saat hem giderken hem dönerken uyudu ama otobüsü bilmiyorum
Kız Allah canını almasın öldüm gülmekten kıza kısır mı yediriyorsun valla benim iş yerindeki arkadaşları bir görsen ne tuz ne şeker ne baharat hiç birşey vermiyorlar amaaan bir ihtimam bir ihtimam :)) ben de arasını bulmaya çalışıcam artık
ah canım benim ne çabuk geçti bir sene, geçen sene mayısın 25inde hamile olduğumu öğrendim hiç gözümün önünden gitmiyor doktorun telefondaki sesi hala kulağımda, önce eşimi aradım sonra hemen seni aramıştım 3 günlüktü o zaman senin bebeğin çekine çekine aradım müsait olmazsan diye daha dün gibi yaaa.. Allah uzun ömür versin canım benim. rabbim bizi evlatlarımıza kavuşturdu çok şükür inşallah hep iyi günlerini göstersin, evlat yolu gözleyen tüm kardeşlerimize de hayırlı sağlıklı velatlar nasip etsin tez zamanda.
senin güzel haberlerine de az kaldı canım benim merak etme sen
hayırlısıyla biz de büyüyelim de biz de tadalım herşeyden inşallah.

Son düzenleme:

cicim bebiş daha küçük 4 aylık ya sana ondan zor geliyo aa herşey verilirmi diye
tıpki bende öyleydim nasıl veriyolar ya verilirmi diye
ama büyüdükçe yiyen bi bebekse zaten kendi atacak elini herşeye saldıracak
ama öyle tuzlu tatlı yağlı salçalı diye ayırt edenler varya bebekleri iştahsız oluyolar zamanla ve herşeyi reddediyolar çünkü damak tadları sabit bişeye alıştığı için
inş seninki yiyici olur anneside karnında kilo almamamsının acısını çıkarır

canm denizde yazmış öle çok özenenin çocuğu daha bi illet oluyo onu yemiyo bunu yemiyo ilerde sağlıkksız habire hasta olan bişi oluyo seninkide denizin dediği gibi bi süre sonra el atmaya başlıcak ver gitsin bişi cik olmaz zaten 6 aydan sonra bebekler gazlarını kendi rahatca çıkarıyo hiç bişicik olmaz kısır bişimi benim kıza bi simit vergörbak nasıl yiyo koca simidi lup atıyo ağızına :))))) ama benimki kabız diye ben çok veremiyom yoksa hiç sakınmam ki pek sık hastatda olmaz şükür koca kış 2 kere oldu milletin çocuğu her ay hasta oluyo benimki bide cıbıl cıbıl geziyo hep :))))
arabada duran otobüstede durur ama buda geçici olabilir benim kız artık arabadada zaptedilmiyo :))))))))
evet canım ben hastanede gelmiştim o gün senin haberini almıştım araamıştın ay ne sevinmiştim kızım kucağımda yaşe hamiş oh oh sefam olsun modundaydım tüm dualarınada amin diyorum rabbim burdaki kardeşleriminde yüzünü gldürsün

canım maşallah kızına büyümüş , nasıl olacak derken yaşına girmiş bile
inşallah gelin olduğu günleride göstersin RABBİM ve daha nice mutlu anlarını
inşallah canım okadar içten dua ettiğine inanıyorumki
sizlerin duaları sayesinde bizde tadacaz annelik duygularını
bir bakayım demiştim şimdi çıkmam gerek pikniğe gidicez hazırlık yapıyorum kendinize çok iyi bakın hoşçakalın

canım benim inşallah bizde bir kaç aya hamileliklerimizi konuşuruz zamanı gelmiştirde
inşallah en kısa zamanda peşpeşe hamileyiz yazarız buraya çok öpüyorumseni

nurcan inanirmisin gozlerim doldu mesaji okurken aglamamak icin kendimi zor tuttum..oykucuk ilk goz agrimiz...umudumuz.. o kadar uzun zaman oldumu dedim mesajini okurken..keske benimde oykunun yasinda bir kizim olsaydi...kucagim bos kalmsaydi..ama nasip iste..Allah oykuye uzun ; hayirli ve cok guzel bir yasam nasip etsin..MASALLAH SUBHANALLAH..kem gozlerden korusun Mevlam..ve insallah benim gibi evlat isteyen herkesede Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin...dualarina cani gonulden amin..eger bir gun Rabbim bana anne olmayi nasip ederse hepinizle bulusmayi o kadar cok istiyorumki....su an taktigim mutluluk maskesi yerine gercek mutluluk gelir heralde...evladinin dogum gununu cani gonulen kutluyorum...kocaman kocaman opuyorum minik prensesi..benim icinde cok dua edin...oykunun kulagina fisilda; cennetteki arkadaslarina soylesin ; bir arkadasida gelsin benim evladim olsun...diliyorum birdahaki dogum gununde benimde kucagim dolu olur ve oykunun dogum gunune evladimla gelmek nasip olur....

Oykucuk; teyzemm; minik prensesim..bu dunyaya iyiki geldin ve bir yasini bitirdin teyzem...seni yakindan hic gormedim ama cok merak ediyorum..saclarinin rengini; gozlerinin rengini yakindan gormeyi cok cok isterdim...sen bu dunyaya gelmeden once hep hayirli ve saglikli bir evlat olmani diledi buradan teyzelerin...gozyaslarimizi kattik dualarimiza...ve sen tertemiz cok tatli bir prenses olarak geldin dunyaya...insallah annen gibi mukkemmel bir anne mukemmel bir dost olursun...insallah cennetteki arkadaslarindan biride beni anne olarak secer ve birdahaki dogum gununde birlikte oluruz..hepimizin umudu oldun sen...ozel bir evlatsin; cunku abininde emanetisin..seni bir annenin bir evlada olan en derin hasretiyle kucakliyorum ve kocaman opuyorum guzel kizim...Hayatta hep gul resimlerindeki gibi....Rabbim seni her turlu kotulukten korusun teyzem...iyiki dogdun; iyiki varsin; iyiki annenin guzel kizisin....nice nice guzel yaslara oykucuk.....

sağol canım amin gez sen havalar güzel ya bizde hiç durmuyoz :)))))))

canım güzel arkadaşım çok duygulandırdın beni tabi çokta üzdün ne çok istiyorum sizleride anne olarak görmeyi yakından görememeye bile razıyım hatta bidaha burda bile konuşamamayı haber alamamayı bile kabul ederim yeterki sizler de anne olun ben kızımı şükür kucağıma aldım ama hala yarımım çünkü daha 4 evlat daha bekliyorum siz dostlarım da evlat sahibi olmadan benim yolum daha bitmedi bu yola birlikte girdik ailk bendi ama sonrada 4 arkadaşımız daha hamiş kaldı şimdi 4 kaldı sizlerde hamile kaldımı hepimizin yolu tamamlanacak kızımı kucağıma aldığımda ayşemin yavrucuğunun minnoşumun haberini aldım inşallah kızım doğumgünün ardındanda sizlerden birinin haberini almayı nasip eder rabbim bana kızım için yazdığın güzel şeyleri rabbim kendi kızının kulağına fısıldamayı nasip etsin rabbim muhammedimin yerine bana öykümü verdim eminim oğlum siz kardeşi için dualar eden teyzeleri için mevlamdan birer melek dileyecektir o cennette sizlere dua ettikçe annesi sizlerden razı oldukça sizler böle temiz kalpli ağızında dualar olan güzel insanlar oldukça benim mevlamdan hiç inançsızlığım yok çok kısa bir süre sonra siz kardeşlerimide güldürecek imtehanınız artık bitecektir rabbim sizleri artık evlat hasreti ile sınamayacaktır
kızım da sizlere inşallah melekliği ile duacıdır ama ben yinede kızımla yakın bir zamanda sizler için yuşa hz. lerine gitmek istiyorum havalar güzelken rabbim nasip ederse çok istiyorum hepiniz istanbula gelemiyorsunuz belki bizim duamız kabul olur

guzel arkadasim benim cok sagol nurcanim..inanirmisin hep hayalim hamile kalinca ilk sizinle paylasmak ve sonra bebisimi kucagima alinca sizinle bulusmak...hani siz koymussunuzya faceye resimler cok hosuma gitti cok tatliydi..ve annelik inanilmaz guzellestirmisti size..zaten cok guzeldiniz hepiniz ama annelik ayri bir hava katiyor insana....nurcanim pek kkye gelmiyorum cunku gerceketn bunalimlari anlatip kimseyi uzmek istemiyorum,..zor bir sinav; zor bir surec...ustuste deneyipte olumsuz almak malesef bitiriyor insani..ama eger hala ayakta isem sizin dualarinizla bununda bilincindeyim....Rabbim insallah o minicik prenseslerinizin hatirina o tertemiz gunahsiz melekerin yuzu suyu hurmetine bize va banada anne olmayi nasip eder...
malesef istanbula gidemedigim icin hz yusa hazretlerinede gidemedim...Allah razi olsun canim arkadasim dusundugun icin...insallah Yuce Mevlam dualarimizi kabul eder...Rabbim evladini sana bagislasin cokkk guzel anne:))))

yaaaaa beni nasıl ağlatınız HEPİNİZ yazdıkalrınızzzzzz çok fena oldum çokkkk

kıııss mahfettiniz beni yaa:))
gittim eskilere yinee,topiğin en basında nurcanın kızı ıcın dua listesı var sağlıcakla dogsun dıe
doğduda yasına bile geldi maaşallah..
bi gun bu yazılarımızda geçmiş olur gülerek hatırlarmıyız acep
ateş ölçme topiği vardı benim ılk girdiğim topik...gecen gün bakıodum eskı konusmalrımza
tickerı olmayan bi tek ben kalmısım:))))
bahtsıoz bedevi:)ehehe
şaka bı yana dert de allahtan dermanı da O'ndan diliyoruz yaptıklarımız hep vesile..
bu arada saolun canalrım tek tek alıntı yapamadım ınsallah gelmiştir o zaman allahın ıznıyle.
yine gelio yaa anneler günü ben lap top ı biyerlere saklasam ii olcak:))
çok öperim hepinizi:)))

Aaaa yine duygusal patlamalr olmuş ne güzel eski günlerdeki gibi.. ben de dün geçen sene hamile haberimi aldığım zamanlar yazdıklarımızı okudum duygulandım. garip bir ruh hali içindeyim geriye dönüp bakınca zamanın ne kadar hızlı aktığına hayret ediyorum ama içindeyken de sanki hiç zaman geçmiyor sanki kızım hiç büyümeyecekmiş gibi..

SENİN HAMLİLE OLDUĞUNU ÖRENDİĞİMDE TELİNİ ALIP ARAMIŞTIMMM sana umarım kızmamışsındır telefonunu aldığım içindediğimde ne kızması havvacığım çığlık çiğlığa hamileyim diye bağırmak geliyor içimden demişitinnn bak ANNE OLDUN ÇOK ŞÜKÜR DARISI ANNEANNE OLDUĞUN GÜNLERE İNŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…