Geleceksin biliyorum bebeğim

sağol canım amin mevlam herkezin evladını bağışlasın
canım inan biz üzülürsek sen üzülüyorsun diye üzülürüz sen mutlu olursan bizlerde mutlu oluruz buraya girmek seni üzüyorsa girme canım arkadaşım ama bilki hepimiz inanıyoruz sen ve diğer arkadaşlarımızda hamile kalacak evlatlarınıza kavuşacaksınız tek dileğim bu kavuşma vaktine uzun zaman kalmış olmasın bu seneyi mevlam hamileliklerinizle müjdlesin meleklerini size evlat yollasın
yaaaaa beni nasıl ağlatınız HEPİNİZ yazdıkalrınızzzzzz çok fena oldum çokkkk
ağlamayın siz bebeğim bu sene sizin seneniz olsun inşallah hep gülün yavrularınıza kavuştuğunuzu müjdeleyin bizlere sonrada kucaklayıp getirin minnoşları sıkalım Allahımın izni ile
kız senin bişiyin yok ben inanıyorum senle umudumsunun kendiliğinden kalabileceğine ama işte şu kalbimizi beynimizi söküp atabilsek kafamıza takamasak gelecek bebişler ama lafta sölendiği gibide olmuyoki insan her dakka düşünüyor ama bunlarda geçecek o ticker lardan sende yapıcan bak geçen sene ayşem pozitif topiği için buraya azmayı ne çok istiyorum nurcan demişti 1-2 aya bir bakgtık hamiş inşallah sizlerde öle olcak sorcanız bize hangi ticker daha güzel kızlar diye :b

kız ben nezaman 3 aylık olcak da biraz durulcak diyodum 3 aylık oldu dediler 6 aydan sonra başladım 6 aylık olurmuki nasıl geçer uykusuz bu günler dedim oldu 6 aylık dediler 9 aylık olsun öle başladım 9 aya bi baktım 9 ayda bitti acaba yaşı gelirmi şimdi yaşı geldi 2 yaşına gelsin diyolar tabi benim kız hala ilk günkü gibi azman hiç durulma yok ama hiç geçmiyomuş gibi gelen günleer bakıyorum nede çabuk geçmiş :)))) özetle ömür boyu hep daha ilersini beklicez inşallah benim cadıdan umudumsun yeter nazemir buraya giriyo artık onuda yazabilirim umutbizim olsun ada rabbim versinde uykusuz bir yığın gece geçirsinler
kızını çoooooooooook öp benim için teyzesinden sevgiler fısılda yavru civcivime

nurcanimm bu duana cani gonulden tum kalbimle aminn diyorummmm...omur boyu gozume uyku girmesin raziyim yeterki gelsin bebisimmm..

kizlar ya benim kafal gel git...dun halinizi hatirinizi sormadim..kusura bakmayin ne olur?

nurcanimmm ya face yazmissin su ust komsun hala devemmi ediyor silkemlemeye.Allaha havale ediyorum yaaa..nasil bir kisilikkk!!!!

aysecimm ya senin kuzuck masallah kocaman oldu? nasilsin neler yapiyorsun? asu ablam nasil? bebisi nasil?

nazemir tatlimmm bayadir gorusemedik? nasilsin? ufuklarda varmi bir tedavi?

denizyeli canim nasilsin? sende buyuttun minik prensesi..tombis tombiss ; masAllah...

yeterrr esin nasil oldu canimmmm? nasilsin?

pembenin ogluslari olacakmis..masAllah subhanAllah...

umut insallah son tedavin olur ve bebislerin seninle olur..bebeislerin yazdim ikiz olacak bak :))))

evet canım devam ediyor ben dedimki sende çamaşır asıyon ben kirletsem hoşmu dedim beni tehdit etti ben doğuluyum beni tek sanma bişi yapta bak napıyom sana diyo :) sanki onun üstünden silken benim :))))

cnmm sağol benide düşündüğün için
burada eski paylaşmlara geri döndünüz çok mutluyum okuyorum ama yazma yazamıyorum
fena bunalımdayım benim kız diş çıkarma döneminde iştahı 0 oldu
buna şükür diyorum yinede
sizleri okuyorum ama merak etme
çok öptüm seni

KUZUM ÖYLE ŞEYLER YAZMIŞSINKİİ ÇOK DUYGULNDIMMM rabbime şükürler olsun ki sizler gibi insanlarla karşılatım iyi varsınız

canım eşim için ne söylesem bilemiyorummm çok fazla bir değişiklik yok rabim bu günümüzü aratmasın inşş

canim benimm yerim ben onu yaaaaa..buyumuste; dis cikariyomus:)))) o yanaklarini isir annesi benim icin... cok opuyorum canim benimmmmm.....

canım eşim için ne söylesem bilemiyorummm çok fazla bir değişiklik yok rabim bu günümüzü aratmasın inşş

amin yetercim...insallah Rabbim veriri sifasini...valla helal olsun sana ; esinle cok iyi ilgilendin; kosturdun....

nurcanim bu tarz insanlari Allaha havale ediyorum..annemde malesef senelerce aynis eyleri yasadi..tasininca cok sukur rahat nefes aldi....inanilmaz derecede sinir bozucu bir durum....en buyuk kul haklarindan biri degilmidiir bu??? gerci unutmadim ben hamile hamile ayni seyleri sana yasatip seni aglatmisti....ALLAH islah etsin boylelerini...

ah yavrum çok geçmişler olsun inşallah hemenptlatır
KUZUM ÖYLE ŞEYLER YAZMIŞSINKİİ ÇOK DUYGULNDIMMM rabbime şükürler olsun ki sizler gibi insanlarla karşılatım iyi varsınız
sende iyki varsın canım benim
amiiiiiiiiiiin

ah evet valla o başkasıydı o taşındi kendinden beterine sattı evi çıldırıcam ondan şansıma şaşırıyorum :))))))

canım aminnn inşşşş (seviyorum kız ne yapim )

geçen gün teyzem diyorki kızım allah yardımcın olsun ama iyi dayandın vs vs dedimki teyze bir hata ettik iyi günde kötü günde dedik bir daha evlenirsem iyi günde kötü günün bir kısmında diyeceğimki dönüşüm olsunn (teyzem çok espirili kandındır )yeğenim bunu hiç düşünmemiştim doğru diyorsun iyi günde kötü günün bir kısmında ha

tabiki bunlar espi kızlarrrr BİR ÖMÜR BOYU HEP YANYANA

canım benim insallah biliyorum ki yavruna kucagina alacagin gün gelecek tüm kalbimle diliyorum bunu... ne güzel demişsin dert de derman da Rabbimden diye... gelecek senin ve insallah sırasını bekleyen tüm arkadaslarımızın zamanı da... yeter ki moralini bozma güzelim...

Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥

kisssssssslaaaaarrrr ....

anne olan tum arkadaslarimin anneler gunun simdidden kutlarim..evlatlarinizla uzun ve cokkk guzel yillar gecirin insallah.....

henuz anne olamamis ben ve benim gibi tummm arkadaslarim icin diliyorumki bu evlatsiz son anneler gunumuz olur...Rabbim seneye anneler gunune evladimizla girmeyi nasip etsinnnn insallah....

yürekten amin diyorum cnm

ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allahım duy bu güzel dualarıda dualar hürmetine kabul et dileğimizi

amin canlarım Allah sizlere de güzel gönüllerinize göre versin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…