sağol canım amin mevlam herkezin evladını bağışlasınguzel arkadasim benim cok sagol nurcanim..inanirmisin hep hayalim hamile kalinca ilk sizinle paylasmak ve sonra bebisimi kucagima alinca sizinle bulusmak...hani siz koymussunuzya faceye resimler cok hosuma gitti cok tatliydi..ve annelik inanilmaz guzellestirmisti size..zaten cok guzeldiniz hepiniz ama annelik ayri bir hava katiyor insana....nurcanim pek kkye gelmiyorum cunku gerceketn bunalimlari anlatip kimseyi uzmek istemiyorum,..zor bir sinav; zor bir surec...ustuste deneyipte olumsuz almak malesef bitiriyor insani..ama eger hala ayakta isem sizin dualarinizla bununda bilincindeyim....Rabbim insallah o minicik prenseslerinizin hatirina o tertemiz gunahsiz melekerin yuzu suyu hurmetine bize va banada anne olmayi nasip eder...
malesef istanbula gidemedigim icin hz yusa hazretlerinede gidemedim...Allah razi olsun canim arkadasim dusundugun icin...insallah Yuce Mevlam dualarimizi kabul eder...Rabbim evladini sana bagislasin cokkk guzel anne:))))
canım inan biz üzülürsek sen üzülüyorsun diye üzülürüz sen mutlu olursan bizlerde mutlu oluruz buraya girmek seni üzüyorsa girme canım arkadaşım ama bilki hepimiz inanıyoruz sen ve diğer arkadaşlarımızda hamile kalacak evlatlarınıza kavuşacaksınız tek dileğim bu kavuşma vaktine uzun zaman kalmış olmasın bu seneyi mevlam hamileliklerinizle müjdlesin meleklerini size evlat yollasın
ağlamayın siz bebeğim bu sene sizin seneniz olsun inşallah hep gülün yavrularınıza kavuştuğunuzu müjdeleyin bizlere sonrada kucaklayıp getirin minnoşları sıkalım Allahımın izni ileyaaaaa beni nasıl ağlatınız HEPİNİZ yazdıkalrınızzzzzz çok fena oldum çokkkk
kız senin bişiyin yok ben inanıyorum senle umudumsunun kendiliğinden kalabileceğine ama işte şu kalbimizi beynimizi söküp atabilsek kafamıza takamasak gelecek bebişler ama lafta sölendiği gibide olmuyoki insan her dakka düşünüyor ama bunlarda geçecek o ticker lardan sende yapıcan bak geçen sene ayşem pozitif topiği için buraya azmayı ne çok istiyorum nurcan demişti 1-2 aya bir bakgtık hamiş inşallah sizlerde öle olcak sorcanız bize hangi ticker daha güzel kızlar diye :bkıııss mahfettiniz beni yaa:))
gittim eskilere yinee,topiğin en basında nurcanın kızı ıcın dua listesı var sağlıcakla dogsun dıe
doğduda yasına bile geldi maaşallah..
bi gun bu yazılarımızda geçmiş olur gülerek hatırlarmıyız acep
ateş ölçme topiği vardı benim ılk girdiğim topik...gecen gün bakıodum eskı konusmalrımza
tickerı olmayan bi tek ben kalmısım:))))
bahtsıoz bedevi:)ehehe
şaka bı yana dert de allahtan dermanı da O'ndan diliyoruz yaptıklarımız hep vesile..
bu arada saolun canalrım tek tek alıntı yapamadım ınsallah gelmiştir o zaman allahın ıznıyle.
yine gelio yaa anneler günü ben lap top ı biyerlere saklasam ii olcak:))
çok öperim hepinizi:)))
Aaaa yine duygusal patlamalr olmuş ne güzel eski günlerdeki gibi.. ben de dün geçen sene hamile haberimi aldığım zamanlar yazdıklarımızı okudum duygulandım. garip bir ruh hali içindeyim geriye dönüp bakınca zamanın ne kadar hızlı aktığına hayret ediyorum ama içindeyken de sanki hiç zaman geçmiyor sanki kızım hiç büyümeyecekmiş gibi..
kız ben nezaman 3 aylık olcak da biraz durulcak diyodum 3 aylık oldu dediler 6 aydan sonra başladım 6 aylık olurmuki nasıl geçer uykusuz bu günler dedim oldu 6 aylık dediler 9 aylık olsun öle başladım 9 aya bi baktım 9 ayda bitti acaba yaşı gelirmi şimdi yaşı geldi 2 yaşına gelsin diyolar tabi benim kız hala ilk günkü gibi azman hiç durulma yok ama hiç geçmiyomuş gibi gelen günleer bakıyorum nede çabuk geçmiş :)))) özetle ömür boyu hep daha ilersini beklicez inşallah benim cadıdan umudumsun yeter nazemir buraya giriyo artık onuda yazabilirim umutbizim olsun ada rabbim versinde uykusuz bir yığın gece geçirsinler
kızını çoooooooooook öp benim için teyzesinden sevgiler fısılda yavru civcivime