Geleceksin biliyorum bebeğim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allahım duy bu güzel dualarıda dualar hürmetine kabul et dileğimizi

amin canlarım Allah sizlere de güzel gönüllerinize göre versin en kısa zamanda

canlarımmm aminnnnnnn aminnnnn aminnnnn inşşşş sizlerin ve meleklerinizin dualrıyla rabbim bir gün anneler gününü hep birlikte kutlamayı nasip eder

Biz bugün 1 yaşımızı bitirdik teyzeleri dünde doğum günümüzdü söz verdiğimiz gibi sizlere duamızı ettik dileğimizi diledik ve mumumuzu öle üfledik inşallah rabbim güzel kızımın cennetteki arkadaşlarından havva öznur nazife ve funda teyzesinede gönderir seneye sizlerde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısı ile

canım benim aminnnnn aminnnnn
facede tüm resimlerine baktım çok tatlı maşallah ALLAHIM ESİRGESİN UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİNNNN sizile beraber inşşş

aynen valla birbirmizi kaybetik yaaaa (kendi adıma )kimseden haberim yok
kzlar prşb ve cuma eşimin kontroleri vardı bu perşembe eşime mr çekilecekk inşş sonuçlar iyi çıkar
yeğenim etaşleni 40 dereceydi ateşi has yatırdık çok yorgunum 1 saat oldu eve geldimmm kabus gibiydi ateş düşmediii

canım çok geçmişler olsun ya inşallah ciddi birşeyi yoktur yavrucağın (((((((((

kizlar nasilsiniz....hepinizi cok cok ozledim...benim okuldan cok sevdigim bir arakadsim vardi..oda defalarca tup denedi..sorun ondada erkek infertilitesi..ve bosanma karari aldigini ogrendim yeni,..sirf buna dayali deil tabiki..onunla konusurken canimin cok yandigini hissettim...hayat ne kadar tuhaf...uni. bahcesinde 4 tane kiz cocuguyduk...hepimizin ideallari vardi..hepimiz o kadar neseliydikki..benim hayallerimde hep bir suru cocugum olsun vardi....hic cocuk istemeyenimizi Allah evlattan doyurdududa bana nasip etmedi iste...arkadasimla konusrken gecmis canlandi gozumun onunde birden...ustuste o kadar olumsuzluk yasadimki...artik herseyden yoruldum...

sizler nasilsiniz kizlar....eski muhabbetlerimizi cok cok ozledimmmm

umudumsun....
cnmm hayat kader şans alın yazısı herkeste başka başka işte
kimine veriyo değer bilmiyo kimi uğraşıyo sonuç olmuyo
hepsi birer sınav Allah katında
bian o arkadaşının çocuk oladığı için boşandığını düşünüyodum ama değilmiş,öyle bişi çok acı olurdu çünkü
bende eski muhabbetlerimizi çok özledim pek kimseler uğrayamıyo,
bende pek sık giremiyorum
keşke eskisi gibi sayfalarca okuyacağımız yazılar olsada çok yazmmışınız die şikayet etsek değilmi????

canim ya evlilikte bir sans..bahsettigim arkadasim inanilmaz guzel inanilmaz tatli ve temiz kalpilidir..uni. de resim cekilmeye giderdik modellik teklifi gelirdi ona dusun yani..guzelligi gectim inanilmaz temiz kalplidir...sevdi birini dustu pesine...disardan baksan konussan adam gibi adam dersin esi icin..ama arkadasim yasadiklarini anlatinca inanmadim...dusun ya kac erkek esi daha tup bebek yapmis test sonucunu bekliyro onu evden kovmaya tesebbus eder...kac vicdansiz yapar bunu.!!! ve daha neler neler....her ailede tartisma olur bizde; sizde herkeste var..ama hangi erkek karisiyla kavga ederken onun namusuna kufur eder...ya neler neler....ustelik bu arkadasim ailesine karsi cikarak evlendi..defalarca babasi dedi ona kizim evlenme bak yazik edeceksin kendine...ama iste is isten gectikten sonra!! ailesine donemiyor donecek yuzu yok..zaten sulalede dedikodu almis basini gidiyor...inan o kadar uzuldumki...okulda 4 kizdik biz..kardesten oteydik...simdi kardesin kadar sevdigim birinin; canim dediginin caninin yanmasi cokk kotu...

ya kesinlikle eski gunleri cok cok ozledim...geceleri bile yazardik...paylasmak ne guzel birsey canim arkadasim...onu anlayan birilerinin olmasi...en azindan haftada bir gun bile olsak belli bir saatte herkes gelse topige yine konussak eskisi gibi...neler neler paylasmadikki...

canim nasil gidiyor annelik..kizcenin resimlerini goruyorum..masALLAH ; Rabbim nazaralardan saklasin....cok opuyorum seni ve minik prensesi:)))

valla ben kendi adıma hergün giriyorum ama burada kimse olmuyor bende başka topiklere takılıyorum
ama keşke yine eskisi gibi muhabbetler etsek ne güzel olur

ayy cnm yaa okudukça üzüldüm o arkadaşına
rabbim o adama idayet versin ne diyim pişman olur ama iş işten geçrr
helede tedavili iken öyle bişi yapması çok ayıp bişi çok...
cnmm yaa hadi artık sık girmeye çalışalım kızlarda girer böylelikle grupta yazışma var diye
nazemit hadi senide beklyioruz cnmm
biz iyiyiz cnm koşturmaca gidiyo hayatkızçem 10 ayını bitiricek kısmetse büyüdü günler su gibi o uyudukça işlerimi koştur koştur yapıyorum yine bile yetiştiremiyorum..sıcak fena bastırdı hava serinledikçe akşama doğru dışarı çıkıyoz falan
sen nasılsın neler yapıosun?
valla ben kendi adıma hergün giriyorum ama burada kimse olmuyor bende başka topiklere takılıyorum
ama keşke yine eskisi gibi muhabbetler etsek ne güzel olur

haydi bizim elimzde eski muhabbetlere geri dönmek

huuuu bacılar nerelerdesiniz...

canım ben hep giriyorum her girdiğimde burayada bakıyorum ama kimse olmuyor siz gelin ben hep buralardayım
kızında yaşına girecek maşallah ALLAH nazarlardan korusun

kizlar selam nasilsiniz?

deniz yeli masallah ya kuzuck 10 aylik olmus..ay bir yasina 2 ay kalmis...masallah ..Rabbim gelin oldugu gunleride gostersin insallah....

nurcan ayse siz nerelerdesiniz kizlarrrr...

kizlar selam nasilsiniz?

deniz yeli masallah ya kuzuck 10 aylik olmus..ay bir yasina 2 ay kalmis...masallah ..Rabbim gelin oldugu gunleride gostersin insallah....

nurcan ayse siz nerelerdesiniz kizlarrrr...

evet cnm büyüyo kuzucuk...amin cnm cümlemiz için geçerli onlar...
evet nerelerdesiniz haydi artık toplaşıyoruz buyrun topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…