sen neler yapıyosun cnm yeğenlere bakıyodun okulda bitti rahatlamışsındır
evet cnm az kaldı yaşına :)) amin cnmm
Çarpılmayalım bu başlıkta
kizlar selam nasilsiniz?
deniz yeli masallah ya kuzuck 10 aylik olmus..ay bir yasina 2 ay kalmis...masallah ..Rabbim gelin oldugu gunleride gostersin insallah....
nurcan ayse siz nerelerdesiniz kizlarrrr...
memleket nere canım?havalar güzel fırsat buldukça gezmeye gidiyorum okullarda tatil rahatladım bayağı
ramazandada memlekete gidicez onun dışında evlerdeyim genelde evdeykende netteyim
ama temizliğe başlıyacam önümüzdeki hafta içi ama yinede sık sık buralarda olurum
Çarpılmayalım bu başlıkta
memleket nere canım?
yanlış yere yazdığını sanıyorum
yoksa ne alaka
a. s canım seni buralarda görmek ne güzel daha sık gel esgisi gibi sohbetler edelim beni buralarda yalnız bırakmayın
hheee artık buradan başını alıp diğer topiklere bakamayacaksın bile :))))selamlar....
zonguldak
merhaba denizyeli tam çıkıyordum birde buraya bakayım dedim yazını gördüm selam vermeden gitmiyim dedim
cnmsin valla Allah senden razı olsun bi of demeden aylardır koşturuyorsunuz cnm yaaagünydın iyi pazarlar nasılsınız hanımlarrr bzim burada havvalar çok ısındı artıkkkk yaz nasıl geçecek bilmiyorum eşimin son bir kaç kontrolü var HAYIRLISYLA onlarıda yaptırım köye gideceğim eşimle ilgili eğer her şey yolunda iseee son kontrolünde prolaktini yükselmişti yine korkutuor bu durum benii
canim benimmmm..nasilsin? neler yapiyorsun....
denizyeli yaza ne yapacaksin canim? tatli planlari varmi?
yeteranim ya cok cok gecmiz olsun..esin icin cok emek verdin..Allah razi olsun senden ya...surekli kosturuyosun canim benim..insallahta esin kiymetini biuliyordur..
kizlar selam nasilsiniz?
deniz yeli masallah ya kuzuck 10 aylik olmus..ay bir yasina 2 ay kalmis...masallah ..Rabbim gelin oldugu gunleride gostersin insallah....
nurcan ayse siz nerelerdesiniz kizlarrrr...
canım eşim burun ameliyatı olacak braz sıkıntılı bir ameliyat olacakmış evrak işleri ile uğraşıyoruz kızımda şimdi tutunarak yürüyoya pc leri açamıyoruz 2 telefon bozdu şimdiden
canim benimmmm..nasilsin? neler yapiyorsun....
denizyeli yaza ne yapacaksin canim? tatli planlari varmi?
yeteranim ya cok cok gecmiz olsun..esin icin cok emek verdin..Allah razi olsun senden ya...surekli kosturuyosun canim benim..insallahta esin kiymetini biuliyordur..
hheee artık buradan başını alıp diğer topiklere bakamayacaksın bile :))))
ben dün giremedim doğumgünü vardı yeğenin hep onla ilgilendik
neyseki çok uzak değilmiş cnm memeleket
cnmsin valla Allah senden razı olsun bi of demeden aylardır koşturuyorsunuz cnm yaaa
inş sonuçlar güzel çıkarda köyde rahat edersiniz
cnm planlar var ama daha yürürlüğe konulup harekete geçemedik :))
geçen sene hamile olduğumdan ayaklarımızı bile sokamadık denize bu sene acısını çıkarmayı düşünüyoruz tatilde
inş kızımda bize ayak uydurur
suyu seviyo banyoda ama denizi havuzu severmi bilmem.
canım eşim burun ameliyatı olacak braz sıkıntılı bir ameliyat olacakmış evrak işleri ile uğraşıyoruz kızımda şimdi tutunarak yürüyoya pc leri açamıyoruz 2 telefon bozdu şimdiden
CANLARIM iyi günde kötü günde diye çıktığımız yoldaaa bizim kötü günümüz birazcık fazla çıktı bahtımızaaa sağlık olsun sevgiyle anlayışla aşacağız bu kötü günleri inşşşş ben eşime koşacağımkiii elimdn geleni yapacaım kiii rabbimde benden razı olsunnnn inşşşşşş her şey rabbimin rızası içinnn KIZLAR DÜN DR MR SONUÇLARIMIZA BAKILDI DR KİTLEDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK DEDİ HER ŞEY KONTROL ALTINDA DEDİİİBİRDE EŞİMDE BAZI RUHSAL SIKINTILAR OLUŞMUŞTU BUNLARI KONUŞTUK DR PSKYATRİ DR GÖNDEDİ YENİ İLAÇLAR BAŞLADI AMA GENLE DURUMU İYİ ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNNNN
cnm Allah senden razı olur inş..
CANIM BENİMMMM RABİMMM hepimizeden razı olsun RAZI OLUR inşşşşşşşş Eki Görüntüle 442760 Eki Görüntüle 442760 Eki Görüntüle 442760 Eki Görüntüle 442760 Eki Görüntüle 442760
hheee artık buradan başını alıp diğer topiklere bakamayacaksın bile :))))
ben dün giremedim doğumgünü vardı yeğenin hep onla ilgilendik
neyseki çok uzak değilmiş cnm memeleket
cnmsin valla Allah senden razı olsun bi of demeden aylardır koşturuyorsunuz cnm yaaa
inş sonuçlar güzel çıkarda köyde rahat edersiniz
cnm planlar var ama daha yürürlüğe konulup harekete geçemedik :))
geçen sene hamile olduğumdan ayaklarımızı bile sokamadık denize bu sene acısını çıkarmayı düşünüyoruz tatilde
inş kızımda bize ayak uydurur
suyu seviyo banyoda ama denizi havuzu severmi bilmem.
suyu seviyorsa sever kesinlikle..ya mazagalarda soyle minicik bebek bikinileri mayolari goruyorum..Allahim ne sirinler yerim ben onlari ya..sende tatile giderken al cimcimeye; simdiden modaya ayak uydursun:)))
bugün kimsecikler uğramamış,bende zilliyi kontrole götürdüm geldim maması bezi ıslak mendili bitmişti onları stokladım...
sizler ne alemdesiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?