alıcam cnm alıcam cimcimeme mayoda nedense bende hep bakıp bakıp çıkıyorum bi el atamadım alma konusuna sanırım gideceğimiz zaman alıcam..
benim süslünün mayosu olmazmı teyzesii aşkolsun gözlükleri bile var :))
degilmi yanii yakisir guzeller guzeline...ya ayse hic ugramiyor...neden acaba? bebisden vakit bulamiyor belkide..asu ablanin bebisinin resimleri gordunuzmu? cok ama cok tatli....gerci butun bebisler cok guzelya hepsinde cennetten bir parca var..bizde bu yil kizlarla kizkiza tatil yapalim dedik...baktik bir kac turlara ama bu sene turlara ozel zamlarmi yapildi..asiri pahali yaa...genelde yurtdisi agirlikli turlar zaten..rusyaya vizesiz tatiller felan var...turzim haberlerinide verdim size:)))
hava çok sıcak canım pişiyoruz burada valla bizde halıları yıkadı kız kardeşim bende bıdıkla vakit geçirdimmmm çok kayifliydi
evet ayşe epeydir uğramıyo iş bebiş ev üçgeninde kız napsın
asunun bebeğini gördüm ayşenin fotolarında maşallah çok tatlı evet yaaa
yaa tatili erken rezarvasyon yaptırırsan ucuza geliyo ama öbür türlü son dk çok aşırı pahalı oluyo
benimde eşim erken rezarvasyon sevmez ben olsam uyarım ama o istemez o gün gelir bişi çıkar gidemem die
eh işte
ayy ne güzel kızkıza yaa valla süper,
sizde daha ucuzlara bakın cnm vardır elbet yokmu
canim benim ya...herkese hayirli cumalar..Rabbim gonlumuzden geceni hayirlisiyla nasip etsin insallah..herkesi optum cok..hayırlı cumalar can arkadaşlarım
topik terk edildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihavalar okadar sıcakkii pc başından oturamıyorummmm
selaaaam ne zamandır giremedim hiç kusura bakmayın ama iş yerinde süt iznimden dolayı erken çıktığım için işim yoğun oluyor evde de pek fırsat bulamıyorum zaten geçen hafta da izinliydim eskişehire gittim 10 gün yoktum
çok şükür iyiyim kızım da iyi büyüyor işte neredeyse 6 aylık oldu iştahı filan iyi de işte pek uyumuyor o yüzden de fırsat bulup yazamıyorum
bugün öğlen asumana gidicem hepinizden selam götürürüm çekebilirsem resim çekip faceye koyarım onun zillii de dün 2 aylık oldu.. seviyorum özlüyorum sizi
selaaaam ne zamandır giremedim hiç kusura bakmayın ama iş yerinde süt iznimden dolayı erken çıktığım için işim yoğun oluyor evde de pek fırsat bulamıyorum zaten geçen hafta da izinliydim eskişehire gittim 10 gün yoktum
çok şükür iyiyim kızım da iyi büyüyor işte neredeyse 6 aylık oldu iştahı filan iyi de işte pek uyumuyor o yüzden de fırsat bulup yazamıyorum
bugün öğlen asumana gidicem hepinizden selam götürürüm çekebilirsem resim çekip faceye koyarım onun zillii de dün 2 aylık oldu.. seviyorum özlüyorum sizi
evet valla ıssız viraneye döndü
ama benim evim şimdilik çok sıcak değil ben tüm gün pc başında vakit geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?