Geleceksin biliyorum bebeğim

degilmi yanii yakisir guzeller guzeline...ya ayse hic ugramiyor...neden acaba? bebisden vakit bulamiyor belkide..asu ablanin bebisinin resimleri gordunuzmu? cok ama cok tatli....gerci butun bebisler cok guzelya hepsinde cennetten bir parca var..bizde bu yil kizlarla kizkiza tatil yapalim dedik...baktik bir kac turlara ama bu sene turlara ozel zamlarmi yapildi..asiri pahali yaa...genelde yurtdisi agirlikli turlar zaten..rusyaya vizesiz tatiller felan var...turzim haberlerinide verdim size:)))

evet ayşe epeydir uğramıyo iş bebiş ev üçgeninde kız napsın
asunun bebeğini gördüm ayşenin fotolarında maşallah çok tatlı evet yaaa
yaa tatili erken rezarvasyon yaptırırsan ucuza geliyo ama öbür türlü son dk çok aşırı pahalı oluyo
benimde eşim erken rezarvasyon sevmez ben olsam uyarım ama o istemez o gün gelir bişi çıkar gidemem die
eh işte
ayy ne güzel kızkıza yaa valla süper,
sizde daha ucuzlara bakın cnm vardır elbet yokmu

ALLAH’ım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle !HAYIRLI CUMLARRRR
»» AMİN ««

aslinda bende oyleyim; garanticiyimdir..ne olur ne olmaz diye:)) bi kac tura baktik 5 gun en dusuk fiyat 1500 tl ucak bileti v.s bizden..arastirmadayiz halen daha:))) ya aslinda a,ac sole biraz kafa dinlemek tatil bahane:)))

slm canlar bizde hala sıcakla ve kızla boğuşuyoruz çok şükür kızımı yatarak uyumaya alıştırdım ayakta saatlerce sallama faslı bitti böyle uykusuda daha kaliteli oluyor önceden gün iççinde 1 saat uyusa bayram ederdim şimdi günde 2 k2z 1 saat uyuyor çok şükür :))))))))) bu arada benim kızımında 1 mayo 1 bikinisi var ama daha izin zamanımız belli değil :)))))))))

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş

kizlar herkese hayirli kandiller; Rabbim dularimizi kabul etsin insallah...

nurcan aysenin resimlerinde var asu ablanin bebisi...

dularda bulusmak uzere kizlar

topik terk edildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii havalar okadar sıcakkii pc başından oturamıyorummmm

selaaaam ne zamandır giremedim hiç kusura bakmayın ama iş yerinde süt iznimden dolayı erken çıktığım için işim yoğun oluyor evde de pek fırsat bulamıyorum zaten geçen hafta da izinliydim eskişehire gittim 10 gün yoktum
çok şükür iyiyim kızım da iyi büyüyor işte neredeyse 6 aylık oldu iştahı filan iyi de işte pek uyumuyor o yüzden de fırsat bulup yazamıyorum
bugün öğlen asumana gidicem hepinizden selam götürürüm çekebilirsem resim çekip faceye koyarım onun zillii de dün 2 aylık oldu.. seviyorum özlüyorum sizi

siz iyi olunda arada böyle iyi haberlerinizi verin bize yeter
asumanın kızıda büyüdü maşallah hadi sen çek bizde bakarız faceden zillilerin resimlerine
bende özledim eskisi gibi sohbet etmeyi ama artık sizlerin öncelikleri değişti bakalım biz nasıl olacaz bebek sahibi olunca

nazemirin söylediklerine katılıyorum sizin öncelikleriniz değişti arada haber verin kendinizden bie yeter kopmayalım birbirmizdennn

evet valla ıssız viraneye döndü
ama benim evim şimdilik çok sıcak değil ben tüm gün pc başında vakit geçiriyorum

valla benim evim çok sıcakkk inanaılır gibi değil ama temmuz başında köye gideceğiz rahatlarız birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…