valla benim evim çok sıcakkk inanaılır gibi değil ama temmuz başında köye gideceğiz rahatlarız birazz
selaaaam ne zamandır giremedim hiç kusura bakmayın ama iş yerinde süt iznimden dolayı erken çıktığım için işim yoğun oluyor evde de pek fırsat bulamıyorum zaten geçen hafta da izinliydim eskişehire gittim 10 gün yoktum
çok şükür iyiyim kızım da iyi büyüyor işte neredeyse 6 aylık oldu iştahı filan iyi de işte pek uyumuyor o yüzden de fırsat bulup yazamıyorum
bugün öğlen asumana gidicem hepinizden selam götürürüm çekebilirsem resim çekip faceye koyarım onun zillii de dün 2 aylık oldu.. seviyorum özlüyorum sizi
nazos yeter nasilsiniz kizlar?
deniz yeli nerelerdesin canimmmm?
nurcan sende arada ugra bir...bizim minik prenssesten haberler ver..opuyorum herkesi cok kizlar..
geçen seneleri düşününce sıcaktan nefes alamıyoduk
şimdilik iyi ama bakalım dahada sıcak olur
sizde köye gideceksiniz bir nevi rahat nefes alırsınız bizde ramazanın başında gidicez köye, köyde burdan farklı değil ama en azından evimiz serin rahat uyuyacaz
merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın nihayet karşılaştık neler yapıyosun
ay valla bilsen neçok istiyorum olmasını isminizi yazmak istemedim kimse anlamasın diye nickleri yazdım sorunolmaz inşallahnurcanim facede ne guzel bir yorum yazmissin...ayyyy dedigin gercek olsa Rabbimden baska ne isterimki.....insallah gercek olur...bir an hayal ettim..hayali bile cok cok cok guzeldiiiiii...canim benim ya..isnallah Rabbim sizin dualarinizla bizede anne olmayi nasip eder..Rabbimmmden tek dilegim tek duam bu
nazos yeter nasilsiniz kizlar?
deniz yeli nerelerdesin canimmmm?
nurcan sende arada ugra bir...bizim minik prenssesten haberler ver..opuyorum herkesi cok kizlar..
canım buranıngeçen yıldan farkı yaz erken geldi geçen sene temmuzda yağmur yağıyordu bu sene ereknden sıcaklar başladı evde klimada yok kendim için değilde eşim çok etkileniyor sıcaktan aslında şimdiye kadar gidecektik ama ayın 29 da kız kardeşim laparaskopi olacak yanımda ol dedi onu bekliyorummm
köyünüz çokmu uzak keşke gitseydiniz 29 da geri gelirdin hemde sıcağı çekmek zorunda kalmazdınız
ay valla bilsen neçok istiyorum olmasını isminizi yazmak istemedim kimse anlamasın diye nickleri yazdım sorunolmaz inşallah
canım ben bakıyorum 2-3 günde bir ama kimse bişi yazmıyo diye yazmıyorum benim kız tay tay yürüyo teyzeleri ama tembellik edecekya hemen oturuyo :)))))) işine gelirse yürüyo yoksa yok sizleride çoooook öpüyor öpmeyi öğrendik
ay nurcan sen ole yazdinya hayalini kurdum ya..hepimzi bir aradayiz bebilser bizimle..suan bile yazarken yuzumde tebessum beliriyor..Rabbim kurban oldugum Allahim insallah dualarimzi kabul etsin..gercekten gunler gectikce daha zor nurcancim...
canim kendi adima sorun yok; nick sonucta...
ay yerim ben onu...hangi kelimeleri demeye basladi..ah yerim ben onu yerim..kocamn op benim yerime; ama en cokta o cennet kokusunu icine cek..yerim ben onuuu yeerimmmm..
tv de bi kukla çizgi filmi var adı kuka onu söylüyo kuka kuka kuka diye şarkısını sölüyo 1-2-3-5-6- diyo dördü unutuyoruz :))))))))) sürekli anne diyo efendim diyom yine anne diyo tümgün böle enne ve efendimle geçiyo atta diyo top atıyo attı diyo yani top oynuyoz artık brni öpüyo ummah diyo ve bana cici apıyo hııııııııııı birde tokat atıyo nerden öğrendi bilmiyorum kimseye vurmuyo geliyo bana şap diye indiriyo bide gülüyo :))))))))
canım inşallah seniinde yüzün gülecek hiç merak etme rabbim inşallah vakti zamanını çabuk eylesin daha fazla yavruna hasret kalma ama ben inanıyorum evladına kavuşacaksın hepinizin kavuşacağına kalbim okadar inanıyorki eminim birgün seninde nazifeninde yeterinde umut bizim olsununda kucağına alıcağına çünkü biz isteklerimizzi rabbimize fısıldadık dualarımızla rabbim bukadar canı gönülden edilen duaları istenen dilekleri geri çevirmez tek dileğim biraz erken kabul görsün dualarımız artık beklemekten hepimiz yorulduk hata yapıp yanlış düşüncelere sapmaktwn korkarız rabbim bizim kalbimizi bozmamıza izin vermesin bian önce temiz dualarımızı kabul etsin umutsuzluğa düşmekten korusun bizleri
ne bilgisi canım anlayamadımVerdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkür ederim
aminn..canim arkadasim..inanirmisin kendimden cok ben sizin dualariniza inaniyorum..insallah Rabbim isteyen herkesin benimde kucagimi doldursun...
bak senn minik prensese demek tokatta atiyo:)) aferin benim kizima; ezdirmesin kendini hic:)))) yerim onu ben yerim yerim....aysenin guzell kizida masallah ne kadar buyumus; asu ablaninki nasil tatlli nasil tatli hemde; oykumuz ilk gozagrimiz guzel kizimiz bizim; deniz yelinin minik prensisde tatlimi tatli buyumus oda...Rabbim size bagislasin evlatlarinizi; hepsi birbirinden tatli..bende faceden seviyom onlari burdan nazlatiyorum hepsini:)))
ne bilgisi canım anlayamadım
inşallah canım inşallah olacak :)))))))
ya evet kızların hepsi büyüdü kızlar topiği olacaz bu gidişler değiştircez ismimizi sizde bi doğurun birer kız da :)))))) Allahın izni ile
kizlarrr....actimfaceyi uni.den ve liseden ekli olan tum arkadaslarimin resmine baktim..Hepsi cocuklariyla resimler koymuslar...kiskandinmi dedim kendi kendime..hayir kiskanmadim el kadar bebler kiskanilirmi? kendime cok uzuldum ; cok acidim; oturdum kendime agladim bi guzel..keske kaderi degistirmek insanin elinde olsa; yada neden bunlari yasiyor bir bilse..planlar yapiyorum tatile gideyim gezeyim diyorum;;sonra diyorumki ne isin var kizim senin...sen annemi oldunku odullendirecek kendini? herkes coluguyla cocuguyla gelecek sen saf saf otur..birde syanamiyorum kimde bebek gorsem bole icime canima sokup seviyorum iste...sonra soru geliyo pat diye madem bebleri bu kadar seviyosun hadi yap bir tane..Allahim Yarabbim sanki oluyoda ben yapmiyorum...Rabbimle konusabilmeyi cok isterdim; yada peygamberim yasasaydi gidip dizine oturup dertlesseydim onunla..bene bir yol goster cikmazlardayim ; neden bunlari yasiyorum ben hic anne olamayacakmiyim diye sormak isterdim..insan anne olamayinca ne kadar eksik hissediyor kendini...birde etraf baskisi var tabi..anne degilsen kadinda degilsein aslinda diye sacma sapanbir bakis acisi..kendime kiziyorum; esime kiziyorum; herkese kiziyorum...umudum bittigi yerden yeni bir umut doguyor bende anne olacagim diyorum ama sonra ya hic olamassan diyorum..yanlizlikkk sen benim kaderimmisin???
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canı gönülden diyorum bunu yeterki bebişler gelsinbizde oğlan doğurup sizin kızları alırız
canım rabbim alnına yazmadıysa bu dünyada evlat yapacak birşeyin yok bu senin suçun değil rabbimin taktiri kimse seni çocuğun olmuyo gibi göremez rabbim vermezse sen napıcan o yüzden sende kendine eksiklenme belkid rabbimin senle ilgili farklı yazıları var belkide senin hakkında hayırlı olan bu bir sürü haber okuyoruz daha ilk çocukları annelerinin karnındayken babaları göremeden ölüyor belkide kaderinde böle kötü yazlar var rabbim sana eşini yada seni eşine bağışlıyor inşallah böle değildir er geç yavruna hayırlı bir şekilde sende kavuşursun ki ben çok inanıyorum o zamana jkadardaa hayatının her gününün tadını kıkar bıdık gelince eve kapanacan zaten inşallah :))))))kizlarrr....actimfaceyi uni.den ve liseden ekli olan tum arkadaslarimin resmine baktim..Hepsi cocuklariyla resimler koymuslar...kiskandinmi dedim kendi kendime..hayir kiskanmadim el kadar bebler kiskanilirmi? kendime cok uzuldum ; cok acidim; oturdum kendime agladim bi guzel..keske kaderi degistirmek insanin elinde olsa; yada neden bunlari yasiyor bir bilse..planlar yapiyorum tatile gideyim gezeyim diyorum;;sonra diyorumki ne isin var kizim senin...sen annemi oldunku odullendirecek kendini? herkes coluguyla cocuguyla gelecek sen saf saf otur..birde syanamiyorum kimde bebek gorsem bole icime canima sokup seviyorum iste...sonra soru geliyo pat diye madem bebleri bu kadar seviyosun hadi yap bir tane..Allahim Yarabbim sanki oluyoda ben yapmiyorum...Rabbimle konusabilmeyi cok isterdim; yada peygamberim yasasaydi gidip dizine oturup dertlesseydim onunla..bene bir yol goster cikmazlardayim ; neden bunlari yasiyorum ben hic anne olamayacakmiyim diye sormak isterdim..insan anne olamayinca ne kadar eksik hissediyor kendini...birde etraf baskisi var tabi..anne degilsen kadinda degilsein aslinda diye sacma sapanbir bakis acisi..kendime kiziyorum; esime kiziyorum; herkese kiziyorum...umudum bittigi yerden yeni bir umut doguyor bende anne olacagim diyorum ama sonra ya hic olamassan diyorum..yanlizlikkk sen benim kaderimmisin???
CANIM GEÇEN GÜN BİR RÜYA GÖRDÜMM:26: (benim babamin ilk eşii çocuğu olmadığı için bizimle yaşıyorrr daha önce anlatmıştım size )İŞTE O ANNEM BEYAZ BİR KAPIDAN İÇERİYE GİRİYORRR:26: SONRA GÖZLERİ ŞİŞMİŞ BİR ŞEKİLDE GERİ GELİYOR AĞLAMIŞ... DİYORKİ İÇERDE BİR KADIN VAR :26 kim olduğunu bilmiyorum o kadının ) SİZİN İÇİN (ben ve bebeği olmayan kız kardeşim)BAKTIRDIM BU KIZLARIN NE ZAMAN ÇOCUKLARI OLACAK DİYEE KADIN BANA DEDİKİ DİYORRR:26: BU KIZLAR KADERİN ÇOCUK YOKKKK .... ANNEM DEDİMKİ TEKRAR BAKKK:26: TEYZE KAÇ DEFA BAKARSAM BAKAYIM BU İKİ KIZIN KADERİNDE ÇOCUK YOKKK DEDİ DİYORRRRR ÇOK ETKİLENDİM RÜYANDANNN VEEE KIZ KARDEŞİMEDE ANLATTIMM:26: O KADAR ÇOK ÜZÜLDÜKÜ AĞLADI Kİ PİŞMAN OLDUM ANLATTIĞIMAAA BELKİDE GERÇEKTENN BENİM (bizim) KADERİMİZDE ÇOCUK YOKKK BELKİDE HİÇÇ ANNE OLAMAYACAĞIZZ BU NE KADAR ZOR ACI BİR DURUM HEPİMİZ AZ ÇOK BİLİYORUZ AMA ELDEN BİR ŞEY GELMİYORRR:18::18: ALLAHA SIĞINMAKTANNN DUA ETMEKTENNNN SABIR GÖSTERMEKTEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY GELMİYORRREki Görüntüle 455416 EĞERKİİ ELİMİZDEN BAŞKA BİR ŞEY GELSEYDİİİ TIRNAKLARIMIZLA EŞER BİZ O BEBEKLERE KAVUŞMAK İÇİN HER ŞEYİYAPARDIK ÇABALARDIK:26: AMA BURADAN SONRASI ALLAHIN TAKDİRİ VE İNŞŞŞ RABBİM BİZLER İÇİN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR TAKDİR EDERDE BİZLERDE O MUkADES DUYGUYU YAŞARIZZZ UMUDUM SAKIN AMA SAKIN HAYATINI ERTELEME BEBEĞİN YOK DİYEEE SENİN BAŞKA BİR HAYATIN DAHA YOKKK LÜTFEN YAŞAMAKTAN YAŞARKEN HAYATIN TADINI ÇIKARTMAKTANN MAHRUM ETME KENDİNİİ YİNE BEBEĞİNİ BEKLE İSTE ÇABALA AMA YILARIYIN SENDEN HABERSİZ YANI BAŞINDAN GEÇİP GİTMESİNE İZİN VERME
kızlarrr ameliyattan sonraa ilk kez eşimin spermiyoğram verdiii:26: sayı 26,5 milyonileri hareketli 0:26: dr eşini durmu düzeldikçe sonuç değişebiliri :26:ama bu durumda tüp bebektenbaşka şans yok gibi dediii:26: bende ZATEN BAŞKA TÜRLÜ BİR MUCİZE BEKLEMİYORUZ dedimmmm ...... dün kız kardeşimmmm laparaskopi olduuuu (bidikin annesi)çok şükür sorunsuz geçti tüpleri açılmış dr 6 ay bekleyelim doğal dene olmassa aşılma yaptırısın deDiiii inşşşş gerek kalmaz bir kaçtane BIDIK daha olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?