offf diş diş dişslm canlarım biz yeni diş ağrılaramarı ile bayrama giriş yaptık 4 azı ve artı 2 dişle beraber 6 diş birden çıkarıyoruz bu seferde doktorumuz Allah sanada kızınada yardım etsin diyor gerçekten çocuk ağla ağla helak oluyor sanırım 1 ay sürermiş çok huysyz hiç birşeyden memnun olmuyor şu dişler bi bitsede rahatlasak şükür azılarda çıkınca pek zorlu dişi kalmayacak
canım sağollllkız kardeşim kötü oldu dünnn:26::26::26::26:eşi has yatırdı serum aldı akşam geç saatte döndük eve:44::44::44::44::44:bizim 2. bıdık anneyi yıpratma çalışmalarına erken başladı kuzum benim devletten 1 hakım daha var aslında:26::26::26::26:biz ağır erkek infertilitesi olduğumuz için direk rapor almıştım o zaman 2006 yılındaaa:44::44::44::44:has görüştüm :44::44:yeniden testler yapılacak:44::44:eşiniz değerlerinde değişiklik varsa 2 aşılmaya isteye biliriz dedilerr :44: ama asıl sebebp bu değil biliryorsunuz benim eşim 2 yıldır (ameliyat olduğundan buyana )çalışamıyor maddi olarak bir tevadiyi kadıracak durum değilizzz
offf diş diş diş
sizde azılardasınız dimi
bizdede kesiciler bitti azılara geldi sıra şişlik çok ama gelen giden yok huysuzluk tavan
bütün azılar çıktı demek sizde diğer 2.si ne köpek dişimi oo doldu ağzı diş desene
cnm jel sürüyormusun fayda etmez belki hepsi birden çıkıyo ama Allah yardımcın olsun valla neyseki birden hepsini patlatınca bi dahada bişi kalmayacak
ayy ne olduki kardeşine çok geçmiş olsun
inş ilk ve son rahatsızlığı olur
canım sağollllkız kardeşim kötü oldu dünnn:26::26::26::26:eşi has yatırdı serum aldı akşam geç saatte döndük eve:44::44::44::44::44:bizim 2. bıdık anneyi yıpratma çalışmalarına erken başladı kuzum benim devletten 1 hakım daha var aslında:26::26::26::26:biz ağır erkek infertilitesi olduğumuz için direk rapor almıştım o zaman 2006 yılındaaa:44::44::44::44:has görüştüm :44::44:yeniden testler yapılacak:44::44:eşiniz değerlerinde değişiklik varsa 2 aşılmaya isteye biliriz dedilerr :44: ama asıl sebebp bu değil biliryorsunuz benim eşim 2 yıldır (ameliyat olduğundan buyana )çalışamıyor maddi olarak bir tevadiyi kadıracak durum değilizzz
ah yeterim bir evde erkek calismiyorsa eminmki cok cok zordur gecim; haklisin kardesim..Allah bir kapiyi kapar digerini acar...
kardesine gecmis olsun canim benim
offf diş diş diş
sizde azılardasınız dimi
bizdede kesiciler bitti azılara geldi sıra şişlik çok ama gelen giden yok huysuzluk tavan
bütün azılar çıktı demek sizde diğer 2.si ne köpek dişimi oo doldu ağzı diş desene
cnm jel sürüyormusun fayda etmez belki hepsi birden çıkıyo ama Allah yardımcın olsun valla neyseki birden hepsini patlatınca bi dahada bişi kalmayacak
ayy ne olduki kardeşine çok geçmiş olsun
inş ilk ve son rahatsızlığı olur
ayy Allah yardımcısı olsun zor inş kolay geçerir
canım hamile kardeşimmm aşermesi ağır geçiyorrr bir şey yiyemediği için has yatırdı eşi
jel süreyim dedim ama midesini kaldırıyo canım bu seferde küsüyor sürmüyorum o yüzden faydada etmedi sürdüğümde zaten ne bilim sanki geçti gibi ama bir iki gündür iyi gibi ama benim kız çok yaramaz ve çok ağlak bi yerde rahat oturamıyorum hep diş çıkarıyo gibi huysuz senin kız uslumu
selam kizlarrrr
ay yeter ben simdi okudum ve inan cok sevindim..gelsin bebisler insALLAH...canim ya sen raporlu baslayamiyormusun tedaviye?
birde nazo sen raporlu baslayamiyormusun? gecen gun aklima geldi ya bu kizlar neden rapora basvurmuyor dedim?
herkez kaçak yine kimse yazmıyo bişi
HİÇ SORMA BEBEĞİM YAAAAA:26::26::26::26::26::26: BOMBOŞ KALDI TOPİĞİMİZZZSİZİN KUZULAR AZ DAHA BÜYÜSELLERDİ ONLAR ŞENLENDİRİRDİ BELKİİ
gülüm kimse gelmiyo gelse şenlenirizde millet takıldı face grubuna ben sildim gurubu zaten bakmıyom boşuna durmasındedim
çok boşlanmış topik çok bende öyleyim ama girip bakıyorum hiç cvp veren olmayınca yazmıyorum
GÜNAYDIN KIZLARRRR ÇOK MUTLUYUM BU MUTLLUĞMU SİZLERLE PALAŞMAK İSİTYORUM BİLİYORSNUZ KIZ KARDEŞİM TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI 12. GÜN DEĞERİ 7 ÇIKMIŞTI SONRASINDA 22.34.54 (net hatırlamıyorum ama buna yakındı değerler )ÇIKTI KIZ KARDEŞİM DEĞERİ 7 ÇIKTIĞINDA ÜNVRT TÜP BEBEK DR ARADI VE DEĞERİNİ SÖYLEDİ DR 2 GÜN SONRA TEKRAR TEST YAP AMA 12. GÜN İÇİN OLDUKÇA DÜŞÜK BİR DEĞER DEMİŞTİ (kız kardeşim dr bu konuşmayı yaptıktan sonra sanırım 13.veya14. gün eşiyle birlikte olmuş zaten negatif diye )BİZ DR KIZ KARDEŞİMN EŞİ İLE YAPTIĞ BU KAÇAMAĞIDA ANLATTIK AMA DR DOĞAL OLMA OLSAILININ ÇOK ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA TÜP BEBEK İÇİN BU DEĞERLERİN NORMAL OLMADIĞINI SÖYLEDİİ EN SON DEĞERİ ÇARŞABA GÜN 54 ÇIKTI VE DR PZARTESİ (yani dün )GEL TEKRAR BAKALIMM VE DEĞERLERİM BÖYLE YESE (ikiye katlamıyor diye )KÜRTAJ YAPALIM DEDİ DÜN KIZ KARDEŞİMLE GİTTİK VE BETA VERDİKK DEĞER 184 ÇIKTI DR GİTTİK SONUCA BAKTI VE GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK GÜZEL KATLAMIŞ DEDİİ HAFTAYA PZRTS TEKRAR ÇAĞIRDI KIZLARRRRR BU BİR MUCİZE DUALRINIZI EKSİK ETMEYİN OLURMUUU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?