Geleceksin biliyorum bebeğim

ayy çok şükür birinizden biriniz geldi bee ohhh
canım sıkıldı valla bütün gün 1 saate çıkarım zaten evden..
aynen kız normal istemez benim kociş ben bile ürküyorum etrafımda herkes normal yap diyo ama ben kısmet ne ise o olur diyorum...bakalım kısmet yinede..
kıs ablamın doğumuda oğuz beyde oldu ablam çok keyifli oldu bitti dedi dr gerçekten çok espirili bi dr yüzü zaten direk gülüyo adamın devamlı...ablam belden aşağı uyuşmalı olmuştu o epidural sanırım spinal nasılki?ben bilmiom dahada erken benim için yaa korkutmıyım gözümü hehe
hiç sorma cnm şu minik yaramazın yüzünden hamişliğimi doya doya sere serpe yaşayamadım
al kocişle tatile gidecektim çok ağırlaşmadan ama kanamalr falan derken gözümüz korktu valla...

ha ha kız misafirim vardı ondan giremedim şimdide kociş gelmeden gireyim diyorum
valla doktora yalan değil benimde kanım ısındı doktordan yana bi şikayetim yok sıcak adam sağolsun :)))))))
epiduralle sipinal aynı belden aşşağı uyuşuyo canım sen ayık oluyosun bebeğini hemen kucağına alabiliyosun genelde ağızdan hava olarak narkoz veriliyo o narkoz bebeğede gidiyo tabiki ama ben uyanık olmaktan korkuyom :))))))
ablan memnunkaldıysa belki bizde kalırız he :)))))))))
bu arada bugün bi hemşire akrabamla konuştum bebek hemşiresi küveze girmez diyo doktor size ihtimal olarak sölemştir diyor eğerki bi hastalığı yoksa sarılık felanda olmazsa bişicik olmaz haftan uygun 37 de ciğerler tamamalanıyor diyor :))))))
aahhhh o tatillere bi çıkamadık bizde bu sene taile gidecektik sözde he h eaman kızım gelsinde ben yine memelekette olmya razıyım
ben şimdi çıkim yaz mutlaka kızının durumunu canım eşimem mama verip girecem gene

bitmedi gitti şu misafirlerin heee
bak yeğenim doğunca misafirlerin yüzünden yeğenimi ihmal edersen bozuşuruz heee
hmm aynı şeyden bahsediyoruz epiduralle spinal aynı
ben tavsiye ederim cnm ne güzel işte bebeğini ilk gören sen olacaksın ne kadar güzel bişidir
bence sende tabularını yık ve dr un dediğini dene..
bak bebek hemşiresi bebeğin küvez olayı hakkında seni rahatlatmış ne güzel
aynen cnm tatiller olmasada olur onlar gelsin onlarla beraber gideriz tatile daha keyifli olur hem..
yaa yeter nazemir gelmedi hiç neden acaba....

geldim canım işlerim var hangisini yapacam bilmiyorum bende oturdum elişi yapıyorum otururken de düşünüyorum ne yapsam diye perşembe günü tekirdağa gidecemde onun için işlerimi halledeyim diyorum

geldim canım işlerim var hangisini yapacam bilmiyorum bende oturdum elişi yapıyorum otururken de düşünüyorum ne yapsam diye perşembe günü tekirdağa gidecemde onun için işlerimi halledeyim diyorum

ayy bi ses veren daha oldu çok şükür..
kolay gelsin cnm elişlerinde sana
sen nerede oturuyosun?

ben geldiiiiiim şükür evimizdeyiz kocam da iyi çok şükür birzcık ağrısı var ama olur o kadar...
çenebaz karılar geçmişi okuycam şimdi:))))

ben geldiiiiiim şükür evimizdeyiz kocam da iyi çok şükür birzcık ağrısı var ama olur o kadar...

bursadayım ben....
ayy cnm kusura bakma yaaa akşam daha dedin ya doğru
gerçekten kusura bakma bugün dalgınlığım üzerimde iyice

ohhh hoşgeldin cnm yaaa olur o kadar ağrı bişi olmaz çok şükür atlattınız ya ona şükür
kıs sen çok yazmayın diye emir vermişsin ya bizde dikkat ettik azar azar yazmaya
hatta sen kızcan diye bugün yeter topiğe uğramadı bile...

kizlar yaa gercekten yeter nerde? hicihmal etmezdi o topigi..mutlaka girerdi..

ayse canim gozun aydin....evine geldin...hadi bakalim kocisinle gecir bir hafta:)))

Son düzenleme:
ayşecim eşin ameliyat olmuş herhalde çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Nurcanım sen o kadar iyi birisin ki Allah her şeyi gönlüne göre verecek o kadar eminim ki buna. belki küvezde bile kalmasına gerek kalmaz. inşallaaaaaaaaaaaaah.

biraz duaları yavaşlattık herhalde. kızlar...

hoşgeldin sefalar getirdin sen kızıyorsun diye çok yazmadık
nazocuğuuum senden çok özür dilerim dün tüm salaklığım üstümdeydi çok panikledim eşim için o yüzden donuk donuk konuştum seninle çok afedersin.. sağol ilgin için..
allah seni iyi etsin kız güldürdün beni... emir mi vermişim eşim fırt fırt dolanıyo valla evde..

beni merakmı ettiniz yol arkadaşlarımmmmmm
kızlar mrhb nasılsınız ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlar bu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm

Son düzenleme:

evet nurcan dedi ayşeyle konuştum eşi iyiymiş
çok yazmayın dedi dedi
bizde az buçuk dinledik..

cnm neredesin yaaa özlettin kendini hemen yokluğun belli oldu
eşin için koşturmuşsun yine
zor bu devletin işleriyle uğraşmak bi işi doğru düzgün yapmıyuolarki
cnm bu arada senin aralıkta devletten nasıl hakkın oluyo
iyi bak cnm bu güzel değerlendir tabi
deli dr tüp bebek yaptırma yumurta kaliten iyi değilse demiş
b.k yemiş o çok konuşuyo
neyse kızlar ben hazırlanmaya gidiom.öpückler

ay özlenmişimmm
canım ya hastane personelinin hatası eksik doldumuşlar evraklarııı ama neyse yaptırdım
valla yanen öle dedi bende devleten bir alacağım var ilaki aşılama derse aşılama yaptırıp öölyle alacğım hakımı dedim

yok canım olur öyle tekrardan çok geçmiş olsun .... bende komşum geldi çıkmak zorunda kalmıştım

kız yan komşum hemen hemenhergün birlikteyiz doğal olarak
ay ben kızım gelsin kovarım herkezi :))))))))))))) görmemiş olacam ben :)))))))))
inşallah bakalım aslında istiyorum bebeğimin doğdupunda sesini duysam dünyalara değer :))))))
o yüzden istiyorum zaten doktorada okey dedik ama işte korkuyomda
yeterin işi var yazacaktım ama kendide gelmiş zetn :))))))))))
kız bende seni arıcaktım eşim yemeğini verdim onun telden arıcaktım gelmişin eve Allahım acil şifa versin olacak azcık ağrı canım ilgilen abimizle
sağol gülüm hepiniz çok iyisiniz Allah razı olsun
dualar evet biraz zorlaştı gene derine ulaşamıyorum pembecimde eşi kaza geçirdi şıkıştırmak istemiyorum ((((

ah canım benim ne uğraştırıryolar seni ya valla maşallah ama ben olsam dökülmüüştüm yollarda bukadar uğraşa
inşallah ne hakkın varsa kullanırsın ve bebişinide alırsın inşallah cnaım benim çok hakediyorsun anneliği

bu aeada kızlara yazacaktım işi var diye gelmişin merak ettiler sen, valla :)))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…