kız yan komşum hemen hemenhergün birlikteyiz doğal olarak
ay ben kızım gelsin kovarım herkezi :))))))))))))) görmemiş olacam ben :)))))))))
inşallah bakalım aslında istiyorum bebeğimin doğdupunda sesini duysam dünyalara değer :))))))
o yüzden istiyorum zaten doktorada okey dedik ama işte korkuyomda
yeterin işi var yazacaktım ama kendide gelmiş zetn :))))))))))
kız bende seni arıcaktım eşim yemeğini verdim onun telden arıcaktım gelmişin eve Allahım acil şifa versin olacak azcık ağrı canım ilgilen abimizle
sağol gülüm hepiniz çok iyisiniz Allah razı olsun
dualar evet biraz zorlaştı gene derine ulaşamıyorum pembecimde eşi kaza geçirdi şıkıştırmak istemiyorum((((
ah canım benim ne uğraştırıryolar seni ya valla maşallah ama ben olsam dökülmüüştüm yollarda bukadar uğraşa
inşallah ne hakkın varsa kullanırsın ve bebişinide alırsın inşallah cnaım benim çok hakediyorsun anneliği
bu aeada kızlara yazacaktım işi var diye gelmişin merak ettiler sen, valla :)))))))))))
sağol bebğim inşşşşşşşşşşş
ben senden önce geldimmmmmmmmmm
:)))))))))))) ya benim misafir gitti tam girdim eşim geldi yemek vermek için çıktım :)))))))))))ama sen orada gelmişin mızıkçılık yaptın
kuzu senle konuştuğumda zaten trendeydim geliyordummm
he he :)))))))))) tamam tamam önce sen gelmiş ol hedi :))))))))))))
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779
kızlar HAVVA GÜL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah
ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
son_ece----------------okudu
hilbay-------------------okudu
tweety25--------------okudu
pinar1202--------------okudu
pembe_86
derin
gamze2779
beren660----BOŞ
3 adet boş
nil1971
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh kaç aydır tapukluda giyemiyomkız sen iki kişsinnkocaman göbüşün var eeeeeeeeee ben tabi senden önce geleceğimmm birde topuklular olmasaydı ayağımda
canım okudum Allah kabul etsin dualarımızı
ayşemmmmmmmmmm kız şimdi eşime senden bahsediyodum
eşi ameliyat oldu diyodum
canııııımmm vallaaa çok özledim kız sanki yıllardır gelmemişim gibi... naber kuzum??
üzmüş prensesin yine seni ama üzülme eskiyi aklına getirme olur mu tombul prensesim Allahın izniyle kazzasız belasız gelecek evine merak etme annesi..
inşallah canım burda hasekide bebek hemşiresi bi akrabam var demin yine konuştuk seninki riskli gebelik bide tüp bebelk üstüne sezeryan bekletmeye zaten gerek ok inede yaptıysa küveze girmesi saçma diyo % 10-20 girer diyo oda solunum sıkıntısı olur ama 1-2 günlük bişi dir geçer hemen diyo eğer hastalığı yosa tebi
kuzuuum yapma böyle yok bi hastalık filan topaç gibi doğurup getircen evine başka bişey düşünme sakın..
herzaman daha yazmaz kocişiyle kızına ciciler almaya gitmiştir kesin bir de üstüne hamburger
yetercim derin ve gamzeninki dışında 4 adet boşun var ben 1 tanesini kardeşime okuttum onu berenin eksiğine sayalım 3 tane boşun kaldı okutabileceğin kimse varmı canım daha derin ve gaözedende haber gelmedi ama n azından şimdilik o 3 eksiği tamamlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?