Geleceksin biliyorum bebeğim

cicişlerr nasılsınız
kusura bakmayın biz geç geldik yazmaktaa kocişin odası çok kalabalıktı giremedim yazamadım sizede...
dr amcaya girmeden 2 tane çikolata yedim kızım oynasın diye ama nafile
oynadı oynamasına tekmeleri sıraladı ama yine yüzünü göstermedi cimcime...
bide 556 gr olmuş cimcime,dr amcası göbeği 1 hafta geride dedi ama sorun değil dedi
ben tabi korkulu rüyam bebeğin aşağıda olması durumunun olumsuzluklarını sordum bana sadece hiç bişi olmaz dedi çünkü ne sancın var nede rahim ağzında açıklık dedi ölçtü yine açıklık yok,senin vücut yapın böyle demekki dedi o kadar...15 gün sonraya şeker tahlilini verdi aç istedi aç bakılması daha iyi dedi aynen böyle,kontrolden sonra arkadaşa geçtim oradanda kocişlerle pierre lotiye çaya gittik anca eve gelebildik durumlar bu kızlar geçmişi okumadan yazayım dedim.hee bide 15 günde 1.5 kilo almışım...

hakkın varsa tepe tepe kullan cnm arkandayız her daim..
:)))))))))))) ya benim misafir gitti tam girdim eşim geldi yemek vermek için çıktım :)))))))))))ama sen orada gelmişin mızıkçılık yaptın
kız sende yemek koya koya bu adama doyuramadın hee
ayyyyy herzaman nerde kaldı yaaaaa kocasının odasından yazacaktı offffff merak ettim kızı poz verdimi :))))))))))
hihih kusura bakmayın yazamadık sizlere,malesef poz vermedi yine dr bile şaşırdı bu ne inat diye,nazlı olacak benim kız epey
herzaman seninlede gelmedi çatlıcam meraktan
hihihi geldimm
kuzuuum yapma böyle yok bi hastalık filan topaç gibi doğurup getircen evine başka bişey düşünme sakın..

herzaman daha yazmaz kocişiyle kızına ciciler almaya gitmiştir kesin bir de üstüne hamburger

evet plan öyleydi aslında ama kocişin oda dolu olunca hemen beni arkadaşa bıraktı o kadar,sonra gece gezmesine çıktık anca geldim..

kuzum her şeyin yolunda olmasına sevindim
canım inş alacağımmmm hakkımı bebişmkendiliğinden gelmese alacağımm

kızlar benim yarın işlerim var gelemsem merak etmeyin
herkeslere iyi gecele r

ah bu yaramazlar ömrümüzü yedi bizim :)))))))) aöa olsun sağlığı yerinde olsunda önemli olan o canım benim şeker tahlilinde iyi çıkar inşallah aşşağıda olmasınında bi riski olamamasına sevindim bak demekki bişicik yok
kız benim adam alsığımda incecikti mubarek öldü ölecek yüzü gözü sap sarı bi aldım 50 kiloyken adam 85 kilo oldu he he :))))))))))
dmiin meyve veriyom kendi bile diyoki aşkım benim eve gelince ağızım hiç boş durmuyoki nasıl kilo verim diyo :)))))))))
merak ettim kı gelmeyince ooooh pierlottiyede gitmiş yaramaz seni gez gez

herkeslere iyi gecele r

tamam canım Allahım işleriini kolaylaştırsın

herkeslere iyi gecele r

sğl cnm..
al tabi hakkını söke smke cnm benim
ehh şöyle söyle işini olduğunu sonra merak ediyoz..
gerçi ben yine kalkana kadar sen işini bitirmiş gelirsin..

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar HAVVA GÜL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
son_ece----------------okudu
hilbay-------------------okudu
tweety25--------------okudu
pinar1202--------------okudu
pembe_86-------------okudu
beren660------------okutturuldu

derin
gamze2779

3 adet------------------okutturuldu
nil1971

hiç sorma nurcan yaa ömrümü yedi 15 gndür bi el hep yüzünü kaparmı yaaa deli olucam
inş şekerdede sorun çıkmaz da tahlil işlerini bitiririz kökünden
hepinizin yerine temiz yağmur sonrası temiz bi nefes aldım dostlarım...
maşallah kocişe iyi bakıon hee
dün de benim kocişe gebe mağazasından msj gelmiş indirim diye fatura için onun nosunu vermişiz ondan ona geliyo
bana diyoki benim göbeği görünce 4.5 aylık sandılarda ondan bana olluyolar msjı diyo
gülermisin ağlarmısın...

he he he h ekız benim kızında eli hep yüzünde diye biz sakatmı diye sorduk en sonunda doktora oda dedii yok değil hareket ettiriyo ama çekmiyo elini dediz bizim kızında hep yüzünde idi halada genelde yüzünün yanında tutuyo :)))))))))
benim kocişte ben senden önce doğuracam kıskan benimkiler iki bide diyo :))))))))))))

bizimkide oynatıyo elini gördüm ben bak dediğinin üzerine oynattığını görünce aklıma takılmadı şimdi oynatmadığını görsem aklım takılcaktı..
bizim kızlar elleriyle kendini seviyo demek cici cici diye heheh
ayy bu kocişler deli yaa

mayflovers cnm senin özel msjına cvp yazmıştım ama msj kutun dolu gitmedi hbrin olsun..seni çok iyi anlıyorum cnm..yazdığın maja karşılık

he he h eh epek bir hanımlar bizim kızlar narinler yüzlerini göstermiyolar kolay kolay gelmiyorlar :)))))))

iyigeceleeerrrr gece kuşunuz işbaşında

ben geldiiiiiim şükür evimizdeyiz kocam da iyi çok şükür birzcık ağrısı var ama olur o kadar...
çenebaz karılar geçmişi okuycam şimdi:))))
hoşgeldin ayşecim hadi bakalım geçmişler olsun çabucak iyileşsin eşin
allah kocişlerimize zeval vermesin

ooooo yeni haberler var sende yeni bir tedavi yeşeren bir umut canım inşallah o dra inat herşey güzel geçer ve sonunda rabbim sizede bir bebek nasip eder rabbim istesin yeterki o istese neler olmazki
dna hasar testini bizde ne zamandır yaptıracağız hep bir engel hep bir bahane çıkıyor istanbulda herşey ayağımızın altında kıymet bilmiyoruz
sende bir ankara yaparsın canım yaptırırsınız testinizi
amh testi ne canım merak ettim :44:

ohh ohh herşey yolunda amaaann nazar değmesin kızçemize
annesi yüzünü göstermiyor sürpriz yapacak annesine birgün inşallah ceee diyecek cemalini gösterecek amaaannn pek bir nazlı olacak bu kız :93:
kilo alımı normalmi peki 15 günde 1,5 çok değilmi sen zayıf hamislerdensin demekki sizler hamislikte çok kilo alıp doğumdan sonra hepsini hoooppp verenlerdensiniz

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bebğim bakalım eşim haziranda kontrolü var sonrasında bir spermiyorğram verceğiz sayı 5milyonun üzerindeyse aşılamaya geçeceğimmm

heralde cnm dediğin gibi cee yapacak bize
bebişin kilo alımı iyi göbüşü küçükmüş yanlız 1 hafta gerideymiş ama dr sorun yok dedi
cnm benim vücut yapım kilo alımına çok yatkındır aslında
ben 75le başladım hamileliğe sonra 70e düştüm şimdi 78
ben takmıyorum kiloları yaa nasılsa zamanla verilir yeterki sorunsuz doğum yapıp zamanında bebeğimi kucağıma alayım gerisi yalan
günaydıııın naber canlar??

bak ayşeme kimse cvp vermemiş
günaydın güzel arkadaşım...

işe gitmeyince ben de uyumuşum kııız sabahın köründe açamadım topiği... yeter yine yetişmiş açmış neyse uff yaa yine grip oldum ben bıktım kendimden mümkünse kendimi yenisiyle değiştirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…