hakkın varsa tepe tepe kullan cnm arkandayız her daim..ay özlenmişimmm
canım ya hastane personelinin hatası eksik doldumuşlar evraklarııı ama neyse yaptırdım
valla yanen öle dedi bende devleten bir alacağım var ilaki aşılama derse aşılama yaptırıp öölyle alacğım hakımı dedim
kız sende yemek koya koya bu adama doyuramadın hee:)))))))))))) ya benim misafir gitti tam girdim eşim geldi yemek vermek için çıktım :)))))))))))ama sen orada gelmişin mızıkçılık yaptın
hihih kusura bakmayın yazamadık sizlere,malesef poz vermedi yine dr bile şaşırdı bu ne inat diye,nazlı olacak benim kız epeyayyyyy herzaman nerde kaldı yaaaaa kocasının odasından yazacaktı offffff merak ettim kızı poz verdimi :))))))))))
hihihi geldimmherzaman seninlede gelmedi çatlıcam meraktan
kuzuuum yapma böyle yok bi hastalık filan topaç gibi doğurup getircen evine başka bişey düşünme sakın..
herzaman daha yazmaz kocişiyle kızına ciciler almaya gitmiştir kesin bir de üstüne hamburger
cicişlerr nasılsınız
kusura bakmayın biz geç geldik yazmaktaa kocişin odası çok kalabalıktı giremedim yazamadım sizede...
dr amcaya girmeden 2 tane çikolata yedim kızım oynasın diye ama nafile
oynadı oynamasına tekmeleri sıraladı ama yine yüzünü göstermedi cimcime...
bide 556 gr olmuş cimcime,dr amcası göbeği 1 hafta geride dedi ama sorun değil dedi
ben tabi korkulu rüyam bebeğin aşağıda olması durumunun olumsuzluklarını sordum bana sadece hiç bişi olmaz dedi çünkü ne sancın var nede rahim ağzında açıklık dedi ölçtü yine açıklık yok,senin vücut yapın böyle demekki dedi o kadar...15 gün sonraya şeker tahlilini verdi aç istedi aç bakılması daha iyi dedi aynen böyle,kontrolden sonra arkadaşa geçtim oradanda kocişlerle pierre lotiye çaya gittik anca eve gelebildik durumlar bu kızlar geçmişi okumadan yazayım dedim.hee bide 15 günde 1.5 kilo almışım...
hakkın varsa tepe tepe kullan cnm arkandayız her daim..
kız sende yemek koya koya bu adama doyuramadın hee
hihih kusura bakmayın yazamadık sizlere,malesef poz vermedi yine dr bile şaşırdı bu ne inat diye,nazlı olacak benim kız epey
hihihi geldimm
evet plan öyleydi aslında ama kocişin oda dolu olunca hemen beni arkadaşa bıraktı o kadar,sonra gece gezmesine çıktık anca geldim..
kuzum sana söylemyi unutum ablamlar okudular 3 tane alah kabul etsin
ah bu yaramazlar ömrümüzü yedi bizim :)))))))) aöa olsun sağlığı yerinde olsunda önemli olan o canım benim şeker tahlilinde iyi çıkar inşallah aşşağıda olmasınında bi riski olamamasına sevindim bak demekki bişicik yokcicişlerr nasılsınız
kusura bakmayın biz geç geldik yazmaktaa kocişin odası çok kalabalıktı giremedim yazamadım sizede...
bide 556 gr olmuş cimcime,dr amcası göbeği 1 hafta geride dedi ama sorun değil dedi
ben tabi korkulu rüyam bebeğin aşağıda olması durumunun olumsuzluklarını sordum bana sadece hiç bişi olmaz dedi çünkü ne sancın var nede rahim ağzında açıklık dedi ölçtü yine açıklık yok,senin vücut yapın böyle demekki dedi o kadar...15 gün sonraya şeker tahlilini verdi aç istedi aç bakılması daha iyi dedi aynen böyle,kontrolden sonra arkadaşa geçtim oradanda kocişlerle pierre lotiye çaya gittik anca eve gelebildik durumlar bu kızlar geçmişi okumadan yazayım dedim.hee bide 15 günde 1.5 kilo almışım...
kız benim adam alsığımda incecikti mubarek öldü ölecek yüzü gözü sap sarı bi aldım 50 kiloyken adam 85 kilo oldu he he :))))))))))hakkın varsa tepe tepe kullan cnm arkandayız her daim..
kız sende yemek koya koya bu adama doyuramadın hee
hihih kusura bakmayın yazamadık sizlere,malesef poz vermedi yine dr bile şaşırdı bu ne inat diye,nazlı olacak benim kız epey
hihihi geldimm
evet plan öyleydi aslında ama kocişin oda dolu olunca hemen beni arkadaşa bıraktı o kadar,sonra gece gezmesine çıktık anca geldim..
kuzum her şeyin yolunda olmasına sevindim
canım inş alacağımmmm hakkımı bebişmkendiliğinden gelmese alacağımm
kızlar benim yarın işlerim var gelemsem merak etmeyin
herkeslere iyi gecele r
kuzum her şeyin yolunda olmasına sevindim
canım inş alacağımmmm hakkımı bebişmkendiliğinden gelmese alacağımm
kızlar benim yarın işlerim var gelemsem merak etmeyin
herkeslere iyi gecele r
ah bu yaramazlar ömrümüzü yedi bizim :)))))))) aöa olsun sağlığı yerinde olsunda önemli olan o canım benim şeker tahlilinde iyi çıkar inşallah aşşağıda olmasınında bi riski olamamasına sevindim bak demekki bişicik yok
kız benim adam alsığımda incecikti mubarek öldü ölecek yüzü gözü sap sarı bi aldım 50 kiloyken adam 85 kilo oldu he he :))))))))))
dmiin meyve veriyom kendi bile diyoki aşkım benim eve gelince ağızım hiç boş durmuyoki nasıl kilo verim diyo :)))))))))
merak ettim kı gelmeyince ooooh pierlottiyede gitmiş yaramaz seni gez gez
tamam canım Allahım işleriini kolaylaştırsın
hiç sorma nurcan yaa ömrümü yedi 15 gndür bi el hep yüzünü kaparmı yaaa deli olucam
inş şekerdede sorun çıkmaz da tahlil işlerini bitiririz kökünden
hepinizin yerine temiz yağmur sonrası temiz bi nefes aldım dostlarım...
maşallah kocişe iyi bakıon hee
dün de benim kocişe gebe mağazasından msj gelmiş indirim diye fatura için onun nosunu vermişiz ondan ona geliyo
bana diyoki benim göbeği görünce 4.5 aylık sandılarda ondan bana olluyolar msjı diyo
gülermisin ağlarmısın...
he he he h ekız benim kızında eli hep yüzünde diye biz sakatmı diye sorduk en sonunda doktora oda dedii yok değil hareket ettiriyo ama çekmiyo elini dediz bizim kızında hep yüzünde idi halada genelde yüzünün yanında tutuyo :)))))))))
benim kocişte ben senden önce doğuracam kıskan benimkiler iki bide diyo :))))))))))))
bizimkide oynatıyo elini gördüm ben bak dediğinin üzerine oynattığını görünce aklıma takılmadı şimdi oynatmadığını görsem aklım takılcaktı..
bizim kızlar elleriyle kendini seviyo demek cici cici diye heheh
ayy bu kocişler deli yaa
he he h eh epek bir hanımlar bizim kızlar narinler yüzlerini göstermiyolar kolay kolay gelmiyorlar :)))))))
aynen cnm yaa
neyse biz kaçtım teyzoşlar yarın görüşrz artık öpüldüz..
hoşgeldin ayşecim hadi bakalım geçmişler olsun çabucak iyileşsin eşinben geldiiiiiim şükür evimizdeyiz kocam da iyi çok şükür birzcık ağrısı var ama olur o kadar...
çenebaz karılar geçmişi okuycam şimdi:))))
ooooo yeni haberler var sende yeni bir tedavi yeşeren bir umut canım inşallah o dra inat herşey güzel geçer ve sonunda rabbim sizede bir bebek nasip eder rabbim istesin yeterki o istese neler olmazkibeni merakmı ettiniz yol arkadaşlarımmmmmm
kızlar mrhb nasılsınız ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlar bu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm
ohh ohh herşey yolunda amaaann nazar değmesin kızçemizecicişlerr nasılsınız
iyigeceleeerrrr gece kuşunuz işbaşında
hoşgeldin ayşecim hadi bakalım geçmişler olsun çabucak iyileşsin eşin
allah kocişlerimize zeval vermesin
ooooo yeni haberler var sende yeni bir tedavi yeşeren bir umut canım inşallah o dra inat herşey güzel geçer ve sonunda rabbim sizede bir bebek nasip eder rabbim istesin yeterki o istese neler olmazki
dna hasar testini bizde ne zamandır yaptıracağız hep bir engel hep bir bahane çıkıyor istanbulda herşey ayağımızın altında kıymet bilmiyoruz
sende bir ankara yaparsın canım yaptırırsınız testinizi
amh testi ne canım merak ettim :44:
ohh ohh herşey yolunda amaaann nazar değmesin kızçemize
annesi yüzünü göstermiyor sürpriz yapacak annesine birgün inşallah ceee diyecek cemalini gösterecek amaaannn pek bir nazlı olacak bu kız :93:
kilo alımı normalmi peki 15 günde 1,5 çok değilmi sen zayıf hamislerdensin demekki sizler hamislikte çok kilo alıp doğumdan sonra hepsini hoooppp verenlerdensiniz
heralde cnm dediğin gibi cee yapacak bizeiyigeceleeerrrr gece kuşunuz işbaşında
hoşgeldin ayşecim hadi bakalım geçmişler olsun çabucak iyileşsin eşin
allah kocişlerimize zeval vermesin
ooooo yeni haberler var sende yeni bir tedavi yeşeren bir umut canım inşallah o dra inat herşey güzel geçer ve sonunda rabbim sizede bir bebek nasip eder rabbim istesin yeterki o istese neler olmazki
dna hasar testini bizde ne zamandır yaptıracağız hep bir engel hep bir bahane çıkıyor istanbulda herşey ayağımızın altında kıymet bilmiyoruz
sende bir ankara yaparsın canım yaptırırsınız testinizi
amh testi ne canım merak ettim :44:
ohh ohh herşey yolunda amaaann nazar değmesin kızçemize
annesi yüzünü göstermiyor sürpriz yapacak annesine birgün inşallah ceee diyecek cemalini gösterecek amaaannn pek bir nazlı olacak bu kız :93:
kilo alımı normalmi peki 15 günde 1,5 çok değilmi sen zayıf hamislerdensin demekki sizler hamislikte çok kilo alıp doğumdan sonra hepsini hoooppp verenlerdensiniz
günaydıııın naber canlar??
heralde cnm dediğin gibi cee yapacak bize
bebişin kilo alımı iyi göbüşü küçükmüş yanlız 1 hafta gerideymiş ama dr sorun yok dedi
cnmbenim vücut yapım kilo alımına çok yatkındır aslında
ben 75le başladım hamileliğe sonra 70e düştüm şimdi 78
ben takmıyorum kiloları yaa nasılsa zamanla verilir yeterki sorunsuz doğum yapıp zamanında bebeğimi kucağıma alayım gerisi yalan
bak ayşeme kimse cvp vermemiş
günaydın güzel arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?