günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydıııın naber canlar??
heralde cnm dediğin gibi cee yapacak bize
bebişin kilo alımı iyi göbüşü küçükmüş yanlız 1 hafta gerideymiş ama dr sorun yok dedi
cnmbenim vücut yapım kilo alımına çok yatkındır aslında
ben 75le başladım hamileliğe sonra 70e düştüm şimdi 78
ben takmıyorum kiloları yaa nasılsa zamanla verilir yeterki sorunsuz doğum yapıp zamanında bebeğimi kucağıma alayım gerisi yalan
bak ayşeme kimse cvp vermemiş
günaydın güzel arkadaşım...
işe gitmeyince ben de uyumuşum kııız sabahın köründe açamadım topiği... yeter yine yetişmiş açmış neyseuff yaa yine grip oldum ben bıktım kendimden mümkünse kendimi yenisiyle değiştirmek istiyorum
günaydıııın naber canlar??
günaydın nazocum hala sana karşı mahcubum
neden mahcupsun hastanede şen şakrak gülüp oynayacak değildin çok normal birde ilk defa konuşuyoruz yani sen rahat ol benden yana sorun yok
günaydın canlar sizede
ayyy kıyamam kız ben mi bulaştırdım ama yoksa lotilerde gezerken mi üşüttünkız hazır evdesin uyu tabi ne güzel tadını çıkar
ayy gripmi oldun senn geçmiş olsun cnm dikkat et..bende sabahtandrı hapşu hapşu gidiyorum banada bulaştırdın demek
kafam durdu dün kendimi soğukkanlı sanırdım ama epey telaşlandım hele 45 dk. dedikleri ameliyat 3 saat sürünce delirdim valla.. bu arada o numara senin mi kaydedeyim mi?neden mahcupsun hastanede şen şakrak gülüp oynayacak değildin çok normal birde ilk defa konuşuyoruz yani sen rahat ol benden yana sorun yok
sağol canımayşecim geçmiş olsun
ay sen gittin hastneye heeeeeeeeeeeeeeee ben bişi yazmayınca gidemedin sandım
ay sen gittin hastneye heeeeeeeeeeeeeeee ben bişi yazmayınca gidemedin sandım
ayyy kıyamam kız ben mi bulaştırdım ama yoksa lotilerde gezerken mi üşüttün
kafam durdu dün kendimi soğukkanlı sanırdım ama epey telaşlandım hele 45 dk. dedikleri ameliyat 3 saat sürünce delirdim valla.. bu arada o numara senin mi kaydedeyim mi?
sağol canım
yok kız benim nadanlığımdan kızcağız gelemedi ki..
ayyyyyyyyy bayılırım yağmurda ıslanmaya :))))günaydın canım...ay nasıl yağmur başladı burda benimde dışarda işlerim vardı dün zamanım varken çıkmadım bugün yağmurda giderim artık üstelik gitgide şiddetini artıyor
kız lotti dediği yer zaten bi tepede açık hava biyer deniz manzarelı kesin akşam vakti orda soğukta üşütmüştür gerçi restoranlar var kapalı ama olsun teleferikle çıkılıyo okdar yukarı biyerde :))))))))ayyy kıyamam kız ben mi bulaştırdım ama yoksa lotilerde gezerken mi üşüttün
kafam durdu dün kendimi soğukkanlı sanırdım ama epey telaşlandım hele 45 dk. dedikleri ameliyat 3 saat sürünce delirdim valla.. bu arada o numara senin mi kaydedeyim mi?
sağol canım
yok gidemedim ama aklım hep ayşedeydi gidebilseydim diye....eşimin bilmediği yerlerdi bilmediği yerlere gidince biraz stresli oluyor bende üstelemedim yoksa başımı ağrıtırdı
eşimin tlefondan aradım benim lira eksilerdeydi ama özelden yada msnden atarım numarımı bu arada ben yarın tekirdağa gidiyorum dualarımı gelince okuyacam
tamam canım
nesem siz lak lak yapın ben gidip ev işlerime bakim :b
hihihi evet akşamdanda olabilri ama şiddetli değil allahtanayyy kıyamam kız ben mi bulaştırdım ama yoksa lotilerde gezerken mi üşüttün
sağol canım
ayyyyyyyyy bayılırım yağmurda ıslanmaya :))))
kız lotti dediği yer zaten bi tepede açık hava biyer deniz manzarelı kesin akşam vakti orda soğukta üşütmüştür gerçi restoranlar var kapalı ama olsun teleferikle çıkılıyo okdar yukarı biyerde :))))))))
aynı benim adam :))))))))
slmm kk nın güzel hatunlarıben geldimmm nasılsınız bakalım görüşmeyeli neler değişti özledim sizi yhaa :90: :90:
değişen bişey yok aynı tas aynı hamam senden ne haber
sagol canım bende iyiyim şükür . azcık canlan canım sen sıkılmış gibi bi halin var sankim. gülüçüklele dolsun topiğimiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?