Geleceksin biliyorum bebeğim

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydıııın naber canlar??

günaydınlar güzel ülkemin güzel insanları

kız hazır evdesin uyu tabi ne güzel tadını çıkar
ayy gripmi oldun senn geçmiş olsun cnm dikkat et..bende sabahtandrı hapşu hapşu gidiyorum banada bulaştırdın demek

kız hazır evdesin uyu tabi ne güzel tadını çıkar
ayy gripmi oldun senn geçmiş olsun cnm dikkat et..bende sabahtandrı hapşu hapşu gidiyorum banada bulaştırdın demek
ayyy kıyamam kız ben mi bulaştırdım ama yoksa lotilerde gezerken mi üşüttün
neden mahcupsun hastanede şen şakrak gülüp oynayacak değildin çok normal birde ilk defa konuşuyoruz yani sen rahat ol benden yana sorun yok
kafam durdu dün kendimi soğukkanlı sanırdım ama epey telaşlandım hele 45 dk. dedikleri ameliyat 3 saat sürünce delirdim valla.. bu arada o numara senin mi kaydedeyim mi?
ayşecim geçmiş olsun
sağol canım
ay sen gittin hastneye heeeeeeeeeeeeeeee ben bişi yazmayınca gidemedin sandım

yok kız benim nadanlığımdan kızcağız gelemedi ki..

ay sen gittin hastneye heeeeeeeeeeeeeeee ben bişi yazmayınca gidemedin sandım

yok gidemedim ama aklım hep ayşedeydi gidebilseydim diye....eşimin bilmediği yerlerdi bilmediği yerlere gidince biraz stresli oluyor bende üstelemedim yoksa başımı ağrıtırdı

eşimin tlefondan aradım benim lira eksilerdeydi ama özelden yada msnden atarım numarımı bu arada ben yarın tekirdağa gidiyorum dualarımı gelince okuyacam

günaydın canım...ay nasıl yağmur başladı burda benimde dışarda işlerim vardı dün zamanım varken çıkmadım bugün yağmurda giderim artık üstelik gitgide şiddetini artıyor
ayyyyyyyyy bayılırım yağmurda ıslanmaya :))))
kız lotti dediği yer zaten bi tepede açık hava biyer deniz manzarelı kesin akşam vakti orda soğukta üşütmüştür gerçi restoranlar var kapalı ama olsun teleferikle çıkılıyo okdar yukarı biyerde :))))))))
yok gidemedim ama aklım hep ayşedeydi gidebilseydim diye....eşimin bilmediği yerlerdi bilmediği yerlere gidince biraz stresli oluyor bende üstelemedim yoksa başımı ağrıtırdı

aynı benim adam :))))))))

hihihi evet akşamdanda olabilri ama şiddetli değil allahtan
suçu sana atıyodum hemen nerede soğuk aldığımı buldunuz
bişi kaçmıo anacım sizden

hava güzel diye dışarda oturduk yağmur yağmıyodu o sıra ve çok temiz bi hava vardı
ayşee teleferikle çıkılıyo dediyse bursadaki teleferiğin 50de biridir ancak hee
ayy bursada olmak vardı şimdi...

slmm kk nın güzel hatunları ben geldimmm nasılsınız bakalım görüşmeyeli neler değişti özledim sizi yhaa :90: :90:

sagol canım bende iyiyim şükür . azcık canlan canım sen sıkılmış gibi bi halin var sankim. gülüçüklele dolsun topiğimiz inş.

yok canım sıkkın değil hatta yarın gezmeye gidiyorum ne yapsam hangi işimi yapsam diye düşünüyorum

evet kızlar sonunda ankaraya gittik.. ve işte derdimiz. eşimde varikosel çıktı sol taraftaymış. bendede polikistik over var .. eşim ameliyat olcek haftaya allah izin verirse. pco lu olup hamile kalan çok. o yüzden eşimin ameliyetıyla herşeyin düzelecegine inanıyorum. çünkü varikosel spermin sayısını , kalitesini etkiliyormuş. ki ! sperm yapısında bozukluk bile yapıyormuş. doktorum endişelenme senin cocugun olur demişti. işte gittigimiz doktor bende pko oldugunu söyledi ve rahim flimi istedi :18: :18: :18: ama ben eşimin ameliyatı olsun 1 sene daha bekleyelim olmazsa tekrar gideriz diye düşünüyorum tabi bu arada eşim tedavisini olacak.
ne dersini kızlar eşim ameliyat olsun 1 sene daha bekleyim mi ? 1,5 senelik evliyim hem biraz daha zaman gecer zaten problemi artık biliyoruz şükür.
fikirlerinizi bekliyorum çünkü hakkaten ihtiyacım var. eee hade bana yardım edin canlar şu soru işaretlerini atayımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…