Geleceksin biliyorum bebeğim

yok canım sıkkın değil hatta yarın gezmeye gidiyorum ne yapsam hangi işimi yapsam diye düşünüyorum

iyi gezmeler canım bizim yerimizede gez bol bol zira ihtiyacımız var. problemlerle uğraşmaktan gezmeye fırsat bulamıyoruz kıskandım senii valla yaz geldi bahar ne güzel ayy bi piknik yapsak top oynasak ip atlasak mangallar yapsakk ne iyi olur aaahh aahh

zaten ameliyattan sonra bi iyileşme süresi olacakktır bikaç ay o arada düşünürsünüz hangisi size uygun gelirse 1 sene beklemekmi yoksa hemen tedaviye başlamakmı karar verirsiniz biz ne desek boş.... ama dersenki biraz kafamızı dinleyelim 1 sene sonra başlarsınız yaşında gençse dahada yeni evlisiniz bekleyin 1 sene evliliğin tadını çıkarın

canım ben 14 sene olacak uğraşıyorum ama gezmektende geri kalmıyorum çünkü oturup üzülünce hiç bişey değişmiyor sadece yıpratıyor bende problemlerin beni yıpratmasına izin vermiyorum hayatın tadını çıkarıyorum havalar ısınsın bol bol yürüyüşlerede çıkarız pikniğede gideriz

ben çıkayım dışardaki işlerimi halledeyim sonra görüşürüz :80:

gezelim bol bol neşelenenimm hayatın tadını çıkaralım aynen canımm haklısın kolay gelsin bu arada ben 23 eşim 25 yaşında :))) hoşçakal canım

Son düzenleme:
en iyisini yapıyosun cnm
dediğin gibi eve kapansan ne olacak dert seni bırakacakmı
bu her konu için geçerli...
gezelim bol bol neşelenenimm hayatın tadını çıkaralım aynen canımm haklısın kolay gelsin hoşçakal canım

cnm Allahım senin için en kolayına yönlendirsin inş..ben varikosel sonrası sperm sayısının çoğaldığını biliyorum ama pco hastalığıula en ufak bi bilgim yok yardımcı olamıycam cnm sana...ama dualarımla destekçinim herzaman.

ahhhhhhhhhh ahhhhhhh ben pier lottiye bile anca 2 kere gittim hanımlar bursadakinteleferikten bahsediyo nebiçim bi hayatım var benim ya ((((((((
slmm kk nın güzel hatunları ben geldimmm nasılsınız bakalım görüşmeyeli neler değişti özledim sizi yhaa :90: :90:
nerdesin kız sen merak ettim hani akşamları girip haber verecektin

canım eşiinin operasyondan sonra zaten bi süre beklemesi lazım sonra yola başlayın bece ihmale gerek yok pikoya gelince o bende mevcut bir ilaçla oğluma 15 günde hamile kaldım pikodan hiç korkma o ilaçla halloluyo yani rahiö filmini bence çektir eşinin bekleme sürecinde sen kendi testlerini tamamla sonrada bebişinizi yapın bak benim eşimin hiç bişeyi yokken birden indi siperm sayısı 36 milyonken oğlumuz öldükten sonra 6 milyon adüştü tüp bebiş yapılanakadarda 3 milyonunaltına indi şansını zorlama bence sorun yokken al yavrunu kucağına

aman kıız ben de 7 yıldır bursadayım da daha anca bu yaz bindim teleferiğe ilk kez.. boş ver bi numarası da yok zaten :)))

he h ehayret senin gibi gezgin bi karı nasıl bindedi demekki elinin altında olunca insan kıymet bilmiyo he he h e :))))))))))

korktum kız korktuuum:86: millet kışın haftasonları kayak falan yapıyor biz de ancak yazın sıcaklayınca çıkıyoruz dağa serinleyelim diye.. ucuz olsun diye yazları uludağ kışları antalya :)))

Son düzenleme:
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar HAVVA GÜL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
son_ece----------------okudu
hilbay-------------------okudu
tweety25--------------okudu
pinar1202--------------okudu
pembe_86-------------okudu
beren660------------okutturuldu

derin
gamze2779

3 adet------------------okutturuldu
nil1971

aayy canım kusura bakma canım akşamları girerim diye düşünmüştüm ama o kadar koşuşturduk ki kısa zamanda bitirelim diye hiç vaktim olmadı pco konusundaki yorumların içimi rahatlattı sagol yaa hakkaten doktorumda pco u haldede hamile kalabilirmişim öyle demişti. ben kan tahlilimi , ultrasyonumu yaptırdım. hiçbişi çıkmadı normal dedi. en son rahim filimi dedi .. :18: :18: :18: :18:
bende dedim ki problemim yoksa biz bi süre daha bebiş için uğraşsak dedim. doktorda rahim flimi olmadan tüplerinin acık olup olmadığını nerden bilecem dedi. uyuz kadın ayy bi de tavır yapıyoo hıhh sanki kolay bişimiş gibi bide anlatıyo ki. . ablam çektirdi ben halini gördüm ki o yüzdende biraz kaçıyorum.kocişim ameliyat olsun allahın izniyle sonrasını bekleyip görecegiz.. kendi derdimle sıktım seni senin yaramaz küçük hanım nasıl hala gelmeyi düşünmüyomu ?

berencim içime ne doğdu biliyor musun şimdi eşin ameliyat olacakmış ya o olsun ameliyatını siz bir sene bekleyin tedavi için ama sen tedaviyi beklerken kendiliğinden hamiş kalıcaksın...
bir de pko için metformin veriyor doktorlar ve sadece onunla gebe kalabilen çok eşinin ameliyatından sonra doktoruna danış sen de kullan bence..

korktum kız korktuuum:86: millet kışın haftasonları kayak falan yapıyor biz de ancak yazın sıcaklayınca çıkıyoruz dağa serinleyelim diye.. ucuz olsun diye yazları uludağ kışları antalya :)))

he he he he :)))))))) Allah seni kışın antalya heeeeeeeeee :)))))))) kız ben yazın bile memlekette suya girene kadar ölüyom :))))))
ah neçok isterim farklı şehirler görmeyi adamada bişi diyemiyorum ki oda çok istiyo beni gezdirmek ama arabamız yok diyo gidipte gezemedikten sonra bi anlamı yok diyo bi arabamız olsaydı pilanımız hersen bir şehiri gezmekti iznimizde zaten memleketede para harcıyoruz onun yerine gezmede harardık ama rabamız yoooooooook ((((((((

her şey sırayla o da olur Allahın izniyle çocuğunuzla beraber gezersiniz.. bursadan başlayın heee..

canım kadını suçlama kadın belliki işini biliyor sana rahim filmi çektirecek bakacak eğer tıkanıklık varsa açılması lazım felan yapışıklık olabilir bunlar kolay şeler değil korkucana git çektir

gülüm zaten bence doktor tüp bebiş yapmaz zaten eşinin siperm sayısı iyi olursa kendi kalsın diye ilaç verir tüp bebeğe gerek olmazpiko çok basit bir sorun zaeten yeterki eşinin sipermi olsun hamile kalır hemen

iyi ki varsınız ya şuraya yazmak bana o kadar iyi geliyoki canım arkadaşlarım benim rabbim içine doğanı kalbimde yaşatsın inş. sadece ben degil tüm isteyenler anne olsun dualarım da hep varsınız inannın hastanede gördüm ki ben ne ki anlatıyorlar hayretle dinledim canım ya sonrada şükür ettim halime.. ayşem sana da bol bol dua edcem zuzum ikiz olsun yetişemesin diye

evet nurcana katılıyorum ayrıca şöyle birşey biliyorum rahim filmi tüplerdeki basit tıkanıklıkları açtığı için film sonrası kendiliğinden gebelik şansı artıyormuş, eğer çok korkuyorsan anestezi ile de yapıyorlar hiç duymazsın merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…