Geleceksin biliyorum bebeğim

Rabbim hepimize gönlünden geçeni tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah...burası hepimize çok iyi geliyor valla eee ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar..

maşşallahh her ay bi doğum var hürremde bu kadar kolay olsa keşke ehuehuehu
he he valla beim adam çıldırıyo ya :))))))))) filmi izelrken :)))
bu arada kızımı sormuşun benim kız beni dertli etti valla hiç bilmiyom nezaman doğacak :)))))))))
her şey sırayla o da olur Allahın izniyle çocuğunuzla beraber gezersiniz.. bursadan başlayın heee..

ah kız ben adamımada üzülyorum ben kendimi bitirdim zaten şimdi adamımda bitiyo böle sorun çıktıkça geçen araba bakıyo kızıma en iyisini alıcam diyo 1-2 tl lik arabalara bakıyo dedim üstüne 3-5 dah aekle normal araba al ozaman dedim adam bana döndü dedim ben hayatım boyunca bebeğimi bebek arabasına koyup memelekette sahilde gezdirmenin onra fenere çıkıp orda bebeğim ben eşim üçümüz piknik yapmanın manzarayı üçümüz seyretmenin hayalini kurum diyo valla şu kız olsa aslında bizim için herşey çok güzel olacak arabaysa araba gezmeyse gezme hepsini yapması kolay tek eksik olan bir evlat ((((((((((((

rabbim evladı sana nasip etti zaten az kaldı gidip alıp gelcen kızımızı... sonra Allah sağlık versin herşeyleri alırsınız sırayla..

rabbim evladı sana nasip etti zaten az kaldı gidip alıp gelcen kızımızı... sonra Allah sağlık versin herşeyleri alırsınız sırayla..

oooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff
inşallah canım inşallah rabbim bana sağ sağlim doğurmayı sanada en kısa zamanda sağlıklı bir sekilde bebeğine hamile kalmayı nasip etsin inşallah bu mayıs ayı bize uğur getirir sende bende mutlu oluruz

cnm oda olur zamanla hiç merak etme sen
arabanız olur bebişle beraber gezersiniz daha zevkli olur
sabır sadece..

evet canım zaten bende kesin bayıltılıp çekinmeyi düşünüyorum çünkü kendimi biliyorum dayanamam sanırım azcık canı tatlı olanlardanım .. tabe herkezin canı tatlıdır orası öyle ama ...
devlet hasteneleri bayıltmıyomuş bende nerde bayıltırlarsa orda çekincem çünkü ciddi ciddi korktum ablamı görünce allahım yardım etsin ne diyelim..

cnm oda olur zamanla hiç merak etme sen
arabanız olur bebişle beraber gezersiniz daha zevkli olur
sabır sadece..
inşallah gülüm inşallah rabbim sanada sağ sağlim doğrmayı nasip etsin

ay ben okadar kötü olmuştumki ilk seferinde hiç işiciğim olmamıştı ama 2. çekindiğinde 1 gün bilinçsiz yatmışım eşim burnuma elini koyuyomuş nefes alıyommudiye bakıyomuş neden oldu bilmiyorum

Son düzenleme:

bu mayıs sana hayatının aşkını getirecek hiiiç merak etme, bana gelince kısmet beklemiyorum bekleyince gelmiyor çünkü..

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar HAVVA GÜL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
son_ece----------------okudu
hilbay-------------------okudu
tweety25--------------okudu
pinar1202--------------okudu
pembe_86-------------okudu
beren660------------okutturuldu
gamze2779------------okudu
derin

3 adet------------------okutturuldu
nil1971

canlarım yeterin listesinde birtek derin kaldı onada ulaşamıyorum yeni listeye geçicem derinede ulaşınca bitti yazarım rabbim şimdiden arkadaşımızın duasını kabul etsin inşallah arkadaşımıza tez vakitte evlat nasip etsin

Son düzenleme:

canım kıyamam yaa allah yardım etmiş.ve kızını vermiş sana bak ne güzel :)) cektiğin acılara degmiş en azından ... duydugum kadarıyla 5 sene gecerliymiş zaten rahim filimi.. ben 1 den kokuyorum sen iki defa cekinmişsin takdir ediyorum hakkaten ama benim bu konudaki düşüncemi ablam değiştirdi sen gibi oldu oda bende bekardım panik oldum kötü bi anımız var rahim flimiyle ama hayat yine karşılaştırdı bizi malesef

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter derin
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar DUYGU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim sağ sağlim doğum yapmayı ve kızını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
son_ece----------------okudu

hilbay
tweety25
pinar1202
pembe_86
beren660
gamze2779
derin

3 adet--------boş
nil1971

selam kizlar....
ahhh nurcanicigim benimde hep haylimdir bebisimi arabasina koyup gezdirmek(((((
aysecim esin nasil?
her zaman nasilsin canim?

beren esin kesinlikle ameliyat olsun bence ve tedavinizi olun..tup bebek en son asama olmali...ve yasiniz daha cok cok genc..esinin su anda sperm sayisi kac bilmiyorum ama..benimde esim varikosel ameliyati oldu..ha diyeceksinki sayiya etki ettimi? bizim sayi zaten cok dusuktu..6; ayda daha test yaptirmadik ama...varikosel sperm sayisini etkiliyo kesinlikle..hani etkilemese bile ilerde agri v.s oluyomus ameliyat olmaz ise..yani aklinizdada soru isareti kalmaz..keske yaptirsaydik demssiniz..simdiden bence butun olabilceginiz tedavileri olun..ha olmaz ise en son asama tup yaptirirsiniz..

hihihi gel kuşum yaa cnm sıkıldı valla
bebişimin odasına mantolamaya başladılar usta var evde bunaldım iyice...
he he geliyom bende dolma yaptım yeruk çayın yanında :))))))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aldınızmı odayı negüzel

canım benim kötü olmamda ben birazda benim alt kısım çok daraldı doğumdan sonra milletin açılır benimki aksine sıkılaştı ilişkide bile acıyor ondan diye düşünüyorum eğer çatın dar değilse rahim genişse çooooooook bişi olmuyor ilkinde bukadar sıkı değildi acımadı fazla rabbim inşallah bunlara gerek kalmadan sizlerede nasip etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…