iyi ki varsınız ya şuraya yazmak bana o kadar iyi geliyoki canım arkadaşlarım benimrabbim içine doğanı kalbimde yaşatsın inş. sadece ben degil tüm isteyenler anne olsun dualarım da hep varsınız inannın hastanede gördüm ki ben ne ki anlatıyorlar hayretle dinledim canım ya sonrada şükür ettim halime.. ayşem sana da bol bol dua edcem zuzum ikiz olsun yetişemesin diye
canım kadını suçlama kadın belliki işini biliyor sana rahim filmi çektirecek bakacak eğer tıkanıklık varsa açılması lazım felan yapışıklık olabilir bunlar kolay şeler değil korkucana git çektir
haklısın canım bakalım şu an gündem eşimin ameliyatı onu bi atlatalım ki bende yanında olmam lazım sonra zaten 6 ayda sperm kendini anca topluyomuş. 6 ay sonra olmazsa kaçış yok rahim filimine radevu alcem
bu arada nurcan sen pco için herhangi bir ilaç kulandın mı ? ayşem yazmış onu doktora soracagım
he he valla beim adam çıldırıyo ya :))))))))) filmi izelrken :)))maşşallahh her ay bi doğum var hürremde bu kadar kolay olsa keşke ehuehuehu
her şey sırayla o da olur Allahın izniyle çocuğunuzla beraber gezersiniz.. bursadan başlayın heee..
canım kadını suçlama kadın belliki işini biliyor sana rahim filmi çektirecek bakacak eğer tıkanıklık varsa açılması lazım felan yapışıklık olabilir bunlar kolay şeler değil korkucana git çektir
haklısın canım bakalım şu an gündem eşimin ameliyatı onu bi atlatalım ki bende yanında olmam lazım sonra zaten 6 ayda sperm kendini anca topluyomuş. 6 ay sonra olmazsa kaçış yok rahim filimine radevu alcem
bu arada nurcan sen pco için herhangi bir ilaç kulandın mı ? ayşem yazmış onu doktora soracagım
canım ben gligophaje diye bi ilaçkullandım busefer ilkinde ise bi düşük dozunu glifor kullandım ilkinde 15 hün kullandım hamil kaldım bunda eşimin siper sorunu olduğu için transfer olup bebek tutana kadar kullandım :))))) aynı zamanda benim polikistik over kilo aldırıyo bana o ilaç kilo vermemide destekledi
rabbim evladı sana nasip etti zaten az kaldı gidip alıp gelcen kızımızı... sonra Allah sağlık versin herşeyleri alırsınız sırayla..he he valla beim adam çıldırıyo ya :))))))))) filmi izelrken :)))
bu arada kızımı sormuşun benim kız beni dertli etti valla hiç bilmiyom nezaman doğacak :)))))))))
ah kız ben adamımada üzülyorum ben kendimi bitirdim zaten şimdi adamımda bitiyo böle sorun çıktıkça geçen araba bakıyo kızıma en iyisini alıcam diyo 1-2 tl lik arabalara bakıyo dedim üstüne 3-5 dah aekle normal araba al ozaman dedim adam bana döndü dedim ben hayatım boyunca bebeğimi bebek arabasına koyup memelekette sahilde gezdirmenin onra fenere çıkıp orda bebeğim ben eşim üçümüz piknik yapmanın manzarayı üçümüz seyretmenin hayalini kurum diyo valla şu kız olsa aslında bizim için herşey çok güzel olacak arabaysa araba gezmeyse gezme hepsini yapması kolay tek eksik olan bir evlat((((((((((((
rabbim evladı sana nasip etti zaten az kaldı gidip alıp gelcen kızımızı... sonra Allah sağlık versin herşeyleri alırsınız sırayla..
he he he he :)))))))) Allah seni kışın antalya heeeeeeeeee :)))))))) kız ben yazın bile memlekette suya girene kadar ölüyom :))))))
ah neçok isterim farklı şehirler görmeyi adamada bişi diyemiyorum ki oda çok istiyo beni gezdirmek ama arabamız yok diyo gidipte gezemedikten sonra bi anlamı yok diyo bi arabamız olsaydı pilanımız hersen bir şehiri gezmekti iznimizde zaten memleketede para harcıyoruz onun yerine gezmede harardık ama rabamız yoooooooook((((((((
evet nurcana katılıyorum ayrıca şöyle birşey biliyorum rahim filmi tüplerdeki basit tıkanıklıkları açtığı için film sonrası kendiliğinden gebelik şansı artıyormuş, eğer çok korkuyorsan anestezi ile de yapıyorlar hiç duymazsın merak etme..
inşallah gülüm inşallah rabbim sanada sağ sağlim doğrmayı nasip etsincnm oda olur zamanla hiç merak etme sen
arabanız olur bebişle beraber gezersiniz daha zevkli olur
sabır sadece..
evet canım zaten bende kesin bayıltılıp çekinmeyi düşünüyorum çünkü kendimi biliyorum dayanamam sanırım azcık canı tatlı olanlardanım .. tabe herkezin canı tatlıdır orası öyle ama ...
devlet hasteneleri bayıltmıyomuş bende nerde bayıltırlarsa orda çekincem çünkü ciddi ciddi korktum ablamı görünce allahım yardım etsin ne diyelim..
canım ben gligophaje diye bi ilaçkullandım busefer ilkinde ise bi düşük dozunu glifor kullandım ilkinde 15 hün kullandım hamil kaldım bunda eşimin siper sorunu olduğu için transfer olup bebek tutana kadar kullandım :))))) aynı zamanda benim polikistik over kilo aldırıyo bana o ilaç kilo vermemide destekledi
eşim ameliyat olsun doktordan isteyim bakalım inş sen gibi banada yararkist falan oluşturmuyordur inş. yan etkisi falan varmı aceba
oooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff
inşallah canım inşallah rabbim bana sağ sağlim doğurmayı sanada en kısa zamanda sağlıklı bir sekilde bebeğine hamile kalmayı nasip etsin inşallah bu mayıs ayı bize uğur getirir sende bende mutlu oluruz
eşim ameliyat olsun doktordan isteyim bakalım inş sen gibi banada yararkist falan oluşturmuyordur inş. yan etkisi falan varmı aceba
aayy canım sen 2 defamı çekindin bide allah yardım etmiş en azından kızın karnında maşallahh
yok canım bi yan etkisi yok ama geblik oluşunca kesiyorsun evet canım ilk bebğimede kalamıyordum hamile çekildi belki tıkalıdır diyeama değildi ila.ç verdi işte hamile kaldım bundada gene her ihtimale karşı çektiler ama bundaki çok kötüydü
kızlarr yeterin işler bugün epey uzadı heralde bi çay keyfi yapamadık onla yaa
sizlerden çaya gelen varsa buyursun
aç kapıyı geliyooooooom :))))))))))))
inşallah gülüm inşallah rabbim sanada sağ sağlim doğrmayı nasip etsin
ay ben okadar kötü olmuştumki ilk seferinde hiç işiciğim olmamıştı ama 2. çekindiğinde 1 gün bilinçsiz yatmışım eşim burnuma elini koyuyomuş nefes alıyommudiye bakıyomuş neden oldu bilmiyorum
he he geliyom bende dolma yaptım yeruk çayın yanında :))))))hihihi gel kuşum yaa cnm sıkıldı valla
bebişimin odasına mantolamaya başladılar usta var evde bunaldım iyice...
canım kıyamam yaa allah yardım etmiş.ve kızını vermiş sana bak ne güzel :)) cektiğin acılara degmiş en azından ... duydugum kadarıyla 5 sene gecerliymiş zaten rahim filimi.. ben 1 den kokuyorum sen iki defa cekinmişsin takdir ediyorum hakkaten ama benim bu konudaki düşüncemi ablam değiştirdi sen gibi oldu oda bende bekardım panik oldum kötü bi anımız var rahim flimiyle ama hayat yine karşılaştırdı bizi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?