selam kizlar....
ahhh nurcanicigim benimde hep haylimdir bebisimi arabasina koyup gezdirmek(((((
aysecim esin nasil?
her zaman nasilsin canim?
beren esin kesinlikle ameliyat olsun bence ve tedavinizi olun..tup bebek en son asama olmali...ve yasiniz daha cok cok genc..esinin su anda sperm sayisi kac bilmiyorum ama..benimde esim varikosel ameliyati oldu..ha diyeceksinki sayiya etki ettimi? bizim sayi zaten cok dusuktu..6; ayda daha test yaptirmadik ama...varikosel sperm sayisini etkiliyo kesinlikle..hani etkilemese bile ilerde agri v.s oluyomus ameliyat olmaz ise..yani aklinizdada soru isareti kalmaz..keske yaptirsaydik demssiniz..simdiden bence butun olabilceginiz tedavileri olun..ha olmaz ise en son asama tup yaptirirsiniz..
bu mayıs sana hayatının aşkını getirecek hiiiç merak etme, bana gelince kısmet beklemiyorum bekleyince gelmiyor çünkü..
he he geliyom bende dolma yaptım yeruk çayın yanında :))))))
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aldınızmı odayı negüzel
canım benim kötü olmamda ben birazda benim alt kısım çok daraldı doğumdan sonra milletin açılır benimki aksine sıkılaştı ilişkide bile acıyor ondan diye düşünüyorum eğer çatın dar değilse rahim genişse çooooooook bişi olmuyor ilkinde bukadar sıkı değildi acımadı fazla rabbim inşallah bunlara gerek kalmadan sizlerede nasip etsin canım benim
canım nerdesin sen ya değiştir şu kabloyu ,:))))))))
ah valla ne hayalleriiz var rabbim hepsini gerçek etsin hepimiz yavrumuza kavuşalım
selam kizlar....
ahhh nurcanicigim benimde hep haylimdir bebisimi arabasina koyup gezdirmek(((((
aysecim esin nasil?
her zaman nasilsin canim?
beren esin kesinlikle ameliyat olsun bence ve tedavinizi olun..tup bebek en son asama olmali...ve yasiniz daha cok cok genc..esinin su anda sperm sayisi kac bilmiyorum ama..benimde esim varikosel ameliyati oldu..ha diyeceksinki sayiya etki ettimi? bizim sayi zaten cok dusuktu..6; ayda daha test yaptirmadik ama...varikosel sperm sayisini etkiliyo kesinlikle..hani etkilemese bile ilerde agri v.s oluyomus ameliyat olmaz ise..yani aklinizdada soru isareti kalmaz..keske yaptirsaydik demssiniz..simdiden bence butun olabilceginiz tedavileri olun..ha olmaz ise en son asama tup yaptirirsiniz..
canım eşimin sper sayısı 37 milyon çıktı testte daha önce yaptırdık 10 milyondu hap kullandı ama ben keçiboynuzu kürünün mucizesi diyorum .. bizde sayıda bir problem yok şimdilik.. hereketlilik problemimiz var.ameliyat olcek kesin .. netten biraz araştırdım kısırlık nedini varikosel diyor. spermi her türlü etkiliyomuş. döllenme gücünü yitiriyomuş falan. bakalım haftaya ameliyat olcek pazartesi ya da salı allahım yardımcımız olsun. bu arada allah şifanızı versin çok geçmiş olsun canımm
umudumsun fıstık neredesin sen yaa valla topik iyice boşlandı ben size deyim yanii
nurcancım cnm ben şimdi 3 kişiye okutucam meryem suresini öylemi..
kız ben sana kio almadiye diyom ama kandim pek yemiyom bende eşim çok sever yaprak sarmayı onun için yapıyorum :))))))))))hehe ye sen dolmaları ye bide bana dersin pirinç yeme pilav asla diye ee dolma ne hanfendi
fıstık mobilyayı almadık daha
hele bi oda mantolama olsun soğuk girişi engellensin duvarın nem olayı kalksın ondan sonra gidip alacaz
mantolamadan sonra duvar kağıdı seçicez o yapılacak o zaman mobilyanın siparişini vericez 20 gün 1aya geliyomuş mobilyalar havalanması falan derken az zaman kalıyo işe başladık yavaştan yani..
canım aman benim hayatım işkence ya benimkiler sürekli baskı baskı üsütne ailem bi rahat bırakmıyo habire bi doktor sölüyolar ama kendi doktorumuz a çarşamba gidicez doktor pazartesi yokmuş salıda eşim nöbetçi çarşambaya randevu alıcam bukez :)))))))))))aminn canimm benim....insallah.....
sen nasilsin nurcancim..doktora bir daha ne zaman gidiyosun?
umudumsun fıstık neredesin sen yaa valla topik iyice boşlandı ben size deyim yanii
nurcancım cnm ben şimdi 3 kişiye okutucam meryem suresini öylemi..
saol canim...sizin sayi hicte kotu degil bence...icini ferah tut..dogal yoldan kalirsin canim....hareketlilikte dedigin gibi bitkisel ilaclardada takviye ediliyo..ama ameliyatin faydasi olacagina inaniyorum..hicc moralini bozma...durumunuz kotu degil canim..bu sayi ile cok rahat dogal yoldan gebe kalirsin..pco olupta normal yoldan gebe kalanda bir cok kisi var ayrica..hadi hayirlisi olsun insallah
kız ben sana kio almadiye diyom ama kandim pek yemiyom bende eşim çok sever yaprak sarmayı onun için yapıyorum :))))))))))
ben bebişin odasını monte ediyoz anladım :)))))))))))
canım aman benim hayatım işkence ya benimkiler sürekli baskı baskı üsütne ailem bi rahat bırakmıyo habire bi doktor sölüyolar ama kendi doktorumuz a çarşamba gidicez doktor pazartesi yokmuş salıda eşim nöbetçi çarşambaya randevu alıcam bukez :)))))))))))
canım ben kız kardeşime bitane okuttum onu derinin duasına sayalı derine ulaşamıyorum okudumu okumadımı bilmiyorum sende okutabilirsen diğer 3 taneyi okut okutamazsan kimsen yoksa benim diğer kız kardeşim yarın bürgün dönüyo bodrumdan oda okur
Keçiboynuzu evet çok iyi bizde pekmezlerini kullanmıştık geçmiş olsun
bende umutluyum allahın izniyle.. hele böyle yorumlarda alınca iyi geliyo hakkaten ışık gibi aydınlatıyo içimi.. umutsuz yaşanmazmış bizimkiside o işte evet kötü degil durumumuz. yaşımızda genç şükür uzun zaman var allahın izin verirse bu arada sizin durum neydi :26: :26:
ya benoooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff
inşallah canım inşallah rabbim bana sağ sağlim doğurmayı sanada en kısa zamanda sağlıklı bir sekilde bebeğine hamile kalmayı nasip etsin inşallah bu mayıs ayı bize uğur getirir sende bende mutlu oluruz
bende çok korkuyordum 2.gittiğim dr rahim filmine gönderdi bende korka korka gittim ama ALLAHım öldüm öldüm dirildim sanki ağlaya ağlaya çektiler hemşire bile acıdı bana deprosyana girdim resmen gözüm hiç bişey görmedi 2...3 gün aklıma geldikçe ürperiyordum anestezi falan bilmiyordum bilsem anesteziyle çektirirdim benimde dar rahim bide 7 sene beraber olamadım onun psikolojisini de atamamışım üstümden anestezisiz düşünme hiçevet canım zaten bende kesin bayıltılıp çekinmeyi düşünüyorum çünkü kendimi biliyorum dayanamam sanırım azcık canı tatlı olanlardanım .. tabe herkezin canı tatlıdır orası öyle ama ...
devlet hasteneleri bayıltmıyomuş bende nerde bayıltırlarsa orda çekincem çünkü ciddi ciddi korktum ablamı görünce allahım yardım etsin ne diyelim..
kızlarr yeterin işler bugün epey uzadı heralde bi çay keyfi yapamadık onla yaa
sizlerden çaya gelen varsa buyursun
hmm anladım cnm yaptır kablonu kız merak edioz sonraacanim ara kablomda sorun var..nete cok gec baglaniyo; baglanincada kopuyo..su an bile cok zayif netim..degistirecem insallah..
sen nasilsun? bebisin gostermedi yine yuzunu sanirim..ee nazli annesi:)))
bizim yeter hallemedimi islerini acaba?
kız ben sana kio almadiye diyom ama kandim pek yemiyom bende eşim çok sever yaprak sarmayı onun için yapıyorum :))))))))))
ben bebişin odasını monte ediyoz anladım :)))))))))))
canım aman benim hayatım işkence ya benimkiler sürekli baskı baskı üsütne ailem bi rahat bırakmıyo habire bi doktor sölüyolar ama kendi doktorumuz a çarşamba gidicez doktor pazartesi yokmuş salıda eşim nöbetçi çarşambaya randevu alıcam bukez :)))))))))))
canım ben kız kardeşime bitane okuttum onu derinin duasına sayalı derine ulaşamıyorum okudumu okumadımı bilmiyorum sende okutabilirsen diğer 3 taneyi okut okutamazsan kimsen yoksa benim diğer kız kardeşim yarın bürgün dönüyo bodrumdan oda okur
ya ben
bende çok korkuyordum 2.gittiğim dr rahim filmine gönderdi bende korka korka gittim ama ALLAHım öldüm öldüm dirildim sanki ağlaya ağlaya çektiler hemşire bile acıdı bana deprosyana girdim resmen gözüm hiç bişey görmedi 2...3 gün aklıma geldikçe ürperiyordum anestezi falan bilmiyordum bilsem anesteziyle çektirirdim benimde dar rahim bide 7 sene beraber olamadım onun psikolojisini de atamamışım üstümden anestezisiz düşünme hiç
bende geleyimmi çay bitmediyse
ya ben
bende çok korkuyordum 2.gittiğim dr rahim filmine gönderdi bende korka korka gittim ama ALLAHım öldüm öldüm dirildim sanki ağlaya ağlaya çektiler hemşire bile acıdı bana deprosyana girdim resmen gözüm hiç bişey görmedi 2...3 gün aklıma geldikçe ürperiyordum anestezi falan bilmiyordum bilsem anesteziyle çektirirdim benimde dar rahim bide 7 sene beraber olamadım onun psikolojisini de atamamışım üstümden anestezisiz düşünme hiç
bende geleyimmi çay bitmediyse
bende bende:))))her ne kadar cay sevmesemde..dost muhabbetlerinde icilir:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?