Geleceksin biliyorum bebeğim

rabbim şifanızı versin inş. varikosel varsa eşinde ki varmış sperm sayısını ve yapısını etkiledigi için aşılama ve ya tüp bebek de zor (olmama da etkiliymiş ) oluyormuş araştırırken okumuştum . canım çook geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş.

Son düzenleme:

aminnnnnnn...canim evet haklisin tutunma olmuyomus diye okudum bende..ama tup bebek dr.lari aslaaa varikosel ameliyati onermiyo...artik amac ticari kaygisimi baska birseymi bilemem..ama urologlar oneriyo..ve erkekte kisirligin ana nedeni..insallah Rabbim hepimize anne olmayi nasipe der tatlim

canim anlayabiliyorum senii..boyle durumlarda haklisin her kafadan bir ses cikar...sonucta az kaldi prensesimizin gelmesine:))))Rabbim hayirlisiyla sag salim memligini kucagina almani nsaip etsin insallahhhhhhh
inşallah canım amin inşallah
sen kazana düştün olmaz sen buay sattın bizi kırmızıları aldın inşallah sana bidahaki ay güzel haber vermeyi nasip etsin rabbim sende haziranda bizi müjdelendir :))))))))inşallah

he valla diğerini yapmıyom fazla o hakkaten çok pirinçli oluyo adamda kilo alıyo :)))
tamam canım ozaman sen diğerlerini okundu say zaten küçük kardeşim birtane okudu onuda ben derine okundu yazayım sen 3 taneyi okkutunca abna söle onlarıda okundu yazayım başka eksik adet olan fela olursa onuda büyük kız kardeşime okuturuz

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter derin
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar DUYGU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim sağ sağlim doğum yapmayı ve kızını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
son_ece----------------okudu
derin--------------------okutturuldu

hilbay
tweety25
pinar1202
pembe_86
beren660
gamze2779

3 adet--------boş
nil1971

ben mayıs bitmeden yakalıyorum sizi beklenmeyen adetim 29 mayıs inşallah doğum günü hediyesi olacak

canlrım yetercim işlerini yapmış ama misafiri gelmiş onlarla ilgilenmiş şimdide evini toparlıyor akşam ilerleyen saatlerde aramıza katılacak

ben mayıs bitmeden yakalıyorum sizi beklenmeyen adetim 29 mayıs inşallah doğum günü hediyesi olacak

tamam ozaman mayısta voltranı oluşturalım ayşe sen ben :)))))))))))

siz bebişleirnizi gobişinize alın bende kucağıma inşallah :))))))))))

Son düzenleme:
canim haftaya direksiyon sinavi var..onu bekliyorum..bakalim insallah gecerim..su heyacani atabilsem uzerinde..asiri heyacan vardir bende..insallah sorunsuz gecerim yaaa..

sen neler yapiyosun canim?

bende sınavları pek severim ...ben iyiyim yarın yolculuk var valizimi hazırlıyorum kardeşim büyük kaza geçirdi ALLAH tan çok şükür hafif atlattı kırık çıkık yok şükür bende moral olsun diye gidiyorum zaten gitmeyi düşünüyordum ama kazada olunca biraz öne çektim

tamam ozaman mayısta voltranı oluşturalım ayşe sen ben :)))))))))))

siz bebişleirnizi gobişinize alın bende kucağıma inşallah :))))))))))

inşallah... kız voltran 5 kişiden oluşmuyormuydu 2 kişi daha alalım yanımıza

inşallah... kız voltran 5 kişiden oluşmuyormuydu 2 kişi daha alalım yanımıza

valla 5 kişiden oluşuyo ama napak gülüm elimizde bukadarı kaldı he h eh e küçük voltran bizimkisi :)))))))))
varmı mayıs yolcusu 1-2 1-2 hadi mayıs mayıs mayıs hadi ablalar abiler yokmu gelen :b

oylemi...cok gecmis olsun canim benim ya....nerde kardesin?

Allah size bagislamis..sukurler olsun..tekrar cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…