ayy buyrun gelin canlarım benim siz ne isterseniz yaparım ben...
canim bizdede sorun sayi ve hareket sorun..ama sayi cok dusuk.....bir tup denemeiz var..ve sonuc sifir....malesef tutunmadi..esim 7 ay onca varikosel ameliyati oldu..suan beklemedeyiz acikcasi...yeni bir tup bebegi kaldiracak manevi gucum yok..o kadar yiprandim uzuldumki...yine ya tutmaz ise dusuncesi kafamd.a.tabi umarim bu zamanda bir mucize olur..Rabbimden umit kesilmez...
canim yaaa..keske yakin olsakta bu muhabbetlermizi yuz yuze yapabilsek...olsun gonuller bir:)))
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
umudumsun
Ceylin_naz+
herzaman_seninle
nurcan306+
beren660
nazemir+
hosgeldiniz kizlar..nasilsiniz?
rabbim şifanızı versin inş. varikosel varsa eşinde ki varmış sperm sayısını ve yapısını etkiledigi için aşılama ve ya tüp bebek de zor (olmama da etkiliymiş ) oluyormuş araştırırken okumuştum . canım çook geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş.
inşallah canım amin inşallahcanim anlayabiliyorum senii..boyle durumlarda haklisin her kafadan bir ses cikar...sonucta az kaldi prensesimizin gelmesine:))))Rabbim hayirlisiyla sag salim memligini kucagina almani nsaip etsin insallahhhhhhh
sen kazana düştün olmazya ben
bende çok korkuyordum 2.gittiğim dr rahim filmine gönderdi bende korka korka gittim ama ALLAHım öldüm öldüm dirildim sanki ağlaya ağlaya çektiler hemşire bile acıdı bana deprosyana girdim resmen gözüm hiç bişey görmedi 2...3 gün aklıma geldikçe ürperiyordum anestezi falan bilmiyordum bilsem anesteziyle çektirirdim benimde dar rahim bide 7 sene beraber olamadım onun psikolojisini de atamamışım üstümden anestezisiz düşünme hiç
bende geleyimmi çay bitmediyse
hmm anladım cnm yaptır kablonu kız merak edioz sonraa
aboww bide yaprak sarma maşallah sana...
cnm ben birini kocişe birini kendi anneme birinide kayınvalideme okuturum...sanada okundu diye sölerim cnm..eğer aksilik olursa başvururuz kardeşine..çok sğl bitanem.
bakarsın bigün bebişlerimizle hepberaber ortak biyerde buluşuruz Allahımın izni ile..
ya ben
bende çok korkuyordum 2.gittiğim dr rahim filmine gönderdi bende korka korka gittim ama ALLAHım öldüm öldüm dirildim sanki ağlaya ağlaya çektiler hemşire bile acıdı bana deprosyana girdim resmen gözüm hiç bişey görmedi 2...3 gün aklıma geldikçe ürperiyordum anestezi falan bilmiyordum bilsem anesteziyle çektirirdim benimde dar rahim bide 7 sene beraber olamadım onun psikolojisini de atamamışım üstümden anestezisiz düşünme hiç
ayy canımm allahım yardımcın olsun. bencede anestezisis aslaa düşünmüyorum :))) zor tedavi süreci acımasız malesef sabrını versin rabbim.
hoşbulduk ben iyiyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyor kurs
bakarsın bigün bebişlerimizle hepberaber ortak biyerde buluşuruz Allahımın izni ile..
inşallah canım amin inşallah
sen kazana düştün olmazsen buay sattın bizi kırmızıları aldın inşallah sana bidahaki ay güzel haber vermeyi nasip etsin rabbim sende haziranda bizi müjdelendir :))))))))inşallah
he valla diğerini yapmıyom fazla o hakkaten çok pirinçli oluyo adamda kilo alıyo :)))
tamam canım ozaman sen diğerlerini okundu say zaten küçük kardeşim birtane okudu onuda ben derine okundu yazayım sen 3 taneyi okkutunca abna söle onlarıda okundu yazayım başka eksik adet olan fela olursa onuda büyük kız kardeşime okuturuz
ben mayıs bitmeden yakalıyorum sizi beklenmeyen adetim 29 mayıs inşallah doğum günü hediyesi olacak
tamam ozaman mayısta voltanı oluşturalım auşe sen ben :)))))))))))
siz bebişleirnizi gobişinize alın bende kucağıma inşallah :))))))))))
canim haftaya direksiyon sinavi var..onu bekliyorum..bakalim insallah gecerim..su heyacani atabilsem uzerinde..asiri heyacan vardir bende..insallah sorunsuz gecerim yaaa..
sen neler yapiyosun canim?
tamam ozaman mayısta voltranı oluşturalım ayşe sen ben :)))))))))))
siz bebişleirnizi gobişinize alın bende kucağıma inşallah :))))))))))
inşallah... kız voltran 5 kişiden oluşmuyormuydu 2 kişi daha alalım yanımıza
bende sınavları pek severim ...ben iyiyim yarın yolculuk var valizimi hazırlıyorum kardeşim büyük kaza geçirdi ALLAH tan çok şükür hafif atlattı kırık çıkık yok şükür bende moral olsun diye gidiyorum zaten gitmeyi düşünüyordum ama kazada olunca biraz öne çektim
valla 5 kişiden oluşuyo ama napak gülüm elimizde bukadarı kaldı he h eh e küçük voltran bizimkisi :)))))))))
varmı mayıs yolcusu 1-2 1-2 hadi mayıs mayıs mayıs hadi ablalar abiler yokmu gelen :b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?