oylemi...cok gecmis olsun canim benim ya....nerde kardesin?
Allah size bagislamis..sukurler olsun..tekrar cok gecmis olsun
valla ben dunden raziyim:))) yeterki bilet olsun:))))
bende sınavları pek severim ...ben iyiyim yarın yolculuk var valizimi hazırlıyorum kardeşim büyük kaza geçirdi ALLAH tan çok şükür hafif atlattı kırık çıkık yok şükür bende moral olsun diye gidiyorum zaten gitmeyi düşünüyordum ama kazada olunca biraz öne çektim
inşallah canım amin inşallah
sen kazana düştün olmazsen buay sattın bizi kırmızıları aldın inşallah sana bidahaki ay güzel haber vermeyi nasip etsin rabbim sende haziranda bizi müjdelendir :))))))))inşallah
he valla diğerini yapmıyom fazla o hakkaten çok pirinçli oluyo adamda kilo alıyo :)))
tamam canım ozaman sen diğerlerini okundu say zaten küçük kardeşim birtane okudu onuda ben derine okundu yazayım sen 3 taneyi okkutunca abna söle onlarıda okundu yazayım başka eksik adet olan fela olursa onuda büyük kız kardeşime okuturuz
bende sınavları pek severim ...ben iyiyim yarın yolculuk var valizimi hazırlıyorum kardeşim büyük kaza geçirdi ALLAH tan çok şükür hafif atlattı kırık çıkık yok şükür bende moral olsun diye gidiyorum zaten gitmeyi düşünüyordum ama kazada olunca biraz öne çektim
valla 5 kişiden oluşuyo ama napak gülüm elimizde bukadarı kaldı he h eh e küçük voltran bizimkisi :)))))))))
varmı mayıs yolcusu 1-2 1-2 hadi mayıs mayıs mayıs hadi ablalar abiler yokmu gelen :b
ben ciktim kizlar..bir kitap okuyorum onu bitireyim..grs insallah tekrar..optum herkesi cokkk
amin inşallahcanım çoooook geçmiş olsun ALLAHIM birdaha kaza bela göstemesin
bende kaçar canlar güzel sohbet için teşşekkürler , haydin allaha emanet olun :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:
cnm çok geçmiş olsun...gittiğin yer memleketimdir benim slm söle oralara
iyi akşamlarmerak edilmişimmmmmmmmmm
kızlar işleri haletim eve geldimeşimin annesi köydeki çocuklarıda toplamışşş oohhhhhh oturuyorlar evdeee
artık öğleden sonraya kadar kaldılar onlar gitti pazara gittim evi temizledimmmmm toparladım ancak geldimm :18::18::18:
özledm sizleri yaffffffffffffff
sen bu işler bu telaşla kendini nasıl hasta etmiyosun helal olsun cnm sana yaa
çok yoğunsun maşallah valla
demek sevemediğin şahıslar gelmiş hımmm anlaşıldı
neyse gitmişlerde sende bize kalmışsın hehe
kız senin kocan yok olmaz bide voltran işe yarar adam cağız sonra bizi keser valla ben yokken nasıl oldu diye muhahahha :))))))))))))))))
iyi akşamlarmerak edilmişimmmmmmmmmm
kızlar işleri haletim eve geldimeşimin annesi köydeki çocuklarıda toplamışşş oohhhhhh oturuyorlar evdeee
artık öğleden sonraya kadar kaldılar onlar gitti pazara gittim evi temizledimmmmm toparladım ancak geldimm :18::18::18:
özledm sizleri yaffffffffffffff
eyoklugun hemen belli oluyo topikte sekerim....alikstik her zaman bizlesin sen..hani biz bazen giremiyoruz vs. ama..sen giriyosunya gozumuz ariyo seni..ve hepte gir hepte bizimle ol sekerim..ama insallah bebisinle birlikte bizimle ol...
canım bu işlerin yapılması gerekiyor eeeeeee benden başkada akimse yok (kardeşler falan çalışıyor hep)
evey yaaaaaaaaa yine kayınvalide geldiii ben konuşmuyorum hoşgeldiniz demiyor gelip oturuyorlar başköşeyeeee
evet size kaldımmmm
canım yaaa ben aslında fırsat buldukça giriyorum ama bu gün hiç fırsatım olmadıı (birde kızlar bu pc yi eşim bana siznle konuşayım diye aldı 4 cbyt net yani şimdi bunun hakını vermek gerekmezmiii)
kuzum inşş hepimiz bebişlerimizle geleceğiz topiğimize bir gün
haftaya geliyo ama:)))) simdi varmi acep bilet:))))
haklısın cnm işler sana bakıyo,eşin nasıl iyi değilmi gelişmeler var yani...neyse gelmişler gitmişler boşver cnm takma kafana...
yani netin hakkını vermek lazım yani..bendede 4cgyt ben dolduruyom taşıo kociş her ay fazladan fazladan ödüyo,ödesin napim başka dert oratğımız yok feda olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?