ayyy bu hürrem gene doğuruyo yaaa
dur daha 2 tane daha doğuracak 4 oğlu 1 kızı olacak
pes yani diyorum başkada bişi demiyorum..
ya arkadaslar adetim gecikti ümitlenmek istemiyorum ama kac gün sonra idrar testi yapmalıyım 5 gün gecikti yapdım negatifcıktı kasıklarda sancım var. midede yanma var baskada birşey yok. psikolojikmi acaba adetmi olcam?((
ya arkadaslar adetim gecikti ümitlenmek istemiyorum ama kac gün sonra idrar testi yapmalıyım 5 gün gecikti yapdım negatifcıktı kasıklarda sancım var. midede yanma var baskada birşey yok. psikolojikmi acaba adetmi olcam?((
hayırlısı arkadaslar yaa bakalım kısmet cnm kanda ancak hafta sonu baktırabilirim bulundugum ilçede yok o test. yozgat merkeze gitmem lazım. hepimizin hakkında hayırlısı inşş. ne bileyim gecikince ümitlendim sanırım ümit dünyası işde :)))
nurcan ben şimdi okuycam benide okudu say
tamam biletin biride sana hadi yokmu artıran :))))) ayşe nazemir nurcan umuydumsun dörtlü voltran olduk bi bacağı eksik voltranın kızlar
aaaayyy geçmişi okuyayım dedim içim sıkıldı üfff car car car kaç sayfa yazmışsınız... bizim evde tekkeye döndü gelen giden hiç durmuyor ki gireyim rahat rahat yazayım..
voltranın göbeee olcam ben :))))
aaaayyy geçmişi okuyayım dedim içim sıkıldı üfff car car car kaç sayfa yazmışsınız... bizim evde tekkeye döndü gelen giden hiç durmuyor ki gireyim rahat rahat yazayım..
ha h asözde bol bol girerim kocişimle yalnız tatil yapacam diyodun nnoldu :))))))))
ah inşallah tutumuşturda yeni olduğu için kanda çıkmamıştır hepimiz umutlandık senin için ama işte çok arkadaş var böle geçiken sonra üzülüyoruz tabi kişi kendisi daha çok üzülüyo ondan üzülmeni istemeyiz sen yine ümitlenme duaalarımız seninle inşallah vardırda bize mucize gibi gelir
Allah kabul etsin yazıyorum canımm
ayşeee
nurcaaannnn
bi alemsin kızım sen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?