hoşgeldin canımayşeee
nurcaaannnn
bi alemsin kızım sen yaaa
he he yakışır abime ama sen ölmezsin merak etme sen abimizi öldürürsün :))))))))))) cadı :))))))adamın seveni çokmuş meğer çok geldiler ev meyve suyu deposu oldu kapan bir kutu meyve suyunı gelmiş :)))
bir de gribim yine ben size diyom bak bu adam beni gömer üçüncü karıyı da alır :))) maşallah cambaz gibi ayakta ben serildim kaldım..
cok sagol nurcancım senin ve burdaki diger insanların iyi niyetlerini biliyorum hepiniz cok sagolun. Allah hepimize birer mucize nasip etsin inşş
twetycim inşallah hamissindir canım (ne olur allahım bu topiğe bir hamis nasip et)
hakkında hayırlısını dilerim
nurcanım siz voltranı oluşturun ben sizi seyredeyim
yine belirtilerim başladı, sevgili reglime dair
adaşımın anası napıyon sen yaaa ben tavuk gibi yatıyorum ya hiç karşılaşamıyoruz bak izinde olunca senle de kavuştuk
iyiyim diyelim iyi olalım be gülüm şu adaşına söyleyiver gelsin artık yetti gari bu aralar kafam o kadar allak bullakki heleki şu son yaşadıklarımdan sonra iyice nötrleştim,
sen rüya alemindeyken ben nete geliyorum karşılaşamıyoruz pek
geçmiş olsun canım grip olayı herkeste var
bende daha yeni atabildim üzerimden totoya 8 iğne yedimde
adaşım bana benziyorsa nazlıdır ama gelir merak etme sözüne de sadıktır yani :)))
ikimiz de pek dayanıksız çıktık bu sene hastalıktan kurtulmadı başımız...
nurcaaan senin o abin var yaaaa yani benim herüf o şeytanın sol bacağıdır da çaktırmaz sevimli durur :)))
bu anneler günü zırvasıyla ilgili pearlün kocasının süper bi fikri var, anneler günü kaldırılsın hepimiz 1 mayıs işçi bayramını kutlayalım kominist olalım:))) anneler günü diye diye üzmesinler artık bizi...
kızlarr benim uyku saati çoktan geçti maymuna döndüm yatcam ben öptüm sizi..
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter derin
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779
kızlar DUYGU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim sağ sağlim doğum yapmayı ve kızını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
son_ece----------------okudu
derin--------------------okutturuldu
pinar1202--------------okudu
tweety25---------------okudu
hilbay
pembe_86
beren660
gamze2779
3 adet--------boş
nil1971
hıh küsüm ben size bıraktınız beni yalnız eşimde yoktu mal gibi pc ye baktımgünaydınnnnnnnnnnnnkızlarrrrrrrrrrrrrr
ya dün okadar yorulmuşum kiiiii
akşam uyuya kaldım yafffffffffffffff
ha ha Allah kabul etsin canım arkadaşların çoğu listeyti bitirmek için topluca okudu duaları sende istersen son 3 kişiyi oku bitir isimleri yasemin myflowers ve gamze canım okuyunca bana okudum de deftere yazayım sonra bitiyor listemiz :))siz ne zaman listeyi yaptınızda okudunuzda .. neyse bende herkesten önce okudum bilgisini vereceğim diye düşünürken....
ben duygu arkadaşımızın meryem suresini okudum. Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
sırada kim vardı. ben adet olmadan hepsini okuyum bari....
bensana küsüm akşam hemen kaçtıngünaydıııın ya işe gitmeyince iyice tembel oldum ben :))) yattım 11 e kadar...
gunaydin guzeller..
aa nurcan bunalimda yazmissinn..ay canim neden bunalimdasin..bebisin gelecek san ainsallah sag salim..ustelik o kadar az kaldiki..boylemi karsilayacan melegini????
yaaa anneler gunu gelmesinnn hiccccccc.. ne bu yaaaa..anne olamadigimiz her daim vuruluyo suratimiza..her reklamdan yok annenize sunu alin..anne olmak en cok bizim hakkimiz degilmi oysaa yaaaaaaaaa...
tweety insallah hamissindr ama benimde en son adetim 1 hafta gecti..haklisin insan umutlaniyo..ama psikolojik olma ihtimalide cook cok yuksek canim..insallah hamissindir...dedigin gibi umut dunyasi..
ceylin nerelrdesin kuzum...karsilasamiyoruz hic...
cnm çok sğl Allah razı olsun..siz ne zaman listeyi yaptınızda okudunuzda .. neyse bende herkesten önce okudum bilgisini vereceğim diye düşünürken....
ben duygu arkadaşımızın meryem suresini okudum. Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
sırada kim vardı. ben adet olmadan hepsini okuyum bari....
uyu cnm benim uyugünaydıııın ya işe gitmeyince iyice tembel oldum ben :))) yattım 11 e kadar...
bensana küsüm akşam hemen kaçtın
he he vlla ailem okadar bunaltıyoki artık kızıımı geçtim ben ::))))))))))) kız şğkğr mide yanması dışında bi sıkıntı vermio ama annem akrabalarım çok üstüme geliyo artık akşam bağırdım anneme en sonunda daanamadım bi rahat bırakın beni bunaltmayın dedim oda iyi tamam dedi kapadı telefonu ya onlar bana destek olmak istiyo aslında benim iyiliğim için uğraşıyolar ama ben zaten elimden geleni yapıyorum sonunu daha yapacağım bişi yok sabırla bekleyip dua etmekten başka ama böle innsanlar şunu yap şuraya git diyince sanki bazı şeleri eksik yapıyomuşum gibi eğer kızıma bişi olursa benim yüzümden olcak gibi hissediyorum busefer yani beni suçlülük pisikolojisine sokuolar onlar farketmiyo onlar kendilerince beni en iyi doktorlara göndermeye bebeğim için bişiler yapmaya çalışıyolar ama ben artık kimseyi etrafımda isyemiyorum eşimle yapayalnız olmayı istiyorum herkezden kaçmak uzaklaşmak istiyorum sadece bir kişi olsun içimi dökeyim beni dinlesin öle herkezden farklı bişi duyayım herkezden farklı hastane doktor duyayım istemiyorum tam umutlanıyorum bukez olacak herşe güzel doktorum iyi diyorum doktor ufacık kötü bi ihtimal söleince ben zaten üzülürken bütün herlkez araıp şurda başka bi hoca var burda bi profesör var ben bıktım artık birsürü doktora yeniden yeniden hikayemi anlatmaktan bir süre sonra doktorlar sürekli aynı şeyi sölediğim için beni dinlemeyi bırakıyolar ben konuşuyorum he h ediyip geçiyolar çünkü yapılacak bişi yok beklemekten başka ama insanlara anlatamıyorum
bu arada anneler günündende babalar günündende çocukluğumdan beri nefret ederim bende kaldırılsa hiç umurumda olmaz :)))))
nese hadi kıyamıyom sana affettim :)))))))))))))nurcanııım küsme kııız uykum geldi ondan gittim..
bunalımına diyecek sözüm yok haklısın ama az kaldı herşey çooook güzel olacak, konuşma bile bu konu hakkında unutmaya çalış..
heheh aferin çok yazmamışınız sadece 2 sayfa okudum
cnm çok sğl Allah razı olsun..
uyu cnm benim uyu
işe giderkenki uykusuzluğun acısını çıkar...
sanada gnaydın cnm...
bu arada ptesimi iş başı?
nurcanım cnm arkadaşım bırak kimseyi duyma sen kendi bildiğini yap ki en güzelinide yapacağından tereddütüm yok..
harşey 15 gün sonra çok güzel olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?