Geleceksin biliyorum bebeğim

canım ikimizde gittik. bende bişi çıkmadı onda varikosel çıktı bizde ondan olmuyo olabilir diye düşündük. inş sebep sadece varikoseldir. bide varikosel spermin kalitesini düşürüyomuş döllenme yetenegini kaybettitiyomuş. sayıda bizde bir problem yok hareketlilik sorunumuz var. bakalım ameliyat olunca göreceğiz allahın izniyle. umutluyuz ee ne yaparsın umut garibin ekmeği derdi babannem :))))) rahim flimini kesin anestezili düşünüyorum dayanacagımı sanmıyorum yarıda bırakırım diye korkuyorum oyüzden anestezili çekinirim öncelik eşimin ameliyatı artık. allahım dertlerimize dava hastalığımıza şifa versin. sen ben daha bir çok kişiye duamız olsun.

nurcan canım duygu arkadaşımızın duasını bu akşam okuyacagım allahın izniyle allah yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

haklısın cnm 3 gün daha eklenmişti
olsun geç olsun güç olmazsın cnm benim
herşey olacağına varırı
bunalımdan çıkmana sevindim..

duygu arkadaşımızın duasını okudum rabbim bebişini kucagına almayı nasip etsin.

nurcanim canim benim...anliyorum seni hayatim...ama cok cok az kaldi..bitecek bu sikintilarin insallah Rabbimin izniyle...dular koruyor melegini; en onemliside agbisi koruyor onu...insallah evladin sag salim gelecek sana canim benim...

haklısın cnm 3 gün daha eklenmişti
olsun geç olsun güç olmazsın cnm benim
herşey olacağına varırı
bunalımdan çıkmana sevindim..
he he :)))))))))))) evet bebeğim öle ayın 23 ünde bakalım ama bukez gün saymamaya kararverdi şuan sadce çarşamba günkü muayenemi düşünüyorum kızımı göreceğim inşallah :))))))))))tek düşüncem o artık :)))))
he he çıktım bunalımdan çıktım :))))))) kızımla mutlu mesut yaşıcaz inşallah
nurcanım ben şimdi yasemin arkadaşımızın da meryem suresini okudum. Allah hayırlı evlatlar nasip etisn inşallah...
Allah kabul etsin canım
duygu arkadaşımızın duasını okudum rabbim bebişini kucagına almayı nasip etsin.
Allah kabul etsin sağol
nurcanim canim benim...anliyorum seni hayatim...ama cok cok az kaldi..bitecek bu sikintilarin insallah Rabbimin izniyle...dular koruyor melegini; en onemliside agbisi koruyor onu...insallah evladin sag salim gelecek sana canim benim...

öle canım dediğingibi rabbim koruyor abiside koruyodur kardeşini oğlum rdan bize dualar ediyodur biz kızımla buluşalım diye :))))))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter derin
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar DUYGU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim sağ sağlim doğum yapmayı ve kızını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
son_ece----------------okudu
derin--------------------okutturuldu
pinar1202--------------okudu
tweety25---------------okudu
hilbay------------------okudu
beren660---------------okudu

pembe_86
gamze2779

3 adet--------boş
nil1971

kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben işleri yeni bitirdimmm şimdide yemek yapacağım ama sizlere bir slm deyip çıkayayım dedim

kizlar merhaba...
yaklasik 2 senedir bebek istiyorum , azöncede kadin doktorumdaydim.

asilamaya gecmeden önce rahim icinin temizlenmesi lazim ,kücük bir ameliyat yapayim , rahim temizlensin spermler rahat gitsin dedi. rahim filmimi oluyor dedim,hayir o ikinci safha dedi !

bilgisi olan varmi ? nedir bu rahim icinin ameliyatta temizlenmesi kazinmasi ??? tip dilinde nedir ?

basindan böyle birsey gecen varmi aranizda.

yardim lütfen

canım bunu ilk kez duydum yani ols olsa histereskopidir diye düşünüyorum
ama keşke dr sorsaydınnn adını daha iyi bilgi alırdın

histereskopi oldugunu dusunuyorum...ama yinede en dogru cevap doktorundan gelecektir...

canım bunu ilk kez duydum yani ols olsa histereskopidir diye düşünüyorum
ama keşke dr sorsaydınnn adını daha iyi bilgi alırdın

histereskopi oldugunu dusunuyorum...ama yinede en dogru cevap doktorundan gelecektir...

canlarim sagolunnn vallahi bende tam nete bakdim bu dediginz cikti.doktoru aradim simdi evet yöntemin tibbi terimi odur dedi :)

bu ise yararmi hamile kalmaya sizce,dr bundan sonra hamile kalan cok hastam var dedi ama bilmiyorumki

canlarim sagolunnn vallahi bende tam nete bakdim bu dediginz cikti.doktoru aradim simdi evet yöntemin tibbi terimi odur dedi :)

bu ise yararmi hamile kalmaya sizce,dr bundan sonra hamile kalan cok hastam var dedi ama bilmiyorumki

canım histersekopi genel anestezi ileee yapılır ve vajinal yoldan giren kapalı bir operasyondur rahim içine bakılır eğerki varsaa polip vs alınır temzilenirrr eğer ki rahim içinde perde polip vs varsa gebeliği enğeleye bilirrr zaten histerskopide bu engelemeri ortadan kaldırmak için yapılır ve aynı gün içinde günlük hayatına dönersinn

bugün topik pek sessiz herkez nerde yahuuu
hihi bende yoktum iyice sessiz kalmış topik
kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben işleri yeni bitirdimmm şimdide yemek yapacağım ama sizlere bir slm deyip çıkayayım dedim

aferim kız sana maşallah
bende bugün salmış kendimi oturuyodum eltimde telden aradı akşam ona 15 kişi misafir gelcekmiş,kocası yeni hbr vermiş ona hazırlık yaptık bi sürü şeyler hazırladık,size bakayım dedim dinlencem az sonrada kocişle alışverişe gidecez..öpüldünüz...

sagol canim bilgin icin.allah razi olsun senden.
bu ameliyati doktorum hamilelligi kolaylastirsin daha fazla beklemeyin diye yapiyor ama burda bir topicde bu ameliyattan sonra korunmaniz gerekir 2 ile 3 ay arasi yazmislar.e beklicekmiyim yine bana doktor öyle bisey demediki.hemen hamile kalabilirsin dedi

kız sen adaMI batırırsın nebu habire alışveriş habire alışveriş

canım yanlış bilmiyosam bizim ayşe arkadaşımız yaptırdı o hiç korunmaktan bahsetmiyodu ama kendi akşam gelince daha açıklayıcı şeeler yazar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…