Geleceksin biliyorum bebeğim

selam kizlar....

yetercigimmmm off offf..ayni seyleri yasiyoruz kardesim..insallah bizde anne olabilriiz..insallahhhh
amin cnm inş inş...

hihi gezdim gezdim eve yeni gelidm size bakmadan yatamadım
ama çook yürümüşüm yaa sağ bacağım fena ağrıyo
neyse hepiciğiniz yatmış
ben biraz daha bakim kaçim..

herkeslere günaydınnnnnnnnn
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN bebişlerimiz olmadan geçirdiğimiz son anneler günü olsunnnn

canim ne ozru ya askolsun.....ben anladim zaten ; dedim kesin sayfa acik ama nurcan nerelerdedir:))))

anne olmayi en cok hakeden canim arkadaslarim anneler gununuz kutlu olsun....bizki bir evlat ugruna herseyi vermeyi gozden cikarmis anne adaylari; bizki sadece bir evladin sacinin teline dunyayi yakacak anne adaylari..artik bitsin bu acimiz; Allahim dualarimizi kabul etsin...

icim yana yana annemin anneler gununu kutladim..oysa evlenmeden once magaza magaza gezer hediye bakardim..gucum yok artik...lutfen Allahim bitsin bu aci artik..lutfennnnn

canım allah sanada seneye bebeğinle anneler gününü kutlamayı nasip etsin inşallah..hiç umudunu yitirme yüce rabbim o kada büyükki mucize gibi geleceğine inanıyorum bebeğinin.senin için bol bol dua edicem.

canım allah sanada seneye bebeğinle anneler gününü kutlamayı nasip etsin inşallah..hiç umudunu yitirme yüce rabbim o kada büyükki mucize gibi geleceğine inanıyorum bebeğinin.senin için bol bol dua edicem.

canim benim Allah razi olsun..amin..insallah benimde kucagimda bebisim olur ve artik gozyasim diner...Rabbim ne dilegin varsa versin canim..cok cok tesekkur ediyorum...

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN bebişlerimiz olmadan geçirdiğimiz son anneler günü olsunnnn
mrb cnm...İNŞ EN GEÇ SENEYE ANNELER GÜNÜNÜ SİZLERDE ANNE OLARAK KARŞILAYACAKSINIZ BUNA YÜREĞİMDEN İNANIYORUM İNŞ....
SİZLER HİÇ UMUDUNUZU KAYBETMEDİNİZ VE GZEL ŞEKİLDE SONLANACAĞINA İNANIYORUM...
SABRIN SONU SELAMET...
kızlar geçmişi okuyamadım ablam ve yiğenlerim geldi öptüm akşam görüşürüz merak etmeyin byeeeeeeeeee

HİHİ OK ŞEKERİM...HBR VERMEN İYİ OLDU..

slm arkadaşlar bu anneler günü bana biraz ağır geldi annemle konuşmuyorum maalesef hem annesiz hem evlatsız bir anneler günü geçiriyorum inşallah hepimizin yavrularımızsız geçirdiği son en son anneler günü olsun hamişlerinde anneler günü kutlu olsun:)

pınar cım inş seneye anneler gününü kutlamanız nasip olur inş..
çok sğl....

mayflowers arkadaşımızın duasını okudum.rabbim hayırlı evlat nasip etsin.

nurcan canım listede kaç kişi kaldı ? pazartesi misafirlerim gelecek. salı da eşim ameliyet olcek sonra 10 gün istirahatı var kayınvalidemlere gitcez ordada net yok. anlayacagın benim işler zorlaşıyo.:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: diger arkadaşları dagıtayım diyorum etrafa okutuyum bulabilirsem. bulamazsam hakkınızı helal edin. ben haber veririm gitmeden hayırlısıyla.

ya doğunca ne yapacaksın sennnn gece sabaha kadar oturup gündüz uyursaaaaaaaaaaaaa
HE HE BENDE OZAMAN ARTIK GECE OTURRUR GÜNDÜZ UyURUM :))))
canım benim inşallah rabbim bidaha hiç anneler gününü yanlız geçirtmesin evladınla buluştursun
umudumsun hayatım ben inanıyorum hepiniz eninde sonunda anne olcaksınız ki inşallah bu en kısa zamanda olur
amin inşllah sende hem annenle barışırsın hemde yavruna kavuşursun bu son boşa giden anneler günün olur
mayflowers arkadaşımızın duasını okudum.rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
Allah kabul etsin

canım liste bitti birtek gamze kaldı onudaokursan memnun olurum okutacak kişi bulamıyoruz

bu arada herkezin anneler günüüü kutluu olsuuunnnnn bebişimiz yok anne degiliz diye üzülmeyin. dostlarımız için her zaman varızz haydii geleceğin anneleri anneler gününüz kutlu olsun

Eklentiler

• $ann.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover------------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun-----------------------------OKUNDU
4-)nazemir---------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-------------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86-----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter----------------------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle--------------------OKUNDU
16-)beren660-----------------------------OKUNDU
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar MAYFLOWERS arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
son_ece----------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
pinar1202--------------okudu
tweety25----------------okudu
beren660----------------okudu

pembe_86
gamze2779
hilbay
nazemir

4 adet-------boş

merhaba bu listeye bende katılabilirmiyim? Rabbim ellerimizi boş koymasın.. çok zor.. bugün içim acıyor..

nurcan tek kişi kaldıysa sorun yok okurum akşam ben 3 4 kişi kaldıysa ne yapacem diye düşünüyordum :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: okurum gamzenin duasınıda haber veririm ben. canım senin de anneler günün kutlu olsun kızınla çook kutlarsınız inş. kucagına alda aslında varlığı bile hediyee

merhaba bu listeye bende katılabilirmiyim? Rabbim ellerimizi boş koymasın.. çok zor.. bugün içim acıyor..
canım listemiz bitti maalesef doğumum yaklaştığı için bitirdik hızlıca keşke daha önce girmek istediğini söleseydin şimdi çok arkadaş okuyup bititrdi birdha uğraşmamak için ulaşmama zor oluyor kusura bakma daha önce olsa mutlaka eklerdim ama Allahım inşasllah yavurna kavuşturur canım

çok iyi olur canım bildiriirsen okuyup şükür liste bitti rabbim hepimnizi yavrusuna kavuştursun
anneler günümü kutladığın için sağol hayatım Allah tüm isteyenleri evlat sahibi etsin banada inşallah seneye kzızımla kutlamayı nasip etsin tekrar sağol :))))))))

neyse nasip değilmiş duada bulunmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…