canım sen yanlış görmüşün 4 adet boş var gülüm senle 5 yapıyo
tamam canım ben okudum boşlarıda dagıtcem bitti 4 kişi bulurum ben herkezden tekrar allah razı olsun. gözlerinize ve yüreğinize saglık
amin Allahım inşallah yarabbim valla kızlar doğururken nasılsa ayık olcam hpinize tek tek dua edicem rabbim inşallah kabul ederde bütün canım arkadaşlarım kardeşlerim hamile kalır ve evlatlarınıza kavuşursunuz
ah be yeterim napalım kaderde ötesi yok hepimiz yıllardır aynı sözü duymak için neler vermezdik bi yavrumuz olsa bize anne dese çok mu şey istiyoruz milletin bir yığın çocuğu var biz sadece 1 tsne istiyoruz ama işte rabbim böle layık görmüş ne desek nekadar üzüllsek boş bizde eşimle sabah oturduk yarın anneler günü annemleri aramak lazım dediim eimde başladı oğlumuz olsadı şimdi anneler gününü bizde kutlardık diye oturup ikimizde mızızrdandık yine ağla ağla biz kaç yıldır birlikte hep ağlıyoruz eşimin bütün iş arkadaşları iş yerinde çocuklarını anlatıyor eşim ben nezaman çocuğumu anlatıcam diyor Ama eşime bir komutanının dediği gibi herkezin çovuğu olsaydı diye bi laf sölemişti eşime komutanı belkide hiç çocuk sahibi olamayanlar olacak içimizde ama sabredicez 7 değil belki 70 anneler gününü daha böle ağlayarak geçiricez rabbim sabrını versin bizlere
Allahım kabul etsin inşallah canım kimseyi bulamazsan haber ver yine bana bende bakarım etraftan
küstüm
kız geliyom kimseyok sıkılıp çıkıyom napim :))))))))))))
aynen bende geliyorum kimse yok cikiyorum..nasilsin nurcanim..ben bugun hic icyi degilim ya..ne kadar olumsuz dusunce varsa geldi yerlesti kafama...uff yaaa su belirsizlik en kotusu..keske gelecegi ogreneblisek
kizzz nurcann nerdesin??????????
gülüm ben altta kimseyi görmedim özür dilerim canım benim ah sen bide bana sor nekadar çok istiyorum 2 hafta sonra neler olacağını öğrenmeyi ya artık anne olucam yada herşeye yeniden başlıcam ki bunu hiç düşünmek bile istemiyorum(((((((((((
nurcannn bu saate ne işn burad git yat o bebiş yorulmuşturrr
yok kız sabahtan beri uyuyodu sıpa yeni kalktı benim kız gece kuşu he h e:)))))))))
anansının kızııııııııııııııııııı
yok kı ben gündüzde uyumuyoom bu sıpa kız kardeşerime çekmiş kız kardeşlerim gündüz akşamakadar uyur gecee sabaha kadar otururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?