Geleceksin biliyorum bebeğim

bende okudum canım Allah kabul etsin dualarmızı

kızlar bu gün ne kadar sesiz burasııııııııııı yaaaaaaaaaa

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover------------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun-----------------------------OKUNDU
4-)nazemir---------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-------------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86-----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter----------------------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle--------------------OKUNDU
16-)beren660-----------------------------OKUNDU
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar MAYFLOWERS arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
son_ece----------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
pinar1202--------------okudu
tweety25----------------okudu
beren660----------------okudu
pembe_86---------------okudu

gamze2779
hilbay
nazemir

4 adet-------boş

valla benim sabah misafitrim vardı şimdide şimle uğraşıyom alış veriş felan herşeyi halletmeye çalışıyoruz :)))))))) dolap bom boş

Allah kabul etsin canım

canım yaaaaaaa sana söyleyecek sözümüz yok senn hazırlıkların var işin var bıdık için çalışıyorsunnn

Son düzenleme:
topikte benden başka kimse yok bu topikteki tüm anneler ve anne adayı olan arkadaşların Anneler günü kutlu olsun..henüz bu duyguyu tatmayan arkadaşlar inşallah önümüzdeki sene bebeklerimizle bu duyguyu yaşarız..bu arada benim için dua okuyan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum..Allah hepinizden razı olsun..hakkınızı helal edin..eğer yeni bir liste oluşturulacak olursa ben her zaman varım.aslında aklımdan ya evvel diye tesbih çeksek mi diye geçiyor ama sizlerin de fikri önemli..görüşmek üzere..

durduk yere ağlamıyordum ne zamandır böyle.. nerdesiniz kızlar yaa... akşamüstü uyudum acaip rüyalar gördüm yine hamileymişim salı günü doğumum varmış ama hiç hazırlığım yok bir tanecik kirli sarı tulum var evde yıkıyorum onu ıslak ıslak ütüledim, eşime diyorum kalk gidip bebek yeleği alalım diyorum..artık ufak ufak aklımı oynatıyorum galiba..

kıs ayseeee profiline baktim bu sayfayı yakaladım beni de alin aranıza nolurrrrrrrrrrrrrr

canım dua için diyorsan bu topikteki dualar bitti takip eden arkadaşımız da doğurmak üzere ama biz öbür sayfada okuruz isterseniz.. biz daha önce tefriciye de okumuştuk yine okuruz canım benim..

canım dua için diyorsan bu topikteki dualar bitti takip eden arkadaşımız da doğurmak üzere ama biz öbür sayfada okuruz isterseniz.. biz daha önce tefriciye de okumuştuk yine okuruz canım benim..

yoo dua ıcın dııllll burdakıler bebis isyıo sandım hamısler mıııı

yoo dua ıcın dııllll burdakıler bebis isyıo sandım hamısler mıııı

haa öyle diyorsan gel tabi bizim uzun süreli çok güzel bir dostluğumuz var burada sen de katıl canım kasımdan beridir yazışıyoruz başka bir topiğimiz vardı uğursuz geldi diye topiğimizin gebesi nurcanımız bize bu topiği açtı :))) hemen de uğur getirdi hazel gebe kaldı :))) bir de her zaman seninle var o da gebe geri kalanlar savaşıyor şimdilik... süper kahramanımız var bir de yeteeer :))) topiği hiç boş bırakmaz

aaaaaaaaaaaaaa süper kahraman benmi oluyorummmmmmmm

bende çizği filim kahramanı bile olmazzzzzzzzzzzzz

kızlar ne okuyosunuz kaç tane okuyosunuz bende okuyabildiğim kadar okurum isterseniz bide bi arkadaşımız tesbih çekelim demiş o fikir de güzel onuda yapabiliriz bidahaki anneler gününü çoluklu çocuklu geçiririz inşallah son yalnız anneler günümüz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…