aaaaaaaaaaaaaa süper kahraman benmi oluyorummmmmmmm
bende çizği filim kahramanı bile olmazzzzzzzzzzzzz
ben şahsen iyiyim canım sen nasılsın??? minnoş napıyo ???
slm cicişlerr nasılsınız....
ay dellendim ağladım ağladım açıldım şükür senden naber zilli??
bizde iyiyiz cnm ne olsun devam,bizim minnoş iyi maşallahı var...senin üç minnoş nasıl.
dellenmeni uzakk dağlara atsaydın...
ççünkü kısa zamanda güzel bi tedaviye başlayacaksın herşey gzel olacak...
bende iyiyim bi yaramazlık yok bebişin odası hala tadilatta ustalar gelip gidiyo yarın bitecek inş...
git kızım işe gitdiyom size evde durmak yaramıyo bana :))) yarın kendime gelirim işe gidince ama yaaa ne giycem ben beee üfff hiç giycek bişeyim yoook((
ayyyyyyyyyyyyyyy ben neymişim siizn gözünüzdeeeeeeeee
ooooooooooooo havaya girdim vallaaaaaaaaaa
he he kız ne hazırlığı ben bişi yapmıyom hazırlık öle gidiyom mağazalara kedinin ciğere baktığı gibi bakıp dönüyorum geri Allahım şu avrumu bana bi nasip etse gene hareket etmiyo bugün hırsama akşamda beri ağlıyorum bıktım yani hayatım cehenneme döndücanım yaaaaaaa sana söyleyecek sözümüz yok senn hazırlıkların var işin var bıdık için çalışıyorsunnn
valla canım okumak sorun değil ama ben artık kimsenin okuması ıkumaması ileuğraşamam liste yapıpilgilemnen olursa patıma düşeni doğursamda okurum elimden geldiğince sizler için ama artık benden bukadar bu liste bitince birtek ayşenin arkadaşına tefriciye dağıtıcam ondan sonra kim napard-sa ben sadece okurumtopikte benden başka kimse yokbu topikteki tüm anneler ve anne adayı olan arkadaşların Anneler günü kutlu olsun..henüz bu duyguyu tatmayan arkadaşlar inşallah önümüzdeki sene bebeklerimizle bu duyguyu yaşarız..bu arada benim için dua okuyan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum..Allah hepinizden razı olsun..hakkınızı helal edin..eğer yeni bir liste oluşturulacak olursa ben her zaman varım.aslında aklımdan ya evvel diye tesbih çeksek mi diye geçiyor ama sizlerin de fikri önemli..görüşmek üzere..
aaaaaa ayşecim aaaaaaaahhhh hepimiz yorulduk ama az kaldı sabır gülüm sabır rabbim ükafatını verecektir inişallahannemsiz ve yavrumsuz bu anneler günü boynumu büktü, belimi büktü... yoruldum içim acıyor..
gülüm rabbim hayırlara çıkarsın ama takma bukadar kafana inşallah bu ay bebişinle buluşacaksın buna inan ama nolur böle yıpratma kendinidurduk yere ağlamıyordum ne zamandır böyle.. nerdesiniz kızlar yaa... akşamüstü uyudum acaip rüyalar gördüm yine hamileymişim salı günü doğumum varmış ama hiç hazırlığım yok bir tanecik kirli sarı tulum var evde yıkıyorum onu ıslak ıslak ütüledim, eşime diyorum kalk gidip bebek yeleği alalım diyorum..artık ufak ufak aklımı oynatıyorum galiba..
kızlar ne okuyosunuz kaç tane okuyosunuz bende okuyabildiğim kadar okurum isterseniz bide bi arkadaşımız tesbih çekelim demiş o fikir de güzel onuda yapabiliriz bidahaki anneler gününü çoluklu çocuklu geçiririz inşallah son yalnız anneler günümüz olur inşallah
git kızım işe git
sen işteyken bize daha çok yazıyodun
evde durmak yaramıyo sana
ayyy zavallı kızcağız hiç giyecek bişeyi yok yaaa napsak şimdi...
tabi kızım sen kendini ne sanıyodun
basit bi topik yazıcısımı?
sen üst düzeyimizsin bizim...
he he kız ne hazırlığı ben bişi yapmıyom hazırlık öle gidiyom mağazalara kedinin ciğere baktığı gibi bakıp dönüyorum geri Allahım şu avrumu bana bi nasip etse gene hareket etmiyo bugün hırsama akşamda beri ağlıyorum bıktım yani hayatım cehenneme döndü
valla canım okumak sorun değil ama ben artık kimsenin okuması ıkumaması ileuğraşamam liste yapıpilgilemnen olursa patıma düşeni doğursamda okurum elimden geldiğince sizler için ama artık benden bukadar bu liste bitince birtek ayşenin arkadaşına tefriciye dağıtıcam ondan sonra kim napard-sa ben sadece okurum
aaaaaa ayşecim aaaaaaaahhhh hepimiz yorulduk ama az kaldı sabır gülüm sabır rabbim ükafatını verecektir inişallah
gülüm rabbim hayırlara çıkarsın ama takma bukadar kafana inşallah bu ay bebişinle buluşacaksın buna inan ama nolur böle yıpratma kendini
canım biz daha önce tefriciye okuduk şimdide merem suresi okyoruz ama o btiyor ben doğum yapıcam biliyosun dualarla ben ilgileniiyodum doğum yapacağım için mecburen bitiriyoruz ama liste tutacak biri olursa ben okurum sanda haber veririz
yok kız bugün nerdeyse hiç oynamadı bakalım gece oynAmazsa sabah gidecem doktora genelde gece oynuyo ama bakalımcanım uyoyordur kızzz
nurcancım gündüzden misafirlerin vardı o zaman oynadıysa hissetmemiş olabilirmisin
yada
yoruldun çok oda sersemleşti uyuyo olabilirmi
çikolata tatlı oynatmalarıını denedinmi??????????????
yok kız bugün nerdeyse hiç oynamadı bakalım gece oynAmazsa sabah gidecem doktora genelde gece oynuyo ama bakalım
canım yedim ama benim kız gıcık oynamıcaksa ne yesem içsem oynamıyo oynıcaksa açta olsam oynuyo yorulmadımda aksine dün daha çok yoruldum bugün oturdum hep herşeyi eşim yaptı((((((
ayyy bak senin zilli kafamı bozdu şimdiii
sırt üstü uzan bakalım cnm bide öyle dene....
ne olmuş topiğimize birden esmiş hüzün rüzgarları yine. neyse ki geçmiş esintisi...
kızlar yine bana ankara yollu göründüü eşim ameliyat olcek sanırım 10 gün yokum aaay sizi özleyecem cicişleryılmak yook üzülmek yokk güzel şeyler düşünün inanırmısınız bekarken kendimi çok güçsüz hissederdim. karşıma bir engel çıksa hemen yerlere serilirim sanıyordum ama allah öyle güzel sabrını veriyoki şimdi başıma ne gelse üzülemiyorum. hemen kendimi teselli edip yine yoluma devam ediyorum vee aslaa pes etmiyorumm bu yüzden umudunuzu kaybetmeyin hayallerinizi yıktığınız an umudunuzda yok olurr (10 günlük veda konuşması oldu :)))) ........ )
gidişim suskun olcek ama dönüşüm mühteşem olur inş.nurcan kuzum gamzenin duasını da okudum allah gönlün deki muradını nasip etsin. ayyy gözümüz aydın sen doğurmadan bitirdik hee hee
kıs ayseeee profiline baktim bu sayfayı yakaladım beni de alin aranıza nolurrrrrrrrrrrrrr
cnm hadi o zaman sağa yattıysan hbrini bekliyorum...onu denedim canım olmadı benimki sağa atarsm bazen rahatsız oluyo oynuyo şimdi onu deniyorum ah canım bi doğsa artık gerçekten tükendim
ne olmuş topiğimize birden esmiş hüzün rüzgarları yine. neyse ki geçmiş esintisi...
kızlar yine bana ankara yollu göründüü eşim ameliyat olcek sanırım 10 gün yokum aaay sizi özleyecem cicişleryılmak yook üzülmek yokk güzel şeyler düşünün inanırmısınız bekarken kendimi çok güçsüz hissederdim. karşıma bir engel çıksa hemen yerlere serilirim sanıyordum ama allah öyle güzel sabrını veriyoki şimdi başıma ne gelse üzülemiyorum. hemen kendimi teselli edip yine yoluma devam ediyorum vee aslaa pes etmiyorumm bu yüzden umudunuzu kaybetmeyin hayallerinizi yıktığınız an umudunuzda yok olurr (10 günlük veda konuşması oldu :)))) ........ )
gidişim suskun olcek ama dönüşüm mühteşem olur inş.nurcan kuzum gamzenin duasını da okudum allah gönlün deki muradını nasip etsin. ayyy gözümüz aydın sen doğurmadan bitirdik hee hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?