Geleceksin biliyorum bebeğim

diyom size evde durmak yaramıyo bana :))) yarın kendime gelirim işe gidince ama yaaa ne giycem ben beee üfff hiç giycek bişeyim yoook ((

ayyyyyyyyyyyyyyy ben neymişim siizn gözünüzdeeeeeeeee

ooooooooooooo havaya girdim vallaaaaaaaaaa

diyom size evde durmak yaramıyo bana :))) yarın kendime gelirim işe gidince ama yaaa ne giycem ben beee üfff hiç giycek bişeyim yoook ((
git kızım işe git
sen işteyken bize daha çok yazıyodun
evde durmak yaramıyo sana
ayyy zavallı kızcağız hiç giyecek bişeyi yok yaaa napsak şimdi...
ayyyyyyyyyyyyyyy ben neymişim siizn gözünüzdeeeeeeeee

ooooooooooooo havaya girdim vallaaaaaaaaaa

tabi kızım sen kendini ne sanıyodun
basit bi topik yazıcısımı?
sen üst düzeyimizsin bizim...

canım yaaaaaaa sana söyleyecek sözümüz yok senn hazırlıkların var işin var bıdık için çalışıyorsunnn
he he kız ne hazırlığı ben bişi yapmıyom hazırlık öle gidiyom mağazalara kedinin ciğere baktığı gibi bakıp dönüyorum geri Allahım şu avrumu bana bi nasip etse gene hareket etmiyo bugün hırsama akşamda beri ağlıyorum bıktım yani hayatım cehenneme döndü
valla canım okumak sorun değil ama ben artık kimsenin okuması ıkumaması ileuğraşamam liste yapıpilgilemnen olursa patıma düşeni doğursamda okurum elimden geldiğince sizler için ama artık benden bukadar bu liste bitince birtek ayşenin arkadaşına tefriciye dağıtıcam ondan sonra kim napard-sa ben sadece okurum
annemsiz ve yavrumsuz bu anneler günü boynumu büktü, belimi büktü... yoruldum içim acıyor..
aaaaaa ayşecim aaaaaaaahhhh hepimiz yorulduk ama az kaldı sabır gülüm sabır rabbim ükafatını verecektir inişallah
gülüm rabbim hayırlara çıkarsın ama takma bukadar kafana inşallah bu ay bebişinle buluşacaksın buna inan ama nolur böle yıpratma kendini

canım biz daha önce tefriciye okuduk şimdide merem suresi okyoruz ama o btiyor ben doğum yapıcam biliyosun dualarla ben ilgileniiyodum doğum yapacağım için mecburen bitiriyoruz ama liste tutacak biri olursa ben okurum sanda haber veririz

üst düzey haaaa

canım uyoyordur kızzz

nurcancım gündüzden misafirlerin vardı o zaman oynadıysa hissetmemiş olabilirmisin
yada
yoruldun çok oda sersemleşti uyuyo olabilirmi
çikolata tatlı oynatmalarıını denedinmi??????????????

kızlar ben kaçtım iyi geclerrrrrrrrrrrrrr

canım uyoyordur kızzz
yok kız bugün nerdeyse hiç oynamadı bakalım gece oynAmazsa sabah gidecem doktora genelde gece oynuyo ama bakalım
nurcancım gündüzden misafirlerin vardı o zaman oynadıysa hissetmemiş olabilirmisin
yada
yoruldun çok oda sersemleşti uyuyo olabilirmi
çikolata tatlı oynatmalarıını denedinmi??????????????

canım yedim ama benim kız gıcık oynamıcaksa ne yesem içsem oynamıyo oynıcaksa açta olsam oynuyo yorulmadımda aksine dün daha çok yoruldum bugün oturdum hep herşeyi eşim yaptı ((((((

ayyy bak senin zilli kafamı bozdu şimdiii
sırt üstü uzan bakalım cnm bide öyle dene....

ne olmuş topiğimize birden esmiş hüzün rüzgarları yine. neyse ki geçmiş esintisi...
kızlar yine bana ankara yollu göründüü eşim ameliyat olcek sanırım 10 gün yokum aaay sizi özleyecem cicişler yılmak yook üzülmek yokk güzel şeyler düşünün inanırmısınız bekarken kendimi çok güçsüz hissederdim. karşıma bir engel çıksa hemen yerlere serilirim sanıyordum ama allah öyle güzel sabrını veriyoki şimdi başıma ne gelse üzülemiyorum. hemen kendimi teselli edip yine yoluma devam ediyorum vee aslaa pes etmiyorumm bu yüzden umudunuzu kaybetmeyin hayallerinizi yıktığınız an umudunuzda yok olurr (10 günlük veda konuşması oldu :)))) ........ )
gidişim suskun olcek ama dönüşüm mühteşem olur inş. nurcan kuzum gamzenin duasını da okudum allah gönlün deki muradını nasip etsin. ayyy gözümüz aydın sen doğurmadan bitirdik hee hee

canım Allahın izni ile hayırlısı ile gidin gelin şimdiden geçmiş olsun
unutmaki rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş demekki çok güçlüsünki rabbim bu yükü sırtına vermiş inşallah alnının akıyla çıkarsın sonıunda yavruna kavuşursun
dua için sağol canım Allah kbul etsin ra bbim ettiğiniz duaları fazlası ile sizlere döndürsün hepinize anne olmayı nasipm etsin

onu denedim canım olmadı benimki sağa atarsm bazen rahatsız oluyo oynuyo şimdi onu deniyorum ah canım bi doğsa artık gerçekten tükendim
cnm hadi o zaman sağa yattıysan hbrini bekliyorum...

berencim ankaraya eşinin ne ameliyatı için gidiyosunuz?
hadi bakalım hayırlısıyla dönersin inş...
10 gün sonra sana topiktende güzeş hbrler veririz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…