Geleceksin biliyorum bebeğim

evet cnm yaa iyi düşünelim iyi olsun...
bi yaramazlık yok be cnm

kızlarrrrrrrrrr nurcanla konuştum iyiyimiş ilkiside dışardalarmış gelince yazacak hepimizeeeeeeeeeee

kızlarrrrrrrrrr nurcanla konuştum iyiyimiş ilkiside dışardalarmış gelince yazacak hepimizeeeeeeeeeee

bak zilliye aldı gzel hbrleri kızıyla keyif yapıyo
cnm arkadaşım yakışır ona
iyi olduklrını duydukta rahatladım
olmasa hastaneyi arayacaktım şu isimdeki hastaya doğumla ilgili müdahale yada başka bişi yapılıyomu diye
neyse hbrini aldık çok şükür...

ya ben bir ara nurcani online gordum..demekki ben yanlis gormusum duzelttim mesaji hemen..

iyi haberler almamiza cok sevindim...hadi hayirlisi..gezsin tabi ana kizz,,keyifler yerinde nasil olsa

gelinini nasılda merak edermiş bakseeeennn

canlar telefonu var bende ama rahatsız etmeyeyim dedim ama dayanamadım nerden bileyim gelciğim acıkmışta annesi onu doyuruyormuşşşşşşşşşşşşşş

ya ben bir ara nurcani online gordum..demekki ben yanlis gormusum duzelttim mesaji hemen..

iyi haberler almamiza cok sevindim...hadi hayirlisi..gezsin tabi ana kizz,,keyifler yerinde nasil olsa

gelirler birazdan anlatırlar dr maceralarınııııı

kız sen öyle dedin ya bende bekledim durdun yazsın diye sonra baktım en giriş saatine yok girmemiş
sonra senin yazdığın yazıyı aradım durdum anaaa yok
kendi kendime diyorum ben nereden alıntı yaptımda yok
meğerse sen silmişsin
gelirler birazdan anlatırlar dr maceralarınııııı

hmm ii doyursun karnını gelsin anlatsın hbrleri bize..

ya evet ..belkide yeteri online gordum nurcani sandim:))) bende anlamadim yaaa...sonra bir dah abaktim ofline. oyuzden duzelttim hemen

ya evet ..belkide yeteri online gordum nurcani sandim:))) bende anlamadim yaaa...sonra bir dah abaktim ofline. oyuzden duzelttim hemen

hımmmmmmmmmmm yüreğinden geçen gözüne gözükmüşşşşşşşş

ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm buraya geldi anlat ne olduuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak merak ediyoruzzzzzzzzzzzz

aaa ayse offline oldu....ay benimde canim cok sıkkın acikcasi..migrenim tutmus o bicim....simdi ayse girdi cikti hemen aklim onada takildi..ne oldu acaba yaa

Son düzenleme:
beni merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim yetercim merak edip aradın çok sağol Allah razı olsun
sabah topiğe doktara gidicem 2:30 da yazdıktan 10 dakika sonra aşırı karın ağrılarım başladı her 15 dakikada bir ağrılar girdi yatınca geçyor ayağa kalkar kalkmaz bidaha başlıyordu o yüzden hastaneye erken gittik kaydımızı yaptırdık ama ben dosyayı içeri vermem gerektiğini bilmediğim içim saat 2:30 a kadar kapıda bekledim arkadaşımla sonra görevli kıza söleyince öğrendimki boşa beklemişim kağıdı verecekmişim doktorumuz sağolsun baktı ultrason iyiydi nstde önce biraz sancı çıktı sonra doğumhaneye yolladı ordakinde bikere sancı çıktı ama devam etmiyormuş yani kızım yaramazlık yapmış karın ağrım büyük ihtimalle kansızlıktan ileri gelen bişi doğum tarihimi konuştuk doktorumuz ayın 25i dedi ben 16 -17 olmazmı dedim doktorumuz ozaman kesin küveze girer diyince ayın 20 sine anlaştık baktı ben iyi pazarlıkçıyım he h e:) ama her ihtimale karşı ciğer geliştirici ine yazdı bugün 2 tANEsini oldum yarında diğer 2 taneyi olucam inşallah kuşum ayın 20 sinde benimle bu arada ayın 20 si evlilik yıl dönümümüzmüş ben unutmuşum eşim telde söledi oda bugün nöbette olduğu için gelemedi benimle çok korktu yazık ama sonra kızımız iyidiye sevindi :))))ayın 20 sinden sonra istemiyodum zaten kaynanamlar 21-22 gibi geleceklermiş dün haber aldım o gelmeden doğurmak istiyorum sonra sürekli oğluma olanları hatırlatıp sinirimi bozardı 20 sine gün vermesi iyi oldu pazartesi bidaha gidicem inşallah tarihide netleştiririz :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…