sakin kızlar belli ki yorulmuş nurcan kötü bişi düşünmeyelim.işi vardır gelir ne olsa haber verir bize inş hayırlı haberler gelir.. hayırlısı
gönderdim misafirleri hemen bakayım dedim kızlar ne yapmış. ee nasılsınız canlar
kızlarrrrrrrrrr nurcanla konuştum iyiyimiş ilkiside dışardalarmış gelince yazacak hepimizeeeeeeeeeee
kızlarrrrrrrrrr nurcanla konuştum iyiyimiş ilkiside dışardalarmış gelince yazacak hepimizeeeeeeeeeee
bak zilliye aldı gzel hbrleri kızıyla keyif yapıyo
cnm arkadaşım yakışır ona
iyi olduklrını duydukta rahatladım
olmasa hastaneyi arayacaktım şu isimdeki hastaya doğumla ilgili müdahale yada başka bişi yapılıyomu diye
neyse hbrini aldık çok şükür...
gelinini nasılda merak edermiş bakseeeennn
ya ben bir ara nurcani online gordum..demekki ben yanlis gormusum duzelttim mesaji hemen..
iyi haberler almamiza cok sevindim...hadi hayirlisi..gezsin tabi ana kizz,,keyifler yerinde nasil olsa
kız sen öyle dedin ya bende bekledim durdun yazsın diye sonra baktım en giriş saatine yok girmemişya ben bir ara nurcani online gordum..demekki ben yanlis gormusum duzelttim mesaji hemen..
iyi haberler almamiza cok sevindim...hadi hayirlisi..gezsin tabi ana kizz,,keyifler yerinde nasil olsa
gelirler birazdan anlatırlar dr maceralarınııııı
bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır...
kız sen öyle dedin ya bende bekledim durdun yazsın diye sonra baktım en giriş saatine yok girmemiş
sonra senin yazdığın yazıyı aradım durdum anaaa yok
kendi kendime diyorum ben nereden alıntı yaptımda yok
meğerse sen silmişsin
hmm ii doyursun karnını gelsin anlatsın hbrleri bize..
ya evet ..belkide yeteri online gordum nurcani sandim:))) bende anlamadim yaaa...sonra bir dah abaktim ofline. oyuzden duzelttim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?