inşallah rüyamda hep bebeklerle uğraştım ama hiç ağlamıyorlardı güzel güzel yemek yiyip uslu uslu duruyorlardı demekki artık yoruldular bizleri uğraştırmadan gelecekler
kızlar bugün 2:30 da randevum var doktorda herşey güzel çıkar inşallah dua edin ve inşalla bu doktor gün verir ve 17-17 si gibi bebişi alır :))))))))
amin amin aminnnnn
Uploaded with ImageShack.us
eski topiğimizde iyi ve kötü bir sürsürü günümüz oldu bu her geçen gün bizleri birbirimize daha çok bağladı
yeter, ayşe, umudumsun, nazemir, ceylin, (cici annemiz ve süslü kızı ) herzaman_seninle, hilbay, sonece, pembe_86, pearlflower, derin,
ve aramıza sonradan katılan ama başından beri bizimleymiş gibi olan twety25, nesleyy, beren660, pınar1202, mayflowers
hepinize şimdiye kadar topiğimize kattığınız güzelliklerden dolayı çooook teşekkür ediyorum inşallah yeni topiğimiz hepimize şans getirsin ve bu güzel kardeşliğimiz hiç bozulmasın
inşallah bu topikte bütün arkadaşlarıma hamileyim yazmak herzaman seninle ve banada bebeğimizi sağ sağlim duğurduk yazmak nasip olsun
sizleri seviyorum topiğimiz hayırlara vesile olsun her gelene uğur getirsin
ohhhbi gn gecikmeli açılış pastamıda yedim ii oldu valla heheheEki Görüntüle 183759 Eki Görüntüle 183760 Eki Görüntüle 183758
bunlarda açılış pastamız olsun haydi kk hatunları afiyet olsun.bol bol bebişli günlere inş.
kızlar bugün 2:30 da randevum var doktorda herşey güzel çıkar inşallah dua edin ve inşalla bu doktor gün verir ve 17-17 si gibi bebişi alır :))))))))
Uploaded with ImageShack.us
eski topiğimizde iyi ve kötü bir sürsürü günümüz oldu bu her geçen gün bizleri birbirimize daha çok bağladı
yeter, ayşe, umudumsun, nazemir, ceylin, (cici annemiz ve süslü kızı ) herzaman_seninle, hilbay, sonece, pembe_86, pearlflower, derin,
ve aramıza sonradan katılan ama başından beri bizimleymiş gibi olan twety25, nesleyy, beren660, pınar1202, mayflowers
hepinize şimdiye kadar topiğimize kattığınız güzelliklerden dolayı çooook teşekkür ediyorum inşallah yeni topiğimiz hepimize şans getirsin ve bu güzel kardeşliğimiz hiç bozulmasın
inşallah bu topikte bütün arkadaşlarıma hamileyim yazmak herzaman seninle ve banada bebeğimizi sağ sağlim duğurduk yazmak nasip olsun
sizleri seviyorum topiğimiz hayırlara vesile olsun her gelene uğur getirsin
Ayy bende geldim bebiş olayını 6 ay rafa kaldırdık amaaa çok şükür kocişimle kanka modundanda çıktık:))belki sürpriz yapar bize kuzucuk bellimi olur:))
canım yüreğine sağlıkAyy bende geldim bebiş olayını 6 ay rafa kaldırdık amaaa çok şükür kocişimle kanka modundanda çıktık:))belki sürpriz yapar bize kuzucuk bellimi olur:))
nurcan gelmedi daha hastaneden galiba
ne oldu acabaaa
nurcan canimmm gelmedinmi hastaneden?
pear canim haklisin; cok fazla aci biriktirdik diger topikte..acilarimiz orada kalsin insallah..yeni sayfada yeniden mutlu olalim insallah...
nazemir insallah ruyan hayirlara vesile olur ve bebislerimizle dolar kucaklarimiz..
pinarim canim benim....insallah kendiliginden gelir bebisin..yeterki Rabbim ol desin..
ceylin gecmis olsun canim..
ve digerrr tum kizlarrr nasilsinizzz? neler yaptiniz bugun?
iyilik cnm seni sormalı...
bizde bugün ev işi yemek falan okadar iş yapabildik çamaşırlar bekliyo
yeteeerrrr nurcanın numarası vardı sende sanırım bi arasana cnm yaaa özeldende msj attım gelse yazardı ama yok gelemedi daha...
canim iyilik bendende cok sukur....her zamanki rutin islerle ugrasiyoruz:)))
nurcan geldi sanirim..online su an cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?