Geleceksin biliyorum bebeğim

canim gozun aydin....cani gonulden soyluyorumki cok ama coks evindim..Rabbim tamamina erdirsin..en ufak olumsuz bir sey aklimdan gecmiyor zaten..Rabbim evladini sana bagislasin..hemde evlilik yil donumunde ne guzelll..en guzel evlilik hediyesi geliyor :))))

bak sen minik yaramaza oyunda oynarmış
annesinin yüreğini ağzına getirirmiş...
cnm dr la pazarlığınızı beğendim...
hadi bakalım hayırlısıyla istediğine yakın gelecek kızın kucağına...
bu arada iğnelerini sakın aksatma..
ayrıca o kadar mutlu oldumki kızının doğum tarihi evlilik yıldönümünüz ayarlasan olmaz hee ne güzel bi süpriz olacak...
bebişimizin iyi olmasınada çook sevindim

ee fotonu aldınmı tekrar.

şimdi şunu bir açıklığakavuşturalım ben seni değil gelinimi merak ettim dünür hanımmmmmmmmmmmm

canım ne demek ne teşekürü olurmu hiç (sen benim gelinimi taşıyorsun tabi merak edeceğim )biz yol arkadaşlarıyız bebeğim hemide senin kız topiğin ilk mucizesi olcak ya heycanımız birazda ondan her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindimmm evlilik yıl dönümünüz vee bebişin doğum günü aynı güne gelecekkkk rabbim ömür boyu birlikte sağlıcakla kutlamayı nasip etsiinn inşşşşşşşşşşşşş
hımmmmm bu ara gözümden kaçtı sanma dr ayın 20 diye enişteye hediye almamak için sıkıştırdın değilmi tutşturacaksın gelinimi eniştenin eline

gözün aydın hatta gözümüz aydın... ne güzel evlilik yıldönümünde en güzel hediye geliyor.....nurcancım kardeşimde okuyacak duanı ama eltisi okuyamayacak annesinde kalıyormuş bol bol dinlenmesi gerekiyormuş hamilelikten kaynaklanan bazı sorunları varmış ama kardeşim kesin okuyacak

tebrik ederim şimdiden ne güzel evlilik yıldönümünde en güzel hediye size .....

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)nurcan
12-)derin
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)ceylin
16-)beren660
17-)mayflowers
1asli_1981 şuan liste dışı

kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
yeter-------------------okudu
beren660--------------okudu
herzaman_seninle-----okudu
nazemir------------------okudu
tweety25--------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
ayşe
neslyy
pembe_86
derin
son_ece
mayflowers
hilbay

4 adet boş

nurcan senden sonra kime okunacak benim adetim geliyor adet olmadan 3-4 kişiye okusaydım geçen ay gibi olursa uzun sürmüştü yani benden 10 gün hayır yok yoksa
canım benden sonra derin var adı banu sonrada ceyline okuyacağız onunki çok bekledi ceylinin adını biliyosun zaten banu ile ceylini oku sen şimdiden adet olmadan
he he böle giderse dahada erken gelecek sıpa Allahtan doğum sancısı değilmiş :)))))
inşallah rüyamda hep bebeklerle uğraştım ama hiç ağlamıyorlardı güzel güzel yemek yiyip uslu uslu duruyorlardı demekki artık yoruldular bizleri uğraştırmadan gelecekler
amiiiiiiiiiiiiiin inşallah hepiniz sırayla hamiş kalırsınız
nurcancım senin ve bebişinin niyetine meryem süresi okudum canımm allah kabul etsinnn inşallahh saglıcqakla yavrunu kucagına almayı nasip eder allahım
Allah kabul etsin canım sağol
canım hakında hayırlısı olsun inş güzel haberler alırız. bizide haberdar et. yeni topiğimizin güzel haberlere ihtiyacı var
:))))))) şükür şimdi iyy,iz amam ayın 20 sinden sonra size güzel haberlerimizi yazıcaz :)))))))inşallah
Ayy bende geldim bebiş olayını 6 ay rafa kaldırdık amaaa çok şükür kocişimle kanka modundanda çıktık:))belki sürpriz yapar bize kuzucuk bellimi olur:))
inşallah kendiliğinden kalır canım rabbim ol der ve olur
sağol canım okuyunca bildirirssin

inşallah güzel haberler olacak bu tpicde bakın ben ilk haberimizi verdim kuşum gelcek 25 gün sonra :)))))))) sizlerdende iyi haberler alıcam inşallah kızımla hep duacınız rabbim sendende razı olsun canım hiç aksatmadan okuyorsun dualarını :))))

haydi kızlar şu dua okuma olayını biraz hızlandırsak. :84: :84: :84: hepimizin duaya ihtiyacı var

neyse nurcanın son durumu ve listeye bakayım dedim koçişim kanepede uyuya kaldı canım kıyamam en iyisi ben çıkayım iyi akşamlar kızlar yarın güzel bir gün bizi bekliyor inş. bu arada nurcan güzel haberin hepimizi sevindirdi devamı gelir allahın izniyle

Son düzenleme:
Allah kabul etsin canım sağolasın Allahım sendende razı olsun gülüm
nurcannnnnnn nerdesin kuzum yaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:meraktan öldüm

canim iyilik bendende cok sukur....her zamanki rutin islerle ugrasiyoruz:)))

nurcan gelince mutlaka haber verir bize...bende geldimi diye habire girip cikiyorum...insallah gelsinde guzel haberler versin bize
ay canlarım bizi merakta etmişler sağolun canlar ya :)))
ah kız ne gezmesi eşim nöbette idi yanımda gelen arkadaşta ısrar kıyamet sabahtan beri sefil oldun evde yemekle uğraşma annem hazırladı dedi orda yemek yedim çok eç çıktım hastaneden ine felan da vuruldumya :))))))
canlar telefonu var bende ama rahatsız etmeyeyim dedim ama dayanamadım nerden bileyim gelciğim acıkmışta annesi onu doyuruyormuşşşşşşşşşşşşşş
he he sen beni değil gelinini merak etmişindir :))))))))) kız cağız heycanlandı hemen gelcekti bak :)))))
bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır...
ah bebeğim sana noldu bak şimdi sen aklıma düştün bu saattede aranmazki adamın delider bize nolur girergirmez yaz bize
nurcan canim hosgeldin..sanirim iyi haberler ile geldin...gozun aydin..bellimi dogum tarihi?
20 mayıssssssssss :))))))))
ayşenin ne derdi vardı acaba derdini biliyoruzda bi sorunmu oldu acaba
nurcana kızı şaka yapmış geldi sonunda yazıyodur...

he he :))))))) aynen

valla çok güzel bir hediye olcak yalan değil inşallah küvezede girmez gerçi inemi oldum yarında olucam girmez sanırım :)))))
valla kandırdı beni Allahtan doğum sancısı değilmiş boşuna paniledim bütün gün hastanedeydim :)))))) evet pazarlığımız iyi oldu hem onun dediği hem benim dediğim tarihe yakın :)))))) fotomuzuda aldık yanakları tombik tombik görcen kız çok şeker :)))))
biliyom zaten sana varsa yoksa gelinin :)))))))))

kız benim kafam karman çorman kokmuşum doğuruyom sandım doktorla anlaştık ayın 20 si diye eşime tel açtım dedim ayın 20 si dedi dedim o dedi bana ozaman evlilik yıl dönümümüz diye en çoktan unutmuşum evlenme tarihimizi :))))))) benim adam aslında hiç hatırlamaz tarihşeri ama nasıl hatırladı bende anlamadım :))))))ama sonradan hoşuma gitti iyki doktor 20 dedi dedim :))))) inşallah ilk bebişimizi getiricem sonra sizlerin bebişleri gelicek bu topicde hep güzellikler olsun
sağol canım evet evlilik yıl dönümünde inşallah Allahım izin verirse
valla dua içinde çok sağol çünkü şuan okutabileceğim kimse yok kardeşim üniv. teden bodruma geçti ablama ordada kuran yok okuyamaz ablamda müsait değil yani okutamıcam kimseye kalan kalacak oyzden çok iyi oldu Allahım kardeşindende razı olsun ne muradı varsa versin ben okundu yazıyorum onada ozaman :))))))
canım kardeşinin eltisisnede rabim şifa versin inşallah iyi olur sağol düşünmen yeter
tebrik ederim şimdiden ne güzel evlilik yıldönümünde en güzel hediye size .....

sağol canım inşallah Allahın izni ile

Son düzenleme:
sağol canım amin inşallah
anladım şekerim,ee annen gittimi?

evet annem perşembe günü gitti canım :))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan
12-)derin
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)ceylin
16-)beren660
17-)mayflowers
1asli_1981 şuan liste dışı

kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
yeter-------------------okudu
beren660--------------okudu
herzaman_seninle-----okudu
nazemir------------------okudu
tweety25--------------okudu
son_ece------------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
ayşe
neslyy
pembe_86
derin
mayflowers
hilbay

1adet boş ----okundu

3 adet boş

nurcannn
pozitif alanlar topiğine bi uğrasana firstnimbus nikli arkadaş başka bi topk açti
sende mayısın 20sinden sonra oraya taşınırsın..ammmaaa orayıda unutmayacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…