ayşenin ne derdi vardı acaba derdini biliyoruzda bi sorunmu oldu acaba
nurcana kızı şaka yapmış geldi sonunda yazıyodur...
beni merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim yetercim merak edip aradın çok sağol Allah razı olsun
sabah topiğe doktara gidicem 2:30 da yazdıktan 10 dakika sonra aşırı karın ağrılarım başladı her 15 dakikada bir ağrılar girdi yatınca geçyor ayağa kalkar kalkmaz bidaha başlıyordu o yüzden hastaneye erken gittik kaydımızı yaptırdık ama ben dosyayı içeri vermem gerektiğini bilmediğim içim saat 2:30 a kadar kapıda bekledim arkadaşımla sonra görevli kıza söleyince öğrendimki boşa beklemişim kağıdı verecekmişim doktorumuz sağolsun baktı ultrason iyiydi nstde önce biraz sancı çıktı sonra doğumhaneye yolladı ordakinde bikere sancı çıktı ama devam etmiyormuş yani kızım yaramazlık yapmış karın ağrım büyük ihtimalle kansızlıktan ileri gelen bişi doğum tarihimi konuştuk doktorumuz ayın 25i dedi ben 16 -17 olmazmı dedim doktorumuz ozaman kesin küveze girer diyince ayın 20 sine anlaştık baktı ben iyi pazarlıkçıyım he h e:) ama her ihtimale karşı ciğer geliştirici ine yazdı bugün 2 tANEsini oldum yarında diğer 2 taneyi olucam inşallah kuşum ayın 20 sinde benimle bu arada ayın 20 si evlilik yıl dönümümüzmüş ben unutmuşum eşim telde söledi oda bugün nöbette olduğu için gelemedi benimle çok korktu yazık ama sonra kızımız iyidiye sevindi :))))ayın 20 sinden sonra istemiyodum zaten kaynanamlar 21-22 gibi geleceklermiş dün haber aldım o gelmeden doğurmak istiyorum sonra sürekli oğluma olanları hatırlatıp sinirimi bozardı 20 sine gün vermesi iyi oldu pazartesi bidaha gidicem inşallah tarihide netleştiririz :)))))))
beni merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim yetercim merak edip aradın çok sağol Allah razı olsun
sabah topiğe doktara gidicem 2:30 da yazdıktan 10 dakika sonra aşırı karın ağrılarım başladı her 15 dakikada bir ağrılar girdi yatınca geçyor ayağa kalkar kalkmaz bidaha başlıyordu o yüzden hastaneye erken gittik kaydımızı yaptırdık ama ben dosyayı içeri vermem gerektiğini bilmediğim içim saat 2:30 a kadar kapıda bekledim arkadaşımla sonra görevli kıza söleyince öğrendimki boşa beklemişim kağıdı verecekmişim doktorumuz sağolsun baktı ultrason iyiydi nstde önce biraz sancı çıktı sonra doğumhaneye yolladı ordakinde bikere sancı çıktı ama devam etmiyormuş yani kızım yaramazlık yapmış karın ağrım büyük ihtimalle kansızlıktan ileri gelen bişi doğum tarihimi konuştuk doktorumuz ayın 25i dedi ben 16 -17 olmazmı dedim doktorumuz ozaman kesin küveze girer diyince ayın 20 sine anlaştık baktı ben iyi pazarlıkçıyım he h e:) ama her ihtimale karşı ciğer geliştirici ine yazdı bugün 2 tANEsini oldum yarında diğer 2 taneyi olucam inşallah kuşum ayın 20 sinde benimle bu arada ayın 20 si evlilik yıl dönümümüzmüş ben unutmuşum eşim telde söledi oda bugün nöbette olduğu için gelemedi benimle çok korktu yazık ama sonra kızımız iyidiye sevindi :))))ayın 20 sinden sonra istemiyodum zaten kaynanamlar 21-22 gibi geleceklermiş dün haber aldım o gelmeden doğurmak istiyorum sonra sürekli oğluma olanları hatırlatıp sinirimi bozardı 20 sine gün vermesi iyi oldu pazartesi bidaha gidicem inşallah tarihide netleştiririz :)))))))
ayşe bi of çekip kaçtın hepimiz merak ettik hepimiz ne oldu
ya hiç sormaaaaaaaaaaaa
canım benden sonra derin var adı banu sonrada ceyline okuyacağız onunki çok bekledi ceylinin adını biliyosun zaten banu ile ceylini oku sen şimdiden adet olmadannurcan senden sonra kime okunacak benim adetim geliyor adet olmadan 3-4 kişiye okusaydım geçen ay gibi olursa uzun sürmüştü yani benden 10 gün hayır yok yoksa
he he böle giderse dahada erken gelecek sıpa Allahtan doğum sancısı değilmiş :)))))canım işin rast gitsin her şey yolunda devam etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sağlıcakla gelinimin günüde belli olsunve gelsinnnnnnnn ben özledim kız gelinimiiiiiiiiiiii
amiiiiiiiiiiiiiin inşallah hepiniz sırayla hamiş kalırsınızinşallah rüyamda hep bebeklerle uğraştım ama hiç ağlamıyorlardı güzel güzel yemek yiyip uslu uslu duruyorlardı demekki artık yoruldular bizleri uğraştırmadan gelecekler
Allah kabul etsin canım sağolnurcancım senin ve bebişinin niyetine meryem süresi okudum canımm allah kabul etsinnn inşallahh saglıcqakla yavrunu kucagına almayı nasip eder allahım
:))))))) şükür şimdi iyy,iz amam ayın 20 sinden sonra size güzel haberlerimizi yazıcaz :)))))))inşallahcanım hakında hayırlısı olsun inş güzel haberler alırız. bizide haberdar et. yeni topiğimizin güzel haberlere ihtiyacı var
inşallah kendiliğinden kalır canım rabbim ol der ve olurAyy bende geldim bebiş olayını 6 ay rafa kaldırdık amaaa çok şükür kocişimle kanka modundanda çıktık:))belki sürpriz yapar bize kuzucuk bellimi olur:))
sağol canım okuyunca bildirirssinmerhaba kızlar yeni evimiz hayırlı olsun uğur getirsin hepimize inşallah
inşallah yeni topişimizde daha çok aranızda olacağım
beni sorarsanız yine hastayım boğaz enfeksiyonuma
birde grip eklendi neyse bunlar geçici şeyler yatarım dinlenirim geçer gider ayyy haapppşuuuu :2:
nurcanım meyem suresini sana okuyoruz demekki bende bu akşama okurum nasipse
artık son günlere iyice yaklaştın hayırlısıyla yavrunu alacaksın kucağına
Canım Nurcanım Allah senden razı olsun ki birbirimize dua etmemize sebeb oldun. Bu yeni topik fikri çok iyi olmuş... Eski topikte güzeldi ama çok fazla acı biriktirdik orada. Belki yeni ve iyi bir başlangıç hepimize iyi gelir... Bu topik bebek kokularıyla dolar ve Sen ve bebeğin hepimize uğur getirirsin inşallah...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)nurcan
12-)derin
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)ceylin
16-)beren660
17-)mayflowers
1asli_1981 şuan liste dışı
kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
yeter-------------------okudu
beren660--------------okudu
herzaman_seninle-----okudu
nazemir------------------okudu
tweety25--------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
ayşe
neslyy
pembe_86
derin
son_ece
mayflowers
hilbay
4 adet boş
Allah kabul etsin canım sağolasın Allahım sendende razı olsun gülümNurcanım, bu arada niyetin üzerine meryem süresini okudum... Allah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Yavrunun üzerinden gölgen eksik olmasın kardeşim...Allah senden razı olsun....
nurcannnnnnn nerdesin kuzum yaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:meraktan öldüm
iyilik cnm seni sormalı...
bizde bugün ev işi yemek falan okadar iş yapabildik çamaşırlar bekliyo
yeteeerrrr nurcanın numarası vardı sende sanırım bi arasana cnm yaaa özeldende msj attım gelse yazardı ama yok gelemedi daha...
ay canlarım bizi merakta etmişler sağolun canlar ya :)))canim iyilik bendende cok sukur....her zamanki rutin islerle ugrasiyoruz:)))
nurcan gelince mutlaka haber verir bize...bende geldimi diye habire girip cikiyorum...insallah gelsinde guzel haberler versin bize
ah kız ne gezmesi eşim nöbette idi yanımda gelen arkadaşta ısrar kıyamet sabahtan beri sefil oldun evde yemekle uğraşma annem hazırladı dedi orda yemek yedim çok eç çıktım hastaneden ine felan da vuruldumya :))))))bak zilliye aldı gzel hbrleri kızıyla keyif yapıyo
cnm arkadaşım yakışır ona
iyi olduklrını duydukta rahatladım
olmasa hastaneyi arayacaktım şu isimdeki hastaya doğumla ilgili müdahale yada başka bişi yapılıyomu diye
neyse hbrini aldık çok şükür...
he he sen beni değil gelinini merak etmişindir :))))))))) kız cağız heycanlandı hemen gelcekti bak :)))))canlar telefonu var bende ama rahatsız etmeyeyim dedim ama dayanamadım nerden bileyim gelciğim acıkmışta annesi onu doyuruyormuşşşşşşşşşşşşşş
ah bebeğim sana noldu bak şimdi sen aklıma düştün bu saattede aranmazki adamın delider bize nolur girergirmez yaz bizebir of çeksem karşıki dağlar yıkılır...
20 mayıssssssssss :))))))))nurcan canim hosgeldin..sanirim iyi haberler ile geldin...gozun aydin..bellimi dogum tarihi?
ayşenin ne derdi vardı acaba derdini biliyoruzda bi sorunmu oldu acaba
nurcana kızı şaka yapmış geldi sonunda yazıyodur...
valla çok güzel bir hediye olcak yalan değil inşallah küvezede girmez gerçi inemi oldum yarında olucam girmez sanırım :)))))canim gozun aydin....cani gonulden soyluyorumki cok ama coks evindim..Rabbim tamamina erdirsin..en ufak olumsuz bir sey aklimdan gecmiyor zaten..Rabbim evladini sana bagislasin..hemde evlilik yil donumunde ne guzelll..en guzel evlilik hediyesi geliyor :))))
valla kandırdı beni Allahtan doğum sancısı değilmiş boşuna paniledim bütün gün hastanedeydim :)))))) evet pazarlığımız iyi oldu hem onun dediği hem benim dediğim tarihe yakın :)))))) fotomuzuda aldık yanakları tombik tombik görcen kız çok şeker :)))))bak sen minik yaramaza oyunda oynarmış
annesinin yüreğini ağzına getirirmiş...
cnm dr la pazarlığınızı beğendim...
hadi bakalım hayırlısıyla istediğine yakın gelecek kızın kucağına...
bu arada iğnelerini sakın aksatma..
ayrıca o kadar mutlu oldumki kızının doğum tarihi evlilik yıldönümünüz ayarlasan olmaz hee ne güzel bi süpriz olacak...
bebişimizin iyi olmasınada çook sevindim
ee fotonu aldınmı tekrar.
biliyom zaten sana varsa yoksa gelinin :)))))))))şimdi şunu bir açıklığakavuşturalım ben seni değil gelinimi merak ettim dünür hanımmmmmmmmmmmm
canım ne demek ne teşekürü olurmu hiç (sen benim gelinimi taşıyorsun tabi merak edeceğim )biz yol arkadaşlarıyız bebeğim hemide senin kız topiğin ilk mucizesi olcak ya heycanımız birazda ondan her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindimmm evlilik yıl dönümünüz vee bebişin doğum günü aynı güne gelecekkkk rabbim ömür boyu birlikte sağlıcakla kutlamayı nasip etsiinn inşşşşşşşşşşşşş
hımmmmm bu ara gözümden kaçtı sanma dr ayın 20 diye enişteye hediye almamak için sıkıştırdın değilmi tutşturacaksın gelinimi eniştenin eline
sağol canım evet evlilik yıl dönümünde inşallah Allahım izin verirsegözün aydın hatta gözümüz aydın... ne güzel evlilik yıldönümünde en güzel hediye geliyor.....nurcancım kardeşimde okuyacak duanı ama eltisi okuyamayacak annesinde kalıyormuş bol bol dinlenmesi gerekiyormuş hamilelikten kaynaklanan bazı sorunları varmış ama kardeşim kesin okuyacak
tebrik ederim şimdiden ne güzel evlilik yıldönümünde en güzel hediye size .....
sağol canım amin inşallahneyse nurcanın son durumu ve listeye bakayım dedim koçişim kanepede uyuya kaldıcanım kıyamam en iyisi ben çıkayım iyi akşamlar kızlar yarın güzel bir gün bizi bekliyor inş. bu arada nurcan güzel haberin hepimizi sevindirdi devamı gelir allahın izniyle
anladım şekerim,ee annen gittimi?
nurcannn
pozitif alanlar topiğine bi uğrasana firstnimbus nikli arkadaş başka bi topk açti
sende mayısın 20sinden sonra oraya taşınırsın..ammmaaa orayıda unutmayacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?