Geleceksin biliyorum bebeğim

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover------------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun-----------------------------OKUNDU
4-)nazemir---------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-------------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86-----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter----------------------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle--------------------OKUNDU
16-)beren660-----------------------------OKUNDU
17-)mayflowers----------------------------OKUNDU
1gamze2779 ----------------------------OKUNDU

gamze arkadaşımızında meryem suresi bitmiştir rabbim tez vakitte evladına kavuştursun inşallah Allahım okuduğumuz duaları kabul kılsın
okuyan tüm arkadaşlarımdanda Allah rrazı olsun

listemiz tamamlanmış çok şükür...
okuyan herkes adına ALLAHIM dualarımızı kabul etsin inş...
en kısa zamanda hamişleri sağlıklı sıhhatli zamanında doğum yapıp kucağına almasına
hamile kalmayı bekleyen arkadaşlar içinde en kısa zamanda zorluklar çıkmadan göbüşlerinin dolmasını nasip etsin inş..
AMİN....

arkadaşlar bu dualarla ilgili olarak herkezin birbirinde hakkı var ama ben özellikle birkaç arkadaşımıza ayrı olarak teşekkür etmek istiyorum kimse alınmasın herkez benim için çok önemli burda herkezinde yeri çok ayrı hepiniz emek verdiniz sağolun ama özellikle birkaç arkadaşımız kötü dönemler geçirmelerine rağmen bırakmadılar

pearl canım Allah razı olsun negatif almana rağmen ki transferin olduktan sonrada dahil hiç bir şekilde dualarını aksatmadaın her seferinde okudun Allahım gönlünden geçeni sana versin biran önce rabbim sağ sağlim sağlıklı bir evlat nasip etsin

nazemir canım sende aynı şekilde aşılamandan negatif almana rağmen tefriciyeden beri aaslabizleri bırakmadın yaşın belki bizlerden büyük olabilir ama eminim kalbin bir çocuğunki kadar temiz Allahım sendende razı olsun senide en kısa zamanda yavruna kavuştursun

pınarcım canım sende aramıza çok geç katılmana rağmen ki duanda okunmuştu istesen bzleri bırakabilirdin çok kişi öle okutup duasını sonra kaçtı ama sen negatif alsanda hiç tanımadığın bbizlere yardım ettin ki eminim seninde mükafatın en kısa zamanda gelecekir rabbim böle yüce kalbi olan insanlara şuan istediklerini vermiyorsa eöinim en hayırlı zamanı bekliyordur inşallah yavruna kavuşursun

yetercim eşim önemli ve çok ciddi bir ameliyat geçirdi sende yinede bizleri bırakmadın hep dualarımızda yanımızdaydın Allahım sendende razı olsun yavrunu sana nasip etsin

pembecim sende eşin kaza geçirmesine ve siteye girememen rağmen dualarını hiç bırakmadın sağolasın Allahım senide evladına kavuştursun en kısa zamanda Allah razı olsun

hakkınızı helala edin üzerimizde emeğiniz ve dualarınız var

Son düzenleme:
ayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum

nurcan--------------1000 adet
pembe--------------1000 adet
nazemir--------------500 adet

cicim 1000 de bana yaz.
ben bu listeyi gördüm ama açıklamasını yeni okudum....
1000de ben okurum...

kız gece gece duygulandırdın beni ALLAH senden razı olsun hamile hamile okadar sıkıntıya rağmen takip ettin listeyi ...doğumdan öncede ALLAH ın izniyle bitirmemize vesile oldun RABBİM okuyan herkesten razı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum

herzaman_seninle----1000 adet

cicim 1000 de bana yaz.
ben bu listeyi gördüm ama açıklamasını yeni okudum....
1000de ben okurum...
sağol canım yazdım 1000 tane okuyunca bildirirsin

amin inşallah rabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun

kızlar bizim 11:50 de randevumuz var doktorda ordanda biraz gezeriz belki kocişle bizi merak etmeyin giremezsem öptük hepinizi kkocaman

kızlar bizim 11:50 de randevumuz var doktorda ordanda biraz gezeriz belki kocişle bizi merak etmeyin giremezsem öptük hepinizi kkocaman

bunlar gelinimi göbüşünde taşıyarak yaptığın son geziler tadını çıkart

GÜZEL HABERLERLE DÖN CANIMMM

canımsın sen yaaaaaaaaa

canlarımmmmm AMİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNN

kızlarrrrrr ben ayşenin arkadaşına tefriciyeye katlmak isityorum ama bu ara birazcık yoğunum atlatayım yoğunluğu alamak isterim

bunlar gelinimi göbüşünde taşıyarak yaptığın son geziler tadını çıkart

GÜZEL HABERLERLE DÖN CANIMMM
aynen haftaya inşalah kucağımda taşıcam kızımı haftaya salı evimize kucağmızda girecez kızım :)))))))))
canımsın sen yaaaaaaaaa
sende canım :)))))))))))
kızlarrrrrr ben ayşenin arkadaşına tefriciyeye katlmak isityorum ama bu ara birazcık yoğunum atlatayım yoğunluğu alamak isterim

canım sıkma kendini hallederiz elimizden geldiğince :)))))))

herzaman_seninle----1000 adet

hayırlı güzel haberlerle gel inşallah...gez gez bugün havada güzel orada nasıl bilmiyorum ama burada hava güneşli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…