Geleceksin biliyorum bebeğim

kızlar bizim 11:50 de randevumuz var doktorda ordanda biraz gezeriz belki kocişle bizi merak etmeyin giremezsem öptük hepinizi kkocaman
hadi cnm güzel hbrlrle dön inş....
güzelcede gez son zamanların tadını çıkar..
günaydın canlarrrrrrrrrrrr
sanadaaaa
çaya buyur cnm...
hayırlı güzel haberlerle gel inşallah...gez gez bugün havada güzel orada nasıl bilmiyorum ama burada hava güneşli

eveet buradada hava güzel ama ben bugün eve tıkılıp ev temizliği duş falan yapıp sonrada akşam için hazırlanıcam......
sen döndünmü kız...

nurcanım canım Allah razı olsun kalanını biz okuruz zaten..
kızlar sağolun Allah ne muradınız varsa versin

canım bende alabilirim ezbere bilmiyorum ama okurum 500 tane okuyabilirim sanırım..bu arada 36 haftan tamamlanmıss çok şükürrler olsun hadi git güsel haberlerle dön inşallah

canımm kocaman olmusya bebeişin maaşallah barek alllahh:)napıosun görüşmeyeli

umutcum sğl cnm düşe kalka büyütüyoruz işte Allahın izni ile
bi yaramazlık yok 26.haftadayım hayırlısıyla kızım olacak bakalım kısmetse isminide ceyda düşünüyoruz kocişle hayırlısıyla inş...
sen nasılsın cnm benim...
özledik seni..

bende özledim sizi canım bıraz bebek fikrinden uzaklasayım pek girmiim dedim pekbi gelişmede yok tu ama sonra ekşınlar başladı maalaesef istesemde bu fikirden uzaklaşamayacağımı anladım:)geldim
allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin canım ceyda güsel isim allah adıyla yasatsın canım
adet olmadım acabaaa acabaaaa:26::26:

aaaaaa kaç gün oldu kiiiiiii abuuuuuu test yap test yapppp:))))

hoşgeldin cnm.........şimdi ne aşamadasın başladınızmı peki tdaviye...

26 günde olurdum bugün 28... üffff kendime çok acıyorum bütün adet belirtilerim var ama ben salak gibiümitleniyorum yine de neden böyleyim ben yaaaa...

cnm dur bakalım bi 2 3 gün daha bekle olmazsa test yaparsın....
kendine hiç acıma bitanem sev kendini cnm benim...
unutmaki adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı şey...az daha bekle olmazsa test yaparsın
ama adet olursanda üzülme osmanın yeni tedaviyle hamile bırakacak seni sen hiç üzülme..

26 günde olurdum bugün 28... üffff kendime çok acıyorum bütün adet belirtilerim var ama ben salak gibiümitleniyorum yine de neden böyleyim ben yaaaa...

aşkolsun canımm bunu hepimiz yapıyoruz ben negatif sonucu alıodum 4-5 gün regl olmuodum acaba kanda cıkmamıs olabılırmı dıodum emın ol bunu hepımız yapıoruz umut olmazsa olmazkı sukur ki umut edebılıorz ya tüplerımız kapalı olsaydı buna bıle umut edemeyecektik bu gunlerımıze şükür canım hiç öyle dusunme ıstersen bı kaç gun daha bekle gecen ay 5 tane yumurtan gelişmişti belki kist olmussa oda uzatabılır zamanı benim kistim olduğu ay 35.gün gelmişti senin düzenin nasıl bilmiyorum ama
hersey mümkün bu yolda ben çok mucizeler okudum olmaz olmaz dıye bişey yok..
havalar çok kötü ısınamadı bi türlüü yaw eşimde yatıo öyle onuda bırakamıorum bırazdan kuaföre sir ağda için gitcem aslında lazer epilasyon düşünmüştüm ama drum cok önermedi tedavideylen filan hormon değişimleri oluo diye öyle her ay acı cekıorum yaaa

adet olmadım acabaaa acabaaaa:26::26:

çarşamba akşamı döndüm geldiğimden beri temizlikle uğraşıyorum bugünde hava güzel evi süpürdüm şimdide camları silecem ama canımda istemiyoryarında misafir gelecek yoksa sallayacamda.....ayşe inşallah ama yoksada üzülmek yok

Son düzenleme:

ohh maşallah hamarat seni....
biri gelip benimde camlarımı silse fena olmaz...

ayşeeee
kız yemeklerim ulaştımı eline.....beğendnmi?

ooohh misss ellerine sağlık cicim
rica ederrim şekerim herzaman..
hadi artık ama yaaa olacaksam olayım da bitsin bu eziyet....

anaa delinin zoruna bak belki olmayacaksın Allah Allah
geç olursanda vardır bu işte bi kısmet de cnm sitem etme
bu sefer pozitif başla tedaviye sıkıntı stres senden uzak dursun
bak o zaman gelecek bebiş..

ya tatlım halime çok şükür ama işte bekleyince umutlanıyorum bu sefer de yok yere üzülüyorum.. kendimi boş yere üzdüğüm boşuna heveslendiğim için de salak gibi hissediyorum

ohh maşallah hamarat seni....
biri gelip benimde camlarımı silse fena olmaz...

ayşeeee
kız yemeklerim ulaştımı eline.....beğendnmi?

ne hamaratlığı bu eve taşındığımdan beri ablam gelip siliyordu camlarımı ... tedavideyken eşim kızıyor diye ablamla kardeşim siliyordu... şimdi ablam çalışıyor kardeşimde memlekette yarında misafir gelecek yoksa yine silmezdim zaten 3 cam silecem ama 6 cama bedel... hepsinide silmeyecem ama zor geliyor yinede...ben bi başlayayım hızımı alamazsam sanada gelirim silmeye

ya tatlım halime çok şükür ama işte bekleyince umutlanıyorum bu sefer de yok yere üzülüyorum.. kendimi boş yere üzdüğüm boşuna heveslendiğim için de salak gibi hissediyorum
cnm hiç heves etme hastalanacaksın diye bekle dur sen..
böylelikle umut bağlamış olmassın..

olsun yaa başlamış iş bitmiş iştir...
benimde camlarım çoook büyük her biri 3 metre...toplamda 8 camım var ikisi kocaman balkon camı onlarda dev gibi anam ağlıodu silerken.. şimdi bi 10 güne kadar kadın çağıracam..
sğl hayatım gelip silmiş kadar oldun çok sğl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…