hadi cnm güzel hbrlrle dön inş....kızlar bizim 11:50 de randevumuz var doktorda ordanda biraz gezeriz belki kocişle bizi merak etmeyin giremezsem öptük hepinizi kkocaman
sanadaaaagünaydın canlarrrrrrrrrrrr
hayırlı güzel haberlerle gel inşallah...gez gez bugün havada güzel orada nasıl bilmiyorum ama burada hava güneşli
ayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum
herzaman_seninle----1000 adet
nurcan--------------1000 adet
pembe--------------1000 adet
nazemir--------------500 adet
canım bende alabilirim ezbere bilmiyorum ama okurum 500 tane okuyabilirim sanırım..bu arada 36 haftan tamamlanmıss çok şükürrler olsun hadi git güsel haberlerle dön inşallahayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum
herzaman_seninle----1000 adet
nurcan--------------1000 adet
pembe--------------1000 adet
nazemir--------------500 adet
hadi cnm güzel hbrlrle dön inş....
güzelcede gez son zamanların tadını çıkar..
sanadaaaa
çaya buyur cnm...
eveet buradada hava güzel ama ben bugün eve tıkılıp ev temizliği duş falan yapıp sonrada akşam için hazırlanıcam......
sen döndünmü kız...
nurcanım canım Allah razı olsun kalanını biz okuruz zaten..
kızlar sağolun Allah ne muradınız varsa versin
canım bende alabilirim ezbere bilmiyorum ama okurum 500 tane okuyabilirim sanırım..bu arada 36 haftan tamamlanmıss çok şükürrler olsun hadi git güsel haberlerle dön inşallah
canımm kocaman olmusya bebeişin maaşallah barek alllahh:)napıosun görüşmeyeli
napıosun yiuurumm:)))))
adet olmadım acabaaa acabaaaa:26::26:
bende özledim sizi canım bıraz bebek fikrinden uzaklasayım pek girmiim dedim pekbi gelişmede yok tu ama sonra ekşınlar başladı maalaesef istesemde bu fikirden uzaklaşamayacağımı anladım:)geldimumutcum sğl cnm düşe kalka büyütüyoruz işte Allahın izni ile
bi yaramazlık yok 26.haftadayım hayırlısıyla kızım olacak bakalım kısmetse isminide ceyda düşünüyoruz kocişle hayırlısıyla inş...
sen nasılsın cnm benim...
özledik seni..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccaaaaaaaaaaaaabbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende özledim sizi canım bıraz bebek fikrinden uzaklasayım pek girmiim dedim pekbi gelişmede yok tu ama sonra ekşınlar başladı maalaesef istesemde bu fikirden uzaklaşamayacağımı anladım:)geldim
allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin canım ceyda güsel isim allah adıyla yasatsın canım
aaaaaa kaç gün oldu kiiiiiii abuuuuuu test yap test yapppp:))))
26 günde olurdum bugün 28... üffff kendime çok acıyorum bütün adet belirtilerim var ama ben salak gibiümitleniyorum yine deneden böyleyim ben yaaaa...
26 günde olurdum bugün 28... üffff kendime çok acıyorum bütün adet belirtilerim var ama ben salak gibiümitleniyorum yine deneden böyleyim ben yaaaa...
hadi cnm güzel hbrlrle dön inş....
güzelcede gez son zamanların tadını çıkar..
sanadaaaa
çaya buyur cnm...
eveet buradada hava güzel ama ben bugün eve tıkılıp ev temizliği duş falan yapıp sonrada akşam için hazırlanıcam......
sen döndünmü kız...
çarşamba akşamı döndüm geldiğimden beri temizlikle uğraşıyorum bugünde hava güzel evi süpürdüm şimdide camları silecem ama canımda istemiyoryarında misafir gelecek yoksa sallayacamda.....ayşe inşallah ama yoksada üzülmek yok
ohh maşallah hamarat seni....
biri gelip benimde camlarımı silse fena olmaz...
ayşeeee
kız yemeklerim ulaştımı eline.....beğendnmi?
rica ederrim şekerim herzaman..ooohh misss ellerine sağlık cicim
hadi artık ama yaaa olacaksam olayım da bitsin bu eziyet....
rica ederrim şekerim herzaman..
anaa delinin zoruna bak belki olmayacaksın Allah Allah
geç olursanda vardır bu işte bi kısmet de cnm sitem etme
bu sefer pozitif başla tedaviye sıkıntı stres senden uzak dursun
bak o zaman gelecek bebiş..
ohh maşallah hamarat seni....
biri gelip benimde camlarımı silse fena olmaz...
ayşeeee
kız yemeklerim ulaştımı eline.....beğendnmi?
cnm hiç heves etme hastalanacaksın diye bekle dur sen..ya tatlım halime çok şükür ama işte bekleyince umutlanıyorum bu sefer de yok yere üzülüyorum.. kendimi boş yere üzdüğüm boşuna heveslendiğim için de salak gibi hissediyorum
ne hamaratlığı bu eve taşındığımdan beri ablam gelip siliyordu camlarımı ... tedavideyken eşim kızıyor diye ablamla kardeşim siliyordu... şimdi ablam çalışıyor kardeşimde memlekette yarında misafir gelecek yoksa yine silmezdim zaten 3 cam silecem ama 6 cama bedel... hepsinide silmeyecem ama zor geliyor yinede...ben bi başlayayım hızımı alamazsam sanada gelirim silmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?