Geleceksin biliyorum bebeğim

amaan boşver çok güzel olma zaten nazar olursun :)))

canım takma ne dicekler hamilesin sen insan giymeye bişi bulamıyoki ne giysen kötü duruyo yada rahatsız ediyo en rahatı spor şeler hiç takma valla hamile kadınsın normalde olsa tamam ama şimdi artık aramasın millet arayanda kendine baksın zaten
aaa ay aşkolsun kız ne demek kazma :))) gezeriz inşallah..

:))))))))))))))) inşallah

hakkat yaa yine kime yardıma gitti acep??

oohh kız olsun çamurdan olsun zaten..

:))))))))))))) he he babasının kızı :))))) benim adam kocaya vermez bu kızı esin sabah süsleniyo kızını görmeye gidecekmiş normalde olsa biyere çıkcağımızda 1:30 damı çıkcaz o özellikle 1:29 a kadar kalkmaz pc başından kızını görmeye gitceğinde yarım saat önceden kalkıyo ssğsleniyo parfğm sıkıyo kızızmı görcez kızımı görcez diye dolanıyo evin içinde :))))))))sanki kızıda onu örüyoya

ah kıyamam yaaa Allah anasına babasına bağışlasın kem gözlerden kazalardan belalardan esirgesin maaşallah süphanallah

canlarım kociş bizi günlük yürüyüşümüze çıkaracak öpüyorum sizi görüşürüz sonra yine :))))))))))
herzamancım iyi eğlenceler canım sanada

kızlar beni merak etmişsinizzz ya misafir vardı yazdım sandım sabah ama yazmamışım gelemeyeceğim diyee
umutizimolsun gelmişşş nurcanımm güzel hebrlerle dönmüş ayşen iyi herzaman iyiy
sizleri böyle görünce bende mutlu oluyorummm
birde kızlar ben pzrts olmaya bilirim merak etmeyin beni olurmu

ciciiiim

anaaa nasıl yapıyon kız sen böyle şeyleri???

canım önceresimleri pc yüklüyorsun sonrada şu an mesaj yazdığım yerin altı kısmına doğru eklenti ekle var oraya tıklıyorsun sonraa dosya seç diyorsun resmi yükle dedinmi oluyor işteeee

günaydııııııııııın herkeze
biz birazdan çıkıcaz eminönüne hepinizi öpüyorum geç geliriz sanırım :))))))))) belim ağrıyo iki yürür bi otururum kesin :))))))))))

Son düzenleme:
günaydınnn bugun ben açılışı yapayım dedim:))))))))
sğl cnm erkencimiz sensin...

günaydııııııııııın herkeze
biz birazdan çıkıcaz eminönüne hepinizi öpüyorum geç geliriz sanırım :))))))))) belim ağrıyo iki yürür bi otururum kesin :))))))))))

nurcancım eminönünün en kalabalık gününde gidiyosun yaaa keşke haftaiçi gidebilseydin...
dikkat et cnm kendine...

eeeee ayşe nerede yeter nerede??????
nazemirin misafiri gelecektide sizler nereye kayboldunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…