kızlar bugün kızım beni çok kızdırdım 2778 gramdı 3 gün önce hiç kilo almamış 2779 olmuş ellri ilede suratını kapamış şımarık şey doktor öksür dedi öksürdüm elini azcık çekti suratının yarısını açtı baktık gülüyo bize dordan doktorda bak gülüyo size diyo hanfendinin keyfi yerinde tabi yaraamz bu arada benim kanallar gene ıkanmaya başlamış neden bi tıkanıp açılıyo anlamadım doktorumuz kısa vadede bişi olmaz doğum götürü diyo çok aşırı değilmiş
ay canım burdada hava güzel şükür bakalım yarında eminönüne gidicec hala kııma şeker yaptıraamadım eğer hazırda bulursam iyi kötü bişey alayım diyorum üzülmekten hiç bişi yapamadım kızımada bişiler bakayım diyorumhayırlı güzel haberlerle gel inşallah...gez gez bugün havada güzel orada nasıl bilmiyorum ama burada hava güneşli
hoşgeldin fıstıkmerhabalar kıslar kahvaltımı yaptım geldiiimm
geçmişi okuyp geliyorumm
ay ne güzeli kızdırdı beni sıpa hiç kilo almamış bari 3 kilo olsa haftaya kadar eşşek sıpasıhadi cnm güzel hbrlrle dön inş....
güzelcede gez son zamanların tadını çıkar..
sanadaaaa
çaya buyur cnm...
eveet buradada hava güzel ama ben bugün eve tıkılıp ev temizliği duş falan yapıp sonrada akşam için hazırlanıcam......
sen döndünmü kız...
tamam canım sağolasın umutbizimolsunda 500 istemiş onuda yazalım gerisini sen oku yada siz okuyunnurcanım canım Allah razı olsun kalanını biz okuruz zaten..
kızlar sağolun Allah ne muradınız varsa versin
canım ezbere bilmiyosan zor olur ama sen bilirsin okuyunca bana bildir ozamancanım bende alabilirim ezbere bilmiyorum ama okurum 500 tane okuyabilirim sanırım..bu arada 36 haftan tamamlanmıss çok şükürrler olsun hadi git güsel haberlerle dön inşallah
canımm kocaman olmusya bebeişin maaşallah barek alllahh:)napıosun görüşmeyeli
hadi artık ama yaaa olacaksam olayım da bitsin bu eziyet....
kız iyi işte bebişinin kilosu ne istiyosun ayşe teyzesi gibi obez mi olsun:)))) çok az kaldı sık dişini hasret bitiyor canım benim...
korkma bitanem herşey yolunda gidecek merak etme sen.. bak benim istanbulda doğum yapan arkadaşım da 2790 doğurdu bebek 3 ayı geçti topaç gibi maaşallahı varkız şişko olsun istemiyom ama en azından doğumda 3 kiloyu geçsinki zaten ilk başta doğunca kilo veriyolar kıyamam incecik olursa nasıl tutarım ben onu şimdiden bile korkuyorum nasıl dokunurum göbeğini nasıl pansuman yaparım diye içim gider ufacık olcak ayyyyyy çok heycanlıyım ayşem ya nolur sağ sağlim olsun kızım evimize getirelim sağ sağlim koca kız olduğu günleri görelim Allahım onuda almasın hem çok mutluyum he ok korkuyorum yaaaaa
Allah razı olsun canlarım Nurşen de çoook teşekkür ediyor zaten hepinizi biliyor tek tek hatta pearlle tanıştı bile :))) Ne kadar yakınımsınız yaa canlarım benim..ayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum
herzaman_seninle----1000 adet
nurcan--------------1000 adet
pembe--------------1000 adet
nazemir--------------500 adet
umutbizimolsun-------500 adet
korkma bitanem herşey yolunda gidecek merak etme sen.. bak benim istanbulda doğum yapan arkadaşım da 2790 doğurdu bebek 3 ayı geçti topaç gibi maaşallahı varAllah evladını sana bağışlayacak ben yürekten inanıyorum..
Allah razı olsun canlarım Nurşen de çoook teşekkür ediyor zaten hepinizi biliyor tek tek hatta pearlle tanıştı bile :))) Ne kadar yakınımsınız yaa canlarım benim..
ay inşallah benim kızımda iyi olur valla harbiden senin arkadaşta büyüttü valla burda doğum yaptı dediğini hatırlıyom sanki daha geçen ay yapmış gibi geliyo insana ha ha :))))
canım önemli değil Allah nurşendende razı olsun onunda çok emeği var üstümüzde hakkını helal etsin çok slm lar ilet :)))))))
ay nurcaaan özendim kııız keşke ben de gelsem eminönüne, tahtakaleye falan gezsem incik boncuk alsam :))) çoook alışveriş yapasım var çooook ama yok param yooook :)))))
kızlar bugün kızım beni çok kızdırdım 2778 gramdı 3 gün önce hiç kilo almamış 2779 olmuş ellri ilede suratını kapamış şımarık şey doktor öksür dedi öksürdüm elini azcık çekti suratının yarısını açtı baktık gülüyo bize dordan doktorda bak gülüyo size diyo hanfendinin keyfi yerinde tabi yaraamz bu arada benim kanallar gene ıkanmaya başlamış neden bi tıkanıp açılıyo anlamadım doktorumuz kısa vadede bişi olmaz doğum götürü diyo çok aşırı değilmiş
inan ben istanbulluyum ama pek bilmem buraları ha h akocişle sokaklarda geziyoz bişi görürsek alıyoruz halbuki millet neler neler buuyo ama biz iki saf işte öle dolanıyoz he h e:)))))))))) inşallah biraz toparlan gelir gezersin şu tedaviler olsun bebişin gobişine girsin en az 3 ay yol tavsiye edilmiyo zaten kanama oluyo düşük riski oluyo ondan sonra atlar gelirsin hem bizde geliriz yanına kızımla :)))))))) kızımada incik boncuk bakarız he he :))))))))))
3 aylık oldu kız sünnet yapacaklar önümüzdeki hafta :)))
a.s. canım nurşen sağolsun hem meryemlerde hem tefriciyelerde çok yardım etti ben yavaş okuyorum ya sağolsun..
ya bunlar birbirlerine bakıp yapıyolar yaramazlıkları :))))))))))) cadılar inşallah birlikte oynamakta nasip olur kızlarımıza :)))))))hihi bu kızma kilo almaması ben yaşadım biliyorum :)))))
cnm merak etmee o doğana kadar en az 3ü geçer takma kafana
benim kızın kime çektiği belli oldu arkadaşınaa
benimkide kilo almıyo ve eliyle yüzü hep kapalı hep
kanallarıda takma kafana herşey yolundadır
cnm eminönünde hazır şekerler bulunuyo alabilirsin güzel olur...
gülüm ben yazmıştım o okundu diye aa farketmedin sanırım kayboldun tabi 2 gün arada kaynamıştır :))))))) okundu o gün hemennurcan yaa sana yazmayada utanıyorum ama kardeşine sordunmu okuyabilcekmi meryem suresini...
bu arada be her an çıkabilirim akşama yeğenin sözü var hazır bekliyorum her an çıkabilirim..
aa tahtakaleyi bilirim kız ben ne incikler ne boncuklar :))) para durumlarını azıcık düzelteyim de gelirim canım benim..
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ne sünneti kız daha ufacıktır onun pipişi((((((((( ayyyyyyy kıyamam ben onaaaaaa kız neden hemen yapıyolar içim gitti valla
Allah razı olsun nurşenden Allahım hayırlı kısmet çıkarsısn tez zamanda karşısına
ya bunlar birbirlerine bakıp yapıyolar yaramazlıkları :))))))))))) cadılar inşallah birlikte oynamakta nasip olur kızlarımıza :)))))))
yarın gidicem bi bakim bişiler bulrum inaşllah güzel :))))))))
gülüm ben yazmıştım o okundu diye aa farketmedin sanırım kayboldun tabi 2 gün arada kaynamıştır :))))))) okundu o gün hemen
ah ah nese gelde gezelim ozaman sen gezdir beni :))))))))))istanbulda olan benim ama napalım insan kazma olunca böle oluyo he he
ya bunlar birbirlerine bakıp yapıyolar yaramazlıkları :))))))))))) cadılar inşallah birlikte oynamakta nasip olur kızlarımıza :)))))))
yarın gidicem bi bakim bişiler bulrum inaşllah güzel :))))))))
gülüm ben yazmıştım o okundu diye aa farketmedin sanırım kayboldun tabi 2 gün arada kaynamıştır :))))))) okundu o gün hemen
ah ah nese gelde gezelim ozaman sen gezdir beni :))))))))))istanbulda olan benim ama napalım insan kazma olunca böle oluyo he he
şimdi doktorlar öyle öneriyormuş altı bezliyken yaptırın sonra hem zor oluyormuş hem de psikolojik olarak çok zararlıymış.. bir de böyle küçükken yapınca anestezi bile almasına gerek olmuyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?