Geleceksin biliyorum bebeğim

üffff bir uyudum bir uyuduuuum 12 de kalktım :)))) kahvaltı mahvaltı bu saat oldu.. hava çok güzel çıkıyorum ben

nurcan yok ayşe yok
yeter bugün topiğe uğramadı
ben tek kaldım
yaa dışarıda çıkamıyorum bu güzel havada
eve usta gelecek bebişin odasına duvar kağıdı uygulamaya....
siz şimdi dersiniz 2 gün gezdin gezdin otur yerine bugünde biz gezelim.
hee zahmet etmeyin ben düşüncelerinizi tahmin ettim...:90:90:

ben burdayım kız çıkıcam ama çok halsizim ellerim ve dizlerim titriyor şekerim düştü gaiba...

canlar nasılsnızz benim misafirim vardı gaelemedimmm yarında olmayacağım büyük ihtimalle

nbrler kıslar
ayy buralara bahar gelemdı bı turlu ayy yagmur yağıo hava soğukk
eve tıkıldık tabıkı ben alısık değilim pineklemeye boylee yaa gececek bu gunlerde bı ıyılessın de eşim:))

nbrler kıslar
ayy buralara bahar gelemdı bı turlu ayy yagmur yağıo hava soğukk
eve tıkıldık tabıkı ben alısık değilim pineklemeye boylee yaa gececek bu gunlerde bı ıyılessın de eşim:))

cnm hoşgeldin yaa bütn gün sıkıntıdan patladım kızların hiçbiri yok
burada yani istanbul bugün çok güzel güneşli artık böyle devam edecek sanırım sıcaklıklar artacakmış
sen nerede oturuyosun cnm bu arada afedersinde eşinin neyi var geçmiş olsun...

ahh kusumm yani hep tersi olurdu adana da bı turlu havalar adam gıbı duzelmedı bı duzelcek ve yaz gelecek bılıorumda bakalım az kaldı
cnm 2. kez ameliyat oldu 1.5 yıl oncekı yapılan varıkosel amelıyatı ıyı yapılamamaıs ve çift taraflıymıs meğer işte bı hafta oldu bu arada ne kadar cok varıkoslden amelıyat olan var bu aralar kaç kısıden duydum

iyiyiz cnm...
yarın olmayacağını okumuştumda bugün uğramayınca merak ettim
misafirlerinizde bitmez sizin yaa
nurcanınki gelmiyo bu sıra pek..
tamam cnm hbrimiz oldu sğl.

canım gelemdimbu gün yaaa
nurcan bebiş göbüşünde son günlerinin tadını çıkartıyorrr

nasılsın güzelim eşin nasıl olduuu toparlandımı birazcıkk

kız hiç sorma yaaaaaaa bu gün bir yağmur yağdı bir yağmur yağdı burayaaaa rabbimin rahmetti nasıl yağdı nasıl yağdııııı :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

evet daha ıyı cnm bu ay varıkosel ayı sanırım bı cok kısının eşi ameliyat olmus hep aynı zamanlarda ateş ölçme ve varıkosel topiğinden arkadaslar vardı dedım heralde bu ay varıkosel ayı:)
canım sorma yaa daraldım kasvetli hava kapalı valla evden de cıkamıorum kaç gundur evdeyım ev okul sadece benım koca bebek bensız durmuo:)))))))

bu aralar cok yoğunsun kusum ayy havalar ordadamı kasvetlı ve kapalı yaa

canım skıntılı bir dönemdeyim sağolsun kardeşlerim destek için sık sık geliyorlarrr allahım esirgesin yeğenlerimde varrr eeeeeee çocuk oluncaaaaaa işler hç bitmiyorrrr
canım evet yaaaaaa sabah işil işil güneş öğleye doğruu yağmurrrrr ama güzel yağdıııı

kuzum hiç sorma yaaaa bende 2 aydır evdeyim her şey üstüme üstüme geliyorrr:44::44::44:
veeeee benim koçişte 5 dk bensiz durmuyorrrr netcem böyle bilemiyorummm :26::26::26::26::26:

hu huuuu naber cicişleeeer... bugün hiiiç kendime gelemedim bu ellerimin titremesi geçmedi ama pek hamarattım bütün hafta yetecek yemek yaptım, saçımı boyadım ama hiç belli değil rengi (( çok siyah ya saçlarım belli olmadı ama güneşte güzel kızıl kızıl parlıyo aynayla balkona çıkıp baktım

becerikli miniğim benimmmm
ellerine sağlıkkkk
kız güle güle kulansaçlarınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…