Geleceksin biliyorum bebeğim

ah gülüm kalabalığı geçtim bütün dükkanlar kapalı idi bitek gelinliçiler ve iç çamaşırcılar açıktı hanlar pazargünü açmıyormuş meğer boşa gittim bide eziyet oldu
iyiyiz cnm...
yarın olmayacağını okumuştumda bugün uğramayınca merak ettim
misafirlerinizde bitmez sizin yaa
nurcanınki gelmiyo bu sıra pek..
tamam cnm hbrimiz oldu sğl.
ay kabul etmiyorum kız artık millete hizmet edemiomki çok gelmek isteyen kendi hazırlayıp gelsin bide şu sıra bütün arkadaşların kaynanaları geldi ne hikmetse hemile olan benim bitek benim kaynana gelmedi ha h a:)))))))) benimkide cumartesi gelecekmiş bilet almışlar :)))))))
canım gelemdimbu gün yaaa
nurcan bebiş göbüşünde son günlerinin tadını çıkartıyorrr

ay kıııııız belim kopuyo bugün yarın doğururum kesin ben (((((

Allaaaaah neler aldın neler aldııııııın...
ay canım naasıl bi saçmalıksa pazar günü dükkanlar açılmıyormuş küçük dükkanlar açık ama hanlar kapalı bende havuzlu han diye biyer var oraya gitmek istiyordum bebek ürünleri satılıyor diye ama hafta içi gelin ddedi esnaflar bizim şekerde kaldı oooooooooof çokta ağrım var yemek bilee yapamadım dışardan aldı eşim böle olursam yarında alcak dışardan çok kötüyüm
hoş geldinnnnnnnnnnnn

sağol hayatım hoş bulduk

amaaan şekeri batsın kız boşver alma canına yazık..
ayşem gelde bizede bi yemek yap kı :)))))))))

yapayım annem ne istersen..

amaaan şekeri batsın kız boşver alma canına yazık..

yapayım annem ne istersen..

öle napim eşim bi çikolata alır bide tatlı doktorlara alırken birazda eve alır millete verirler napim çok kötüyüm uğraşaıcam benim akılsız kardeşimde 1 senedir işsin dün işe girdi sözde bu hafta bana gelcekti yanımda kalacaktı doğuma kadar sinir etti beni :))))))))

sağol canım yapmış kadar oldun bize lahmacun dürüm yolu gözüktü yine :))))) son haftsmız böle hazır geççek gibi :)))))))

hmm anladım cnm geçmiş olsun.....
kızzz ne hamaratmışın sen böyle
ne yemekler yaptın söle bakalım
saçlarınıda güle güle kullan cicim
ben geldiiiiiiiiiiiim geçmişi bi okim bakalım neler kaynattınız gene
hoşgeldiiiiinnnn...

ayyy yazık olmuş yaa
üzldm cnm senin adına yaa boşuna yordun kendini...
tatlım yaa son haftana girdin artık dikkat et kendine....

ayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum

herzaman_seninle----1000 adet
nurcan--------------1000 adet--------okundu
pembe--------------1000 adet
nazemir--------------500 adet
umutbizimolsun-------500 adet

ay sanırım artık kaı dışarı çıkamıcam wc ye bile zor gider oldum bugün (((((((((

ayşem yazmamışım ben kendi ağlanmamdan açlarını güle güle kullancanım kızılda risklidir ben birkere denedim bidahahayatta vurmam ama kullana biliyosan ok güzel oluyor

hay ben böyle internetin biiiiiiiiiiiiiiiip... tam herkes burda benim net gitti anca geldi

amaaan boşver kız peynir ekmek hazır yemek:)))
ne güzel işte iş bulmuş kız zor bu zamanda sen bir hafta tek başına sık dişini

teşekkür ederim belli olmuyo hiç normal ışıkta boya ancak güneşte ((
neler yaptığımı söylemem sonra minnoşların canı çeker günahı bana kalır :))

kız çalışacağından değil 23 yaşına geldi girdiği hiç biyerde 1 aydan fazla çalışmamıştır uykusuzluğa hayatta dayanamıyo benim kız kardeşler biz 5 kız 1 erkek kardeşiz sadece ben ve benim bir büyüğüm uyku sıkıntısı çekmez kızlardan erkek zaten çalışıyo sorunu yok ama 5 kızdan 3 ü akşama kadar yatar uyurlar hayatta kalkmazlar en büyük ablam çocuklarına kahvaltı bile vermez kızlar kendi gider zavallım hazırlar yerler 3 yaşlarından beri ben ablamda kaldığımda 6 yaşındaki yiğenim bana gelir teyze acıktınmı diye sorar aslında kendi aç ama annesinden korkusuna anne yemek ver diyemiyo ben veririm diye ümit edip soruyo gariban :)))))) yani laf olsun diye çalışacak kız kardeşim de ablam gibi

:)))) olsun bu sefer dikiş tutturur belki.. ablama da eşim bir iş görüşmesi ayarlamış yarın gidecekler beraber dua et kız noluur bir düzen kursun da artık kendi halimize bıraksın bizi de...
bugün ben de 12 ye kadar uyudum kız

ah inşallah benim kızkardeşte dururu olduğu yerde eğer çalışcaksa ben razıyım yeterki çalışsın :))))))
ederim canım zaten yatarken hepinize ediyorum ablanada ederim inşallahta olur Allahın izni ile hakkaten zor aynı evde olmak bakma bende kardeşlerim geliyo bir haftadan sonra yiiyoz birbirimizi :))))))) Allahım yardımcın olsun :))))))
hayatım sen uyu sen çalışıyon ama
hergün hergün kalkıyon sabahın köründe

buarada ayşem vala sana bişi diyimmi senin eşinde çok yüce insan bak benim eşim çok iyiydir beni hayatta kırmaz ama böle uzun süredde istemez kardeşlerimi kendi kardeşini bile istemez valla eşinde aynı senin gibi Allahım sizin mükafatınızı bu dünyadada öbür dünyadada versin inşallah

inşallah canım haklarında hayırlısı..
gerçi işe giremese bile biz d.bakıra taşınırsak gelmeyecek bizimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…