buarada ayşem vala sana bişi diyimmi senin eşinde çok yüce insan bak benim eşim çok iyiydir beni hayatta kırmaz ama böle uzun süredde istemez kardeşlerimi kendi kardeşini bile istemez valla eşinde aynı senin gibi Allahım sizin mükafatınızı bu dünyadada öbür dünyadada versin inşallah
:))))))))) e napacakya ozaman sokaktamı kalacak
ah var ya hem de ne kadar iyi bir insan vallahi ben eziliyorum mahçup oluyorum çünkü aynı durumda ben olsam onun kardeşini istemem ben.. zamanında anasını-oğlunu istemedim neler ettim çok utanıyorum şimdi.. Allah büyük ders oldu bana..
ben sana iyiyim yoksa çok fenayımdır kız..yatacak yerim yok yani :)))
eskişehire annaneme gider artık napalım..kız d.bakır kaldırmaz onu saçlar turuncu dövmeli mövmeli :))) burda bile garip kaçıyo..
içimde şeytan var kız benim şeytaaanha ha :))))))))))) kız hiçde öle birine benzemiyon ama işte bence cahillikten yapmışındır ozaman şimdi olsa yapmazsın senin yüreğinde çok yufka ben inanıyorum
:90::90::90::90::90: ciddi misin kız ablam diyon kaç yaşınadaki dömeli mömeli valla benim kız kardeşim saçını kabartıyo diye bıt bıt ediyoz biz gıyın beynini yedik liseden beri :)))) şimdide beli düşük pantol giyiyolar diye bıt bıt ediyoz ailecek ama bizim kzılar genç sen abla dediğine göre 40 a yakın değilmi en kötü 35 dir yani valla evinizi taşlarlar d. bakırda he he :))))
içimde şeytan var kız benim şeytaaan
on yaş var aramızda bee 41 yaşında deliii..
içimde şeytan var kız benim şeytaaan
on yaş var aramızda bee 41 yaşında deliii..
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem canım kız ümitlendirme beni bak ben çok üzülüyom sonraadet olmadım:18::18::18: salak salak belirti arıyom kendimde üstelik belirti de var yani arayınca buluyor insan.. tüm adet belirtilerim vardı ama hepsi de geçti...
huhu:80: bende katılabilirmiyim sohbete kara kedi gibi girmiyimaranıza
y ne demeeek hoşgeldin sefa geldin..huhu:80: bende katılabilirmiyim sohbete kara kedi gibi girmiyimaranıza
yoktur yoktur benim ayşem kötü değildir yaaa ben hiç sanmıyorum sen kendini dışarıdan korumak için belki bazı şeleri özellikle yapıyosundur ama kalbinden öle geçmiyodur :))))))
ay 41 miiiiiiii benim en büyük ablam bile daha 41 değil
varya ben saçımı sarı yapıyomda ki ben istanbuldayım sanki öle böle kadınmışım gibi muamele ediyoler hatta bikere sinde boyadım sarıya beğendiğim renk çok aççık oldu diye ertesi gün bidaha boyattım saçlarımın yıprancanı yancağını bile bile valla ablana helal olsun :)))))))))) kimselaf atmıyomu kız :))))))))) burda olsa peşini bırakmazlar
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem canım kız ümitlendirme beni bak ben çok üzülüyom sonra(((((((( kız evde test mest yokmu :b ayyyyyyyyyy Allahım sen büyüksün inşallah olur bişiler yaaaaaaaaa
ay hayatım katıl tabi yalnız ben bira yavaş yazıyom ağrım var yatarak yazıyorum hehe :))))
kız bende 36 olcam ama bende seviyorum uçuk kaçık ama eşim sevmiyor diye giyemiyorum
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem canım kız ümitlendirme beni bak ben çok üzülüyom sonra(((((((( kız evde test mest yokmu :b ayyyyyyyyyy Allahım sen büyüksün inşallah olur bişiler yaaaaaaaaa
ay hayatım katıl tabi yalnız ben bira yavaş yazıyom ağrım var yatarak yazıyorum hehe :))))
y ne demeeek hoşgeldin sefa geldin..
:)))) bizim sülalede deliden bol ne var bacım... geçen sokakta laf atmışlar marjinal abla marjinal ablaaa diye:)))
ha ha h aha :)))))))))))))) bikerede kardeşime laf atmışlardı benim yanımda saçlarını dikiyodu ama enteresan bi şekilde dikiyordu :))))))))) çocuğun biri sana paa verimde git sabun al yıkan tipe bak demişti kız kardeşime ha ha h a:)))))y ne demeeek hoşgeldin sefa geldin..
:)))) bizim sülalede deliden bol ne var bacım... geçen sokakta laf atmışlar marjinal abla marjinal ablaaa diye:)))
canım sen yavaş yaz bekleriz biz, senin mazeretin var
yaaaa ben de ümitleniyorum ama üzülmiycem olmazsa... ben dün test yaptım çıkmadı ama günüm geçmemişti dün.. öfff bilmiyom.. çok kaşıntım var önceki gebeliklerimde de kaşıntıdan gebermiştim..
ay bende gebeliğimde öle oluyorum artık yara oluyodu kanıyou kaşıntıdan hiçbişekildede geçmiyodu evde çarşafa sarınıp geziyordum birde pis akıntım oluyorduki sorma bunda okadar olmadı ama ene kaşıntı var :)))))) bazı bebekler yapar diyodu doktor doğurunca geçmişti hemen ay sen kanda bi baktır çıkmazsada zaten tedaviye başlıcan üzülme
kız benim oturduğum yerde eski evsahibimin kızı mini giyiyo diye bütün mahalle tek tek haber göndermiş annesine evlencek kız oldu artık dikkatli giyinsin diye :)))))))) valla burda hemen dedikodu çıkar asla kaldırmaz anca taksim beyoğlu levent otaraflar kaldırır kırsal kesimler kaldırmaz hiç heleki 25 ten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?