Geleceksin biliyorum bebeğim

hoşbulduk...yarın bi kan testi yaptırsanda meraktan kurtulsak, en azından ümitlenmezdin beklemek daha kötü ...

yaptırmıycam perşembeye kadar bekliycem neden perşembe bilmiyorm içimden öyle geliyor... bakalım kısmet.. pek heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi

ya hevesleniyorum tabi üzülürüm ama tedaviye başlayınca üzüntüm geçer tabi.. bekliycem bir kaç gün daha sonra yaparım test..
nasıl benden böyle sabır beklemezdin di mi???
ha ha :))))))))) iyi dayandın valla harbiden hadi bikaç gün daha dayan olmasada bebişimiz edavide gelir bize akıllıdır o gelecek ben biliyorum kızımla biz çağırıyoz onu hep :))))))

ay benim adam denizde bitek izin verir onundışında sahil kesimide olsa hayatta izin vermez ilkdefa tayt giymemede hamileim diye bu gebeliğimde izin verddi oda ben heves ediyorum olurda bidaha bebeğimi kaybederim bidaha anne olamam diye korkuyo ondanizin veriyo yoksa giysem normalde keser beni :)))))))))

ben hala halsizim kuzum ellerim titriyo.. camış gibi yedim gene yaaa (( evde olunca yiyorum işe gidince duruyo boğazım bankada yatıp kalkcam

yeme kızzzzzzzzz valla bende iyice camış gibi oldum ama göbişim sönmeye başladı iyice yanları indi biek ortası kaldı bu kız hazırlanıyo iyice ddoğuma dua edinde bi yaramazlık yapmasın pazartesiye kadar :)))))))

canııım zaten olursa sizlerin dualarıyla olacak Allah razı olsun...
kızlar ben yatayım yarın iş var..
öptüm siziii

:))))) he heee tutamıyom boğazımı..
bişey yapmaz benim kızım kuzu kuzu ptesiyi bekliycek annesi..

ben hala halsizim kuzum ellerim titriyo.. camış gibi yedim gene yaaa (( evde olunca yiyorum işe gidince duruyo boğazım bankada yatıp kalkcam
cnm neden acaba yaaa titreme neden geçmemiş olabilir...
ye kuşum afiyet olsun yarsın....
ay bende uyuyayım dedim eşim aradı 4-0 diye maç seviniyo gariban sonra eve geldi 6-0 ynmiş fener çok sevinçl,ydi bi uyutmadı beni :))))
benimde kociş evde izliyodu bende bakıyodum ama dayanamadımm gittim uyudum şidide kalktım..
benimkide ts li ya fenerin yenmemesini bekliyodu hayalleri suya düştü....moreli 0
ne güzel uyu uyu bebek doğunca bugünleri mumla arayacan

uyudu vallla şekerim
ayy evet öyle dyolar bol bol uyu anamm stokta yapamayızki bu uykuyu nasıl olcak bilmem.

:))))))))))) benim akrabalarda hep ts li benim aile trabzonlu rizeli yada oflu pek farklı memleketen yok :)) kesin herkez gıcık olmuştur fb kazandı diye ama eşim fb li acayip mutlu şimdi :)))))):)))))))):))))))

canııım zaten olursa sizlerin dualarıyla olacak Allah razı olsun...
kızlar ben yatayım yarın iş var..
öptüm siziii

cicişler bende kaçıyorum yarın görüşürüz...

bende kaçayım öptüm seni canım hadin Allah rahatlık versin

nazemircim senide çoooooooooooooooooook öpüyorum canım Allah rahatlık versin iyi geceler

ablam aradı onunla konuşuyordum geldim herkesler kaçıyor hadi hayırlı geceler güzel rüyalar görün

günaydın topik kuşlarııı :))) güzel bir hafta diliyorum hem de çarçabuk geçsin ki nurcanım prensesine kavuşsun ben de tedavi mi olcam nolcaksam olayım biran evvel..

günaydın topik kuşlarııı :))) güzel bir hafta diliyorum hem de çarçabuk geçsin ki nurcanım prensesine kavuşsun ben de tedavi mi olcam nolcaksam olayım biran evvel..

geçte olsa günaydın cicişler....
bugün günümüz varmış tel geldi....1 2 gibi çıkıcam hbriniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…