merhaba kıslar napıosunuz bakalım
ben kalktım kahvaltı yapıorum kaan hocayla mailleştilk
ameliyatı söyledim temmuzda gelin göreyim hem dna hasarınada bakalım 2 basarısız tup olunca
spermlere yönelıomus zaten benım doktorumda spermde dıodu hep sıkıntı.embriyolarımızın 2. kalite olmasına sebep..
eger baktığımızda cok cok yuksekse hasar fsh tedavısı verip teseyle sperm alırrz oyle denenır tup bebek dıo..düzelmede olabılırmıs ameliyattan sonra zaten hiç bakılmadı dna hasarına..ben cok yuksek olacağını sanmıorum cunku bızım morfoloji%7ydi..ben laboratuvara buluorum sucu:))
ayy oyle sabah sabah kaancığım uzdu bıraz bızı tese ne yaa alla alla ne gerek var:)))))
kuzum inş tese gerek kalmaz yaaaaaaaaa
ayy yok kusum teseyı eşim bu kadar spermi varken yaptırmaz haa nolur %90 filan çıkar hasar
ameliyattan sonra düzelmede olmazsa yine biz bi denriz istanbulda..yine sonuç aynı oluosa belki
adamın canı sıkıldı sabah sabah ameliyatlı ameliyatlı:))))
ameliyatı söyledim temmuzda gelin göreyim hem dna hasarınada bakalım 2 basarısız tup olunca
spermlere yönelıomus zaten benım doktorumda spermde dıodu hep sıkıntı.embriyolarımızın 2. kalite olmasına sebep..
eger baktığımızda cok cok yuksekse hasar fsh tedavısı verip teseyle sperm alırrz oyle denenır tup bebek dıo..düzelmede olabılırmıs ameliyattan sonra zaten hiç bakılmadı dna hasarına..ben cok yuksek olacağını sanmıorum cunku bızım morfoloji%7ydi..ben laboratuvara buluorum sucu:))
ayy oyle sabah sabah kaancığım uzdu bıraz bızı tese ne yaa alla alla ne gerek var:)))))
umutcum inş ne teseye ne tüpe gerek kalmadan bebişin süpriz yapıp geliverir bakarsın...
varikosel ameliyatından sonra çok var hamiş kalan.
saol canımm inşallah 10 mılyon kadar vardı ameliyattan önce bakalım sonrasında nolcak
ben sanmıorum dna hasarının cok olduğuna cunku morfoloji varıkosele ragmen %7ydi
yınede baktırıp bı rahatlıcaz tabiki..senden nbr canımm
amiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin inşallahgünaydın topik kuşlarııı :))) güzel bir hafta diliyorum hem de çarçabuk geçsin ki nurcanım prensesine kavuşsun ben de tedavi mi olcam nolcaksam olayım biran evvel..
amin canım :)))))))
oooooooooh sen gez gez ben artıkın biyere çıkamam bitti benim pilim :))))))geçte olsa günaydın cicişler....
bugün günümüz varmış tel geldi....1 2 gibi çıkıcam hbriniz olsun...
ayyyyyyyyyyyyy geliyo kardeşşşşşşşşşş :))))))))))) kızıma Allahım sen bizi hüsrana uğratma yarabbim umudumuzu boşa çıkarmayoook olmadım bir ara oldum sandım koşturup baktım yok hala:18::18::18:
iyiyiz hayatım sağolasın sen işlerine bak canım arada haber ver yeter :))))))selam kizlar.su anda disardan yaziyorum..annemler tasinacagi icin net kesik bilginiz olsun..o yuzden sadece arkadaslara gittigimde girebilirim...umarim herkes iyidir..bende iyiyim ..gecmisi okuyamadim malesef..disardan yazdigim icin vakit yok..opuyorum hepinizi...sizde degisikler varmi kizlar? nurcan ayse yeter her zaman ve diger tum arkadaslar nasilsiniz? optum herkesi cok
ööööfff neden akşam olmuyor bi türlü çok sıkıldım...
ayyyyyyyyyyyyy geliyo kardeşşşşşşşşşş :))))))))))) kızıma Allahım sen bizi hüsrana uğratma yarabbim umudumuzu boşa çıkarma
ay aynen yaaaaa bi geçmiyo gün bugün beniim sıpada içimde savaşıyo normalde kılını kıpırdatmaz bak ben diyom bu eşşek sıpası doğmaya çalışıyo kesin
ciciler siz nasılsınızz
ayşee illa perşembeyimi bekleyecen kız test yapmak için...
umudumsun gelmiş gitmiş..
kızlar mrhb ben geldimmm
dr eşimi tekrar has yatıracakk yarın gidiyoruz
bir kaç gün gelemeyeceğim beni merak etmeyin olurmuu
cnm m m geçmiş olsun
hayırdır ters giden bi durum yok değilmi?neden bu kadar zaman sonra yatırma isteği olduki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?