Geleceksin biliyorum bebeğim

merhaba kıslar napıosunuz bakalım
ben kalktım kahvaltı yapıorum kaan hocayla mailleştilk
ameliyatı söyledim temmuzda gelin göreyim hem dna hasarınada bakalım 2 basarısız tup olunca
spermlere yönelıomus zaten benım doktorumda spermde dıodu hep sıkıntı.embriyolarımızın 2. kalite olmasına sebep..
eger baktığımızda cok cok yuksekse hasar fsh tedavısı verip teseyle sperm alırrz oyle denenır tup bebek dıo..düzelmede olabılırmıs ameliyattan sonra zaten hiç bakılmadı dna hasarına..ben cok yuksek olacağını sanmıorum cunku bızım morfoloji%7ydi..ben laboratuvara buluorum sucu:))
ayy oyle sabah sabah kaancığım uzdu bıraz bızı tese ne yaa alla alla ne gerek var:)))))

kuzum inş tese gerek kalmaz yaaaaaaaaa

inş amliyattan sonra değerler değişr hiç bir şeye gerek kalmaz
kızar ben çıktım akşama kadar yokum

umutcum inş ne teseye ne tüpe gerek kalmadan bebişin süpriz yapıp geliverir bakarsın...
varikosel ameliyatından sonra çok var hamiş kalan.

umutcum inş ne teseye ne tüpe gerek kalmadan bebişin süpriz yapıp geliverir bakarsın...
varikosel ameliyatından sonra çok var hamiş kalan.

saol canımm inşallah 10 mılyon kadar vardı ameliyattan önce bakalım sonrasında nolcak
ben sanmıorum dna hasarının cok olduğuna cunku morfoloji varıkosele ragmen %7ydi
yınede baktırıp bı rahatlıcaz tabiki..senden nbr canımm

bende iyi olmaya çalışıyorum cnm
bu sabah değşet bi kasık ağrısyla uyandım..
fena bişiydi 2 sn vutuyo 3 sn kesiliyo böyle tam 1 saat sürdü sağa döndüm sola döndüm sırt üstü bi türlü geçmedi
bebiştede bi kıpraşma bi kıpraşma dedim doğuruyorum bebek çıkıyo
neyse dedi ya ALLAH diye kalkıp elimi yüzüm yıkamak için lavaboya gittim lavaboda tuvaletede çıktım meğerse idrara sıkışıkmışım ihtiyacımı gördükten sonra ne ağrı kaldı ne bişi
yataktada idrara sıkısık olduğumu hiç hissetmemiştim oysa
neyseki şükür geçti...
telefon geldi sabahta bugün günümüz varmış 1 2 gibi oraya gideceğim biraz baş ağrım var ama yabancı değil gittiğim yer yatarım diye düşündüm...
durumlar bu cnm yaza yaza kafanızıda şişirdim..

günaydın topik kuşlarııı :))) güzel bir hafta diliyorum hem de çarçabuk geçsin ki nurcanım prensesine kavuşsun ben de tedavi mi olcam nolcaksam olayım biran evvel..
amiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin inşallah
amin canım :)))))))
geçte olsa günaydın cicişler....
bugün günümüz varmış tel geldi....1 2 gibi çıkıcam hbriniz olsun...
oooooooooh sen gez gez ben artıkın biyere çıkamam bitti benim pilim :))))))

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey iyi çıkar

selam kizlar.su anda disardan yaziyorum..annemler tasinacagi icin net kesik bilginiz olsun..o yuzden sadece arkadaslara gittigimde girebilirim...umarim herkes iyidir..bende iyiyim ..gecmisi okuyamadim malesef..disardan yazdigim icin vakit yok..opuyorum hepinizi...sizde degisikler varmi kizlar? nurcan ayse yeter her zaman ve diger tum arkadaslar nasilsiniz? optum herkesi cok

Son düzenleme:
yoook olmadım bir ara oldum sandım koşturup baktım yok hala:18::18::18:
ayyyyyyyyyyyyy geliyo kardeşşşşşşşşşş :))))))))))) kızıma Allahım sen bizi hüsrana uğratma yarabbim umudumuzu boşa çıkarma
iyiyiz hayatım sağolasın sen işlerine bak canım arada haber ver yeter :))))))
ööööfff neden akşam olmuyor bi türlü çok sıkıldım...

ay aynen yaaaaa bi geçmiyo gün bugün beniim sıpada içimde savaşıyo normalde kılını kıpırdatmaz bak ben diyom bu eşşek sıpası doğmaya çalışıyo kesin

inşallah canım yaaa kaşıntı devam, akıntı da başladı..:18::18:
yok kız durssun bir hafta daha aaa kızar bak teyzesi

slm fıstık teyzoşlar nasılsınız..
biz gittik ana kız güne geldik
ay bi yedim bi yedimki şiştim yaa
oradanda kociş hastaneye çağırdı istediğim dişçi hastanedeymiş
muayene oldum 20lik dişimde et sarkması vardı onu gösterdim
o sorun değilde 4 5 dolgu gerek sana dedi mevbur doğumu bekleyecez sıkıntı yoksa dedi
ben zaten tüp bebek tedavisine başlamadan yine muayenemi olmuştum dişe o zamanda başka dr 2 3 dolgu yapılması gerek yapalımmı dedi bende yok yok istemem haftaya bayramı geçireyim gelir başlarız dedim bayram geçti adetim erken geldi ve dolgulara başlamadan tüp bebeğe başladık dişler kaldı
şimdi diyorumki salak kafam o kadar gidip o koltuğa oturmuşun yaptırsana doğumdan sonra ben nasıl başa çıkacaksan artık..Allah yardımcım olsun...

kızlar mrhb ben geldimmm
dr eşimi tekrar has yatıracakk yarın gidiyoruz
bir kaç gün gelemeyeceğim beni merak etmeyin olurmuu

cnm m m geçmiş olsun
hayırdır ters giden bi durum yok değilmi?neden bu kadar zaman sonra yatırma isteği olduki?

canım bazı değerleri çok düşük bazılarıda yüksekk buna bağlı olarak eşim hep yorgun halsiz ve sürekli uyuyorrr iştahsız yemek yemiyor ciddi kilo kaybı olduuuu sonuçara baktıı birde beni dinlediii hemen yatıralım kontrol altına alalım dedi bir hafta falan yatar sanırım benide refakatçi kabul ederlerse (beyin cerahide refakatçi almıyorlar)bende geleme diye size haber vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…