Geleceksin biliyorum bebeğim

cnm Allah yar ve yardımcınız olsun inş iyi sonuçlar elde ederek dönersiniz
inş herşey yoluna girer bian önce
dualarımız sizinle..

inşallah canım yaaa kaşıntı devam, akıntı da başladı..:18::18:
yok kız durssun bir hafta daha aaa kızar bak teyzesi
kız bi test yapı ver yaaaa gerçi üzülmekte istemiyom ama ümitleniyoım akıntıda var diyosun ya nolur bana güzel haberler ver gülüm yaaaaaaa
kız boşver bebişin oluncaa yaptırırsın bişi olmaz ağrı yapmıyosa bekleyi ver azcık
günlerede gidip yi yi bide gel söle biz yemek yapamıyoz evde :)))))))

ah gülüm çook geçmiş olsun raabbim yardımcın olsun hayırlı sonuçlarla gel inşallah üzme kendini dualarımız seninle Allahın izni ile bişicik olmaz

sağol canım benimmmmmmmm

hımmm dedim ama birinin göz kaldı yediklerimde diye ama kimin şimdi belli oldu...

bütün yediklerimi bi mide bulantısı yetti gitti

kızlaar test yaptım maalesef ama üzülme olur mu nurcişim ben üzülmedim vallahi zaten tedavi olucam o zaman olur hem hiç olmasa nolur ben artık tevekkül ettim vardır bunda da bir hayır.. çok rahat içim Allaha şükür..
ayyy çok güzel bir haberim var ablam işe girdiiiiiiiiiiiiiii hem de güzel bir iş 15 gün sonra çine gidecek :))) sonra yaz döneminde edremitte kalacak kışları da balıkesirde, dayalı döşeli ev de vereceklermiş, araba da vallahi süper üstümden nasıl yük kalktı anlatamam size.. çok şükür bin şükür..

hem sevindim hem üzüldüm ablana çok sevindim ikinizinde gözü adın teste üzüldüm ama dediğin gibi biz tedaviini bekliyoz inşallah öle gelecek biz ama gelecek ben inanıyorum

ben bugün pek giremem öptüm sizleri byeeeeee

cnmm en azından aklımız takılı kalmadı
hem biz tedavide bebişin geleceğine ümitle bakıyorum ki inş bizi daha fazla bekletmeden gelecek minik..
bu arada ablanın sende kaldığını biliyordum ve çok sevindim işi için onun adına,hadi gözünaydın

cicim ne işin var kız...yoksa misafirmi gelecek..
aa pardon sanırım annen gelecekti kusura bakam cicim
bende kendimi bugün yavaştan yavaştan ev işlerine adadım kendimi..

hımmm dedim ama birinin göz kaldı yediklerimde diye ama kimin şimdi belli oldu...

bütün yediklerimi bi mide bulantısı yetti gitti
yok kız şaka gözüm kalmadı ye tabi valla ben azcık acıkınca artık karnımda bıçaklar saplanıyo sanki dayanamıyom
evet gülüm annem geldi sancım ama ben ağda yaptım ondan giremedim bide midem kötü yine yanıp duruyo yarında hastaneye gidicem gelincede son bir temizlik yapcaz annemle kaynanam gelmeden halledelimde :))))))) yani yarında pek giremem :)))))

sende işlerini yapmışın negüzel oh benim ev tam dandini dastana :))))))))))

Son düzenleme:

hehehe valla sorma yaa midem bi karıştı cumbullop çıktı gitti hepsi...
iyi temzilenmişsin cnm aklına takılıydı bak hep bu....
hadi yarında temizliğini yapın bitsin kalksın bütün üstündeki yük..
bende aklımdakileri yapıyodum güzelce yavaş yavaş kociş aradı napıon diye
bende şunları yaptım daha şunları yapıcam dedim oda yorma kendini o kadar çok geri kalanı yapma akşama gezmeye çıkıcaz dedi
canıma minnet dedim şimdi bi duş alırım beklerim kocişin saatini...

ohhhhhhhhhhhhh valla ne güzel kocan habire gezdiriyo seni valla maşallah Allah bozmasın doğruda diyo yorma kendini sonra erkenden gelmeye kalkmasın senin minnoşta baksana benimki durmuyo durduğu yerde sana iyi eğlenceler buarada git güzelce duşunu alıp hazırlan kocişine :))))))))

ayyy nazar değirdim kendime gece bir hastalandım hemoroidim var nasıl azdı ben de sabah doktora gittim rapor aldım bugün evdeydim kadın bir ilaç yazdı süpeeeer şak diye kesti ben de kocamı bekliyorum gezcem :))) ama kimbilir kaçta gelir...

geçmiş olsun canım
ohhhhhhhhh herkeşler gezsin ben doğuracam diye korkuma bakkaa bile gitmiyom artık :)))))))

gezdirsin kız tabi doğumdan sonra nereye gidecez
şimdi gezelimde sonra oturucaz zaten totişimizin üzerine...
sğl cnm görüşürüz...

ayy cnm geçmiş olsun.
şuna bak yaa bütün gün evdeymiş bi uğramadı topiğe...
ilacında maşallahı varmış he hemen kesmiş iyi dr muş demek
bende kalkıp 2 parça ütümü yapim sonra duş sonra kim bilir ne zaman gelir bizimkide..
öptm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…