canım bazı değerleri çok düşük bazılarıda yüksekk buna bağlı olarak eşim hep yorgun halsiz ve sürekli uyuyorrr iştahsız yemek yemiyor ciddi kilo kaybı olduuuu sonuçara baktıı birde beni dinlediii hemen yatıralım kontrol altına alalım dedi bir hafta falan yatar sanırım benide refakatçi kabul ederlerse (beyin cerahide refakatçi almıyorlar)bende geleme diye size haber vereyim dedim
cnm Allah yar ve yardımcınız olsun inş iyi sonuçlar elde ederek dönersiniz
inş herşey yoluna girer bian önce
dualarımız sizinle..
sağol canım inşşşşşşşşşşşş dualrınız eksik etmeyin ne olur
kız bi test yapı ver yaaaa gerçi üzülmekte istemiyom ama ümitleniyoım akıntıda var diyosun ya nolur bana güzel haberler ver gülüm yaaaaaaainşallah canım yaaa kaşıntı devam, akıntı da başladı..:18::18:
yok kız durssun bir hafta daha aaa kızar bak teyzesi
kız boşver bebişin oluncaa yaptırırsın bişi olmaz ağrı yapmıyosa bekleyi ver azcıkslm fıstık teyzoşlar nasılsınız..
biz gittik ana kız güne geldik
ay bi yedim bi yedimki şiştim yaa
oradanda kociş hastaneye çağırdı istediğim dişçi hastanedeymiş
muayene oldum 20lik dişimde et sarkması vardı onu gösterdim
o sorun değilde 4 5 dolgu gerek sana dedi mevbur doğumu bekleyecez sıkıntı yoksa dedi
ben zaten tüp bebek tedavisine başlamadan yine muayenemi olmuştum dişe o zamanda başka dr 2 3 dolgu yapılması gerek yapalımmı dedi bende yok yok istemem haftaya bayramı geçireyim gelir başlarız dedim bayram geçti adetim erken geldi ve dolgulara başlamadan tüp bebeğe başladık dişler kaldı
şimdi diyorumki salak kafam o kadar gidip o koltuğa oturmuşun yaptırsana doğumdan sonra ben nasıl başa çıkacaksan artık..Allah yardımcım olsun...
canım bazı değerleri çok düşük bazılarıda yüksekk buna bağlı olarak eşim hep yorgun halsiz ve sürekli uyuyorrr iştahsız yemek yemiyor ciddi kilo kaybı olduuuu sonuçara baktıı birde beni dinlediii hemen yatıralım kontrol altına alalım dedi bir hafta falan yatar sanırım benide refakatçi kabul ederlerse (beyin cerahide refakatçi almıyorlar)bende geleme diye size haber vereyim dedim
kız bi test yapı ver yaaaa gerçi üzülmekte istemiyom ama ümitleniyoım akıntıda var diyosun ya nolur bana güzel haberler ver gülüm yaaaaaaa
kız boşver bebişin oluncaa yaptırırsın bişi olmaz ağrı yapmıyosa bekleyi ver azcık
günlerede gidip yi yi bide gel söle biz yemek yapamıyoz evde :)))))))
ah gülüm çook geçmiş olsun raabbim yardımcın olsun hayırlı sonuçlarla gel inşallah üzme kendini dualarımız seninle Allahın izni ile bişicik olmaz
kız bi test yapı ver yaaaa gerçi üzülmekte istemiyom ama ümitleniyoım akıntıda var diyosun ya nolur bana güzel haberler ver gülüm yaaaaaaa
kız boşver bebişin oluncaa yaptırırsın bişi olmaz ağrı yapmıyosa bekleyi ver azcık
günlerede gidip yi yi bide gel söle biz yemek yapamıyoz evde :)))))))
ah gülüm çook geçmiş olsun raabbim yardımcın olsun hayırlı sonuçlarla gel inşallah üzme kendini dualarımız seninle Allahın izni ile bişicik olmaz
kızlar mrhb ben geldimmm
dr eşimi tekrar has yatıracakk yarın gidiyoruz
bir kaç gün gelemeyeceğim beni merak etmeyin olurmuu
kızlaar test yaptım maalesefama üzülme olur mu nurcişim ben üzülmedim vallahi zaten tedavi olucam o zaman olur hem hiç olmasa nolur ben artık tevekkül ettim vardır bunda da bir hayır.. çok rahat içim Allaha şükür..
ayyy çok güzel bir haberim var ablam işe girdiiiiiiiiiiiiiiihem de güzel bir iş 15 gün sonra çine gidecek :))) sonra yaz döneminde edremitte kalacak kışları da balıkesirde, dayalı döşeli ev de vereceklermiş, araba da vallahi süper üstümden nasıl yük kalktı anlatamam size.. çok şükür bin şükür..
cnmm en azından aklımız takılı kalmadıkızlaar test yaptım maalesefama üzülme olur mu nurcişim ben üzülmedim vallahi zaten tedavi olucam o zaman olur hem hiç olmasa nolur ben artık tevekkül ettim vardır bunda da bir hayır.. çok rahat içim Allaha şükür..
ayyy çok güzel bir haberim var ablam işe girdiiiiiiiiiiiiiiihem de güzel bir iş 15 gün sonra çine gidecek :))) sonra yaz döneminde edremitte kalacak kışları da balıkesirde, dayalı döşeli ev de vereceklermiş, araba da vallahi süper üstümden nasıl yük kalktı anlatamam size.. çok şükür bin şükür..
hem sevindim hem üzüldüm ablana çok sevindim ikinizinde gözü adın teste üzüldüm ama dediğin gibi biz tedaviini bekliyoz inşallah öle gelecek biz ama gelecek ben inanıyorum
ben bugün pek giremem öptüm sizleri byeeeeee
yok kız şaka gözüm kalmadı ye tabi valla ben azcık acıkınca artık karnımda bıçaklar saplanıyo sanki dayanamıyomhımmm dedim ama birinin göz kaldı yediklerimde diye ama kimin şimdi belli oldu...
bütün yediklerimi bi mide bulantısı yetti gitti
evet gülüm annem geldi sancım ama ben ağda yaptım ondan giremedim bide midem kötü yine yanıp duruyo yarında hastaneye gidicem gelincede son bir temizlik yapcaz annemle kaynanam gelmeden halledelimde :))))))) yani yarında pek giremem :)))))cnmm en azından aklımız takılı kalmadı
hem biz tedavide bebişin geleceğine ümitle bakıyorum ki inş bizi daha fazla bekletmeden gelecek minik..
bu arada ablanın sende kaldığını biliyordum ve çok sevindim işi için onun adına,hadi gözünaydın
cicim ne işin var kız...yoksa misafirmi gelecek..
aa pardon sanırım annen gelecekti kusura bakam cicim
bende kendimi bugün yavaştan yavaştan ev işlerine adadım kendimi..
yok kız şaka gözüm kalmadı ye tabi valla ben azcık acıkınca artık karnımda bıçaklar saplanıyo sanki dayanamıyom
evet gülüm annem geldi sancım ama ben ağda yaptım ondan giremedim bide midem kötü yine yanıp duruyo yarında hastaneye gidicem gelincede son bir temizlik yapcaz annemle kaynanam gelmeden halledelimde :))))))) yani yarında pek giremem :)))))
sende işlerini yapmışın negüzel oh benim ev tam dandini dastana :))))))))))
hehehe valla sorma yaa midem bi karıştı cumbullop çıktı gitti hepsi...
iyi temzilenmişsin cnm aklına takılıydı bak hep bu....
hadi yarında temizliğini yapın bitsin kalksın bütün üstündeki yük..
bende aklımdakileri yapıyodum güzelce yavaş yavaş kociş aradı napıon diye
bende şunları yaptım daha şunları yapıcam dedim oda yorma kendini o kadar çok geri kalanı yapma akşama gezmeye çıkıcaz dedi
canıma minnet dedim şimdi bi duş alırım beklerim kocişin saatini...
ayyy nazar değirdim kendime gece bir hastalandım hemoroidim var nasıl azdı ben de sabah doktora gittim rapor aldım bugün evdeydim kadın bir ilaç yazdı süpeeeer şak diye kesti ben de kocamı bekliyorum gezcem :))) ama kimbilir kaçta gelir...
gezdirsin kız tabi doğumdan sonra nereye gidecezohhhhhhhhhhhhh valla ne güzel kocan habire gezdiriyo seni valla maşallah Allah bozmasın doğruda diyo yorma kendini sonra erkenden gelmeye kalkmasın senin minnoşta baksana benimki durmuyo durduğu yerde sana iyi eğlenceler buarada git güzelce duşunu alıp hazırlan kocişine :))))))))
ayyy nazar değirdim kendime gece bir hastalandım hemoroidim var nasıl azdı ben de sabah doktora gittim rapor aldım bugün evdeydim kadın bir ilaç yazdı süpeeeer şak diye kesti ben de kocamı bekliyorum gezcem :))) ama kimbilir kaçta gelir...
geçmiş olsun canım
ohhhhhhhhh herkeşler gezsin ben doğuracam diye korkuma bakkaa bile gitmiyom artık :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?