Geleceksin biliyorum bebeğim

aaaa ben geldim hepsi kaçtı

gezme tabi kız aaaa gezdiklerine say otur totonun üstüne :)))

oturuyom valla napim heryerimide morartmışım ağda yapacam diye nasıl bukadar zorlandım anlamıyorum aslında diğer doğumumdada hep yapıyordum ama bu kız herşeyi zorlaştırdı kocada yaazık morlukları görünce naptın kendine alt tarafı karnını kesecek zaten temizken neden böle parçaladın kendini diyo :))))))))) he h e

maşallah ağdayla yapabilmişin, daha bugün konuşuyorduk kardeşimle, kiloluyken bile nasıl zor oluyor diye hamileyken dahada zor olur.....uff internette okadar yavaşki

bizim dünki gezmeye benzemiş 6 da pikniğe gittik 8 de evdeydik
ahhhhhhhhhhh piknik mangaaaaaaal 1 saate bile razıyım
maşallah ağdayla yapabilmişin, daha bugün konuşuyorduk kardeşimle, kiloluyken bile nasıl zor oluyor diye hamileyken dahada zor olur.....uff internette okadar yavaşki

kız ben her hafta sonu yapıyom zaten ama nedense bukez ilk defa bukadar zorlandım sancım olduydu acaba ondanmı bilmiyom ama ilk defa heryerimi morarttım eşim şaştı kaldı aslında bi saate kalmaz pırıl pırıl olurduım hiiiiiiiç zorlanmazdım neseki şükür bitti

ayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum

herzaman_seninle----1000 adet
nurcan--------------1000 adet--------okundu
pembe--------------1000 adet
nazemir--------------500 adet
umutbizimolsun-------500 adet

canlarım tefriciyeler ne durumda ben doğurmadan bitseydi liste

Son düzenleme:

bende 2 saate razı oldum zaten gittiğimiz piknik alanı eve 5 dk bile sürmiyor arabayla, uzağa gitseydik okadar çabuk gelmezdi... evde hazırlayıp da gittik orda bişeylede uğraşmadık.......kadınlarında derdi hiç bitmiyor valla erkeklerde bedavadan baba oluyor ama sorsan en zoruna onlar katlanıyor

ay negüzel eve yakın biyer var ben istanbuldayım biyere pikniğe gitmeye kalksak kaç saat yol (((((( araban olmadımı hiç gidemiyon ben 2 senedir piknik yüzü görmedim istanbulda memlekete gisdersem yapmaya kalkıyoz onada kaynanam ne gerek var bahçede yaparız diyo bahçede mangal yapıyo evde yiyoz ((((((((( nasıl piknikse :b

ooooooooo benim adama sorarsan ben bir doğuruyomuum o dokuz peh herbiderdini ben çekiyom :))))

temizliklik yapıyordum daha dün okuyabildim biraz ...benimde 2 güne biter...

nurcancım o tefriciye listesini takip etmene gerek yok ki oradaki arkadaşların hepsi nasılsa okur ben hepsini okudu sayıyorum
hepinizden Allah razı olsun..
yeterden haberiniz var mı yatırdı mı acaba eşini hastaneye??

küçük yerde oturmanın faydası burda heryer yeşillik zaten kültürpark var yakınımızda piknik alanları var çok güzel...melekete gidelim oradada denize gideriz denizde piknik yaparız... gelin siz bize bol bol piknik yapalım

canım ben baktım gelmedi bugün hiç arasammı acaba

ayyyyyyyyyyy nerde yerler bana valla her hafta piknik yaparım he h e:)))))))
ay bizde eninde sonunda memlekete yerleşicezya ozaman yaparız artıkın :)))))

Son düzenleme:
haa bir markete gittik yolda da o bir iki müşterisine uğradı ben araba oturdum kös kös sonra beni eve atıp arkadaşlarıyla buluşmaya gitti süpeer bir gezme oldu

:)))))))))))))) ha h ah a ha h a ohhhhhhhhhhhh ben gezemiyom sizde gezemeyin sonra kıskanıyom bak nazemir piknik bile yapmış bide 2 saatcik diyo

:)))))))))))))) ha h ah a ha h a ohhhhhhhhhhhh ben gezemiyom sizde gezemeyin sonra kıskanıyom bak nazemir piknik bile yapmış bide 2 saatcik diyo

amaaan sevmiyorum ben piknik taşı götür getir o pis şeyleri yıka et üffff.. açık hava biyerlere gidelim onlar pişirip getirsin yiyelim işte :))) armut piş ağzıma düüüş..

amaaan sevmiyorum ben piknik taşı götür getir o pis şeyleri yıka et üffff.. açık hava biyerlere gidelim onlar pişirip getirsin yiyelim işte :))) armut piş ağzıma düüüş..

e onuda herkez sever tabi hanıma bak işi gücü rahatlık :)))))))))) banada açık havada biri pişirse ben öle yesem oda piknik hemde temiz yollu negüzel :))))))

e onuda herkez sever tabi hanıma bak işi gücü rahatlık :)))))))))) banada açık havada biri pişirse ben öle yesem oda piknik hemde temiz yollu negüzel :))))))

heee biz zaten karı-koca sefa .... yiz :))) öyle çok piknik tarzı değil de haftasonları kahvaltıya gidiyoruz ya biz en çok onu seviyorum ben deniz kenarında... buraya yakın tirilye diye biyer var hani bir dizi vardı melekler adası diye onun çekildiği yer orası çok güzel.. salak ben araba kullanabilsem sizi de götürürdüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…