:)))))))))))))) ha h ah a ha h a ohhhhhhhhhhhh ben gezemiyom sizde gezemeyin sonra kıskanıyom bak nazemir piknik bile yapmış bide 2 saatcik diyo
valla ben razıyım pisliğinide bılaşığınıda yıkamaya taaşımaya yeterki adam beni pikniğe götürsün :)))heee biz zaten karı-koca sefa .... yiz :))) öyle çok piknik tarzı değil de haftasonları kahvaltıya gidiyoruz ya biz en çok onu seviyorum ben deniz kenarında... buraya yakın tirilye diye biyer var hani bir dizi vardı melekler adası diye onun çekildiği yer orası çok güzel.. salak ben araba kullanabilsem sizi de götürürdüm..
pazar günü misafirim gelecekti ben hazırlandım tabi kimse gelmedi bende aradım birini ben şunları şunları yaptım parka gidelimmi dedim oda çay demledi gittik 5 te akşam 10 da geldim eve... bide coşkun sabah konseri varmış gelmişken 1 ..2 şarkı dinleyelim dedik 9 buçuk oldu çıkmadı bizde üşüdük beklemedik eve geldim... gerçi ben eşim olmasada arkadaşlarla gideriz pikniğe... sizede gelin diyorum bak misafir ol gel bana börekler açarım(hazır yufkadan tabii)sana
:)))))))))))) oooooooh valla ben 9 da eve gelsem benimki kesin boşar beni en geç 5-6 dır benim eve girişim oda kış değilse hava kararamadan evde olunuyo bizde :)))))))))) negüzel rahatsınız yaaaaaaaa benimki neden bukadar sıkıpazar günü misafirim gelecekti ben hazırlandım tabi kimse gelmedi bende aradım birini ben şunları şunları yaptım parka gidelimmi dedim oda çay demledi gittik 5 te akşam 10 da geldim eve... bide coşkun sabah konseri varmış gelmişken 1 ..2 şarkı dinleyelim dedik 9 buçuk oldu çıkmadı bizde üşüdük beklemedik eve geldim... gerçi ben eşim olmasada arkadaşlarla gideriz pikniğe... sizede gelin diyorum bak misafir ol gel bana börekler açarım(hazır yufkadan tabii)sana
benim komşum geldi çıkıyorum
valla ben razıyım pisliğinide bılaşığınıda yıkamaya taaşımaya yeterki adam beni pikniğe götürsün :)))
ohhhhhhhh kahvaltılar felan :))))))) gerçi hakkını yiyemem benimkide dışarda yemeğe kahvaltıya felan götürrü aama hep kapalı yerler var yakınımızda deniz yok taaaa kadıköye gidiyoduk hastane için ozaman bitek denize karşı bişiler tıkınıyoduk :)))))
ha h ah a ha benim adamda ne izin verir ya esir kampı kız bizim ev istanbuldan çıkma yaşağı var en fazla geliboluya çıkabiliyorum :)))))))) he he istanbulda Allahtan karışmıyo gezmeme ama burdada ben biyer bilmiyom mal gibi evde yim :)))))
ne güzel yaaa benim burda hiç öyle çat kapı gideceğim, hadi diyip görüşebileceğim arkadaşım yoko yüzden de d.bakıra gitmeyi çok istiyorum çok sevdiğim bir arkadaşım var orda o da yalnızlık çekiyor nasıl heyecanlı gidersem diye :))
:)))))))))))) oooooooh valla ben 9 da eve gelsem benimki kesin boşar beni en geç 5-6 dır benim eve girişim oda kış değilse hava kararamadan evde olunuyo bizde :)))))))))) negüzel rahatsınız yaaaaaaaa benimki neden bukadar sıkı(((((((
kız bigün benimkinin aklı şaşsada izin verse gelsem oralara hepinizi görsem börek mörekte istemem merak etme :))))))))
git sen canım byeeeeeee
olsun bebişin biraz büyüsün ele gelsin koyarsın arabasına oooh keşfedersin sen de oraları :)))
benim çat kapı gelenim çok ama sevdiğim insan olmadıktan sonra ister çat kapı ister haberli gelsin
ama sevdiğim bi insansa ohhhhhhhhhh valla nasılda mutlu olurum mamalar yaparım bir sürü :)))))
ah sen gel de börek çörek ne ki yere göğe koyamam kız seni :)))
hem olsun erkek adam kıskanç olur
aman çalışan kadınsın hayatım senanaaa bana çat kapı gelen olsa rezil olurum ev hep dandini :))) ben hakikate pasaklı mıyım acaba
yok kız bu yakayı sevmiyorum insanlaıda garip annemlerin orda geziyodum negüzel şimdi hmişim gidemiyom ama doğurunca orda yine gezerim orda gecede çıksam eşim bişi demiyo kardeşlerimle oluyorumya rahatım orda valla keşke karşıda olsa işi eşimin
yok kız bitek perşembe tatil cuma iş var yine..:)))))))))))) he h ebenimki bayağı kız az buz kıskanç değil kız ailemden bile kıskanıyo bazen :))))))) deli görende matah bi karısı var sancek :))))))) bu arada 19 mayıs öbürgün hadi 2 gün daha tatil yatarsın evde :)))
aman çalışan kadınsın hayatım sen
anadolu tarafında az çok ben de idare ederim kendimi de karşıyı ben de bilmiyorum birkaç yer o kadar..
yok kız bitek perşembe tatil cuma iş var yine..
yaa ne çalışan kadınlar var evleri mum gibi ben tembelim anacım tembel..
hıııııım ben cumada tatil sanıyom :)))))))) nese olsun 1 günde bişidir gocanla takılırsın :)))))
ya valla ben çalışmıyom ama genede ev hep toz hep dağınık napim adam dağınık adam toplayamıyom arkasını işten gelince yolda başlıyo eşyalarını atmaya boşver seni beğenmeyen gelmesin
nurcancım valla benim daha çook az oldu ezbere bilmediğim için yavaş oluyoayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum
herzaman_seninle----1000 adet
nurcan--------------1000 adet--------okundu
pembe--------------1000 adet
nazemir--------------500 adet
umutbizimolsun-------500 adet
canlarım tefriciyeler ne durumda ben doğurmadan bitseydi liste
üşengec bankacııııııııııııııııamaaan sevmiyorum ben piknik taşı götür getir o pis şeyleri yıka et üffff.. açık hava biyerlere gidelim onlar pişirip getirsin yiyelim işte :))) armut piş ağzıma düüüş..
ayyy benimkide çok kıskançtır ya kendi çıkarır yada yanımda illa biri olacak saate pek takılmaz ama yeterki yanlız olmayayım...:)))))))))))) oooooooh valla ben 9 da eve gelsem benimki kesin boşar beni en geç 5-6 dır benim eve girişim oda kış değilse hava kararamadan evde olunuyo bizde :)))))))))) negüzel rahatsınız yaaaaaaaa benimki neden bukadar sıkı(((((((
kız bigün benimkinin aklı şaşsada izin verse gelsem oralara hepinizi görsem börek mörekte istemem merak etme :))))))))
git sen canım byeeeeeee
anaaa bana çat kapı gelen olsa rezil olurum ev hep dandini :))) ben hakikate pasaklı mıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?