ay gülüm bende çıktım akşam annem varya :)))))))hıı bugün de öğlenden beri evdeydim perşembe de yine yatarım evde kocama tatil değil maalesef özelde yok öyle resmi tatil falan..
neyse cancağazım kocam geldi ben çıkayım yarın görüşürüz
nurcancım valla benim daha çook az oldu ezbere bilmediğim için yavaş oluyo
ayşeninde dediği gibi bu takip edilmesin herkes nasılsa okuyup bitireceki..
bide bunu takip edip yorma kendini herkes okur
yani ben okurumda diğerleri bilemem
onlarda derse takip etme bitiririz sen bırak bu işi
doğumuna bak artık
üşengec bankacıııııııııııııııı
bizim burada gittiğimiz bi yer var açık hava geniş mekan masalar kurulu garsona sipariş veriyon ne kadar et yiyecen mangalı getiriyo kendin pişir kendin ye bulaşıklarda kalıyo orada yorgunluğunu atıyon geliyon
bu sene daha açılışı yapamadık havalardan
3 4 aile gidiyoruz
hesap yüklü geliyo ama alman usulü herkes bölşüyo oluyo bitiyo..
ayyy benimkide çok kıskançtır ya kendi çıkarır yada yanımda illa biri olacak saate pek takılmaz ama yeterki yanlız olmayayım...
kıskançlık adamların damarlarında var anacım napacan...
şükürki şuraya gidecem desem gitme demez yanıma birini bulunca..
kızz pasaklııııııı
sen ne zamandan ne zamana evi temizlersin
yada kadın falanmı alıyon?
kalkıııııııııııııııın :84::84::84::84: sıkıldım ben
bende biyere oturmaya gidersem hava kararmadan evde olacam yada beni eve kadar getirecekler... yoksa kaçkere arar nezaman eve gidecen nezaman eve geldin diye...eğer karanlık olduktan sonra eve gelmişsem kim getirdi yalnızmı geldin diye....yufka açmasını bilmiyom ondan dedim hazır yufkadan diye..... yoksa başka şeyler yapabiliyorum canım sen gel yeterki hiç olmadı komşumdan ablamdan rica ederim yinede açarım börekleri:)))))))))))) oooooooh valla ben 9 da eve gelsem benimki kesin boşar beni en geç 5-6 dır benim eve girişim oda kış değilse hava kararamadan evde olunuyo bizde :)))))))))) negüzel rahatsınız yaaaaaaaa benimki neden bukadar sıkı(((((((
kız bigün benimkinin aklı şaşsada izin verse gelsem oralara hepinizi görsem börek mörekte istemem merak etme :))))))))
git sen canım byeeeeeee
niye güzel kadınsın hem gönül sevince çirkinde olsa dünya güzeli gelir göze:)))))))))))) he h ebenimki bayağı kız az buz kıskanç değil kız ailemden bile kıskanıyo bazen :))))))) deli görende matah bi karısı var sancek :))))))) bu arada 19 mayıs öbürgün hadi 2 gün daha tatil yatarsın evde :)))
bende eşimin izinliği olduğu günün ertesi günü topla topla işim bitmez bide çokmu dağıtmışım derhıııııım ben cumada tatil sanıyom :)))))))) nese olsun 1 günde bişidir gocanla takılırsın :)))))
ya valla ben çalışmıyom ama genede ev hep toz hep dağınık napim adam dağınık adam toplayamıyom arkasını işten gelince yolda başlıyo eşyalarını atmaya boşver seni beğenmeyen gelmesin
nurcancım valla benim daha çook az oldu ezbere bilmediğim için yavaş oluyo
ayşeninde dediği gibi bu takip edilmesin herkes nasılsa okuyup bitireceki..
bide bunu takip edip yorma kendini herkes okur
yani ben okurumda diğerleri bilemem
onlarda derse takip etme bitiririz sen bırak bu işi
doğumuna bak artık
üşengec bankacıııııııııııııııı
bizim burada gittiğimiz bi yer var açık hava geniş mekan masalar kurulu garsona sipariş veriyon ne kadar et yiyecen mangalı getiriyo kendin pişir kendin ye bulaşıklarda kalıyo orada yorgunluğunu atıyon geliyon
bu sene daha açılışı yapamadık havalardan
3 4 aile gidiyoruz
hesap yüklü geliyo ama alman usulü herkes bölşüyo oluyo bitiyo..
ayyy benimkide çok kıskançtır ya kendi çıkarır yada yanımda illa biri olacak saate pek takılmaz ama yeterki yanlız olmayayım...
kıskançlık adamların damarlarında var anacım napacan...
şükürki şuraya gidecem desem gitme demez yanıma birini bulunca..
kızz pasaklııııııı
sen ne zamandan ne zamana evi temizlersin
yada kadın falanmı alıyon?
ay canım benin ben hazırıda yerim yeterki sizlerin elinden olsun sizleri gelip görmek kısmet olsun :)))))bende biyere oturmaya gidersem hava kararmadan evde olacam yada beni eve kadar getirecekler... yoksa kaçkere arar nezaman eve gidecen nezaman eve geldin diye...eğer karanlık olduktan sonra eve gelmişsem kim getirdi yalnızmı geldin diye....yufka açmasını bilmiyom ondan dedim hazır yufkadan diye..... yoksa başka şeyler yapabiliyorum canım sen gel yeterki hiç olmadı komşumdan ablamdan rica ederim yinede açarım börekleri
niye güzel kadınsın hem gönül sevince çirkinde olsa dünya güzeli gelir göze
bende eşimin izinliği olduğu günün ertesi günü topla topla işim bitmez bide çokmu dağıtmışım der
benimde yanımda bildiği güvendiği kimse varsa 12 ye kadar gez ama eve kadar getirmek şartıyla bişey demez heryere gönderir şükür.....öyle yemeğede gideriz kahvaltıyada ama pikniğinde ayrı bi tadı var zaten bulaşıklarıda makina yıkıyor....
ayyy bütün adamlar aynı demek yaaa....
kızlar bi yandan mutluyum bi yandan mutsuz
kontrolden geldim...
şeker çıktı lanet olası şey bula bula beni buldu çok morelim bozuk
açluık 105 tokluk 207
napacam ben yaa
şu 1 haftada şekerli çok şeyler tükettim şeker içerikli besinler yani...
dr perhiz verdi sonra 100lük yükleme yapılacak...
eşimde o kadar sakinki bu duruma anlatamam bi neleri aştıkta geldik şekeremi takılıcaz diyo iyice delleniyorum bi yandanda doğru..
ailede hiç şeker hastası yok bilmem bu şeker belası nasıl bişi...
mutlu hbrime gelince bebiş 860 gr olmuş..
ama elleri yetmezmiş gibi ayağınıda getirdi yüzüne kapadı öksre öksre zor bela kıyısından köşesinden zor bi poz alabildik...bide esnedi gördük ay ne acaipti yaa...
durumlar böyle şeker beası sarıldı bana...
ya meyve yemektemi yasak şimdi hiç bi bilgim yok
dr sadece makarna pilav hamurişi tatlı az tket dedi..
ayyy bütün adamlar aynı demek yaaa....
kızlar bi yandan mutluyum bi yandan mutsuz
kontrolden geldim...
şeker çıktı lanet olası şey bula bula beni buldu çok morelim bozuk
açluık 105 tokluk 207
napacam ben yaa
şu 1 haftada şekerli çok şeyler tükettim şeker içerikli besinler yani...
dr perhiz verdi sonra 100lük yükleme yapılacak...
eşimde o kadar sakinki bu duruma anlatamam bi neleri aştıkta geldik şekeremi takılıcaz diyo iyice delleniyorum bi yandanda doğru..
ailede hiç şeker hastası yok bilmem bu şeker belası nasıl bişi...
mutlu hbrime gelince bebiş 860 gr olmuş..
ama elleri yetmezmiş gibi ayağınıda getirdi yüzüne kapadı öksre öksre zor bela kıyısından köşesinden zor bi poz alabildik...bide esnedi gördük ay ne acaipti yaa...
durumlar böyle şeker beası sarıldı bana...
ya meyve yemektemi yasak şimdi hiç bi bilgim yok
dr sadece makarna pilav hamurişi tatlı az tket dedi..
kızlar yeterciğimi aradım hastanaede eşinin yanında kalmasına izin vermişler canlarım eşinin testleri yapılıyormuş inşallah iyi çıkar hepinize selamı var
perhize öğle yemeğiyle başladım cnm napalım mecbur 1 hafta sıkıcam dişimi baktım düşüyo öyle devam ederim ama düşmüyosa daha ağır perhiz olur heralde...ay canım benin ben hazırıda yerim yeterki sizlerin elinden olsun sizleri gelip görmek kısmet olsun :)))))
ay aynı bu adamlar tek fabrika gibi :))))))))) benimkine demin dedimki heryer temizlendi bitek yatakodası kaldı oraya terlik koydum ona bas gir hastaneden gelince orayı temizlicem dedim sen terliği giy yatak odasında sonra sıayla oturma odası mutfak salon bebek odası geziyo bas bas bağırdım :))))))))
bebeğim ailende şeker hasası olmasıyla alakası yok bu şeker sadece gebelikte çıkıyo gebelik şekeri telaş etme eşinin dediği gibi neleri atlatıp gelindi buralara bu arada meyve demişsin abartmadan az miktarda ama çok şekerli meyeleri özellikle az tüket bak 2 gün sonra kavun karpuz iyice dökülür oratay abartma sık ve az az ye sende bebeğinde fazla kilo almayın artık şuan bebeğinin gidişi iyi Allahtan bebek kilo alsın diye millet bişiler derse yeme sakın gebelik şekeri olan kadınların en tehlikeli şeyi bebeğinin normalden iri doğması sonra hızlı alırsa k,lo bebeğiinin erken doğurturlar ama senin kız şuan iyi alıyo bence hiç merak etme kilosu gayet iyi
aman senin kızla enim kız ille ellerini ayaklarını koyacaklar biyerlere bi gösteremiyo hanımlar benimkide bikaçkez gösterdi 2 seferdir nazlanıyo bizde öksür öksür bi hal oluyoz :))))) bu hafta azvık araladı yüzünü ben öksüründe baktık sırıtıyo doktorumuzda aaaaa bak size gülüyo diyo :)))))))
a.slm cnm Allah yardımcıları olsun inş sonuçları temiz çıkar..kızlar yeterciğimi aradım hastanaede eşinin yanında kalmasına izin vermişler canlarım eşinin testleri yapılıyormuş inşallah iyi çıkar hepinize selamı var
benim kardeşimdede çıktı hamilelik şekeri yediklerine dikkat ederek sorunsuz geçirdi günde 6 kez açlık tokluk şekerini ölçüyordu...dr neden liste vermediki ne yiyecen ne yemiyecen
kıslar nbr bakalım aysee nbrsın kusum hasta oldunmu
nurcanım bebeiş az kaldıı yaa sukurler olsunn
herzaman hiç endıse etmee oluo gebelıkte bıraz dıkkat et bıseycık olmaz
bende hersey aynı annemlere gıtcez gıremeyebılırım bı kaç gun zaten bı değişiklik de yok
nurşen hanımın duası sanırım cumaya bıter bı sekılde haber verırım çok öptum heoınızı
sen böle ye ba daha ne görürsün ide herzamancım beni yanlış anlama ama dondurma ve soğuk hertür içeekten uzakdur canım bi arkadaşımın bebeğide karnında soğuk içecekten hastalandı kendi anladığında iş işten geçmişti canım soğuk şelerden uzak dur bebek anne karnında da hastalanıyoperhize öğle yemeğiyle başladım cnm napalım mecbur 1 hafta sıkıcam dişimi baktım düşüyo öyle devam ederim ama düşmüyosa daha ağır perhiz olur heralde...
ya zaten bu şekerin neden çıktığını ben biliyorum yazsam beni kovarsınız da
söleyemiyom korkumdan
dur ya yazim bak
mantı kaç kere pizza bol patates hergn dondurma pilav karpuz kim kaç tabak kahvaltıda sarelle bal reçel yani daha sölememe gerek yok bu son 1 haftada bunları çok yedim ve hepside üst üste gelince şeker tavan yaptı bende
ama dikkat ediyorum bebişim için.
evet cnm bebişimin kilosu normale döndü şükür
dr da dedi kilo alımın çok iyi böyle devam et
olurmu dedim 9.5 kilo ama dedi vermişin bi sürü ilk başta
75le başlayıp 70e düşmşün şimdi 79.5 dedi yani 4.5 kilo gibi bişi dedi bu bile iyi dedi
ayy sorma bende mksrmeyle bi pozu zor elde ettik
haftaya 100lük yapınca gene gel bakalım dedi öyle
cnm bu arada senden de güzel hbrler bekliyoruz kontrolnden
a.slm cnm Allah yardımcıları olsun inş sonuçları temiz çıkar..
cnm benim ilk şeker testim olduğu için perhiz dedi makarna pilav hamur işi tatlı az tket dedi sadece
eğer çok yksek olsaydı diyetisyene bile gönerebilirdi
kıslar nbr bakalım aysee nbrsın kusum hasta oldunmu
nurcanım bebeiş az kaldıı yaa sukurler olsunn
herzaman hiç endıse etmee oluo gebelıkte bıraz dıkkat et bıseycık olmaz
bende hersey aynı annemlere gıtcez gıremeyebılırım bı kaç gun zaten bı değişiklik de yok
nurşen hanımın duası sanırım cumaya bıter bı sekılde haber verırım çok öptum heoınızı
Allahıma bin şükürr çok şükürcanlarım pazartesi 8:30 -9:00 gibi hastanedeyiz 10-11 gibi deeeeeeeeeeeee doğum sanırım ayyyyyyyyy kuşum doğucak inşallah sağ sağlim bide diğer topiğede yazdım biz bi heyecan gidip bebiş arabası aldık aptallıkmı ettik acaba bilmiyom foruma attık kendimizi sevinçlen(((((( bi baktım bebek mağazasındayız
selamunaleyküm arkadaslar ..
ayse__URL canim sana özel msj atiim dedim sitede 100 msj yazmamissiniz diye izin vermedioyüzden buraya yaziyorum.
histereskopi ameliyati olmustum ya 2 gün az kanamam oldu ,sonra durdu adetime 4 gün varken cogaldi kanamam acaba bu simdi adet kanamammi ? sirt ve karin agrilarimda var adetim gelmis gibi
bu ameliyat adet gününü öne cekebiliyormu bir bilgin varmi ??
Allahıma bin şükürr çok şükürcanlarım pazartesi 8:30 -9:00 gibi hastanedeyiz 10-11 gibi deeeeeeeeeeeee doğum sanırım ayyyyyyyyy kuşum doğucak inşallah sağ sağlim bide diğer topiğede yazdım biz bi heyecan gidip bebiş arabası aldık aptallıkmı ettik acaba bilmiyom foruma attık kendimizi sevinçlen(((((( bi baktım bebek mağazasındayız
selamunaleyküm arkadaslar ..
ayse__URL canim sana özel msj atiim dedim sitede 100 msj yazmamissiniz diye izin vermedioyüzden buraya yaziyorum.
histereskopi ameliyati olmustum ya 2 gün az kanamam oldu ,sonra durdu adetime 4 gün varken cogaldi kanamam acaba bu simdi adet kanamammi ? sirt ve karin agrilarimda var adetim gelmis gibi
bu ameliyat adet gününü öne cekebiliyormu bir bilgin varmi ??
Allahıma bin şükürr çok şükürGüzel günlerde kullansın kuzucuğum teyzesinin gülüüüüü ayy ben neler yapsam kızıma neler etsem kuşum benim..
yani onla alakası var mı bilmiyorum canım ama benim de adetlerimin arası kısalmış ve adet kanamalarım artmıştı, doktorum rahim ağzını açtığımız için fazla kanama olması normal demişti.. adetine 4 gün kala olduysa bence normal adet kanamasıdır canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?