Geleceksin biliyorum bebeğim

ya ne bileyim nurcan test de yaptım ama hala salak gibi umutlanıyorum nasıl baş dönmesi içim çekilyor valla..

beni kızdırma haftasonu yada yarın bi doktora git en azından bi rahatsızlığın varsada bilirsin ,lle bebek olması gerekmiyor ki bebekte olabilir kan testi yaptırdınmıki yok evde idrar yaptın umutlanma tabiki istemem umutlanmanı ama şeker sıkıntın varsada bilir ona göre bişi yaparsın Allahım korusun bişi olsa dahamı iyi

bankanın doktoru var canım yarın birkaç tahlil ister sanırım bakalım..

amin bitanem amiiiinn,benim doktorda cok umutlu konustu insallah tek sorun odur.
önce prolaktin sonra bu, biri bitiyor öbürü cikiyor. tek dilegim bu son problemdir ve cözümüde bu ameliyat olmusdur

nazocum depremi hissettiniz mi? ablam çok korktuğu için biz sokağa çıktık biraz arabayla dolandık geldik..

nazocum depremi hissettiniz mi? ablam çok korktuğu için biz sokağa çıktık biraz arabayla dolandık geldik..

hissetmemmi nasıl sallandı bende komşuya çıktım eşim gelene kadar ama depremden sonra korku falan kalmadı bende onun için dışarı çıkmadım geçmiş olsun hepimize

ben hissettim ama hiç yerimden kalkmadım annemede diyomki bak deprem oluyo diyorum he h ekoltuğa yayılmışım :)))))))))))
günaydın kızlar hayırlı cumalar..

sanada hayırlı cumalar canım bugün nasılsın senden haber bekliyorum arada bakıcam topiğe

doktora çıktım tiroidlerinle ilgili olabilir dedi kan tahlili istedi öğlen yaptırıcam eğer onlar normalse haftaya nörolojiye gönderirim dedi
hala çok titriyorum..

hayırlı cumalar... siz bizim kadar hissetmemişsiniz demekki... bende önce oturduğum yerden kalkmadım baktım giderek sallantı şiddetini artıyor bende hemen kapının altına gittim tv yi kapattım ayaklarım nasıl titriyor sonra depremden 10 dk sonra korku falan kalmadı bende üskattaki çağırdı gel burda bekle eşin gelene kadar dedi bende komşuya çıktım... normalde ben azıcık bi sallantı olsa sabaha kadar uyuyamazdım ama dün gece uyumuşum...

slm kızlar...depremi hissetmişiniz...
ben o dakikada yolda olduğum için bişi duymadım...
dün gittik kocişle geldik çok güzel bi gün oldu benim için..
dönüştede istanbula dönerken bursaya tatile giden arkadaşlar aradı gelin sizde diye bizde kocişle plan yaptık tamam dedik eve geçelim eşya hazırlıyalım gece mece yola çıkarız...
sonra yarım saat geçmeden tekrar aradılar iyiki gündüz çağırmamışız deprem oldu burda olsaydınız bebeği korudan düşürürdü diye(allah korusun)
saniyede vazgeçtim hiçbişi bebeğimden daha değerli değil..
eve geldik bebişin odasını temizliğini yaptık gece 1 den sonra bi heves....3müydü ne yattım 1 saat önce kalktım kociş gitti bende size bakim dedim
yani bugün size nazemir ve ayşenin şehrinden yazacaktım kısmet değilmiş..

aman iyiki gelmemişin... gerçi kaderimizde ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoruz...buradada 75 yaşındaki kadın korkudan kalp krizi geçirmiş yaşamını yitirmiş deprem değil korku öldürdü

aman iyiki gelmemişin... gerçi kaderimizde ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoruz...buradada 75 yaşındaki kadın korkudan kalp krizi geçirmiş yaşamını yitirmiş deprem değil korku öldürdü

aynen cnm yaa iyiki gelmemişsiz
arkadaşalr bizi dün sabah arasaydı öğlen falan çıkar giderdik ve gece depremide duymuş olacaktım
herşey nasip kısmet işte...
yazık kadına korkudan ölmüş demekki Allah rahmet eylesin..

doktora çıktım tiroidlerinle ilgili olabilir dedi kan tahlili istedi öğlen yaptırıcam eğer onlar normalse haftaya nörolojiye gönderirim dedi
hala çok titriyorum..
canım inşalah bişi yoktur belki sinirsel felandır çok sıkıntı yaşadın şu son 3-4 aydır sonuçlar bi çıksın bakalım
valla benim kociş panikle koşa koşa yanıma geldi pc zangır zangır diyo ama ben okadar hissetmedim yada soğuk kqnlılıkatn bilmiyorum ben büyük depremde uyanktım her anını çok ayrıntılı yaşadım birde arkadaşın evindeydim o gece 3 küçük kardeşimle ozaman bayağı küçüklerdi arkadaşın evide bütün daireeler inşaat sadece akadaşın oturduğu daire tamamlanmıştı düüşün artık nasıl sallandık oan tek düşündüğüm ki ne olduğunu bile bilmiyordum ozamana kadar deprem görmemiştşm 3 kardeşimi o binadan çıkarmaktı ama Allahtan ozamanda paniklemedim çünkü dediğim gibi bulunduğumuz yer inşaat olduğu için merdivenlerde korkuluk felanda yoktu deprem dururdumaz kardeşlerimi alıp çıktım ondan beri hiç bir depremdede istifimi bozmadım vslla napim kader ne yazıldıysa o olacak

ooooooooh sen gez gez bide bursaya gidecekmiş kı senin aam açalışmıyomu he he :)))))
ya canım ben bişi sorcam sana eşine sorarmısın ben heycandan doktora sormadım ben şimdi pazartesi direk doktorun yanınamı çıkıcam yoksa aşşağıda yatış kaydını felanmı yapcaz nasıl oluyo prosedir hiç bilmiyorum randevu felanmı alıcaz

cnm benim bildiğim kadarıyla doğum hastalarını yatığı kata çıkıp ordaki hemşirelere danışıyosun onlar seni yönlendiriyo
ama akşama kocişe sorar sana yazarım merak etme...

cnm benim bildiğim kadarıyla doğum hastalarını yatığı kata çıkıp ordaki hemşirelere danışıyosun onlar seni yönlendiriyo
ama akşama kocişe sorar sana yazarım merak etme...

ya ben aradım hastaneyi operatör deki kıza sorim diye oda diyo yok gene muayene için randevu alcan muayeneni olcan ondan sonra doğum olcak ama doktorda sabah 8:30- 9 gibi burda olun dedi randevuyu nasıl ayarlim osaate bende sana sorim ddedim kız diyo yoksa sıra beklersiniz diyo

cnm valla bilmiyom ben hiç...
dr u bağlatsaydın keşke ona sorardın...
dr hastanede yoksa bile hangi gün orada sor ona göre ara dr un ağzından duy diye bi istersen.
ben kocişede sorarım ama yanlış bişi olmasın..

eşim evde olsaydı o daha çok paniklerdi ben daha soğukkanlıyımdır zaten kaderin önünede geçilmez ne kadar korkarak hareket edersen asıl ozaman tehlikeli kütahyada ölen gençte pencereden atlamış panikle...bugün haberlerde diyordu japonyada depremde hangi depremde bilmiyorum 1 kişi ölmüş o da pencerenden atlamış ve türkmüş çünkü japonlar deprem konusunda daha bilinçli yetişiyorlar nasıl davranacakları konusunda ....... düzce depreminde nasıl sallandıysa öyle hissettik ...99 depreminde şortla tşörtle yatmışım etek pantolon arıyom bulamadım eşim boşver in öyle diyor yok ben inmem öyle diyorum ki kimler nasıl sokağa çıkmış o gece şimdi eşime diyorum hatırlamıyor bile nasıl böyle bişey demişim diyor... onun için ozamandan beri uzun pijamayla yatarım yada yanıma etek koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…