sen böle ye ba daha ne görürsün ide herzamancım beni yanlış anlama ama dondurma ve soğuk hertür içeekten uzakdur canım bi arkadaşımın bebeğide karnında soğuk içecekten hastalandı kendi anladığında iş işten geçmişti canım soğuk şelerden uzak dur bebek anne karnında da hastalanıyo
evet canım şükür az kaldı
canlarım pazartesi 8:30 -9:00 gibi hastanedeyiz 10-11 gibi deeeeeeeeeeeee doğum sanırım ayyyyyyyyy kuşum doğucak inşallah sağ sağlim bide diğer topiğede yazdım biz bi heyecan gidip bebiş arabası aldık aptallıkmı ettik acaba bilmiyom foruma attık kendimizi sevinçlen(((((( bi baktım bebek mağazasındayız
ööööööööööfffffffff bugünde epten bi boşbu topic yeter yok herzaman yok ayşem sen zaten benim gbibi bi ce apıp kaçıyo nazemirda kaybolmuş bugün
geldim muhteşem yüzyılı izliyordum film bitti çamaşır asacaktım güzel sıkmamış benim makina can çekişiyor bakalım ruhunu nezaman verecek tekrar sıktırmaya ayarladım onu beklerkende neti açayım dedim...bugün rüyamda bebek gördüm 1-2 aylık bişey zor tutuyorum kucağımda ama benim değilmiş çok nazlı bi kız bebek gezmeye götürüyorum ama ne bez almışım yanıma nede başka bişey...ağlıyor heralde altını ıslatmıştır diye altını açıyorum ıslatmış ama bez olmadığı için tekrar kapatıp evde değiştireyim diyorum uğraşıyorum ayağıyla itiyor altını bağlatmıyor... hayırlara çıksın inşallah ne zaman rüyamda bebek görsem hamile haberi alıyorum hadi inşallah
cnm rüyan hayırlara çıksın inş....
hadi topikten bi hamiş hbri alalım artık yaa ara epey uzadı bu sefer....
az kaldı gelecek haber hissediyorum
günaydın canlar
benim bişeyim var yaa ellerim dizlerim zangır zangır titriyor içim çekiliyor sanki çok zor yazıyorum
yatıcam merak etmeyin beni öptüm
KIZ BENİM SIPA SURATINI GENE KAPAMIŞ ELLERİ İLE GÖREMEDİK DOKTORA DİYOM DUYGUNUNKİYLE BENİMKİ ANLAŞMALI ÇALIŞIYO DİYOM GÜLÜYO :))))))))aaa cnm nedn yanlış anlayayım birbirimize yanlışları söyleyecez tabi demek soğuk içmekten bebek hastalanabiliyo
sğl cnm bilgini paylaştığın için..
anaaa demek artık net belirginleşti ne kadar güzel hadi gözünaydın cnm bebişini sağ salim alacaksın inş kucağına...
BEN ÇIKTIM BAKTIM TOPİCDE HAYAT YOK :)))))))))) YA BENİM MAKİNADA İYİBİŞİ ASLINDA ESKİDE DEĞİL AMA BENİMKİDE CAN ÇEKİŞİYO HEP DETERJAN BIRAKIYO BİDE HALBUKİ DETERJANIDA AZ KOYUYOM AMA YOK DURULAMASI BERBATgeldim muhteşem yüzyılı izliyordum film bitti çamaşır asacaktım güzel sıkmamış benim makina can çekişiyor bakalım ruhunu nezaman verecek tekrar sıktırmaya ayarladım onu beklerkende neti açayım dedim...bugün rüyamda bebek gördüm 1-2 aylık bişey zor tutuyorum kucağımda ama benim değilmiş çok nazlı bi kız bebek gezmeye götürüyorum ama ne bez almışım yanıma nede başka bişey...ağlıyor heralde altını ıslatmıştır diye altını açıyorum ıslatmış ama bez olmadığı için tekrar kapatıp evde değiştireyim diyorum uğraşıyorum ayağıyla itiyor altını bağlatmıyor... hayırlara çıksın inşallah ne zaman rüyamda bebek görsem hamile haberi alıyorum hadi inşallah
OH OH KIZIMIZIN ODASIDA YAPILIYO VALLA BİZ DAHA ODA İŞİNİ HALLETMEDİK ZATEN DOĞUNCA ALMAYI PİLANLIYODUK ÖLE YAPCEZ
aman allahım bu ne büyük bi sanş böyle
topiği açmak bana kısmet oldu
ilk defa
benim geç kalkmama rağmen kimseler uğramamış topiğe
bende size günaydın değil
tünaydın diyorum bal arkadaşlarım....
eee nurcanın annesi var
yeter eşiyle hastanede
ayşe tatil diye uyuyodur
nazaemir nazemir nerede???
kızlar bebişimin odasının duvar kağıtları uzun çalışmalar sonrası bugüne ertelendi ve yapılıyo çok şükür
acaip bi heyecan var içimde
ustaların işi bitsin kocişle annemlere gideceğiz tdağa
kalma gibi bi durum söz konusu değil ama eğerki gelemezsen bilinki kalmışımdır belli değil şimdiden yada faceten yazarım size kaldım diye merak etmeyin olurmu...
günaydın canlar
benim bişeyim var yaa ellerim dizlerim zangır zangır titriyor içim çekiliyor sanki çok zor yazıyorum
KIZ BENİM SIPA SURATINI GENE KAPAMIŞ ELLERİ İLE GÖREMEDİK DOKTORA DİYOM DUYGUNUNKİYLE BENİMKİ ANLAŞMALI ÇALIŞIYO DİYOM GÜLÜYO :))))))))
EVET CANIM SOĞUK ŞEYLER ÇOK SAKINCALI BAK BEN HASTA DERECEDE DONDURMA SEVEN BİRİYİM DONDURUCUDAN PAKETLER EKSİK OLMAZ AMA HAMİLE KALDIM KALALI YEMİYORUM Kİ YERSENDE ERİT YE CANIM ÇÜNKÜ BİKERE ŞAHİT OLDUĞUM BİŞİ BANA BİRİSİ BİŞİ OLMAZ DESEDE ASLA İNANMAM
EVET GÜNÜMÜZDE BELLİ OLDU PAZARTESİ YATIŞ SALIDA İNŞALLAH EVİMİZDEYİZ İRGÜN YATIRILIYOMUŞ
BEN ÇIKTIM BAKTIM TOPİCDE HAYAT YOK :)))))))))) YA BENİM MAKİNADA İYİBİŞİ ASLINDA ESKİDE DEĞİL AMA BENİMKİDE CAN ÇEKİŞİYO HEP DETERJAN BIRAKIYO BİDE HALBUKİ DETERJANIDA AZ KOYUYOM AMA YOK DURULAMASI BERBAT
AY HADİ RÜYANI RABBİM HAYRA ÇIKARSIN Bİ HAMİŞİMİZ OSUN BEN DOĞUMA GİTMEDEN HABER ALİM MORAL OLSUN BANADA
OH OH KIZIMIZIN ODASIDA YAPILIYO VALLA BİZ DAHA ODA İŞİNİ HALLETMEDİK ZATEN DOĞUNCA ALMAYI PİLANLIYODUK ÖLE YAPCEZ
KIIIIIIIII BENİDE ATIVERSEYDİNİZ TEKİRDAĞA ORDAN MEMLEKETE GEÇERDİM HE H EH E ÇOK SIKILDIM İSTANBULDAN :b
GEZ GÜLÜM ŞAKA Bİ YANA BU GÜNLERİN TADINI ÇIKAR BAK EVDEN ÇIKAMIYOM AKŞAM FORUMDAN Bİ ARABA ALIP GELENE KADAR GENE SANCILANDIM BÜTÜN GECE CANIM YANDI :))))) AMAAAAAAAAAA ORDA YEME SAKIN BAK TEST VAR YİNE
CANIM Bİ DOKTORA GİTSENE İSTERSEN
benim işim bitmez başladım bikere temizliğe bugünde buzdalabında ne varsa çıkardım yıkadım sildim yerleştirdim anca oturdum bi topiğe bakayım dedim.... şimdide dışını silecem bugün silmezsem bidaha yapasım gelmez ...bebeğininin odasıda hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle
aman allahım bu ne büyük bi sanş böyle
topiği açmak bana kısmet oldu
ilk defa
benim geç kalkmama rağmen kimseler uğramamış topiğe
bende size günaydın değil
tünaydın diyorum bal arkadaşlarım....
eee nurcanın annesi var
yeter eşiyle hastanede
ayşe tatil diye uyuyodur
nazaemir nazemir nerede???
kızlar bebişimin odasının duvar kağıtları uzun çalışmalar sonrası bugüne ertelendi ve yapılıyo çok şükür
acaip bi heyecan var içimde
ustaların işi bitsin kocişle annemlere gideceğiz tdağa
kalma gibi bi durum söz konusu değil ama eğerki gelemezsen bilinki kalmışımdır belli değil şimdiden yada faceten yazarım size kaldım diye merak etmeyin olurmu...
günaydın canlar
KIZ BENİM SIPA SURATINI GENE KAPAMIŞ ELLERİ İLE GÖREMEDİK DOKTORA DİYOM DUYGUNUNKİYLE BENİMKİ ANLAŞMALI ÇALIŞIYO DİYOM GÜLÜYO :))))))))
EVET CANIM SOĞUK ŞEYLER ÇOK SAKINCALI BAK BEN HASTA DERECEDE DONDURMA SEVEN BİRİYİM DONDURUCUDAN PAKETLER EKSİK OLMAZ AMA HAMİLE KALDIM KALALI YEMİYORUM Kİ YERSENDE ERİT YE CANIM ÇÜNKÜ BİKERE ŞAHİT OLDUĞUM BİŞİ BANA BİRİSİ BİŞİ OLMAZ DESEDE ASLA İNANMAM
EVET GÜNÜMÜZDE BELLİ OLDU PAZARTESİ YATIŞ SALIDA İNŞALLAH EVİMİZDEYİZ İRGÜN YATIRILIYOMUŞ
BEN ÇIKTIM BAKTIM TOPİCDE HAYAT YOK :)))))))))) YA BENİM MAKİNADA İYİBİŞİ ASLINDA ESKİDE DEĞİL AMA BENİMKİDE CAN ÇEKİŞİYO HEP DETERJAN BIRAKIYO BİDE HALBUKİ DETERJANIDA AZ KOYUYOM AMA YOK DURULAMASI BERBAT
AY HADİ RÜYANI RABBİM HAYRA ÇIKARSIN Bİ HAMİŞİMİZ OSUN BEN DOĞUMA GİTMEDEN HABER ALİM MORAL OLSUN BANADA
KIIIIIIIII BENİDE ATIVERSEYDİNİZ TEKİRDAĞA ORDAN MEMLEKETE GEÇERDİM HE H EH E ÇOK SIKILDIM İSTANBULDAN :b
GEZ GÜLÜM ŞAKA Bİ YANA BU GÜNLERİN TADINI ÇIKAR BAK EVDEN ÇIKAMIYOM AKŞAM FORUMDAN Bİ ARABA ALIP GELENE KADAR GENE SANCILANDIM BÜTÜN GECE CANIM YANDI :))))) AMAAAAAAAAAA ORDA YEME SAKIN BAK TEST VAR YİNE
CANIM Bİ DOKTORA GİTSENE İSTERSEN
sağol canım götürmüş kadar oldun sağolasın biz kızımla bakkala bile gidemiyoz artık çok zorluyo beni :)))))))))))hihihi doğru diyon yaa anlaşmalı çalışıyolar....soğuk içeceklere ve dondurmaya dikkat edecem cnm merak etme..bizde yavaştan yavaştan başladık oda işine işte bakalım anca diyoruz...
kızzz gel tdağa kadar eşlik ederiz sana oradanda gelibolu yapardı ama otur oturduğun yerde yollardamı doğurtayım seni göz göre göre...
aman dikkat et cnm şunun şurasında kaç günün kaldı yorma kendini.
ay kız şaka zaten cumartesi kaynanalar gelicek memlekette kimse yok :))))))))nerdeyse doğuracan gezmeyimi düşünüyon önce nazlı kızını kucağına al ondan sonra bol bol gez
ay hadi hayırlı sı ile inşallah canım benim haber ver bize çatlarız bak sen az giriyosunselam kızlar;
ya bu ay çok bekliyorum hamilemiyim acaba.inş. öyledir.günüm gelmedi daha.
histereskopi amelyati olmusdum ya polipler varmis 4-5 tane nohut büyüklügünde
acaba o yüzdenmi hamile kalamadim simdiye kadar
simdi temizlendi ,artik hamile kalabilirmiyim acaba
naber kızlar? bütün gün yattım bir ara markete gittik eşim zor tuttu başım döndü çok fena..hala daha ellerim zangır zangır titriyor galiba şekerim düşük.. hala da hastalanmadım o da etkiliyor sanırım..
histereskopi amelyati olmusdum ya polipler varmis 4-5 tane nohut büyüklügünde
acaba o yüzdenmi hamile kalamadim simdiye kadar
simdi temizlendi ,artik hamile kalabilirmiyim acaba
ay gülüm sen neden böle yapıyon galibasımı var gitsene bi oktora bişi olcak biyerine hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?