Geleceksin biliyorum bebeğim

canım doktor bugün hastanede olmıcaktı ayın 20 sinde yokum dedi
saol sen genede sorarsan bana yazarsın buraya olmadı gideriz olur olur olmaazsa napim aman ille bi terslik olcak neden unuttum sormadımki ne salağım ya

Son düzenleme:
saol sen genede sorarsan bana yazarsın buraya olmadı gideriz olur olur olmaazsa napim aman ille bi terslik olcak neden unuttum sormadımki ne salağım ya

cep nosu yokmu cepten arayıp sorsan...bu arada bana özelden numaranı yazabilirmisin sakıncası yoksa

cep nosu yokmu cepten arayıp sorsan...bu arada bana özelden numaranı yazabilirmisin sakıncası yoksa

canım doktorun cebi yok bende kısa zamandır gidiyorumya buraya hiç akllıma gelmed almak (((((((
canım yazarım tabi nomu bi sakıncası yok sende bana yolla hatta şimdiye kadar almamış olmam hata :)))))))))

cnm merak etme terslik olmaz takma kafana ben kocişe sorar sana derim...
kızlar yetercim hepinize hayırlı cumalar diliyor

sğlsun cnm...

ayşe nasıl oldu acaba yaa sonuçları falan

bugün daha iyiyim kızlar test sonuçlarım da normal çıktı, gerçi doktora göstericem sonuçlarımı ama mevsim dönüşünden falan yorgun düştüm sanırım.. ciddi bişey yok yani..

bugün daha iyiyim kızlar test sonuçlarım da normal çıktı, gerçi doktora göstericem sonuçlarımı ama mevsim dönüşünden falan yorgun düştüm sanırım.. ciddi bişey yok yani..

ayşecim neyseki sonuçların iyi çıkmış cnm sevindim buna
ama hala adet olmaman beni düşündürüyo osmancığına desene bi çok uzadı hala olmadım diye

hadi geçmiş olsun inşallah doktorda bişi demez haaytım :)))))))))
sen çok yıprattın kendini ben biliyorum kaç aydır hertürlü terslik oldu üzüntü üzüntü halsiz kaldın sen

merhaba kızlar şükür kavuşturana hepinizi çookk çookk özledimm. . . o kadar çook yazılmışki malesef geçmiş yazıları okuyamadım maglum 12 gün geçti....
nurcan kuzum senin yaramaz ne zaman gelcek halaa yok sanırım....
ayşe , yeter , herzamanseninle , nazemir ve diger arkadaşlarım hepiniz nasılsınız yeni haberler varmı ? aay çok ösledim benn sisiiiii

cnm hoşgeldin....
bizler iyi sayılırız cnm bi yaramazlık yok yani kötü yaramazlıklar
ben özet geçeyim
nurcanın bebiş pazartesi geliyo hayırlısıyla
yeter de eşini tekrar hastaneye yatırdı testler tekrar edilecekmiş
ayşe biraz rahatsız
nazemirde iyi ondada bi yaramazlık yok
bizdede sorun yok büyüyoruz 27. haftadayız..bendede şeker çıktı 1 hafta diyet verdi dr sonra tekrar ölçülecek..

biz böyleyiz
sende hbrler nasıl?

sağol canım iyiyiz şükür önemli bişi olmadı zaten bişi kaçırmadın ben pazartesi doğuma giricem nasipse

iyiyiz şükür... inşallah sende iyisindir.... herzaman seninle güzel özetlemiş daha üstüne ne denir...bende birkaçgündür düşünüyordum hilbay, son ece , sen ,ceylin naz, pembe 86, bikaç kişi daha var aklıma gelmiyor şu an isimleri neden yoklar diye umudumsun yazdı zaten neden giremeyeceğini pearflover zaten önceki gibi sık girmiyor yeter eşiyle ilgileniyor

:79::79::79: ben geldiiim naber cicişler? uyumuşum yine :))) ssat sekizde osman hocayı arıycam bakalım ne diyecek

pembeyi biliyorum eşi kaza geçirdi doğal olarak giremiyor nete fazla ilgilenemiyo girsede ama ceylin son ece hilbay felan yok hakkaten
:79::79::79: ben geldiiim naber cicişler? uyumuşum yine :))) ssat sekizde osman hocayı arıycam bakalım ne diyecek

haber ver bize bakalım ne diyecek :)))))

buarada canlarım yarın öğlende kaynanamla kayın peder geliyorlar eğer nete giremezsem merak etmeyin kaynanam sölenir hamileken pc ye girmeme gizlice çocuk odasından girmeye çalışırım ama arada eşimin yanına gidiyomuş gibi yaparım arada fırsat bulursam yazzarım yani bu burdaki son gecem rahat rahat sonra kaynana gidene kadar huzur yok nadiren anca :)))))))))) dua edinde çoooooook kalmasınlar 10-15 gün kalıp gitsinlerki bende huzurla kızımı seveyim istediğim gibi bakayım ve ssizlere yazabileyim rahat rahat :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…