cnm valla bilmiyom ben hiç...
dr u bağlatsaydın keşke ona sorardın...
dr hastanede yoksa bile hangi gün orada sor ona göre ara dr un ağzından duy diye bi istersen.
ben kocişede sorarım ama yanlış bişi olmasın..
canım doktor bugün hastanede olmıcaktı ayın 20 sinde yokum dedi
saol sen genede sorarsan bana yazarsın buraya olmadı gideriz olur olur olmaazsa napim aman ille bi terslik olcak neden unuttum sormadımki ne salağım ya
cep nosu yokmu cepten arayıp sorsan...bu arada bana özelden numaranı yazabilirmisin sakıncası yoksa
kızlar yetercim hepinize hayırlı cumalar diliyor
cnm merak etme terslik olmaz takma kafana ben kocişe sorar sana derim...canım doktor bugün hastanede olmıcaktı ayın 20 sinde yokum dedi
saol sen genede sorarsan bana yazarsın buraya olmadı gideriz olur olur olmaazsa napim aman ille bi terslik olcak neden unuttum sormadımki ne salağım ya
kızlar yetercim hepinize hayırlı cumalar diliyor
bugün daha iyiyim kızlar test sonuçlarım da normal çıktı, gerçi doktora göstericem sonuçlarımı ama mevsim dönüşünden falan yorgun düştüm sanırım.. ciddi bişey yok yani..
bugün daha iyiyim kızlar test sonuçlarım da normal çıktı, gerçi doktora göstericem sonuçlarımı ama mevsim dönüşünden falan yorgun düştüm sanırım.. ciddi bişey yok yani..
merhaba kızlar şükür kavuşturana hepinizi çookk çookk özledimm. . .o kadar çook yazılmışki malesef geçmiş yazıları okuyamadım maglum 12 gün geçti....
nurcan kuzum senin yaramaz ne zaman gelcek halaa yok sanırım....
ayşe , yeter , herzamanseninle , nazemir ve diger arkadaşlarım hepiniz nasılsınız yeni haberler varmı ? aay çok ösledim benn sisiiiii
merhaba kızlar şükür kavuşturana hepinizi çookk çookk özledimm. . .o kadar çook yazılmışki malesef geçmiş yazıları okuyamadım maglum 12 gün geçti....
ayşe , yeter , herzamanseninle , nazemir ve diger arkadaşlarım hepiniz nasılsınız yeni haberler varmı ? aay çok ösledim benn sisiiiii
pembeyi biliyorum eşi kaza geçirdi doğal olarak giremiyor nete fazla ilgilenemiyo girsede ama ceylin son ece hilbay felan yok hakkateniyiyiz şükür... inşallah sende iyisindir.... herzaman seninle güzel özetlemiş daha üstüne ne denir...bende birkaçgündür düşünüyordum hilbay, son ece , sen ,ceylin naz, pembe 86, bikaç kişi daha var aklıma gelmiyor şu an isimleri neden yoklar diye umudumsun yazdı zaten neden giremeyeceğini pearflover zaten önceki gibi sık girmiyor yeter eşiyle ilgileniyor
:79::79::79: ben geldiiim naber cicişler? uyumuşum yine :))) ssat sekizde osman hocayı arıycam bakalım ne diyecek
pembeyi biliyorum eşi kaza geçirdi doğal olarak giremiyor nete fazla ilgilenemiyo girsede ama ceylin son ece hilbay felan yok hakkaten
haber ver bize bakalım ne diyecek :)))))
açmıyo ki uyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?