Geleceksin biliyorum bebeğim

inşallah çok durmazlar sen de kızınla başbaşa mutlu huzurlu günlerine biran önce kavuşursun canım..

inşallah çok durmazlar sen de kızınla başbaşa mutlu huzurlu günlerine biran önce kavuşursun canım..
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
bu adamla yüzyüze gelince süpeer ama böyle telefonda filan sinir ediyor insanı gerim gerim geriliyorum arayacağım zaman

ya gerilme hayatım yoğun adam sonuçta doktor yüz yüzeken sadece senle ilgilenmesi gerekiyor ama telefondayken kimbilir adam nelerrle ilgileniyo ondan sana pek ilgi gösteremiyodur

cnm topikte kimse yoktu bende özet geçeyim dedim
çıkar belki hemen diye ki öylede olmuş...

tamam cnm ama hbrsizde bırakma bizi hee
bu arada kocişe sordum şçyle dedi
yani aynı operatörün dediği gibi
önce dr a muayene olacakmışsın ondan sonra doğummuş cnm...
bide diğer topikteki gibi nevranın kine benzermi seninki kız
nevra 2 gün arka arkaya gitmiştide sonra doğuma almışlardı
yani ptesi doğuma diye gidip sana dermi acaba salı günü yapalım falan diye..

ya ama randevu vaermiyor kız direk doktora çıkın diyor anlamadım ki ben bu işi ((((((((((( üffffff şimdi eşime dersemki önce muayene imiş diye başlar dır dıra ya ((((((((
ay herzamancım Allah korusun ya şimdi bile böle terlik olunca moralim bozuldu artık 1 gün daha ertelenirse pes edecem bırakacam oluruna yani nezaman sancılanırım ozaman giderim biyere doğurtun derim pisikolojim berbat oldu artık ya günlerdir eşimde bende uyumuyoruz gram uyku kalmadı ya bişi varsa diye offffffffffff

konuştum şimdi ama dışardaymış ben sabah senin dosyana bakarım sen beni öğlen 12de ara dedi söktürücü bir ilaç veririz dedi..

konuştum şimdi ama dışardaymış ben sabah senin dosyana bakarım sen beni öğlen 12de ara dedi söktürücü bir ilaç veririz dedi..

ay bu adammda iyi valla ilaçla yumurta büyüt ilaçla adet gördürt resmen makina gibi yaptı seni bu ilaçlar biyerden patlak vermez inşallah gülüm ya

ya yok bişey üzme kendini bişeycik olmayacak salı günü kızınla evdesin..

cnm ama mantıklısıda o dr muayene etmeden doğuma alamazki seni...
eşinede söyle aynen böyle bebeği ultrasonda görmeden doğuma nasıl sokacak seni...
sen ptesi hastaneye gelince direk dr un yanına çıkın hostesine doğum için geldik muayene olacakmışız deyin muayene olduktan sonrada yatış işlemleri yapılır seni doğum için hazırlarlar serum falan filan sonrada zilli cimcime dünyaya gözlerini açar...
madem randevu vermiyolar ptesiyw böle yaparsınız cnm.ama neden randevuda vermiyolark,i hayret bişi.

benimde bildigim once muayne ediliyor ablamda eltimde doguma o sekil aldilar nurcancim hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun sakin stres yapma eger oyle bisi olursada bundada vardir bir hayir dimi ama

ya işte AANLAMADIM OPERATÖRDEKİ KIZ RANDEVU ALIN YOKSA SIRA BEKELRSİNİZ DİYO ORDADA SIRA GELENEKADAR KAÇ SAAT GEÇER BEN GÖRÜYORUM KADINLAR SAATLERCE BEKLİYOR randevu veren kızda sabah o saate randevu veremem diyor çok erken o saaatler diyor doktoruna git diyor eşimde kızıyo tabi bu sefer çıkarız saatlerce bekleriz elimizde çantalarla bu seferde olmazsa gör diyor oda yoksa muayene olcağımızı biliyom ama sorun sıra gelmezse sonradan almazlarsa bide doğuma yine ertelenirse of artık hayırlısı bi gidicem yanına doktorun o yönlendirir artık bi terslik çıkarsada eşimin dır dırına boyun eğcem

ben şimdilik çıkayım yine görüşürüz
görüşürüz canım burda olmazsam kendine iyi bak yarın girmeye çalışırım senin sonucu görmek için
benimde bildigim once muayne ediliyor ablamda eltimde doguma o sekil aldilar nurcancim hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun sakin stres yapma eger oyle bisi olursada bundada vardir bir hayir dimi ama

canım muayene olucam onu biliyorum ama çoooooooook kalabalık oluyo doktor eğer o sıraya girersem oooooooooooooooooo hayatta bitmez valla olmadı sabah 8 de orda olacam doktor gelir gelmez yapışcam :)))))))))))

prosedür nedir ne değildir hiç bilmiyorum cnm ama seni bekletmezler bence yaa sen doğuma gelmişsin seni alırlar hemen bence..
yinede sen hastaneyi arayıp dr unun hangi gün orada olduğunu öğren ve o gün ara
yada cebini iste ve ara...
bu arada sakın gerilem takma kafana hallolur hepsi
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin dert etme bunları
eşinede söyle sen bi can taşıyosun sna bukadar yüklenmeye hakkı yok...

sağol canım olmazsa yarın arıyayımda doktorla bir görüşeyim
ay nedim kız adamda çok kötü kaçgündür uykusuz işe gişdiyor günde 20 kez nerdeyse arayıp ya kııma bişi olursa diyo ikimizde sapıttık artık normal değiliz ki sağ sağlim kucağımıza almadanda normale dönemeyiz heralde ((((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…